tirsdag 2. februar 2016

Voksen blogger utestengt fra å shoute på forsiden på blogg.no. Men bloggeren skjønner ikke hvorfor. For bloggeren forstår ikke hvorfor siden hun ikke har gjort noe galt....

Hva er vel mer pinlig lesing enn se voksne bloggere på over 40 år ikke eie selvinnsikt og sosiale antenner? Jeg blir pinlig berørt og flau på deres vegne. Men det nytter ikke å diskutere med disse typene av voksne bloggere. Og det beste er å holde seg langt unna dem om det aldri så mye klør i fingrene etter å skrive en kommentar for å sette dem på plass. Det nytter ikke uansett.

Felles for disse typen av voksne bloggere uten selvinnsikt og sosiale antenner er at de ikke ser at feilen ligger hos dem.

På blogg.no kan bloggerne som blogger der shoute innlegg. Det er en tjeneste som koster penger. Du kan velge mellom å shoute et innlegg med en stjerne, du kan velge å shoute innlegg med tre stjerner, du kan velge å poste et billedinnlegg og du kan velge om du vil ha innlegget på forsiden av nettavisen. De fleste bloggerne på blogg.no benytte seg av denne tjenesten for å skaffe seg lesere. Og på den måten kan vi som ikke blogger på blogg.no finne gode bloggere som vi har lyst til å lese.

Men dessverre så finnes det noen som misbruker denne shouttjenesten. Og i ett tilfelle på shoutlisten for bloggere i alderen 40 + var det spesielet en blogger var sykelig besatt av å ligge øverst på shoutlisten. Når andre bloggere shoutet et innlegg kom det en ny shout fra den bloggeren som var besatt av at hennes innlegg skulle ligge øverst.

De siste ukene fulgte jeg nøye med på shoutlisten for bloggere i alderen 40 +. Og det slo ikke feil. Jeg trakk en konklusjon at den bloggeren som shoutet innlegget sitt for å ligge øverst var sykelig sjalu for at andre bloggere sitt innlegg ble liggende først.

Noe annet jeg la merke til når den bloggeren som var besatt av å ligge øverst på shoutlisten var at bloggeren shoutet innlegg som bevisst var ment for å provosere. For det kunne lesere se med det blåtte øye. Men bloggeren fikk mindre og mindre respons. Og da shoutet bloggeren flere provoserende innlegg. Overskriften på shoutene lyste forsøk på å provosere på lang vei.

Jeg orket ikke å lese noen av innleggene som denne bloggeren shoutet. Og jeg ble sittende å riste på hodet over at denne bloggeren er over 40 år gammel.

Når det er sagt hører det med til historien at denne voksne bloggeren hadde en heftig bloggkrangel offentlig på bloggen sin med to andre voksne bloggere i 2015. De tre voksne bloggerne shoutet offentlig motinnlegg om hverandre på shoutlisten. Andre bloggere i alderen 40 år + ble matt. Og de reagerte på at de tre bloggerne brukte shoutlisten for bloggere i alderen 40 år + til å krangle med hverandre. Mange bloggere trakk seg unna. For de orket ikke å shoute innlegg på forsiden når de tre bloggerne hadde en offentlig bloggkrangel.

Utfallet av den offentlige bloggkrangelen var at to bloggere ble blokkert fra å shoute innlegg på forsiden av blogg.no. Og jeg vet av sikre kilder at de tre kranglefantene fikk et ultimatum av blogg.no. Ultimatet var å slette alle blogginnlegg og kommentarer som handlet om kranglingen.

Den ene av kranglefantene gikk ikke med på premsissene til blogg.no. Og den bloggeren er enda blokkert fra å shoute innlegg på forsiden av blogg.no. Den andre bloggeren slettet bloggen sin. Men kom tilbake på blogg.no under et annet nicknavn. Mens den tredje kranglefanten slettet noen av innleggene. Og hun fikk fortsatt lov til å shoute innlegg som før.

Jeg mener at den bloggeren som shoutet innlegg for å ligge øverst på shoutlisten misbrukte blogg.no sine tjenester når hun shoutet. Hadde bloggeren skrevet viktige innlegg med et viktig budskap til leserne hadde det blitt noe helt annet. Og jeg synes det er misbruk av shoutlisten når bloggeren shoutet hele shoutlisten full med useriøse innlegg uten mening.

Men gode og viktige innlegg med mening synes jeg er helt greit at bloggere shouter både en og to ganger.

For eksempel var det en blogger som postet et innlegg som hun shoutet på shoutlisten på blogg.no. Blogginnlegget var skrevet for over ett år siden. Og blogginnlegget hadde en overskrift. Bloggeren shoutet innlegget på forsiden av blogg.no.

Det gikk noen timer før den sjalu voksne bloggeren shoutet et innlegg på blogg.no med nesten tro kopi av overskriften som den første bloggeren hadde shoutet. Bør det ikke ringe noen bjeller her? Hvorfor bruke nesten samme overskrift som den første bloggeren hadde gjort? Har den bloggeren som postet innlegget sist så liten fantasi at hun må bruke samme overskrift for å tiltrekke seg lesere?

Du kopierer ikke en overskrift fra en annen blogg. Eller har du som blogger så liten fantasi at du ikke klarer å finne på overskrifter selv?

Det er noe som heter åndsverkloven. Og åndsverkloven gjelder alt hva vi skriver. Ingen har lov til å kopiere tekst og bilder fra bloggen min uten å spørre meg først.

Jeg jobber som lærer i skolen. Og elevene på trinnet jobber på datamaskinene. Det første vi lærer elevene er at de ikke har lov til å kopiere andres tekster fra nettet uten å spørre. Elevene er flinke til det. Og de skjønner det. De skal linke til den siden hvor finner en tekst.

Hvordan reagerte den voksne bloggeren som opplevde at overskriften hennes ble kopiert? Hun reagerte med å bli irritert. Og det skjønner jeg godt. For det hadde jeg også blitt.

Bloggeren som opplevde at den andre bloggeren kopierte overskriften postet et innlegg som handlet om å stjele andres innlegg. Og det innlegget postet hun for første gang i september 2015.

