onsdag 10. august 2016

Forsvarer meg selv mot løgnene dine.

Overse botoxtullet og juvidermpratet. Men at den bloggeren sitter i en videoblogg og lyver om ting som har skjedd. Det aksepterer jeg ikke. Og da blir jeg lyne forbannet.


Jeg kan ta svarene mine til deg på bloggen min. For ha det helt klart for deg så vet jeg godt hvordan det hele begynte. Det begynte med at hun du kaller SP kommenterte en saklig kommentar på din blogg som du hadde den gangen. Og jeg leste kommentaren til SP med egne øyne. SP stilte seg kritisk til skjønnhetsbehandling som du tar. Men du taklet ikke å få kritikk. Du mente SP mobbet deg noe hun ikke gjorde. 

Etter noen minutter begynte du å krangle på bloggen til SP. Både SP og IJR sa i fra til deg at du måtte stoppe. Men du ga deg ikke. Du fortsatte å kverulere og krangle.

1. januar haglet det inn med kverulerende og kranglende kommentarer fra deg i kommentarfeltet fra SP.  Og du kalte SP for mange stygge ting som ondskapsfull, patetisk, bitter, psykopatisk og motbydelig. Og du kalte oss som støttet SP også for å være psykopatisk. Det er det som er sannheten.  Og ikke noe annet.  Gå inn selv å les bloggen til SP http://synskepeggy.blogg.no/
Les innleggene fra 30 desember 2014 til mars 2015.

Etter den episoden har jeg for min egen del mistet all respekt for deg. Og jeg har heller ikke noen interesse å ha noe med deg å gjøre.

Jeg skal innrømme at jeg har kommentert på bloggen din et par ganger etter den episoden du hadde på SP sin blogg. Men å si at jeg skriver stygge kommentarer til deg på bloggen din nå skal jeg ha meg frabedt å få skylda for. Det er løgn fra ende til annen. Jeg driter en lang en i bloggen din. Bloggen din er langt utenfor mitt interessefelt.

Jeg har selv sett hvordan du og IJR har holdt på inne på forumet kg. For meg må dere bare fortsette;)) 

Men jeg har aldri kommentert på foumet. Og jeg har heller aldri tenkt til å kommentere på det største mobbeforumet som finnes på denne jord. 

Nå kommer du sikkert til å hyle høyt for at jeg har publisert videoen din på min blogg. Men jeg gjør det samme som det du har gjort med venninnen min sin videoblogg.  

Ha det helt klart for det du KMB at ingen av oss som støttet SP den gangen som er hjernevasket av noen som helst. Vi har våre egne meninger om din oppførsel. For vi er fritt tenkende mennesker som kan tenke selv når vi leste hvordan du oppførte deg på SP sitt kommentarfelt den gangen. Og vi er mange bloggere som observerte til hvordan du kopierte og stjal innlegg og overskrifter fra en annen blogger på blogg.no.

Hvis du så mye tar printscreen av mitt skrevne innlegg bryter du med åndsverkloven. For det jeg skriver på min blogg er mitt eget åndsverk. Du skal spørre om tilltatelse å legge ut skrevne ting som andre bloggere har skrevet.

De printscreenbildene jeg har lagt ut på min blogg av kommentarer er kommentarer som bloggvennene mine har gitt meg tillatelse å bruke på min blogg.  

Du tror at alt flere av oss skriver på våre blogger er myntet på deg. Det er det ikke. Når jeg blogger ofrer jeg ikke deg en eneste tanke. Jeg skriver om emner som jeg brenner for. Alt handler ikke om deg. Hvis du tar deg nær av at jeg skriver om at jeg er motstander av å ta botox, juvederm og skjønnhetsoperajsoner handler det ikke om deg. Er det forstått? 

23 kommentarer:

 1. Fy så råttent gjort å sitte og lyve, og det er fullt forståelig at du er sint.

  Jeg husker også at jeg leste kommentaren fra hun sp på bloggen til denne bloggeren, og jeg husker at plutselig hadde hun slettet kommentaren til sp og mange andre kommentarer som var skrevet på innlegget.

  Når det er sagt fikk jeg ikke med meg begynnelsen av kranglingen mellom sp og denne bloggeren, men jeg leste meg opp da du tipset meg om hva som skjedde. Det var rystende å se hvordan en voksen blogger over 40 år kunne ture frem. Siden jeg ikke har hatt kontakt med sp var det ikke vits i å kommentere på bloggen hennes. Kanskje det var dumt av meg.

  Du vet at noen mennesker ikke har den evnen å se feilene sine, og det er lettere for dem å si at det er alle andre sin feil. Jeg regner med at de har kommet seg alt for lett gjennom livet, og de har nok blitt sydd puter under armene også.

  Jeg synes det er bra du forsvarer deg selv. Ingen liker løgnere, men om det er mye vits i å si at hun lyver tror jeg ikke når jeg tenker på at hun ikke har den evnen selv innrømme at hun har gått over grensen noen ganger.

