søndag 5. mars 2017

Du snakker om å snakke med splittet øgletunge....

Aha.... Du som mener at du aldri setter diagnoser på folk du ikke kjenner på nettet? Avslørt.


Her er et printscreenbilde svart på hvitt som du har skrevet på kommentarfeltet hos din eneste bloggvenninne. Det er nettopp det du gjør her. Du i egen person mener at noen ikke er ved sine fulle 5..... Hva har du å si til ditt forsvar? Ingenting. For du snakker med den splittede øgletunga di når du bedyrer din uskyld at du aldri skriver sånne ting i kommentarer på nettet;)) Vet du hva vi kan kalle sånne folk som deg på nettet? Dobbeltmoralister som ikke har insikt i din egen ufine oppførsel. 

Du kan fremstille deg selv som feilfri, men beviset ligger synlig i kommentarfeltet hos din bloggvenninne når du mener du har retten på din side å si at noen du ikke kjenner personlig ikke er ved sine fulle fem. 

Jeg burde være voksen nok til å overse utspillet ditt. Men jeg kan ikke godta at du som er voksen synker ned på et barnehagenivå. Og når jeg ser at du atter en gang er på krigsstien mot min aller beste venninne med beskyldninger om at hun har skrevet kommentarer på en blogg som jeg vet med 100% sikkerhet hun ikke har interesse av å lese. Da beskytter jeg venninnen min. Jeg kjenner venninnen min bedre enn deg. Og jeg stoler mer på henne enn hva jeg noen ganger har gjort og kommer til å gjøre på deg. Ha det klart for deg.

Vær så god kom med det neste faste utspillet ditt. Og det er at du beskylder andre bloggere som du ikke kjenner eller har møtt personlig for å være meg.  Sjekk jeg bryr meg;)) 

Men når du skryter kvalmt av at du aldri skriver negative kommentarer om andre bloggere hvor du stempler folk du ikke kjenner å være ved sine fulle fem snakker du med splittet øgletunge. Og det innser du ikke selv samme hva andre bloggere forteller deg. 

Et godt råd er å gå inn i deg selv før du uttaler deg. Kyss meg en hvis plass med skrytinga di at du er en ærlig person. Den ærligheta kaller ikke jeg ærlighet.  
 


 

17 kommentarer:

 1. Det er slik hun er, og det har vi sett utallige ganger på ulike kommentarfelt og innlegg hun selv har skrevet.

  Hva med det krenkende innlegget hun skrev på sin egen blogg som handlet om en blogger som hun ikke kjenner og hun mente at barnevernet burde blitt koblet inn. Jeg husker at det var beskyldninger mot den bloggeren at hun var alkoholiker.

  Jeg synes det er fint at du tar venninnen din i forsvar og det viser at du er en trofast venninne :) Slike venninner er ekte vennskap.

  La henne holde på for hun kommer aldri til å forandre seg.

  Ønsker deg en fin søndag :)

  Hilsen S

  SvarSlett
  Svar
  1. S

   Takk for kommentar;)) Det er det. Og det slår aldri feil. Men vi kjenner mønsteret og framgangsmåten til denne bloggeren. Beskyldninger og svertende løgner over en lav sko tatt fra løse luften.

   Jeg husker godt det innlegget. Og jeg husker jeg ble sjokkert da jeg leste blogginnlegget. Ingen skriver et sånt innlegg uten grunnlag. Og i hvertfall ikke når bloggeren ikke kjenner den omtalte personen i virkeligheten.

   Jeg forsvarer venninnen min. For bloggeren kjenner henne ikke personlig. Og jeg kommer alltid til å stå med venninnen min sin side også i framtiden.

   Ha en fin kveld;))

   Else Marit

   Slett
 2. Ha ha ha ha :D Det er mye man skal lese før øynene faller ut. Takk for linken til bloggen hvor kommentaren var skrevet. Det ble søndagens underholdning for med :D

  Hjelpe meg for en bitter dame. Ikke rart at damer som henne forblir ugifte møfrøer :D

  Du traff blink med antakelsen din om beksyldninger mot deg at bloggen din ikke er ekte.

