torsdag 4. august 2016

Lavmålt oppførsel av voksne personer på diskusjonforum og blogg

Voksne personer på nettet burde hatt henglås på datamaskinene sine;)) For maken til oppførsel jeg har vært vitne til på nettforumet kvinneguiden har jeg aldri i mitt liv opplevd. To godt voksne personer en person på 43 år og en på 53 år som også blogger har holdt et spetakkel på forumet på kvinneguiden. De har begge to fint greid å gjøre seg til latter, spott og spe;)) Det har vært underholdene å følge damene fra sidelinjen;))

Felles for de begge to er at de hevder at de er helt uskyldige;)) Og ingen av dem er i nærheten av å ha noe som kalles for selvinnsikt, selverkjennelse, samvittighet og innsyn i hvordan de oppfører seg. De har et lettvint liv når de kan skylde på alle andre enn seg selv. Jeg trodde voksne folk hadde det. Men der tok jeg feil.

Et annet fellestrekk hos 43 åringen og 53 åringen er at de ikke tåler å høre andres meninger. For da tar de på seg offerrollen som mobbeofre. Og de forteller at de blir mobbet og trakassert.

Begge to blir potte sure når folk ikke er enige med dem. 53 åringen fikk motstand da h*n prøvde seg med å si at h*n kunne finne ut hjemmeadressen ut fra ipnummeret til den som kommenterte på bloggen sin av et program h*n hadde innstallert på datamaskinen. H*n ble sur som ei fele da folk på diskusjonstråden sa at det ikke gikk an. Og reagerte med å bli spydig mot folk som sa i mot.

Mandag surnet 53 åringen helt da noen av de som diskuterte på tråden stilte noen spørsmål. Spøsmålene var ikke stygge en gang. Og det tålte h*n ikke.. H*n avsluttet til slutt å spørre om de på diskusjonstråden hadde god samvittighet at de fikk sove godt om nettene.

53 åringen kommer med absurde beskyldninger mot folk som for eksempel at h*n har blitt forfulgt av bloggere utenfor der h*n bor. Hallo. Jorden kaller. Hvor tar 53 åringen det fra? Tror 53 åringen virkelig at bloggere har interesse for å forfølge henne utenfor hjemmet? Beskyldningene er bak mål. Jeg vet at 53 åringen har beskyldt bloggere for å hacke datamaskinen sin og telefonavlytte telefonen sin. Og det er bare i sin fantasiverden at 53 åringen tror på historiene sine. 53 åringen har en egen evne til å rope høyt at h*n forteller den fulle sannheten. Og jeg har ikke tallet på hvor mange ganger 53 åringen forteller det. Sannheten hos 53 åringen består i å lyve og sverte uskyldige bloggere som ikke har gjort noe galt.

Mange av mine bloggvenner har ekle opplevelser i et ublide møter med 53 åringen på nettet. Og jeg har sett med mine egne øyne hva 53 åringen har skrevet og sagt til dem. Rent mel i posen ha h*n ikke. Den ærligheten kan h*n tørke seg i ræva med.

Når det gjelder 43 åringen er ikke h*n noe bedre enn 53 åringen. For det finnes ikke et eneste fnugg av selvinnsikt, selverkjennelse og samvittighet hos 43 åringen.

En av mine bloggvenner har en sønn som er hjertesyk. Som mamma kan jeg ane og forstå hvor fælt det er å ha en unge som er dødssyk.

På etterjulsvinteren ble 43 åringen blokkert fra å shoute innlegg på forsiden av bloggplattformen hvor h*n blogger. Bloggplattformen fikk nok av 43 åringens oppførsel. Jeg har hørt at det var mange bloggere på bloggplattformen som klaget inn 43 åringen til blogg.no. For de ble møkklei av oppførselen til 43 åringen.

Den 43 årige bloggeren kopierte overskrifter og blogginnlegg som bloggvenninnen min hadde skrevet. Og mange av innleggene handlet om bloggvenninnen min sin syke sønn. Det lyste bloggvenninnen min sine overskrifter på bloggen til 43 åringen.

Alle vi som er bloggvenner med bloggvenninnen min så at det var hennes overskrifter og blogginnlegg som 43 åringen hadde brukt. Jeg vet at dette var utrolig sårende og vondt for bloggvenninnen min å bli utsatt for dette. For det var personlige innlegg som handlet om sønnen hennes. Hvor er respekten og empatien til 43 åringen? Den er helt borte.

Når 43 åringen ble stengt fra å shoute innlegg på forsiden av blogg.no skulle du tro at h*n lærte av oppførselen sin. Sjakktrekket er at h*n åpnet en ny blogg som h*n kunne blogge fra. Men det stuntet vet jeg ble fort stoppet av bloggplattformen;))

I 43 åringens hode er saklige kommentarer hvor bloggleserne er uenige i noe av det h*n skriver om på bloggen sin mobbing. Og h*n tar ikke fem flate øre for å kalle bloggleserne sine nettroll og mobbere. Når ble en saklig kommentar hvor en leser er uenig mobbing? Det har aldri vært mobbing.  Jeg har sagt det før at det er mange som ikke vet hva det innebærer å bli mobbet. For det er ikke mobbing at noen er skriver en saklig kommentar til oss bloggere at de forteller at de er uenige med oss. Og det kommer aldri til å bli mobbing heller.