Vi skulle tro at den voksne bloggeren som kopierte overskriften fra den andre bloggeren fattet hvor landet lå. Nei det gjorde den voksne bloggeren ikke. I stedet for klokt å trekke seg tilbake skrev den voksne bloggeren et innlegg om at det var den andre bloggeren sin skyld alt sammen. For hun hadde aldri i livet kopiert noen ting fra den andre bloggeren. 

Det siste jeg vet nå via sikre kilder at blogg.no blokkerte denne bloggeren som stjal overskriften fra den andre bloggeren fra å shoute innlegg på forsiden av blogg.no. Og det var på tide at blogg.no tok tak i dette. For bloggeren har vært manisk og desperat med alle shoutene sine på blogg.no i flere uker. Hvis det hadde vært meg hadde jeg vært flau.

Men den voksne bloggeren som ble utestengt fra å shoute på blogg.no viste ingen tegn til å gå inn i seg selv. For bloggeren mener at hun ikke har noe skyld i det som har skjedd. I hennes fantasi er det den andre bloggeren som opplevde at overskriften hennes ble stjålet sin feil, leserne til den bloggeren som fikk overskriften sjtålet som mobbet stygt i kommentarfeltet og en ansatt i blogg.no som tok fra henne ytringsfriheten til å skrive motinnlegg.

Det slår aldri feil. Sånne bloggere som har null selvinnsikt og mangel sosiale antenner tar på seg rollen som et "stakkars meg offer".

Jeg kan ikke annet enn å riste på hodet å le av sånne bloggere;)) For når de viser at de ikke eier sosiale antenner eller selvinnsikt på sosiale medier tør jeg ikke tenke på hvordan de er i det virkelige liv. Og jeg håper ikke de i det virkelige liv snor seg rundt som sliepe åler og legger skylden på andre folk i sin omgangskrets. Da blir de fort venneløse.

En enkel løsning for å ungå sånne bloggere er å overse dem. Og jeg later som om de ikke eksisterer. Men det er ikke alltid like lett. Hvis de ikke får oppmerksomhet roper de og skriker de høyt på shoutlisten på blogg.no. Hjelper ikke det går de til usaklig angrep på sine egne blogger hvor de skriver innlegg som er overfylt med løgner som ikke stemmer over ens med virkeligheten. Og de forteller at de skriver sannheten. Men den sannheten de mener å ha er langt fra virkelighet. Sannheten deres som vi andre kaller for fantasiverden. Og noe annet som aldri slår feil er at sånne bloggere offentlig forteller på bloggene sine at de er ærlige og pålitelige. Høye tanker om seg selv har de nok av;))

Det er heldigivs fåtall av bloggere i alderen 40 år + som er sånn. Men de få bloggerne som vi kommer over som er sånn gjør så mye ut av seg for å tiltrekke seg lesernes oppmerksomhet. Og som bloggere generelt får de både positive og negative kommentarer. De tåler ikke å få negative kommentarer fra leserne. For da blir leserne stemplet som nettroll og mobbere. Leserne vil trekke seg unna sånne typer bloggere. For de orker ikke bruke energi på å lese bloggene deres. Og de orker ikke å bli usaklig beskyldt for å være mobbere og nettroll.

Jeg skulle tro at bloggere i alderen 40 år + viste en annen bloggoppførsel. Men sånn er det dessverre ikke. For det er pinlig å være vitne til sånne bloggeres oppførsel på sosiale media offentlig på internett.

Jeg skjønner ikke hvorfor voksne bloggere på bogg.no er sjalu på andre voksne bloggere for at deres shout ligger øverst. Og hva har det å si? Hva er vitsen med å provosere når overskriftene på shouten lyser provosering med mål for å få til en krangel? Hvor blir gleden av å blogge da? Det eneste den bloggeren oppnår er å ikke få lesere til bloggene sin. Men det skjønner ikke sånne bloggere.

Blogging er som samfunnet ellers. Vi møter folk med ulike sosial bakgrunn, ulike religioner og ulike kulturer. Og mange bloggere sliter med ulike psykiske lidelser. For dem er blogg være en terapi når de skriver. Du kan treffe noen bloggere som ikke har et sosialt nettverk. Og for dem er blogg en et nettverk hvor de kan kommunisere med andre bloggere. De fleste bloggere er trivelige bloggere som er ydmyke ovenfor leserne sine. Og de gir mye av seg selv på bloggene sine. Det er sånne bloggere jeg liker;))

I dag har jeg sett mange gode bloggere på shoutlisten for voksne bloggere i alderen 40 år +. Og mange blogger som jeg ikke visste om kom til syne. Det var ikke en eneste provoserende shout å se. Og sånn mener jeg en shoutliste skal være. Det vil skape fin en fin og avslappet stemning blant voksne bloggere i alderen 40 + på blogg.no. 41 kommentarer:

 1. Kunne ikke vært mer enig i det du skriver. Bra innlegg!

  Nå håper jeg at dette tullet er lagt død, en gang for alle. Men, jeg tviler vel. Det tiltar nok igjen etterhvert, for slik har det vært lenge. At hun som ble utestengt ikke har lært fra de gangene hun tidligere har vært i disputter, må hun ta på sin kappe. Nå er jo alle, som vanlig iflg henne, tullinger og idioter. Hun selv er uten noen som helst slags skyld. Hun vet nøyaktig hva hun har gjort og hva hun ikke burde gjort! INGEN blir utestengt uten grunn, om noen ønsker å tro det så må de bare det, men det er ganske naivt!

  Jeg er utrolig glad for at man nå kan logge seg inn på blogg.no uten å føle at fanden selv er på sidene og herjer og harselerer med andre! Jeg er faktisk overbevisst om at vi ikke vil se ett eneste innlegg laget på provokasjoner og drittkasting av samme sort som denne, så lenge utestengingen varer! Endelig kan man skrive uten å tenke på noen man egentlig driter i, uten å få en hel masse tull og tøys som motinnlegg, og diskutering i innlegg om andres innlegg.

  Det hun beskylder andre for ligger som bevis i hennes egen blogg. Der hun nettopp tar for seg andres blogger som hun tror gjelder henne. Og de som ikke ser sammenfallet mellom overskriftene, må gjerne la det være. De er ikke mange sjelene om noen! Anonyme støtteerklæringer er verdt lik 0! De kan hun like godt skrive selv!