  Hvordan i heiteste kan det damemennesket der påstå det? Hun har pokker meg ingen rett til å uttale seg om andre hun ikke kjenner.

  Vet du hvorfor? Hun er sykelig sjalu for at vi er oppegående bloggere som kan lese og gjøre oss opp egne meninger om den usmaeklige oppførselen hun har vist gang på gang på gang gjennom mange på blogg. Hun er blind og vil ikke innse fakta. Det gnager henne langt i sjelen.

  Jeg har ikke respekt for folk som henne.

  En av de første kommentarene jeg fikk i kommentarfeltet på bloggen min var fre henne i 2010. Hun truet meg med å kontakte barnevernet fordi jeg støttet vår venninne T.

  Jeg tok kopi av kommentaren hun skrev, og jeg har kopien liggende på datamaskinen min. Du skal få kopien på chatten på facebook etterpå :D

  Takket være tips fra andre bloggere som kjente til henne blokkerte jeg henne fra å finne facebookprofilen min. Hun står enda som blokkert sammen med noen spammere.

  Det begynner å bli noen år hun har holdt på med usmakelig oppførsel i rykk og napp.

  Bloggere som henne har alt for mye fritid.

  Fin, fin kveld til deg :D

  Klem, klem fra Mona Elisabeth

  SvarSlett
  Svar
  1. Mona Elisabeth

   Takk for kommentar;)) Ufrivillig underholdning og gjøre seg latter greier bloggeren;))

   Mønsteret hennes går igjen. Og mønsteret er ubegrunnede beskyldninger, svertende løgner og konspirasjonsteorier som ikke har rot i virkeligheten.

   Du har rett. Bloggeren nekter å innse fakta at andre bloggere med egne øyne kan gjøre seg opp egne meninger om den lavmålte nettoppførseln bloggeren ofte viser. Og det ligger fult av beviser for negativ og dårlig nettoppførsel skrevet av den bloggeren på kommentarfeltet inne hos en annen blogger på blogg.no. Oppførselen bloggeren viser fra tid til annen er helt uakseptabel. Men det kommer aldri bloggeren til å se selv. Bloggeren har høye tanker om seg som når bloggeren mener hun er ærligheten selv;)) Hahaha;)) Ærligheten til bloggeren kan hun tørke seg en viss plass med.

   Ha en fin kveld;))

   Stooor klem fra Else Marit

   Slett
 3. Kjempebra innlegg Else Marit vennen <3 :)

  Tusen takk for alle oppdateringer som du har gitt meg på sms og på facebookchatten om det denne j.... kj... lirer ut av den løgnaktige kjeften sin.

  Jeg synker ikke så dypt at jeg kommenterer på bloggen til hennes bloggvenninne. Kunne aldri i livet falle meg inn å synke kommentere hverken på bloggen til den j... kj... og hennes eneste bloggvenninne. De to passer sammen som fot i hanske, og de fortjener hverandre som bloggvenner :)

  Fly i taket når og belære andre bloggere at de ikke skal stille diagnoser det er hun kjempeflink på, men når hun gjør det selv så blir det hele kjempedumt og latterlig, og hun gjør seg selv til latter, spott og spe :) Jeg synes det er kjempegøy at hun avslører seg selv som en stor lystløgner som lever i sin egen fantasiverden. Det er det mange bloggere som har sett for lenge siden.