I dag hadde bloggvenninen min skrevet et fint innlegg om uføretrygd og innblanding fra andre. Men tror dere ikke at 43 åringen er frekkere enn flatlusa og kommenterer på det innlegget til bloggvenninnen min? 43 åringen skre noe som dette "Hvis jeg har såret deg". I følge bloggvenninnen min var det ikke noe hvis. For det var et faktum at 43 åringen såret bloggvenninnen min. 43 åringen fikk marsjordre på grått papir fra bloggvenninnen min. Og klar beskjed om å ikke kommentere på bloggen.

43 åringen nekter for alt h*n har gjort. Og h*n fraskriver seg alt ansvar. H*n legger skylden på alle andre for det h*n selv har gjort. Hvordan er det mulig?

Vi er mange voksne bloggere som tar avstand fra 43 åringen og 53 åringen sin patetiske og lavmålte oppførsel på nettet. Men da er vi hjernevasket. Og vi har ikke egne meninger. Det gnager langt inn i sjelen til 43 åringen og 53 åringen at mange av oss tar avstand fra deres patetiske og lavmålte oppførsel. Og da er den enkleste løsningen å si at vi ikke har egne meninger og er hjernevasket noe vi alle sammen har. For vi har sett mer enn nok av patetisk og lavmålt oppførsel fra disse to voksne personenen.

Både 43 åringen og 53 åringen skal ha det klart for seg at jeg barndomsvenninne med en av bloggerne som får skylden for å hjernevaske oss. Jeg har kjent henne siden vi var 4-5 år gamle. Vi gikk på samme barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Og vi bodde i nærheten av hverandre da vi vokste opp. Hvem er det som kjenner min venninne best? Det er jeg. Og i hvert fall ikke 43 åringen og 53 åringen. De to kan holde kjeft med at jeg er hjernevasket. Jeg kommer aldri samme hvor mye 43 åringen og 53 åringen prøver på å sverte min barndomsvenninne å svikte henne. For det kommer aldri til å skje.

Jeg kommer aldri til å svikte de andre av mine bloggvenner som også får smake 43 åringen og 53 åringens vrede. Det skjer ikke.

Mange av oss sitter med haugevis med bevis i form av printscreenbilder over patetiske, stygge, lavmålte kommentarer som disse to bloggerne har skrevet rundt om i kommentarfelt på våre blogger. Og de bevisene har vi sendt hverandre privat på facebook. Vi har gitt hverandre tillatelse til å publisere printscreenbildene på bloggene våre hvis det skulle bli nødvendig som bevis for hvor lavt voksne folk kan oppføre seg på nettet. Og jeg kan love at det er beviser nok til mange blogginnlegg.

Hvorfor jeg skriver dette innlegget? Det er fordi jeg blir rystet lang inn i sjelen over hvor lavt voksne personer kan synke offentlig på nettet, på diskusjonforum som kvinneguiden og på blogg. Jeg skriver ikke dette innlegget for å sverte. Men for å belyse hvordan voksne nettburkere kan være og er.

Det var artig å være tilskuer på sidelinjen på kvinneguiden da 43 åringen og 53 åringen herjet som verst. Og det morsomste av alt var at 53 åringen som ikke liker at noen personer skal finne bloggen laget en ny blogg med det samme bloggnavnet som det h*n hadde på kvinneguiden;))

Med viten og vilje har jeg anonymisert kjønn på 43 åringen og 53 åringen. Og om jeg får spørsmålet fra noen av leserne om jeg vil navngi dem er svaret nei. Det kommer ikke på tale fra min side. Og jeg tar heller ikke i mot kommentarer hvor jeg ser kommentarer går over grensen til personangrep mot 43 åringen og 53 åringen.

Jeg forventer saklige og konstruktive kommentarer uten personhets. Men de som kommenterer på bloggen min skal få si sin mening hva de mener om oppførselen til 43 åringen og 53 åringen. Men hvis jeg ser at kommentarene går på å rakke ned på utseende, religion, livssyn, usanne løgner som er ment for å skade, trusler, at noen omtaler 43 åringen og 53 åringen med medisinske uttrykk og rakke ned på familiemedlemmer til disse to bloggerne sletter jeg kommentarene tvert. 18 kommentarer:

 1. Hvorfor er ikke jeg overrasket? Det er fordi jeg vet husker med skrekk og gru hvordan den ene bloggeren oppførte seg mot deg da du begynte å blogge. Jeg husker at jeg var sjokkert da jeg leste at den eldste bloggeren skrev offentlig på bloggen din at du var psyokopat som støttet vår felles gode venninne da bloggeren begynte å angrpe henne helt ut av det blå. Om jeg ikke husker helt feil var dere tre bloggere som ble kalt for psykopater. Det som er absurd er at den bloggeren mange ganger har nektet for at bloggeren kaller andre for psykopater. Jeg håper du har kopi av kommentarene fra bloggen som du hadde den gangen? Hvis du har dem kan du publisere dem på facebook. Du har som oss andre blokkert den eldste bloggeren fra å finne deg på facebook, og da ser ikke jeg problemet med å publisere printscreenbildene som du har.