  Så med dette legger jeg denne debatten død, godt å se at rettferdigheten seirer i mellom all urettferdighet!

  Ha en fortreffelig god kveld :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Lillja

   Takk for det;)) En ting er å shoute. Men en annen ting er å shoute innlegg hvor overskriften er kopiert fra en annen blogg. Det er patetisk syns jeg.

   Det er mangel på folkeskikk og selvinnsikt når bloggeren nok en gang spiller et uskyldig offer som påstår at hun blir mobbet. Og at alle andre er fæle og slemme.

   Ingen blir utestengt uten grunn. Og når blogg.no valgte å gi henne sanksjoner er det ikke uten grunn. De gjør det ikke for å være jævlig.

   Jeg ble forbanna da jeg hørte og så at hun ga deg all skyld. Og at hun mente det var din feil.

   Hun må bare blogge så mye hun vil for meg. Jeg setter ikke min fot inn på bloggen hennes. Men når hun stalker deg uten grunn reagerer jeg.

   Ha en fin dag;))

   Slett
 2. Tror Blogg.no fikk nok av at denne muligheten ble misbrukt. Det er jo ikke meningen at den skal brukes til krig.

  Jeg holder meg laaaangt unna denne kranglingen og sitter heller med popcornet og følger med, med stor interesse.

  Godt vi har underholdning nå som Canal Digital og TVNorge er i krig også...

  SvarSlett
  Svar
  1. Moffeliten

   Jeg er enig. Shoutknappen skal ikke brukes til krig og krangel. Og da misbruker de meningen med shoutingen. Det er ikke morsomt for andre bloggere på bloggplattformen å lese overskrifter på shout-listen at bloggere provoserer og krangler med hverandre. Og det gjør bloggmiljøet for voksne bloggere i alderen 40 år + dårlig.

   Jeg følte for å skrive et innlegg fordi jeg syntes synd på Lillja da jeg så hvor stygt den bloggeren behandlet Lillja. Og la all skyld over på henne. Det syns jeg er dårlig og stygt gjort.

   Hihi;)) Ja;)) Underholdning trenger vi;)9

   Ha en fin dag;))

   Slett
 3. Kjempebra skrevet Ofmarielvennen!

  Jeg er helt enig at slike bloggere misbruker bloggshoutingen på blogg.no, og de vet ikke selv hvor dårlig stemning slik de lager for andre bloggere. Det ser de heller ikke selv, for de har jo aldri feil :) He, he, he, :)

  Husker fra den forrige rundes krangel mellom Lovelulu, Helsedagbok og Synskpeggy at det var mange voksne bloggere som var oppgitt på grunn av deres misbruk forsiden av 40 + blogglisten.

  Jeg er kjempeglad for at Lillja er en så jordnær og fornuftig blogger at hun ikke gidder tanken på å skrive motinnlegg myntet på bloggeren som stjal overskriften fra blogginnlegget til Lillja, og prøvde hardt på å få til en offentlig krangling. Det svir dobbelt så hardt å bli ignorert for slike bloggere.

  Jeg har aldri opplevd maken til kverulant som den ene bloggeren. Den andre voksne bloggeren vi kjenner til er bare blåbær å regne i forhold.

  Den kverulerende bloggeren har som du skriver over hodet ingen selvinnsikt, selverkjennelse og sosiale antenner, for hun kjører på og gir seg ikke som en trassig 3 åring. Det verste er at hun ikke forstår at hun er årsaken i hvorfor blogg.no blokkerte henne fra å shoute. Huff! Jeg er kjempeglad jeg ikke har slike mennesker i min omgangskrets. De må være kjempeslitsomme og omgås!

  Jeg tror aldri denne bloggeren kommer til å gi seg med sin kverulering, for hun eier ikke sosiale antenner til å se at nok er nok.

  Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld :)

  Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  SvarSlett
  Svar
  1. Toril

   Takk for kommentar fra deg snuppa mi;))) Jeg er sjeleglad for at jeg ikke blogger på blogg.no. Og at vi her på blogspot ikke har mulighet til å shoute innlegg.

   Og selv om jeg ikke blogger fra blogg.no så har jeg sett hvordan den bloggeren har voldtatt shoutknappen med provoserende overskrifter bare for å provosere for å få oppmerksomhet. Men når bloggeren shouter nesten nøyaktig samme overskrift som det den andre bloggeren hadde på sin shout bør det ringe noen bjeller. Det gjør det ikke. Bloggeren som kopierte overskriften gjør det vi har sett før fraskriver seg alt ansvar. Og legger all skyld på en blogger som ikke har noe skyld. Da ble jeg forbanna. For jeg tåler ikke løgn og urettferdighet.

   Men de som velger å tro på denne patetsike kranglevorende bloggeren må bare gjøre det. Det er ikke mitt problem.

   Jeg holder meg langt unna bloggen hennes.

   Ha en fin dag;))

   Stooor klem fra Else Marit

   Slett
 4. Herre min. At det går an. Jeg har lest og sett litt på blogg.no og på shout-listen som dere nevner. Det var under forrige runde da Lovelulu, Synskpeggy og Inger J kranglet, og jeg må ærlig innrømme at jeg skjemetes på deres vegne å vite at disse tre damene er mellom 42 - 56 år.

  Jeg holder meg langt unna bloggkrangler som det de kan stelle i stand, men sitter gjerne på sidelinjen med popcornet for å få meg en god latter :)

  Hva er vits med å henge hverandre ut på den shout-listen? Oppnår de noe med det bortsett fra å bli gjort til spott og spe for andre bloggere?

  Det forbauser meg ikke at hun der Lovelulu eller hva hun nå kaller seg ikke ser selv at hun er årsaken til at blogg.no må gå til det skrittet å blokkere henne fra å shoute. Slike mennesketyper som henne vil aldri innse sine feil, og de skyver skylden over på omgivelsene rundt seg. Slitsomme mennesker og omgås, og derfor har de lite eller ingen sosial omgang med venner. De skyver folk unna seg, fordi de er energivampyrer.

  Hun er temmelig lik en annen blogger som flere bloggere har stiftet bekjentskap til... Jeg skal ikke nevne navn, men du skjønner hvem jeg mener :)

  Hun der Lovelulu eller hva hun nå kaller seg forsøpler bloggmiljøet het for andre voksne bloggere på blogg.no med sin provoserende shouting bare for å krangle med andre bloggere. Ut fra det du skriver, og det jeg så selv før jul er hun en stor kranglefant som tror at alt handler om seg selv. Hun har ødelagt for seg selv den dama. Det har hun fint greid selv.