  Hun får bare fortsette å kjøre på. Jeg gidder ikke å bry meg en millimeter om henne. Jeg har mine kjempegode bloggvenner, følgere og lesere som jeg har kontakt med gjennom bloggen og facebookgruppen for oss bloggere over 40 år :)

  Jeg har som Mona Elisabeth blokkert både hun og hennes "gode" bloggvenninne fra å se min facebook. Blokkering fra facebook er en kjempefin ting å gjøre. Da slipper du at uvedkommende gjester snoker i private bilder, videoer, snoker på veggen og blant venner. '

  Noen forandrer seg aldri vet du, og det har du og jeg sett siden 2009. Husker du ikke da hun sendte en mail til kommunen til bloggvenninnen sin, og ba om at hennes bloggvenninne fra Nord Norge måtte bli umyndiggjort. I følge den j.... kj... kunne bloggvenninnen ikke ta vare på seg selv. Enn å gjøre noe så jæ...? Hvem gjør noe slikt, og dèt om et menneske du ikke kjenner i det virkelige liv, bare ut fra en blogg? Jeg bare spør. Hvordan har noen samvittighet til å gjøre det? Jeg forstår det ikke.

  Hun der er som luft for meg, og hun får kjøre på som hun vil. Jeg bryr meg ikke om alle løgnene hun koker sammen som en stor fårikålgryte. Har andre viktigere ting å bruke energien på :)

  Tusen takk for støtten, og det varmer kjempemasse <3 <3 <3 :)

  Ønsker deg en kjempefin søndagskveld :)

  Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  SvarSlett
  Svar
  1. Toril

   Åhhh snuppa mi;)) Selvfølgelig støtter jeg. Og det er urettferdig at bloggeren har et stort hat til deg sånn at hun sverter deg med ondskapsfulle løgner.

   Husk en ting snuppa mi vi som er bloggvennene dine stoler mer på deg enn på lystløgnerbloggeren. Det vet du. Og det vet jeg det er flere som har sagt til deg.

   Jeg husker den saken. For jeg fikk kopi av den mailen som bloggeren fra den damen fra Nord Norge. Det var en kopi av mailen som hennes bloggvenninne hadde sendt til kommunen. Og jeg ble forbanna at jeg trodde ikke mine egne øyne. Det var da jeg tok forbehold på bloggen. Og jeg bestemte meg at jeg ikke skulle plublisere navn på ungene mine, mannen min eller andre i familien min. Jeg er glad for at jeg har et annet etternavn enn mannen min. Jeg har pikenavnet til mamma. Og mobilnumrene til oss og ungene står registrert på mannen min. Han fikk et serienumre på mobiltelefonnumrene våre. I kommentarfeltet hos vår felles bloggvenninne truet hun meg at hun hadde funnet ut hvor jeg bodde. For bloggeren skrev at hun hadde googlet meg og brukt 1881. Det er godt gjort det;)) Og godt gjort siden bloggeren ikke vet hva mannen min heter. Bloggeren skrev at hun hadde funnet alt på facebooken min. Det er godt gjort når jeg bloggeren har vært blokkert siden 2010;))

   Du vet at du alltid har støtte fra meg og de andre bloggvennene dine. Og du vet det bare er å ta kontakt på sms og chat hvis det er noe;))

   Ha en fin kveld;))

   Stooor klem fra Else Marit

   Slett
 4. Til deg Kari Marita

  Når skal du forstå at ingen kommentarer fra deg blir godkjent på bloggen min?

  Nå slutter du å blande venninnen min T inn i noe hun ikke har gjort. Slutt med de ondskapsfulle løgnene om henne. Du og din ærlige bloggvenninne er de verste hatefulle bloggerne som finnes.

  Det var jeg som skrev blogginnlegget. Og T har ikke noe med mitt blogginnlegg å gjøre.

  Blogginnlegget handler ikke om deg. Og T har retten på sin side å skrive hva hun vil som de andre bloggvennene mine. Du skal ha det klart for deg at jeg er barndsomsvenninne med T. Og jeg har kjent henne siden vi var 5 - 6 år gamle. Jeg har abyssiner fra hennes oppdrett.

  Ha det klart for deg når T sier at hun ikke bryr seg om deg og bloggvenninnen din gjør hun ikke det. Og det vet jeg med sikkerhhet. For jeg kjenner henne bedre enn hva du gjør. Du har ikke truffet T en gang.

