tirsdag 28. november 2017

En liten oppdatering med bilder;))

Jeg vet det er lenge siden jeg har skrevet. Men dagene strekker ikke. Dagene er fylt med jobb, hjem, familie, venner og andre fritidssysler.

Høsten har gått i en rasende fart. Det har vært en god del å gjøre på jobb med planlegging av undervisningen i fagene jeg underviser i og foreldremøter. Jeg elsker jobben min;)) Ingen dager er like. Og jobben gir glede. For jeg føler at jeg gir noe til elevene. På trinnet jeg underviser på er det greie elever. Men noen utfordringer har vi;))

Det går fint med alle tre barna. Sønnen studerer på NTNU i Trondheim. Og han studerer til å bli sivilingeniør. Ved siden av studiene jobber han på en bensinstasjon i helgene. Det er godt for ham å få litt ekstra penger ved siden av;))

Eldstedatteren jobber som stipendiat på folkehøgskolen hvor hun selv gikk forrige skoleår. Og hun synes det er artig;))

Yngstedatteren studerer første året på medisin. Hun bor fremdeles hjemme. Og hun har sagt at hun vil bo hjemme for å spare penger. Vi sier ikke noe på det. For det første er det dyrt å leie i Oslo. Flere av studievenninnene hennes som er fra Oslo bor også hjemme. Men vi har sagt hvis hun en dag ønsker å flytte skal vi hjelpe henne. Det må hun finne ut av selv. Vi ser henne når hun drar på forelesning om morgeen, og når hun kommer hjem sent om ettermiddagene. Annen hver helg jobber hun som pleieassistent ved et sykehjem. Og hun trives godt. Yngstedatteren spilte i skolekorpset frem til sommeren. Men har gått over i voksenkorpset. Hun ville ikke gi seg med spillingen. Ellers trener hun styrketrening på et treningssenter.

Jeg er med i syforening sammen 4 andre venninner. Og vi har syforening en kveld i måneden. I begynnelsen av oktober tok vi Danmakrsbåten over til Danmark. Vi shoppet, spiste god mat og slappet av. Og vi hadde en artig tur sammen;)) Vi syforeningsvenninnene bruker å ta en langweekend sammen. Og vi koser oss når vi er på tur;))

En gang i uken bruker to nabodamer og jeg å gå en tur sammen på turstien ikke så langt fra oss. Det er ikke hver uke vi får det til. Men vi prøver så godt vi kan. Jeg avveksler med å trene på treningsseteret. Men jeg vet jeg kunne være mye flinkere. Det er noe med den dørstokkmila om høsten og vinteren. For den er litt lang;)) Etter en lang arbeidsdag er det godt å slappe av hjemme, ta en god kopp te, lese og fargelegge, sy eller strikke.

25.desember blir abyssinersnuppa vår (Snuppa) 10 år gammel;)) Hun er som en kattunge. Og hun finner på mye artige ting jeg ikke trodde var mulig for en 10 år gammel katt;)) Hun er rask til å komme å legge seg i fanget til enten gubben eller meg når vi sitter og ser på tv. Snuppa er råkosete;)) Og jeg eeeelsker henne;)) Hun er familiens edelsten og hjerte;)) Jeg vokste opp med katt da jeg var unge. Men jeg hadde aldri drømt om at en katt kunne bli utrolig sosial som det Snuppa er;))


Snuppa og hjertet vårt.


Snuppa vår.

På lørdag og søndag skal det være katteutstilling i Letohallen på Dal. Dal ligger ikke så langt fra Eidsvoll Oppdretteren til Snuppa som også er bestevenninnen min fra barndommen skal dit med to av kattene sine. Jeg skal kjøre en tur til Dal for å hilse på henne på lørdag eller søndag;)) Rågleeeder meg til å treffe henne og kattene hennes;))

Det er også 1.advent på søndag Og det går fort mot jul nå ja. Korpset som yngstedatteren min spiller i skal spille konsert i kirka på søndag;))