  Fin, fin kveld til deg og familien din :)

  Klem, klem fra Mona Elisabeth  SvarSlett
  Svar
  1. Mona Elisabeth

   Jeg fikk ikke fred i mitt indre før jeg hadde skrevet innlegget. For jeg hater løgn og urettferdighet. Og når jeg så at den kranglevorende bloggeren hadde lagt all skyld på Lillja ble jeg forbanna.

   Jeg skjønner at den kranglevorende bloggeren aldri kommer til å forandre seg. For det er bare sånn hun har vært siden desember 2014 da hun helt uten grunn begynte å krangle på bloggen til Synskepggy.

   Bevisene for hvor patetisk oppførselen hennes har vært ligger på bloggen til den kranglevorende bloggeren, og det ligger haugevis med beviser på Synskepggy sin blogg for de som er interessert i å se hvor patetisk oppførsel hun har vist.

   Ha en fin dag;))

   Stooor klem fra Else Marit

   Slett
 5. Det var fint du skrev innlegget på bloggen din, og at du fikk frem sannheten i det som skjedde. Jeg fulgte med på bloggen til Lillja i går, men fikk ikke med meg helt hva som hadde skjedd. Takk for oppklaringen :)

  Ikke noe forundrer meg når det gjelder enkelte bloggere. Du finner disse menneskene over alt i samfunnet, og mitt råd er å holde seg milevis unna dem. De kommer aldri til å forandre seg.

  Det høres lite koselig ut når det blir slik stemning på et bloggsted. Skal ikke blogging være koselig hobby da?

  Jeg har mine faste blogger som jeg leser fast. Det er Lillja sin blogg, bloggen din Else Marit, hverdagsbloggen og kattebloggen til Toril, bloggen til Moffeliten og Tujanka sin blogg.

  Jeg har lite til overs for at uvedkommende stjeler og kopierer skrevne innlegg uten å spørre, og det er sylfrekt gjort. Det er også straffbart. Jentene mine er flinke på disse reglene når de sitter på internett, for vi foreldrene og elevene har hatt flere temakvelder i regi av skolen som handler om nettvett og regler for internett. Når jentene sitter med oppgaver på skolen, og de finner opplysninger på en hjemmeside de kan få bruk for har de en hovedregel. Det er å spørre om lov til å bruke bilder og tekst, og de skal linke til den hjemmesiden hvor de har funnet stoffet. Jeg tror unger er mye flinkere enn oss voksne til å huske på dette.

  Brudd på åndsverkloven er og blir straffbart. Det gjelder for alle sammen som beinner seg på internett.

  Jeg skjønner at Lillja ble reagerte med å bli oppgitt og irritert, og det er forståelig. Det hadde sikkert jeg også blitt. Frekkheten lenge leve sier jeg.

  Jeg er glad jeg ikke har noe med slike bloggere å gjøre siden jeg ikke har blogg :)

  En fin kveld ønskes deg :)

  Godklem fra Irene

  SvarSlett
  Svar
  1. Irene

   Jeg har ikke noe til overs for de som stjeler innlegg og bryter åndsverkloven. De faste bloggvennene til Lillja så selv hva som skjedde. Og alle vet at det var ikke Lillja sin feil. Det var den kranglevordende bloggeren sin feil alt sammen.

   Hun var sjalu på Lillja. Og hun tålte ikke at Lillja lå først på shoutlista. Forskjellen på Lillja og den kranglevorende bloggeren er at Lillja har blogginnlegg med mening og innhold. Og det har ikke den kranglevorende bloggeren.

   Du kopierer ikke overskrifter og stjeler overskrifter fra andre bloggere. Det gjør du ikke. Og det er så frekt og patatisk gjort.

   Sånne bloggere må man holde seg langt unna;))

   Ha en fin dag;))

   Stooor klem fra Else Marit

   Slett
 6. Æg bli stum av sjokk når æg læs innlegget ditt førr æg trudd at bloggera i 40 - 50 åran hadd meire mellom øran enn som så.

  Æg har ikkje blogg så æg følg ikkje så mye med på ka som skjer på andre bloggplattforma men æg har sett på bloggen din, bloggen tel ho Toril og nån andre bloggerea at voksne bloggera fint greie å kverulere og lage bråk og kvalme førr andre bloggerea.

  Hærregud alle med litt vætt i hue veit at du ikkje kopiere andres overskrift sjøl om innholdet i innlegget e forskjellig. Æg meina at det vise bærre kor patetisk den bloggeren e og etterpå e så frækk at ho skylde på den andre bloggeren. Sånne bloggera har ikkje nåkka på blogg å gjør førr dæm sprer heile tida møkk rund sæg. Det virke førr mæg at sånne bloggerea ikkje bli tilfredsstilt før dæm får krangle og bråke med andre bloggera. Æg hadd blitt så førrbanna om æg såg at nån hadde sjtåle nåkka æg hadd skreve på blogg at æg hadde sagt nån vælvagte ord tel den bloggeren.

  No veig æg lite om blogg.no men æg skjønt ikkje ka folk snakka om da dæm snakka om shout. Det va va bra du oppklart det. Æg trur ikkje at sånn shout e bærre heldig førr det kan vær nån som bli avhengig av den tjenesten førr å skaffe sæg læsera og det kan fort gå tel hue på dæm. Det e ikkje bra. Æg skjønna at nån bloggerea e sykeelig sjalu førr at andre bloggera ligg over dæm på den topplista dæm har. E man sjalu førr det bør dæm slutt å blogge. Da har dæm ikkje nåkka på en blogg å gjør.

  Æg ønska dæg ein fin dag :)

  Stor bloggklæm fra mæg

  SvarSlett
  Svar
  1. Siri Elise

   Det skjønner jeg at du blir. For det ble jeg også da jeg så alt hva den kranglevorende bloggeren hadde foretatt seg på shouten på blogg.no på mandag.

   Toppen av frekkheten var at den kranglevorende bloggeren la all skyld på bloggeren som hun hadde stjålet og kopiert overskriften fra. Og sånn gjør du bare ikke. Men noen eier ikke skam for hva de gjør.