  Takk og lov at jeg ikke har noen befatning med noen av disse to bloggerne.

  Jeg vet ikke en gang hva kvinneguiden er, og ikke skal jeg søke opp den nettsiden der.

  Ut fra det du og de andre av bloggvennene dine har fortalt om den yngste bloggeren er det lureste å holde seg milevis unna den bloggeren.

  Jeg skjønner at du ønsker å sette fokus på den typen nettoppførsel som disse to har vist, og det viser at voksne på nettet er verre enn barnehagebarn i 3-4 års alderen som er i trassaladeren :)

  Det beste med det hele er at det det de som dummer seg ut uten å være klar over det :)

  En fin kveld ønskes deg og familien din :) God tur til Lanzarote på lørdag :)

  Godklem fra Irene

  SvarSlett
  Svar
  1. Irene

   Takk for kommentaren din;))

   Du må ikke snakke. For det var litt av en velkosmt jeg ble møtt med av 53 åringen. Jeg gjorde ikke noe annet enn å støtte barndomsvenninnen min på bloggen hennes da hun hadde skrevet et blogginnlegg. Først truer 53 åringen meg med at hvis jeg kommenterte mer på bloggen til min gode venninne så kom hun til å hevne seg. Så skrev jeg en kommentar til til. Og 53 åringen skrev at jeg ba selv om det. Det gikk ikke lang tid før 53 åringen skrev et blogginnlegg hvor min gode venninnene, en annen bloggvenninne av T og jeg ble stemplet som psykopater. Bloggen ble slettet samme ettermiddag husker jeg. At 53 åringen hevder sin uskyld når h*n lyver så det oser at h*n aldri kaller andre for psykopater kan h*n tørke seg i baken med.

   Jeg har kopier av alle kommentarer og innlegg hvor jeg er innblandet. Og kopiene har jeg fått fra snille bloggvenner som har hjulpet meg;))

   Tanken om å publisere kopiene på facebook har jeg tenkt på;))

   Du skal være glad for at du ikke er på kvinneguiden. Jeg satt lenge og lurte på om jeg skulle lage meg en bruker. For det klødde i fingrene etter å skrive noen sannhetens ord til de to. Men jeg lot det være.

   Fokus på voksnes patetiske og banale oppførsel på nettet må i fokus. For voksne skal være forbilde for yngre nettbrukere. Og det er ikke 53 åringen og 43 åringen.

   Tusen takk;)) Jeg gleder meg til å reise til sol og varme;)) Og det er sååå fint på Lanzarote;)) Bilder kommer på facebook og på bloggen når jeg kommer hjem;))

   Ha en fin dag;))

   Stooor klem fra Else Marit

   Slett
 2. Jevnlig så kommer disse to opp og forsurer. Eller de tror de gjør det, for de fleste kjenner til disse og vet akkurat hva som kommer nå. En masse selvforsvarsinnlegg, skittkasting, og uskyldiggjøring av seg selv. Er det ikke slik det er? Man skal da forsvare seg, skal vite!!!! Alle andre er løgnere og idioter, tilbake sitter da altså disse to og støtter opp om en galskap jeg aldri har sett maken til!
  Bare å hente frem popcornet, og lene seg tilbake, underholdningen er på tur.

  Jeg har ikke sett deres verk på kvinneguiden, og har ingen ønske om det heller. Jeg hører de blir snakket om i flere fora, og det er jo ikke så rart. De skal få styre som de ønsker for min del. Men på min blogg blir det ingen "party" for disse. Jeg ba den ene om og holde seg unna i går. Rett og slett fordi jeg har erfart hvor ustabil dette mennesket er, og h'n ville ikke gi seg da jeg ikke godkjente dennes kommentarer. I det ene øyeblikket er jeg en god blogger, i det andre en totalt idiot. Jeg orker ikke dennes opp/ned turer.

  Jeg ba h'n i klartekst om å la være og kommentere, samt holde seg unna meg, på alle måter. Det falt selvsagt ikke i god jord, og det var ikke måte på hvem som hadde hjernevasket meg. Alt jeg skreiv var løgn. Bla, bla, bla... Den samme gamle leksa!

  Du treffer godt med dette innlegget, dessverre, for det er virkelig stygge ting som har blitt gjort. Jeg forventer ikke at noe av det skal gli inn hos vedkommende, når ingenting stopper deg før du gjør det, så har du et ansikt å tape om du gjør det i ettertid. Angrep er det beste forsvar! Som sagt, tid for popcorn for de som ønsker den slags underholdning :)

  Selv skal jeg svinge meg med vaskefilla nå, og lage en bedre middag til min kjære i kveld. Ha en riktig god helg. Klem og takk! <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Lillja

   Takk for kommentar fra deg;)) De to er som to surdeigen som forsøpler og forurenser nettet rundt seg.

   Det var ikke overraskende at 43 åringen kom med et selvforsvarsinnlegg. Jeg gidder ikke en gang å gå inn for å lese. Det blir for patetisk at h*n skal hevde sin uskyld om at h*n er et stakkars mobbeoffer for noe h*n har stelt i stand selv. Sånne innlegg orker jeg ikke å lese.