I jula reiser vi opp til Trondheim. Vi reiser nordover 22.desember og vi reiser hjem 3.januar. Jeg rågleder meg til å komme hjem til familien;)) 5.juledag er det gymnasvennetreff fra gymnastiden. Vi ble kjent med hverandre da vi gikk på gymnaset. Og vi var en stor venninnegjeng som var mye sammen på tvers av klasser, fag og trinn. Noen gikk i klasse med hverandre og andre hadde vi fag eller valgfag sammen med. Hver 5.juledag samles vi til treff på et utested i Trondheim hvor vi spiser middag, prater og mimret. Og det er råartig;)) Mange av dem ser jeg en gang året. Og det er 5.juledag;)) Jeg rågleder meg;))

På fredag har jeg fridag. Og da skal jeg pynte huset med adventsduker, adventsstjerner, lilla lys og syvarmede lysestaer;)) Jeg elsker desemer og advent. Og jeg elsker å pynte opp med adventspynt.

Ha en fin kveld alle sammen;))


En av mønstrene i boka jeg har fargelagt. 

 
 


3 kommentarer:

 1. Det var kjekt å lese bloggen din og det trivelige innlegget ditt :)

  Det er hektiske hverdager hos oss også med jobb. Eldste mann studerer også i Trondheim, og han trves med studiene han også. Akkurat nå holder han på å lese til eksamen.

  De to yngste går på videregående. Nest yngste er russ til våren, og yngste går første året på videregående. Det er bare minsten som spiller fotball fremdeles ved siden av skolen, og mellomsten driver trener på helsestudio sammen kameratene sine

  Jeg kommer til Trondheim med båten 4.juledag, og jeg skal bo til Irene. Det skal bli kjekt 5.juledag og treffes :)

  Jeg reiser hjem 6.juledag om kvelden.

  Snuppa deres er vakker hun også. Er hun 10 år ja. Jeg synes det var som i går du fortalte at du fikk henne. Vakre bilder av henne :)

  Lucia er 9 år, og hun er en voksen og bestemt dame som utnytter alle i familien til sin egen fordel :)

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og resten av familien :)

  Klem, klem fra Mona Elisabeth


  SvarSlett
 2. Kjempekoselig innlegg Else Marit venne <3 :) Ikke minst kjempefine bilder av "lillesøster" i kullet mitt <3 :)

  Jeg traff sønnen din før Europaligakampen på Lerkendak idet jeg skulle gå inn. Han stod ved trappa opp til tribunen sammen med noen kamerater. Kjempekoselig å treffe ham :)

  Kjempekoselig at ungene trives med studier og jobb. Det er så viktig. Ikke minst er det viktig at de trives på studiene, for det er jo så dyrt hvis de hopper av et studie.

  Jeg gleder meg til å treffe deg i helga :) Har nå mobilen i nærheten, og du finner meg et sted i hallen. Sender deg sms når jeg kommer frem til hotellet.

  Kjempekoselig at dere skal hjem til Trondheim, og jeg gleder meg kjempemasse til 5.juledag til å treffe deg og alle andre igjen :)

  Prinsessa deres var jo kjempekosete som kattungen også, og hun var en av de første til å komme opp i fanget for å få kos <3 :)

  Synes det er kjemperart å tenke på at gjengen blir 10 år gamle, for jeg husker som det var i går når de ble født :)

  Ønsker deg en kjempefin onsdags ettermiddag :)

  Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  SvarSlett
 3. Koselig blogginnlegg :-) Det er alltid koselig å lese om deg og familien din og dagene deres :-)

  Du skal være stolt at du har fått tre flotte unger som har flotte verdier i livene sine, og det betyr at dere har lyktes i oppdragelsen.

  I kveld er jentene våre på julebord sammen klassen sin. De skulle ut og spise. Jeg synes de plutselig har blitt store og voksne, og de har vokst personlig i løpet av høsten.

  Jeg gleder meg til å treffe deg i romjulen :-) Det skal bli moro på gymnasvennetreffet. Mona Elisabeth kommer for å overnatte hos oss. Vi kan prøve og treffes 28.12 som vi snakket om, men vi holder kontakten på facebook og sms videre avtale.

  Fine bilder av pusejenta deres, og hun er nydelig :-)

  Herlighet så flink du er med fargelegging :-) Jeg har lyst til å prøve meg på det jeg også, men jeg vet ikke om jeg har tålmodighet til det.

  En riktig fin kveld ønskes deg og familien din :-)

  Godklem fra Irene

  SvarSlett