   Da jeg fikk høre at den kranglevorende bloggeren hadde lagt all skyld over på Lillja ble jeg forbanna. Jeg tåler ikke løgner og usannheter. Og derfor skrev jeg innlegget på bloggen min. Uskyldige folk som blir løyet om gjør meg forbanna.

   Ha en fin dag;))

   Stooor bloggklem fra Else Marit

   Slett
 7. Du Kari Marita er ikke velkommen på bloggen min for å krangle. Og jeg sletter kommentaren din. Sannheten din kan du putte langt opp i....

  SvarSlett
 8. Fy flate! Enn å være frekkere enn flatlusa at hun begynner å kverulere på din blogg. Den dama eier ikke respekt for noen! Bare slett alle kommentarene hennes, og ignorer henne. Til slutt går hun lei. Det verste for slike som henne er å ikke bli hørt :)

  Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  SvarSlett
 9. Nå setter jeg kommentarene på godkjenning. For jeg har fått kleggen Kari Marita inn på bloggen min.

  Til Kari Marita
  Ingen kommentarer fra deg blir godkjent på bloggen min fremover. Hold deg til din egen blogg hvis du skal krangle. Men du kjeder deg når du ikke får kranglet med noen.

  SvarSlett
 10. Kerr gammel e ho der som driv på og kverulere på bloggen din? Hærregud førr ei oppførsel. Det e det verste æg har sett.

  SvarSlett
 11. Siri Elise

  Hun er 42 år gammel. Tro det eller ei. Men oppfører seg verre enn en trassig treåring i trassalderen.

  SvarSlett
 12. Lurt gjort av deg å stoppe kommentarene hennes. Ta på kommentarkontroll til hun har roet seg.

  Godklem fra Irene

  SvarSlett
  Svar
  1. Irene

   Jeg har ikke noe valg foreløpig. For har hun mulighet å få kverulere og krangle på en åpen blogg med et åpent kommentarfelt gir hun seg ikke. Det har hun ikke selvkontroll til å gjøre.

   Ha en fin kveld;))

   Stooor klem fra Else Marit

   Slett
 13. Bra! Gjør det Else Maritvennen :) Siden hun ikke eier respekt for bloggen din, og ditt kommentarfelt er det den eneste måten å stoppe henne på slik at hun ikke får ture frem med å kverulere og krangle som hun jo elsker å gjøre.

  Du husker sikkert hvor barnslig hun oppførte seg i kommentarfeltet hos Synskpeggy i flere måneder da hun kverulerte og kranglet, og fremdeles oppfører seg (leste noen kverulerende kommentarer i dag som hun hadde skrevet inne på bloggen til Synskpeggy). Hun har egen blogg hvor hun kan krangle og kverulere, men siden hun er blokkert fra å shoute på blogg.no kjeder hun seg.

  Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  SvarSlett
  Svar
  1. Toril

   Jeg har ikke annet valg snuppa mi. Jo takk. Jeg husker hvordan hun holdt på hos Synskpeggy. Og det får hun ikke lov til på bloggen min. Dette er min blogg og mitt kommentarfelt.

   Det skremmer meg at en voksen dame på 42 år ikke har selvrespekt nok til å respektere andre bloggere når de sier slutt så mener de slutt. Nei hun der hører ikke på det. Hun bare fortsetter og fortsetter. Maken til oppførsel har jeg aldri opplevd hos en voksen blogger.

   Jeg kjenner jeg blir fly forbanna når hun oppfører seg slik. Hva hun skriver på sine egne blogger er meg revnende likegyldig. For det bryr meg ikke. Hun må bare skrive hva hun vil. Men på bloggen min er det jeg som bestemmer.

   Ha en fin kveld;))

   Stooor klem fra Else Marit

   Slett
 14. Jeg vil bare si takk til alle som viser meg støtte her. Dette er ikke en situasjon som er ønsket fra min side. Men når hun gang, på gang kommer med motinnlegg, kopierer overskrifter. Må påpeke at det ikke er innlegg. Hun beveger seg i et grenseland og vet det. Dette gjør hun KUN for å provosere og skape dårlig stemning.

  Jeg shoutet bl.a annet et innlegg som heter "Tjukka, det er lov å gå forbi kakedisken", forøvrig skrevet i 2014 som jeg repostet. Jeg vet ikke hva hun følte at hun måtte forklare der, for innholdet i mitt innlegg hadde hun ikke fått med seg. I en engen blogg om dette innlegget raser hun ut om at jeg ikke kan uttale meg. Hva vet hun om meg? Dette beviser bare at hun henger seg opp i meg og mine innlegg, og gjør alt får å suge til seg lesere på overskriftene mine, som hun tror selger. Hun rett og slett stalker meg!

  Jeg har ikke vært inne på hennes blogg i det siste året, men folk forteller meg hva som foregår. At jeg skulle være sjalu på henne er jo en selvmotsigelse, som resten av dama.

  Jeg ligger på topplista i alle kvartal, og var den siste mnd. blant de 20 beste. Så misunnelsen kan vel neppe være fra meg, men henne. For hennes blogg har jeg aldri sett på noen lister. Så hva skal jeg misunne?


  Alt dette som hun beskylder meg for ligger som solide bevis i egen blogg på at det er hun som driver på slik. Du finner ikke et innlegg om henne i min blogg. Ingen overskrifter og ingen sammenligninger.

  Så, du skal være temmelig blind om du ikke ser dette! Og at hun faktisk tør å si at hun er uskyldig viser hvor liten innsikt hun har! At det er mulig??

  SvarSlett
  Svar
  1. Lillja

   Det skulle blått bare mangle at du ikke fikk støtte. Jeg chattet med Toril om mandagskvelden. Og hun sendte meg linken til blogginnleggene dine. Da jeg så på shoutlisten på blogg.no lyste overskriften hennes i mot meg. Jeg så på din overskrift også. Og da så jeg at innlegget ditt var eldre enn hennes. Konklusjonen om at hun haddet stjålet overskriften din lyste i mot meg.