   Jeg fikk kopi på facebook fra min gode venninne av den kommentaren hvor h*n mente at du var hjernevasket. Det er ikke noe nytt at h*n og 53 åringen kommer med denne påstanden. For de tåler ikke å se at du, jeg og mange andre av våre bloggvenner har fått nok av den patetsike oppførselen deres. Og det faller ikke i god jord hos disse ærelige bloggerne;))

   Tusen takk;)) Det var godt å høre;)) Jeg greier ikke sitte å se på når voksne folk på nettet oppfører seg patetisk og stygt på nettet.

   Det 43 åringen oppførte seg mot deg på nyåret var så stygt. Og jeg skjønner at det såret deg masse.

   Noen innrømmelse fra disse to kommer aldri til å skje. For de kommer til å fortsette som aldri før i sin egen verden at alle andre har skylden. Og at de selv mener at de er feilfri.

   Kan du ikke komme hit med vaskefilla? Jeg holder på å pakke litt klær. For i morgen reiser vi til Lanzarote i to uker;)) Jeg gleder meg masse;))

   Ha en fin dag;))

   Klem tilbake til eg

   Slett
 3. De selvutnevnte perfekte og feilfrie bloggerne skyr ingen midler dessverre, og jeg blir ikke overrasket over det du forteller. I kommentarfelt på bloggen ligger beviser fra mange år tilbake med kommentarer som begge to har skrevet. Det forteller sitt tenker jeg, og den som kan lese oppdager fort hvordan de to selvutnevnte "perfekte" bloggerne virkelig er. Sannheten viser seg i skrevne ord som de har skrevet i kommentarfelt.

  De er flinke til å legge skylden på uskyldige ofre for ting de selv har gjort, og evnen til selvransakelse for noe de selv har gjort har aldri vært tilstede.

  Hver gang de møter motgang begynner h-n på 53 år med synsingen sin, og jeg får meg en god latter når denne synsingen er så gal som det går an å få bli. Magefølelse og evner du liksom :-)

  Både du og Lillja har rett. Disse to er ikke uskyldigheten selv som de holder på.

  Jeg har gitt deg tillatelse at du bare kan bruke printscreenbildene jeg har sendt deg på mail av kommentarer de to har skrevet. De printscreenkopiene er det jeg som har tatt. Du vet at uanett om vi har printscreenbilder som bevis prøver de to "feilfrie" bloggerene å sno seg unna som en sleip ål å legge skylden på uskyldige bloggere.

  Jeg vet at den eldste bloggeren har et voldsomt hat mot barndomsvenninnen din og bloggvenninnen vår. Den bloggeren har aldri tålt at andre voksne bloggere har avslørt hvor ille oppførselen til denne bloggeren i realiteten er.

  Jeg synes det er bra de to fikk vist sitt sanne jeg på kvinneguiden, og det er egentlig forventet oppførsel fra disse to bloggerne.

  Vi som har opplevd de to bloggerne vet at de aldri kommer til å forandre seg. Livet deres består i å få lov til å kverulere og krangle med andre. Når de ikke får oppmerksomheten på blogg.no tyr de til andre nettforum hvor de får holde på helt til de blir stoppet. Selv om de blir stoppet, skjønner de ikke at det er deres feil da det alltid er andre sin feil.

  Du har skrevet et innlegg hvor sannheten kommer frem, og vi som kjenner til disse damene støtter deg :-)

  Ønsker deg en fin dag :-)

  Hilsen S

  SvarSlett
  Svar
  1. S

   Takk for kommentaren din også;))

   De har alltid vært flink til å vri seg unna ting de har skrevet og gjort på blogger og kommentarfelt. Og som du sier ligger det mange kommentarer fra disse to godt synlig i kommentarfelt hos noen bloggere. For det er beviser nok skulle jeg tro. Men de har en selvforsvarstale for det også de to. Og kjenner vi de to rett er det ikke deres feil. Men andre sin feil.

   Jeg har tatt vare på printscreenbildene jeg har fått fra deg. Og de bildene ligger i en mappe på datamaskinen min.

   Det er som jeg sier at de to mangler noen sosiale antenner. Og det er selvinnsikt og selvforståelse. 43 åringen mangler også selvkontroll. H*n greier ikke gi seg. For h*n oppfører seg som en kverulerende og
   kranglende trassunge.

   Når de ikke har forandret seg nå gjør de det aldri. Det beste er å holde seg unna bloggene dere. Og det har jeg ingen problem med.

   Men jeg må ærlig innrømme at det var underholdning å følge med på hvordan de oppførte seg på forumet på kvinneguiden de siste dagene;)) De som er ivige på kvinneguiden fikk oppleve deres kverulende og kranglende oppførsel.

   Takk for det. Jeg synes det er viktig å sette fokus på voksnes banale oppførsel på nettet. Og jeg tenker på når voksne skal være forbilder for ungene. For er det to som ikke er de er det de to.

   Ha en fin dag du også :)

   Bloggklem fra Else Marit

   Slett
 4. De der to burde ties ihjel. De starter tråder om seg selv og når folk ikke er enige, går de i strupen på motstanderne og kaller dem mobbere. Slike mennesker vet ikke hva mobbing er og det er en skam at de benytter seg av begrepet.