  En ting til skal du ha klart for deg. Det ryktet du har satt ut at vi prater dritt om deg på facebookgruppen for bloggere 40 + er bullshit og oppspinn. Ingen bloggere blir snakket negativt om der. For en sånn gruppe vil vi ikke være. Vi deler blogginnleggene våre. Og vi henter inspirasjon fra hverandres blogger.

  Hold kjeften med de forbanna løgnene deres både du og bloggvenninnen din.

  Ferdig snakka punktum.

  Bare svar igjen. Men heretter blir alle dine kommentarer automatisk slettet. Og de blir ikke lest.  SvarSlett
 5. Dere bryr dere så innmari også. Og dere leser alt i min blogg for å følge med som hauker:D Jeg for min del bryr meg ikke for fem flate øre, men bare rister på hodet og ler av dere kranglefant kjerringer :D Selvsagt er dere for feige til å publisere kommentarer fra meg, det er ingen overraskelse :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kari

   Nå får du gi deg. Herregud. Jeg bryr meg ikke om bloggen din. Og bloggen din er et laaangt gjeeesp. For meg er bloggen din noe av den mest uinteressante bloggen som finnes.

   Det er du som er respektløs når du kommer inn på min blogg og begynner å kverulere og krangle.

   Hahahaha;)) Du bryr deg ikke? Det ser jeg;)) Hadde du ikke brydd deg hadde du ikke sittet klokka 01:22 om natten og skrevet kommentar på bloggen min;)) Det var det dummeste jeg har hørt til nå.

   Blogginnlegget handlet ikke om deg. Få det inn i den trange nøtta di.

   Jeg publiserte kommentaren fra deg. For jeg vil vise bloggelserne mine hvordan du turer frem. Og viser mangel på respekt.


   Slett
  2. Kari: Bloggen din og du er som død og begravet for meg, og jeg synker ikke så lavt at jeg kommenterer på bloggen din. I mine øyne er du som død og begravet for meg! Det har du vært i 1 1/2 år nå!

   De beskyldningene om at jeg har kommentert på bloggen din skal jeg ha meg frabedt, for det er ren og skjær løgn, løgn og løgn!

   Bloggen din er like interessant som å studere meitemarkens bevegelser = like uinteressant.

   Den som begynte denne krangelen denne ganangen var din eneste bloggvenninne som du har, og dere to passer kjempegodt sammen som fot i hanske, og så lenge dere to har hverandre på blogg, kan vi andre konsentrere oss om vår blogging uten å ofre dere to en tanke. Det er befriende det :)

   Du eier overhodet ikke selvrespekt. Hadde du holdt deg unna å kommentere på Else Marit sin blogg, hadde jeg skulle trodd at du ikke brydde deg, men så lenge du kommer inn og vier din tid til å skrive kommenterer på bloggen hennes så viser det stikk motsatte av hva du skriver.

   Deg er jeg ferdig, og kommentarer fra meg får du aldri, aldri, aldri, aldri på bloggen din!


   Slett
 6. Ijr gir sæg aldri. Æg hadde blogg ei stund æg også men den bloggen slætta æg når den klæggen Ijr begynt og gjør blogglivet mitt surt. Ho trua mæg at ho kjent nån som kjent mæg. Det va reinspikka løgn førr ho tålt ikkje at æg og mang andre tok T sitt parit. Ho tålt ikkje at vi ba ho hold sæg langt unna T.

  Æg huska da ho Ijr skreiv på bloggen sin et innlægg om dæg og T hvor ho beksyldt dokker førr å vær psykopata. Æg blei så førbanna at æg skreiv en kommentar tel ho men den kommentaren godkjent ho ikkje. Ho beskyldt mæg også førr ikkje å vær mæg. Enda T la ut et bilde av mæg på bloggen sin som ho tok da vi traff hverandre da T og mannen va på katteutstilling ikkje så langt unna dær æg bor. Ho gjør det når ho føle at det ryk rundt øran hennes og ho nekte å innrømm at folk har eigne meining om ho og at folk reager på at ho oppøfre sæg som et nettroll.