   Jeg leste ikke innlegget hennes. Men jeg skjønte at hun trodde innlegget ditt med overskriften Tjukka, det er lov å gå forbi kakedisken gjaldt henne. Og jeg så at innlegget ditt var fra 2014. Det er ikke første gang den dama der tror at innlegg hanlder om henne. Lurer på om hun tror overskrifter i aviser også gjelder henne;))

   Hun er den siste bloggen jeg vil sette mine føtter på.

   Bloggen din er en av de beste bloggene for voksne bloggere i alderen 40 år + på blogg.no. Det er sånne blogger jeg liker å lese. Blogger med innhold.

   Det oser sjalusi på lang vei fra henne. Og det er ingen tvil om at hun er sjalu.

   Du er den siste bloggeren som fortjener å bli stalket.

   Hennes oppførsel er det verste jeg noen gang har opplevd i min tid som blogger. Jeg har sett litt av hvert. Men ikke noe som dette. Jeg trodde aldri det fantes slike typer bloggere. Men der tok jeg feil.

   Bevisene for hennes motbydelige bloggoppførsel ligger i bøtter og spann på bloggen til Synskpeggy. Og til spott og spe. Men hun har ingen sosiale antenner og selverkjennelse at hun innser at hun er problemet.

   Jeg håper du får fred fra den dama der. Og jeg så klart på mandag hva hun holdt på med.

   De som ikke ser det er blinde.

   Jeg synes det sier mye om henne når hun spiller et uskyldig offer som hun gjør. Og jeg blir kvalm av mindre.

   Ha en fin kveld;))

   Slett
  2. Ja, kvalmt er rette ordet! Men dama kan jo umulig være helt som hun skal. Får meg dessverre ikke til å synes synd i henne fordi hun oppfører seg som hun gjør. Kan hun ikke bare holde en normal profil, og la andres innlegg vær i fred? Nei, hun kan ikke det og mister all min respekt. Den vil hun aldri få tilbake.

   De som ser etter, ser at hun prater bare tull, de som ikke gjør det er gjerne de anonyme! Haha...

   Ja, hun har herjet med s.p. Når det gjelder henne så kan jeg si en ting og det er at jeg og s.p har vært uenig mange ganger men vi har ALDRI kranglet eller vært ufine med hverandre. Det kalles respekt. Det er ikke noe vondt i henne i allefall! Å være uenig betyr ikke å bli helt tullete heller, og føle seg angrepet av alt og alle.

   Jeg tipper hun ikke leser aviser, i såfall så må hun jo lide av forfølgelsesvanvidd, men det er kanskje en forklaring på hennes krumspring på blogg.

   Ha en flott kveld :)

   Slett
  3. Lillja

   Ingen oppegående voksne bloggere oppfører seg sånn som stalkeren din. Og oppførselen hennes er kritikkverdig og kvalmende. Jeg finner ikke ord.

   Og hun er frekkere enn flatlusa som spiller uskyldig stakkars meg som blir mobbet. Det i seg selv er respektløst. Og jeg får ikke respekt for sånne som henne. Og du sier det i kommentaren din at hun lider av forfølgelsesvanvidd. Ingen tvil.

   Det er noe som heter at vi skal behandle hverandre på den måten vi ønsker å bli behandlet på selv. Og det er en viktig leveregel hun har glemt.

   Synskepggy og jeg har heller ikke alltid vært enig. Men vi respekterer hverandre. Jeg har skrevet meningene mine på bloggen til Synskpeggy. Men hun har aldri vært ufin mot meg. Og jeg aldri ufin mot henne.

   Ha en fortsatt fin kveld;))


   Slett
 15. Lillja: Jeg har sagt det til deg før, og sier det igjen at slik hun fremstår med shoutingen sin rett etter du har shoutet ett innlegg så viser hun at hun er sjalu. Den topplasseringen du har hatt i flere måneder fortjener du kjempemasse! Bloggen din er kjempebra. Jeg likte den fra første gang jeg leste bloggen din! Innleggene dine er så ærlige, og du har også mye humor i innleggene dine :)

  Jeg har ikke besøkt bloggen hennes på flere måneder, for bloggen hennes interesser meg null og niks! Har jo sett hennes maniske shouting og provoserende overskrifter for å tiltrekke seg oppmerksomhet, og for å få til en krangel med noen.

  Når nå Synskpeggy er sperret fra å shoute innlegg har hun ingen å krangle med. Hun får ingen oppmerksomhet, noe hun elsker i form av kranglene sine. Dermed prøvde hun seg på deg. Kanskje hun hadde sett for seg at du skulle skrive motinnlegg, noe som aldri kom, for du er ikke typen til å gjøre det. Da måtte hun ty til andre måter å få oppmerksomheten din på.

  Det innlegget du hadde skrevet om å gå forbi kakeboksen så jeg med en gang at du hadde skrevet i 2014. Hvordan hun fikk seg til å tro at innlegget gjaldt henne sier bare så mye om hvor egosentrisk hun er, og at hun tror alt som andre skriver handler om henne. Det er ikke første gangen det skjer.

  Jeg også reagerte på at hun hadde den samme overskriften på innlegget sitt som det du hadde på ditt innlegg, og det slo meg med en gang at hun hadde stjålet overskriften din. Det er kjempestygt og patetisk gjort. En stund nå har det lagt i kortene at hun har vært ute etter å bråke og krangle med deg.

  Det verste er at hun tar på seg "offerrollen" som et stakkars mobbeoffer når sannheten er at det er hun som oppfører seg stygt mot andre bloggere!

  Jeg oppfatter henne som totalt respektløs ovenfor andre, og i hennes verden har alle andre skylden, alle andre mobber henne, alle er stygge mot henne og at hun tror at hun er feilfri, noe hun ikke er.

  Huff! At slike bloggere får ødelegge bloggleden for andre bloggere er meg en gåte! Slike mennesker byr meg i mot!

  Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld :)

  Purr, purr, og klem fra Toril og kattene  SvarSlett
  Svar
  1. Toril

   Takk for et fint og utfyllende svar snuppa mi til Lillja.

   Ha en fin kveld;))

   Stooor klem fra Else Marit

   Slett
  2. Vi har visst ikke forstått at kloden dreier seg rundt henne

   Slett
  3. Moffeliten

   Det var sånn det var ja;))

   Slett
 16. Tusen takk til dere begge! Heldigvis er det mange 40 + bloggere, som støtter opp om hverandre, roser og riser på et normalt vis. Det får jeg håpe blir fremtiden også på blogg.no.