  Uenighet er ikke mobbing. Jeg kan forstå at disse to også blir litt oppgitt, da de mest sannsynlig får en mengde virkelig stygge kommentarer og hat som vi ikke ser, da de blir ryddet bort, på bloggene sine.

  Vi andre må også forstå at akkurat slike kommentarer bør folk holde seg for gode til. Jeg ble selv utsatt for en liten hatkampanje for mange år siden. Dette kom i form av meldinger på blogg og mai. Jeg ryddet dem stilt og rolig bort, uten å rope om hvor mye noen få individer hatet meg. Dette kom også fra kg. Jeg måtte slette brukeren min da jeg ikke orket mer. Nå sitter jeg på gjerdet og klør i fingrene etter å være med i debatten på kg, men jeg er litt usikker på om jeg skal våge å lage meg en bruker der inne. Det blir ihvertfall et annet brukernavn enn det jeg hadde før :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Moffeliten

   Takk for kommentar fra deg også;)) De burde ties ihjel. Men får de to ikke oppmerksomhet i form av kverulering og krangel oppsøker de det andre steder.

   Jeg skjønner du fulgte med på kvinneguiden du også. De vet ikke hva mobbing er. Og det er en skam at de misbruker begrepet. Det har aldri vært mobbing å være uenig.

   Jeg tror også at de får inn fler kommentarer enn det vi ikke ser. For de to siler ut kommentarer. Og de siler ut kommentarer hvor også bloggleserne er uenige med dem. De kommentarene slipper de aldri igjennom.

   Jeg skjønner også at de ikke vil publisere stygge kommentarer. Under dette innleget har jeg også fått stygge angrepskommentarer som er rettet mot de to direkte. Og kommentarene går ikke på sak. Men på de to som person. Sånne kommentarer vil jeg ikke publisere på bloggen min. Og det går for langt når anonyme trekker inn familien til 43 åringen.

   Huff så fælt da;(( Og det høres ikke artig ut.

   Jeg tror kvinneguiden kan være litt for tøff. Men hvis du skulle lage deg en bruker på kvinneguiden må du ta et navn langt fra det som du har brukt tidligere. Jeg kommer aldri i verden til å lage meg en bruker. For etter det jeg har sett frister det ikke. Jeg får heller sitte på sidelinjen med popkornskåla;))

   Ha en fin dag;))

   Bloggklem fra Else Marit

   Slett
 5. Popkorn skåla gikk fort tom da jeg ble sittnede å se på den barnslige oppførselen til disse to :) Jeg trodde ikke det jeg leste, og trodde ikke det var mulig at voksne menensker kunne vise en oppførsel som dette. Grøss og grøss hvor patetisk oppførsel de to der viste.

  Jeg greide ikke holde meg, og gikk inn på bloggen til den yngste bloggeren og leste. Den bloggeren der kan dra dit peppern gror med å spille mobbeoffer på nettet. Bloggeren blir langt fra mobbet, og bloggeren vet ikke hva mobbing er. Det er ikke noe i innlegget du har skrevet eller kommentarene du har fått som er nærheten av mobbing. Bloggeren må lære seg hva definisjonen mobbing er før bloggeren roper til hele verden at han eller hun bler mobbet. Diskusjonen på kommentarfeltet ditt foregår i skalig former hvor vi diskuterer rundt temaet om de to voksnes nettoppførsel.

  Jeg leste på bloggen din også Lillja, og blogginnlegget til Lillja var ikke i nærheten av mobbing, og heller ikke kommentarene du fikk på innlegget ditt. Jeg reagerte også på at den yngste av bloggerne turte å vise seg på bloggen din etter det hun gjorde mot deg, og det viser at bloggeren ikke eier noen form for skrupler.

  De to bloggerne mangler noe vesentlig, og det er folkeskikk på nettet. At de to ikke skjemmes? Fillern også jeg glemte jo at de er fri for feil. Det er alle andre som er slemme :) Knis :)

  Du har skrevet et toppers innlegg, skalig, uten personangrep, uten å avsløre bloggernes identitet og kjønn. Likevel så flyr bloggerne i taket. De tror jo alt handler om seg selv :)

  Fin, fin fredag til deg og familien din :)

  Klem, klem fra Mona Elisabeth

  SvarSlett
  Svar
  1. Mona Elisabeth

   Takk for kommentaren din også;))

   Hehe;)) Det gjorde den til meg også. Popcorn og vann;)) Nam;))

   Du skal være glad for at du er et glemt kapittel i livet til 53 åringen. Jeg husker at h*n var ute etter deg også da du begynte å blogge fordi du støttet vår gode venninne for noen år siden.

   Det er ikke nytt at 53 åringen og 43 åringen fremstiller seg selv som et offer når de har tråkket i salaten. Og jeg blir fly forbanna når de misbruker mobbebegrepet som de gjør. De er ikke mobbeofre. Og de har aldri vært i nærheten av å være mobbeofre på nett. Det de opplever er at bloggleserne er uenige med dem. Og de opplevde på kvinenguiden at de som diskuterte med dem var kritsike og uenige med dem. De ble ikke mobbet i det hele tatt.