  Det e på grunn av ho at æg ikkje orke å blogge meir førr æg fekk nok av ho der. No kan æg kommenter på bloggan tel dokker bloggeran æg læs fast uten å vær redd førr at æg får inn sånne nættroll som ho.

  Æg ønska dæg ein fin kveld :)

  Stor bloggklæm fra mæg

  Æg

  SvarSlett
  Svar
  1. Sirie Elise

   Bloggeren har det med å dukke opp ved jevne mellomrom i andres kommentarfelt å spy gørr og galle om andre personer hun ikke liker.

   Du får se det positive i det at de fleste bloggerene på 40 + gruppa på blogg kjenner godt til henne. Og de orker ikke kontakt med sånne som henne. Voksne bloggere gidder ikke ha noe med sånne bloggere å gjøre.

   Er det ikke typsik med sånne beskyldninger? T la ut bilde av meg på bloggen sin da jeg traff henne i Oslo i februar 2015. Hun har lagt ut mange andre bilder av meg hvor jeg er med på bildene. Likevel mener hun at jeg er en fake person. Jeg rekker tunge og sier blæh til bloggeren der;p

   Det stemmer at bloggeren beskyldte meg og T for å være psykopater. Og vi må tilbake til januar 2009. T hadde skrevet et saklig blogginnlegg. Og bloggeren begynte å krangle og kverulere. Jeg skrev meningen min på bloggen til T. Og det tålte ikke bloggeren. Hun truet meg med hevn om jeg skrev en kommentar til. Og det gjorde jeg. For ingen skal true noen til taushet. Og det endte med at bloggeren laget et blogginnlegg selv hvor hun skrev at T og jeg var psykopater. Blogginnlegget og bloggen slettet hun noen timer senere. Bloggeren har mye mer svin på skogen enn det noen andre blogger har hatt;))

   Ha en fin ettermiddag;))

   Stooor bloggklem fra Else Marit

   Slett
 7. Kari Marita

  Jeg har et bevis til mot deg når du skriver at du ikke bryr deg.
  Kommentaren din skrev du klokken 01:22 natt til mandag 06.mars.

  Du kom inn på bloggen her 6 Mar klokken 01:18:24 med ipnummer 178.164.122.145. Og kommentaren din postet du noen minutter senere.

  Det står at ipnummeret tilhører Nte Bredband As. Og nettopp det ipnummeret har bodd på bloggen min flere ganger om dagen i februar og mars. Det er lett å legge sammen 2+2. Og jeg er ikke dum. For jeg trenger ikke være utdannet hjernekirurg for å skjønne at ipnummeret er ditt;))

  SvarSlett
 8. Svar
  1. Kari Marita

   Takk.

   Jeg skrev blogginnlegget mitt fordi jeg fikk print screen kopi av kommentaren som bloggvenninnen din skrev på bloggen din.

   Og jeg ble forbanna fordi bloggvenninnen din svertet og løy om min beste venninne T med for noe jeg vet med 100% sikkerhet at T ikke hadde gjort.

   Jeg vet at T var bortreist torsdag fra morgen til søndags ettermiddag. Det vet jeg, fordi T la ut mange bilder på facebook fra der hun var. T kom hjem søndags ettermiddag. Storesøsteren min passet kattene hennes de dagene mens T og mannen hennes var borte.

   Jeg ble rykende forbanna på bloggvenninnen din da hun indirekte i kommentaren sin stilte en diagnose på T å si at hun ikke kunne være ved sine fulle fem. Og det om en person som bloggvenninnen din ikke kjenner i virkeligheten.