  God klem fra meg og Bust :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Lillja

   Bare kost å søtte. Og det skulle bare mangle. Jeg tåler ikke at folk rundt meg blir behandlet urettferdig med løgner og usannheter. Og det gjør meg forbanna.

   Det fleste bloggere i alderen 40 år + er flinke bloggere som gir hverandre saklig ris og ros. Men dessverre finnes det råtne egg i omeletten.

   Ha en fin kveld og gi Bust en kos fra meg;))

   Bloggklem fra Else Marit

   Slett
 17. Hei :-) Er fullstendig enig med deg. Jeg er venn med henne på facebook, og der har hun skrevet en status om hvor fæle dere er mot henne, og lagt ved en link til dette blogginnlegget ditt. Hun eier hverken skam eller selvinnsikt. Dette innlegget ligger da på hennes fb profil slik at alle hennes slekt ,familie og hjembygd kan se det. Men allevet vel hvordan hun er, så det kommer vel ikke som noe sjokk på dem...

  SvarSlett
  Svar
  1. Anonym

   Ikke noe forbauser meg når det gjelder hva hun gjør. Og hun må bare linke til dette innlegget hvor mye hun vil. Jeg takker henne for det;)) For det skaffer meg lesere;)) Reklame for bloggen er bra. Hihi;))

   I hennes øyne er allle som har en oppfatning av henne fæle, slemme og mobbere. Men jeg vil igjen presisere at de fleste beviser for hvor ille oppførselen hennes har vært ligger godt synlig på bloggen til Synskepggy. Og for de interesserte som vil se hvordan hun har holdt på kan begynne å lese innlegg som Synskpeggy har skrevet fra desember 2014 og frem til september - oktober 2015. For så fæle er vi;))

   Ha en fin dag;))   Slett
 18. Frem og tebake e like langt. Bloggen til den du veit ble åpna for shout i tidligere i dag, men da va hu raskt ute med å shoute et gammelt innlegg det innlegget der hu trudd at innlegget om Tjukka de e lov te å gå forbi kakedisken va myntet på hu. Den shouten ble sletta fort, og æ trur det va blogg.no som gjord det for det va tydelig at hu sku provoser Lillja igjen. Æ rimelig sikker på at det va blogg.no som stengt shouten hennes igjen.

  Æ håpe itj at du har sjett de stygge innleggan der hu skreiv løgna og usannheta om dokker. Æ skreiv en kommentar på begge innleggan, men dæm vart ikke godkjent. Typsik hu når hu får kommentara der leseran itj e enig med a.

  Du ane itj. I dag har hu vært frem og tebake på blogg.no og blogspot. Hu skreiv på blogspot at hu sku blogg fra blogg.no og seiner skreiv hu at hu kom te å bruk blogspot bloggen sin. Alle oppegående skjønne at hu har fått sanksjon. Det va på tide.

  Æ veit godt kæm hu e. Oppmerksomhetssyk vil æ kall a. Hu vrir og vende på alt sånn at hu ska få rett. Mange ganga har æ hatt lyst te å skriv på facebook sida hennes men æ hold mæ unna. Hu krangle med all.

  Det e derfor æ vil værra anonym sånn at hu itj finn ut kæm æ e. Sjøl så bor æ meir på grensa te Mosvik men i Leksvik kommune.

  Innlegget ditt e bra skreve for du skriv bare sannheta. Æ har sett absolutt alt ka hu har gjort sida den gangen hu begynt å bråk på Synske Peggy sin blogg i desember 2014. Æ skreiv nån støtte kommentara på blogge te Synske Peggy da det verste stod på.

  Æ har et godt råd og det e å itj ha nåkka med hu å gjør.

  Æ heie på dokker.

  SvarSlett
  Svar
  1. Anonym

   Det er helt i orden at du vil være anonym. Takk for kommentaren din. Og jeg blir ikke overrasket når du forteller det du gjør. Jeg har ikke lest eller sett noe av det hun har skrevet. Men jeg har fått fortalt fra noen av bloggvennene mine hva hun har skrevet. Jeg bryr meg ikke om hun måtte finne på å skrive. Og det at hun lyver går bare utover henne selv. Løgn og usannheter er det beste selvforsvar når sånne typer folk blir avslørt. De graver sin egen grav som de holder på.

   Det verste jeg vet er løgner og usannheter. Og ser jeg noen blir utsatt for løgn og usannheter blir jeg sint.

   Jeg takker for støtten;))

   Ha en fin kveld;))   Slett
 19. Til deg Anonym som nylig skrev kommentar til meg

  Du ba meg om å slette kommentaren din. Men kommentaren fra deg kommer til å stå. Du valgte selv å kommentere på bloggen min. Og da får du stå for det du har skrevet.

  SvarSlett
 20. Hahahaha :) Æ trur æ daue. No har hu åpna sæ en ny blogg http://arithalia.blogg.no/

  Snakk om å tråkk i salaten da når hu poste dæm samme dydenbildan på http://www.karimarita.blogspot.no/ som på den nye bloggen.

  Æ daue av latter :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Anonym

   Jeg fikk med meg hva som hadde skjedd. Men ingenting overrasker meg når det gjelder den 42 årige bloggeren der.

   Hun ble avslørt fort skjønte jeg;)) Og det var til pass;))

   Ha en fin ettermiddag;))

   Slett
 21. Jeg har aldri i verden trodd jeg skulle få oppleve et menneske som oppførte seg så uhørt som den bloggeren der. Finner ikke ord!

  Det var Lillja som først oppdaget at det var ugler i mosen i går kveld, og hun sammenliknet sydenbildene på denne arithaliabloggen med sydenbildene hun har på blogspoten, og hun la sammen 2+2 og fikk 4 fort.

  Jeg også så etter, og la sammen 2+2. Det var nokså lett å skjønne at det var henne!

  Toppen av frekkhet var at hun la kattebloggen min på blogg.no til som "følger". Jeg skrev en privat melding til henne hvor jeg sa at hun hadde blitt avslørt. Gjett hva hun presterer å skrive tilbake?