   Jeg har fått noen få anonyme kommentarer med klare personangrep som gjelder 43 åringen. Men jeg sletter dem. Når kommentarene handler om familiemedlemmer til 43 åringen blir de slettet med en gang fra min side. For sånne kommentarer vil jeg ikke ha. Da snakker vi om å nærme oss det som kalles for mobbing.

   Da jeg skrev innlegget var jeg bevisst på at innlegget skulle bli skrevet saklig, uten å stadfeste kjønn eller personer. At jeg skriver alder på bloggerne er en normal form for anonymisering av personene det gjelder. Det er bare bloggerne selv som kan kjenne seg igjen i det jeg skriver.

   Takk for det;)) Det var godt å høre;))

   Ha en fin fredag du også;))

   Stooor klem fra Else Marit

   Slett
 6. Kjempebra innlegg du har skrevet!

  Jeg er kjempeglad for at jeg ikke er inne på dette forumet kvinneguiden, og ikke skal jeg inn der heller. Er med i kun ett forum på nettet, og det er rasekatter.no. Der er det folk med samme interesser som meg selv som diskuterer.

  En slik oppførsel som du og flere fortalte om hvordan de to holdt på forumet kvinneguiden er jo kjempepinlig, men de på kvinneguiden fikk sikkert se de to bloggernes sanne jeg når de holdt på som de gjorde.

  Jeg fikk jo ikke bare referat fra deg, men to til av mine bloggvenner som kunne fortelle meg hvordan de holdt på.

  At voksne mennesker kan ha en slik banal og barnslig oppførsel er pinlig, men problemet er at de to det gjelder ikke selv skjønner konsekvensen av oppførselen sin.

  Det at de to bloggerne fremstiller seg selv som mobbeofre er latterlig, for de har ikke skjønt at det å være uenig ikke er det samme som å bli mobbet.

  Nei de er slett ingen mobbeofre, for de vet ikke hvordan det å bli mobbet oppleves en gang. Jeg blir kjempesint når jeg ser at noen kan misbruke mobbebegrepet som de to gjør.

  Vi har sett at det er ikke noe nytt at de selv hevder at de er mobbeofre.

  Den 53-årige bloggeren hveder hele tiden at han/hun er ærligheten selv. Det har vi mange beviser på at han/hun ikke er.

  Jeg tenker bare på den gangen da den 53-årige bloggeren skrev det kjempestygge blogginnlegget på bloggen sin som handelt om en annen blogger han/hun var i konflikt med. Blogginnelgget var direkte ondskapsfult skrevet med løgner for å sverte den andre bloggeren om at bloggeren var alkoholiker, og at barnevernet burde ha grepet inn! Hvem får seg til å skrive slike innlegg da? Det er bare den 53-årige bloggeren det!

  Hva med den gangen den 53-årige bloggeren sendte mail til bostedskommunen til en annen blogger hvor han/hun ba om at kommunen mått gripe inn å umyndiggjøre den andre bloggeren fordi han/hun var psykisk ustabil. Den mailen har jeg enda kopi av, og jeg publiserte mailen på hverdagsbloggen min for å bevise hvordan skumle voksne bloggere kunne oppføre seg.

  Jeg har personlig fått printscreenbilder av kommentarer som den 53-årige bloggeren har skrevet om meg på noen av mine bloggvenner sine kommentarfelt. Kommentarene har handlet om meg, og printscreenbildene har jeg fått mine bloggvenner sin tillatelse til å gjøre hva jeg vil med. Har også tatt printscreenbilder av 53-åringens sine kommentarer på min egen blogg da han/hun holdt på å skrive kommentarer på min blogg.

  Samme med 43-åringens kommentarer som har handlet om meg i kommentafelt på mine bloggvenenr sine blogger. Jeg har fått printscreenkopier av de kommentarene det gjelder.

  Når jeg vet at det ligger haugevis med kommentarer på kommentarfelt hos noen av mine bloggvenner som både den 53-årige bloggeren og den 43-årige bloggeren har skrevet er det mer enn nok for meg :) Kommentarene ligger åpentlyst for dagen til spott og spe som bevis for hvordan den 53-årige bloggeren og den 43-årige bloggeren sin oppførsel på blogg har vært.

  Vi som er bloggvenner med Lillja husker kjempegodt hvordan den 43-årige bloggeren herjet med henne, og da hadde jeg vondt av Lillja <3 :( At den 43-årige bloggeren kunne synke så lavt at han/hun kopierte overskrifter og deler av blogginnlegg, og da personlige innlegg Lillja hadde skrevet var noe av det mest sjofle jeg har sett noen på blogg har gjort.

  Det verste var jo at den 43-årige bloggeren tørr å vise seg på kommentarfeltet uten noe form for anger, men bare "hvis jeg har såret deg". Jeg skjønner kjempegodt at Lillja ble forbanna da hun fikk kommentaren fra den 43-årige bloggeren.

  Jeg synes det er kjemepbra at du retter fokus mot voksnes patetiske oppførsel på nettet, for slikt må fram i lyset for å belyse at slike voksne nettbrukere finnes.