   Jeg vet at T blir beskyldt for å være på kvinneguiden. Det vet jeg med 100% sikkerhet at hun ikke er. Jeg har prøvd å få henne til å bli medlem der for moro skyld sånn at hun kan lese noen av trådene. Men T nekter å registrere seg som bruker. Og når hun ikke vil så vil hun ikke. Så enkelt er det. Jeg er ikke aktiv jeg heller. Jeg ble medlem på kvinneguiden for 2 år siden. Og jeg har enda statusen som sjenert;))

   Takk for at du respekterte ønsket mitt om å holde en allright tone på kommentarfeltet mitt;))

   Ha en fin kveld;))

   Else Marit

   Slett
 9. Hvordan kan bloggere som ikke kjenner hverandre sitte i andre bloggeres kommentarfelt å ytre seg om personligheten til bloggere de ikke liker? Forstå det den som kan.

  Ingen av oss kjenner Inger J i virkeligheten, men vi kan diskutere hennes negative atferd mot andre bloggere. Jeg synes Inger J går langt over streken når hun mener at et menneske hun ikke liker ikke er ved sine fulle fem. Den synes jeg gikk litt over streken.

  Inger J kommer seg ikke unna når hun lyver om at hun aldri setter diagnoser på bloggere hun ikke liker. Det har jeg lest med egne øyne. Hun har ikke noe rett til å si at andre ikke er ved sine fulle fem. Hvis hun hadde kjent personen hadde det vært en annen sak. Når hun ikke gjør det blir det for dumt.

  Jeg trodde bloggere i 50 årene hadde lært folkeskikk, men den gang ei :(

  Når jeg ikke har egen blogg følger jeg ikke med mange bloggere. De bloggene jeg leser er bloggene til dere på facebookgruppen 40 år + Jeg synes Trines matblogg og Ida bakeblogg er en fine blogger, og jeg har funnet mange fine oppskrifter hos de to.

  Det er meg en stor gåte at en blogger kan ha så mye hat mot en annen blogger for noe så uskyldig som en diskusjon på en blogg i 2009.

  Jeg stiller meg et spørsmålstegn at Inger J aldri vil innrømme egne feil på den atferden hun viser når hun heller bensin på bålet.

  Du er ei hjertegod venninne som tar T i forsvar, og det gjør jeg også. Jeg har kjent T siden vi gikk på videregående sammen, og jeg vet hvor gode verdier den dama har. Det viktigere hva vi som kjenner T synes og menes enn en vilt fremmed blogger på nettet.

  Jeg blir sint og lei meg når jeg får høre at Inger J lyver ondskapsfullt om T. Løgnene hennes er for å sverte T, og for å prøve å stille seg i et bedre lys. Det greier hun aldri i mine øyne.

  En fin tirsdag ønskes deg og familien din :-)

  Godklem fra Irene
  SvarSlett
  Svar
  1. Irene

   Takk for kommentar fra deg;))

   Jeg har lurt på det samme. Kommentaren bloggeren skrev er sånn bloggeren holder på. Bloggeren er kjapp til å komme med en moralpreken til andre bloggere når hun mener at de setter diagnoser på andre. Og bloggeren bedyrer jo sin uskyld at hun aldri setter diagnoser på andre.

   Hva faen gjør bloggeren da? Bloggeren gjør akkurat det samme selv. Det var den rette ræva som feis;)) Æsj jeg blir kvalm av sånne som den bloggeren der.

   Jeg blir forbanna når bloggeren alltid finner på en ondskapsfull løgn om venninnen vår T. Og T fortjener det ikke. Det jeg blir forbanna på er at bloggeren uttaler seg om en person hun aldri har møtt eller kjenner i det virkelige liv. Det godtar jeg ikke. Og det verste jeg vet er løgner. Da blir jeg forbanna.

   Jeg er ikke redd for å ta T i forsvar. Og det kommmer jeg alltid til å gjøre.

   Ha en fin kveld;))

   Stooor klem fra Else Marit

   Slett