  Hun skrev at det var flere personer med på den sydenturen, og like etterpå skriver hun at hun hadde funnet bildene på google! Dama kan jo ikke se hva hun skriver, for der tråkket hun skikkelig i salaten!
  Likevel løy hun så det røyk av henne. Til slutt blokkerte jeg henne fra å sende meg private meldinger på blogg.no, men da begynte hun å kommentere i kommentarfeltet på bloggen min. Jeg blokkerte til slutt ip-nummeret hennes!

  Ja hun er blokkert fra å shoute på blogg.no. Hadde hun hatt en normal reaksjon, hadde hun skjemtes. Nei da. Hun åpner seg en ny blogg, for å fortsette sin klappjakt på Lillja og Synskpeggy!

  Det er noe alvorlig galt når hun tror at innlegget som Lillja skrev 13.07.2014 med overskriften: "Tjukka, det er lov å gå forbi kakedisken". Merk 13.07.2014 ca. ett år før den dama begynte å blogge under nicket "Lovelulu" skulle være myntet personlig på henne! Bare å få seg til å tro det sier bare kjempemasse om den bloggeren der, og at hun tror alt det andre skriver gjelder henne!

  I det siste innlegget hun presterte å skrive på den nye bloggen sin i går var formålet helt klart, nemlig å provosere, krangle og kverulere. Det er nettopp derfor hun er blokkert fra å shoute på blogg.no!

  Hun er sikkert kjempesint at hun ser rødt for at shouten har blitt åpnet igjen for Synskpeggy, og nå er det hun som sitter der og ikke får lov til shoute pga oppførselen sin mot Lillja som ikke har gjort noe galt! Den eneste som er årsaken til dette er den bloggeren selv helt alene, og uten hjelp fra andre! Den situasjonen hun har kommet opp i, har hun fint greid selv, og hun har seg selv å takke.

  Det ser jo ikke den bloggeren der, fordi hun eier overhodet ikke noe som heter selvinnsikt og selverkjennelse for at hun er den som fremstår som bråkmaker, kranglefant og kverulant når hun oppfører seg slik hun gjør.

  I dag er bloggen slettet, og jeg vet at det er flere som klaget til blogg.no på at hun hadde kommet tilbake med en ny blogg i går kveld.

  Jeg må få lov til å gi en skryt til blogg.no jeg også for at de har tatt affære. Det er ikke slik voksne bloggere skal oppføre seg.

  Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke :)

  Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene  SvarSlett
 22. Catzy

  Takk for svar fra deg snuppa mi;))

  Jeg er enig i at Lillja er en flink blogger. Og hun er en av de beste bloggerne på blogg.no. For jeg liker måten Lillja skriver på.

  Jeg er enig med deg i at når bloggerne i aldersgruppen 40 år + på blogg.no bruker denne shouten til å provosere hverandre vet de ikke selv hvordan det lyser i mot oss som ser på lista. De vet ikke selv at de misbruker shouten når det gjør det. Men vil de kaste flere kroner ut av vinduet ved å gjøre seg til latter, spott og spe så vær så god. Jeg skal ikke hindre dem. De oppnår det stikk motsatte av hva de ønsker. For de skremmer bort lesere.

  Jeg fikk det med meg. For jeg fikk tips om å gå inn å se på shouten på blogg.no da denne 42 årige bloggeren drev og la ut kranglete shouter myntet mot Lillja.

  Den 42 årige bloggeren kommer aldri til å be om unnskyldning. For hun har null selvinnsikt om at hun er årsaken til det som har skjedd. Og med den selvinnsikten hennes så kommer hun aldri til å se at hun er årsaken til at hun har blitt blokkert fra å shoute. Hun har en lett måte å vri seg unna fra problemer hun selv steller i stand. Det er lett å skylde på alle andre hele tiden.

  Jeg er aldri inne og leser på bloggen hennes. Hva hun blogger om er så sin sak. For det er hennes blogg. Men når hun oppfører seg stygt mot mine bloggvenner kommer klørne mine ut.

  Sånne som den 42 årige bloggerkverulanten gjør det surt for omgivelsene.

  Ha en fin ettermiddag;))

  Stoor klem fra Else Marit

  SvarSlett
 23. Toril

  Tusen takk for utfyllende kommentar snuppa mi;))

  Det var til pass for den 42 årige bloggeren at hun ble avslørt så til de grader. Og jeg brøt med prinsippet mit om å ikke lese bloggen hennes. Men det gjorde jeg i dag tidlig da jeg stod opp. Og jeg ble rykende forbanna at hun hadde hengt ut Lillja som en av synderne.

  Det stemmer på en prikk det du skriver. For det var den 42 årige bloggeren som ble hatsk mot Lillja. Fordi hun trodde innlegget m kakedisken handelt om henne. Det er lov til å se datoen når et blogginnlegg er skrevet.

  Den 42 årige bloggeren viser at hun ikke har noen sosiale antenner og selvinnsikt. Og det er en mangelvare hos den bloggeren.

  Herregud. Først blir hun blokkert fra å shoute på blogg.no. Og så er hun respektløs at hun åpner seg en ny blogg hvor hun fortsetter å henge ut Lillja, Synskpeggy og blogg.no.

  Sånne folk som henne kommer aldri til å forandre seg. Og jeg skjønner at sånne folk fort blir upopulære. De kan ikke oppføre seg. Og de tror hele verden dreier seg om dem.

  Den 42 årige bloggeren har med denne hendelsen overbevist meg at noe er alvorlig galt fatt. For det skal ikke gå an at et voksent menenske på 42 år har så liten selvinnsikt at de ikke forstår konsekvensene av sine egne handlinger.

  Jeg syns også at blogg.no har gjort jobben sin og vel så det i denne sammenhengen. De må være møkklei av hele den dramaqueendama.

  Hahahahaha;)) Det var bra du sa i fra til henne på privat melding at hu hadde avslørt henne. Men at hun da lyver til deg som hun da gjorde viser hvor respektløs den bloggeren er.

  Jeg la merke til at hennes gode bloggvenn ijr hadde skrevet noen kommentar på bloggen hennes før den ble slettet. Og det forundret meg ikke. Ijr snur kappen etter vinden. Og hun har jeg ikke respekt for. Det har jeg ikke hatt på mange år.

  Ha en fin ettermiddag;))

  Stooor klem fra Else Marit

  SvarSlett