  Ønsker deg en kjemepfin fredagsettermiddag, og riktig god tur til Lanzarote :) Kos dere så mye :)

  Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  SvarSlett
 7. Toril

  Takk for fin kommentar fra deg snuppa mi;))

  Det var god underholdning å se hvordan de to herjet i forskjellige tråder på kvinneguiden. Og jeg var glad for at de to viste sitt sanne jeg. Mange på kvinneguiden ble møkklei av hvordan de holdt på. Og noen gikk lei av å svare kverulantene. De så at ting de skrev ble misforstått. Og de så at de to satt og kverulerte. Det var patetisk og lavmålt oppførsel av 53 åringen og 43 åringen på kvinneguiden. Ingen andre jeg har sett på kvinneguiden oppfører seg sånn. Moderatorene hadde nok fått inn mange klager på de to. For mange av kommentarene deres ble slettet. På kvinneguiden følger moderatorene med skal jeg love deg. Og kommentarer som bryter med forumets regler blir slettet. Hvis folk ikke oppfører seg blir tråden stengt. Og til og med det innser ikke 53 åringen og 43 åringen. Det er alle andre sin feil.

  Det er patetisk og lavmålt å skrive på egne blogger at de ble mobbet og trakassert på kvinneguiden. For det ble de ikke. På kvinneguiden aksepteres ikke mobbeing. Og det er ikke tull en gang. Jeg tipper at 53 åringen og 43 åringen har helt annen versjon av sannheten enn det vi som var vitne til oppførselen deres har.

  Gjett om jeg husker det innlegget som gjaldt vår felles bloggvenninne om at bloggvenninnen vår var alkoholiker og at barnevernet burde gripe. Og selvsagt var blogginnlegget skrevet med et mål om å sverte og lyve.

  Det samme husker jeg at jeg ble sjokka da du videresendte mailen som 53 åringen sendte til kommunen for sin bloggvenninne. Husker du at jeg ba deg komme deg over til en annen bloggplattform. For sånne som 53 åringen er skummel når h*n legger folk for hat. Men 53 åringen er tøff i trynet bak tastaturet.

  Hva med den gangen 53 åringen beskyldte han programlederen for å hacke datamaskinen. Og at programlederen skulle ha forfulgt 53 åringen der h*n bodde? Sier ikke det mye om hvilken fantasiverden 53 åringen lever i? Det var ikke rart at han programlederen ble fly hakke forbanna på bloggen sin og skrev i klartekst at h*n aldri hadde vært der 53-åringen bodde. Jeg har kopien liggende enda som vi fikk på mail fra den du veit med oversikt over alle kommentarene 53 åringen skrev på bloggen til denne programlederen;))

  Jeg syns det er viktig å sette fokus mot voksnes patetiske oppførsel på nett. For sånn oppførsel skal ikke skje. Voksne på nettet skal være forbidler for yngre nettbrukere. Og 53 åringen og 43 åringen er ingen gode forbidler og rollemodeller på nettet.

  Tusen takk snuppa mi;)) Gjett om vi skal kose oss. Jeg har pakket det meste i kofferten. Men det gjenstår litt. Vi reiser grytidlig i morgen med flyet;)) Og jeg gleder meg;)) Jeg skal sende deg snapchat og legge ut bilder på instagram;))

  Ha en fin fredag;)))

  Stooor klem fra Else Marit  SvarSlett
 8. Nå har KM skrevet et innlegg om dere på bloggspot bloggen sin!

  SvarSlett
 9. Anonym

  Bra for henne at hun har noe å skrive om;)) Og jeg kunne ikke brydd meg mindre om hva den bloggeren holder på med. For hele bloggeren er en stor løgn. Og gleden av at jeg besøker bloggen hennes får hun ikke;)) Jeg og de andre vant til slutt. Og bloggeren tapte;))

  SvarSlett
 10. Kanonbra skreve innlægg :) Æg e så enig med dæg at det hær må sættes fokus på førr voksne folk ska ikkje oppfør sæg sånn. Hærregud det e så idiotisk oppførsel av to voksne mænneska.

  Sjøl om æg har bruker på kvinneguiden så har æg stussa over nånn tråda som har handla om blogging og mobbing men æg syns dæm trådan så useriøs ut. Nån av følgeran min på kvinneguiden nævnt det tel mæg i privat melding på kvinneguiden at to bloggera va kommen inn dit og prøvd å ødelægg med å krangel.

  Æg ser det e mange på kvinnegudien som snakke om om dæm og som sende andre brukera advarsel om dæm to der. Æg har fått fleire advarsler om å ikkje diskuter med dæm. Det har æg heller ikkje tænkt å gjør.

  Æg bare huska kos ho på 43 år dreiv på inne på bloggen tel ho Peggy. Ho fatta jo ikkje at ho sku stopp med kranglinga si. Så skrik ho om at ho e mobbeoffer. Nei faen heller om ho e. Ho der e ikkje nåkka mobbeoffer og heller ikkje ho på 53 år.

  Dæm burde skjemmes når dæm sei at dæm e mobbeoffera når dæm ikkje i nærheten av å bli mobba ein gang.

  Dæm kommer aldri tel å skjønn nåkka av si eiga oppførsel førr i dæmmers øya e dæm perfekt og fri førr feil.

  Dæm to får lev sitt eiga liv på bloggan sin. Sånne bloggera miste all troverdighet.

  Æg ønska dæg ein fin mandag :)

  Stor bloggklæm fra mæg

  SvarSlett
  Svar
  1. Siri Elise

   Takk for det;))

   I helgen har det vært helt ille fra de to. Jeg har ikke set noe mer siden fredagskveld. Men har fått høre fra flere bloggvenner som jeg har kontakt med på facebook at de fortsatte sin lavmålte og patetiske oppførsel på lørdag.

   Selvfølgelig ryktes en sånn patetisk oppførsel seg blant dere som er brukere på kvinneguiden. For sånn oppførsel av kverulerende kranglefanter ønsker ikke dere å ha på kvinneguiden.

   Jeg har ikke tentk å registrere meg som bruker på kvinneguiden.

   De får bare kalle oss for mobbere. Det tar jeg med knusende ro. For jeg vet at de to ikke har peiling på hva de snakker om. De vet ikke en gang hva det å bli mobbet vil si. De to der tror det er mobbing når bloggleserne skriver sine meninger. For da kommer det fort et innelgg om at de blir mobbet. Huff;((

   Ha en fin ettermiddag;))

   Stooor bloggklem fra Else Marit

   Slett
  2. Jeg forstår at noe har skjedd. Nå er ikke jeg på kvinnegudien, og etter det du forteller på bloggen din frister det lite å søke det opp.

   Jeg kan levende forestille meg hva som har hendt, vi opplevde noe liknende på et håndarbeisforum hvor jeg var med i før facebook kom på banen.

   På håndarbeidsforumet var vi en god del håndarbeisinteresserte som var med. Hver og en av oss fikk en hemmeligvenn. Den hemmelig vennen skulle vi ikke si til noen. Vi skulle gjerne sende en liten oppmerksomhet i posten til den hemmelige vennen vår. Når vi fikk oppmerksomheten fra vår hemmelige venn skulle vi vise hva vi fikk på forumet. Alle sammen hadde en hemmelig venn. En av medlemmene på håndarbeidsgrupppen ble sur og fornærmet da hun ikke hadde fått noen gave fra sin hemmelige venn. Hun var ufin, og hun kranglet med oss andre. Kranglingen hennes pågikk i mange uker. Det endte med at hun ble kastet ut fra håndarbeidsforumet.

   Da faceook kom lagt vi oss en håndarbeidsgruppe der. Hun som hadde kranglet med oss fant oss fort på facebook. Tror du ikke at hun begynte med kranlingen sin der også to år etter. Vi blokkerte henne fra å finne oss på facebook, og siden har det vært stille.

   Da hun fant oss på facebook beskyldte hun oss for å ha mobbet henne, noe vi ikke hadde. Vi sa fra til henne at vi var lei oppførselen hennes. Det sa vi på en saklig måte uten personangrep. Likevel mente hun at hun var blitt mobbet av oss.

   Vi er jo lærere begge to, og i jobben min har jeg opplevd at elever sier de blir mobbet når det ikke stemmer. Vi prøver å fortelle de eleven at de ikke skal si at de blir mobbet når det ikke stemmer. Det er alvorlig å beskylde noen for å være mobbere når de ikke er det. Det får ikke elevene våre gjøre.

   Jeg tenker at de to som holder på å krangle med andre på det forumet du viser til har en trang til å oppsøke slike forum hvor de får oppmerksomhet. Deres atferd har å gjøre med at de må ha oppmerksomeht, og det får de når de får krangle med andre. Gjennom krangling med andre får de oppmerksomhet, og negativ oppmerksomhet trigger dem.

   Jeg håper du koser deg i syden. Du må nyte dagene i solen og varmen :)

   Du får ha en fin mandags ettermiddag :)

   Stor bloggklem fra Gry

   Slett
 11. Gry

  Takk for kommentar;))

  Det du har gått glipp av skal du være glad for. For det som skjedde på forumet før vi reiste var patetisk og lavmål oppførsel av to voksne. Og jeg trodde aldri i min villeste fantasi at jeg skulle være vitne til å se en sånn oppførsel av voksne noen gang. Men der tok jeg feil.

  Det hender når elevene har vært uenige at de mener de har blitt mobbet. Og da må vi fortelle dem at å være uenig er ikke å mobbe. Det forstår elevene. Men ikke voksne som kunne ha vært foreldrene og besteforeldre deres.

  De må ha et forferdelig kjeldig liv som sitter på forum på på en fredagskveld og kranger og kverulerer. På fredager koser vi i familien oss med god mat og drikke.

  Det er ille å lese om det som skjedde på håndarbeidsgruppen deres da. Jeg blir forbanna på folk ødelegger for andres trivsel på den måten. Selvfølgelig måtte den damen som ødela for dere skylde på at dere mobbet henne. Det virker som det finnes noen av de personene som ikke kan se utenfor sin egen sirkel av egoisme hvor de tror at alt dreier seg om dem selv.

  Og jeg tror som deg at noen blir trigget av å krangle og kverulere. For da tro de at de har en grunn til å fortelle hele bloggverden at alle er ekle og slemme med dem.

  Vi koser oss. Og i dag har vi vært på stranda nesten hele dagen. Nå ser vi på håndaball mellom Spania og Norge.

  Ha en fin kveld;))

  Stooor bloggklem fra Else Marit

  SvarSlett