  En fin kveld ønskes deg. Jeg regner med at dere skal se håndballkampen dere også selv om dere er på ferie :)

  Godklem fra Irene

  SvarSlett
 2. Noen skjønner bare ikke sin egen besøkelsestid og har fått frekkhetens nådegave i rikt monn. Den dama der har provosert så mange med måten hun opptrer på at hun begynner å bli beryktet i bloggmiljøet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Moffe Liten

   Takk for kommentar fra deg;))

   Det skal være sikkert og visst. En gang frekk alltid frekk heter det.

   Det verste jeg vet er løgner. Og det gjør meg forbanna. Hvis noen skal miste min tillit så er det å lyve som gjør at de mister tilliten min. Og det fult.

   Hvis en ting er sikkert tror jeg aldri at hun kommer til å fortandre seg.

   Ha en fin kveld;))

   Bloggklem fra Else Marit

   Slett
 3. Irene

  Tusen takk for kommentar fra deg;))

  Det verste jeg vet er folk som lyver. Og løgn gjør meg forbanna at jeg ser rødt.

  Jeg skal ha meg frabedt å bli beskyldt for noe jeg ikke har gjort. Og når hun lyver om at jeg skal ha kommentert stygge kommentarer til henne da sier jeg fra at nok er nok. Men jeg har hørt at hun har det med å slenge ut med beskyldninger når hun finner det for godt. Og det gjorde hun mot SP også. Hun beskyldte SP for å skrive stygge kommentarer på hennes blogg.

  Løgnere får leve sine egne liv. For de avslører hvordan de er. De har ikke noe som heter samvittighet. For de lyver og lyver. Og de forventer at andre skal tro på dem.

  Forventer hun at de som fulgte med på SP sin blogg og så hva som skjedde der skal stole på henne igjen?

  Den bloggeren der kommer jeg aldri til å godta en unnskyldning fra. Jeg har sett litt av hvert av rar oppførsel på blogg i min tid som blogger. Men denne bloggeren slår alt av det jeg har sett.

  Ja vi har TV'n på her. Og vi koser oss med TV2 og øl;))

  Ha en fin kveld. Og god håndballkamp;))

  Stoor klem fra Else Marit

  SvarSlett
 4. Dette tar aldri slutt, et menneske som sitter i flere hundre kommentarer og frenilsk påstår at hun er ferdig med saken men likevel fortsetter å kommentere, blir aldri ferdig! KM evner ikke å vite når hun bør gi seg, hun skjønner heller ikke at enkelte bare terger henne opp, slik at de kan få litt underholdning. Hun gjør seg selv til latter. Det er tragisk å se på...

  SvarSlett
 5. Anonym

  Takk for kommentar fra deg;)) Akkurat sånn var det. Jeg hadde utrolig vondt av SP de månedene mens den verste stormen stod på.

  Jeg taker mye. Men når det gjelder løgn så eksploderer jeg. Og da blir jeg forbannet. Da sier jeg i fra. For jeg skal ha meg frabedt at hun kommer med beskyldninger for ting ikke har gjort. Og aldri kommer til å gjøre.

  Det er dumt av meg å legge ut dette innlegget. Men jeg kommer ikke til å poste det på noen facebookgrupper for bloggere.

  Hun la ut en videoblogg hvor min barndosmvenninne som blogger snakket om kroppspress og blogging. Og hennes tanker rundt når voksne folk promoterer sånne holdninger. Det er en videoblogg som mange på facebook har likt og delt;)) Hehehe;))

  Hvordan hun oppfører seg på bloggen sin og på bloggplattformen hvor hun blogger bryr jeg meg ikke om. Hun må bare holde på for min del. Men jeg skal ha slutt på at hun lyver.

  Ha en fin kveld;))

  Hilsen Else Marit

  SvarSlett
 6. Åh hærre guden e det mulig. Æg rista på hodet at det går an og æg bli heilt sjokka når æg høre at ho kan sett å lyg som ho gjær.

  Æg fulgt ikkje med på det som skjedd på boggen tel den blogger men æg har jo sett og hørt fleire av dokker fortalt ka ho holdt på med.

  Æg hata også løgna. Hvis folk vi se mæg forbanna så må dæm lyg tel mæg. Da sei æg i fra.

  Du har rætt tel å forsvar dæg når du oppleve at folk lyg tel dæ. Det vil alle sammen førr ingen lika å bli løye om.

  Æg e glad førr at æg ikkje har hatt nå med ho og gjort.

  Æg syns det e bra at du sei fra at du ikkje lika at ho lyg.

  Æg ønska dæg ein fin onsdag :-)

  Stor bloggklæm fra mæg

  SvarSlett
  Svar
  1. Siri Elise

   Det ser sånn ut at det fult er mulig;(( Og jeg har ristet oppgitt på hodet mange ganger av KM sin kverulerende krangling.

   Folk kan gjøre mye mot meg. Men når de lyver da blir jeg forbanna. Fordi jeg haaater når folk lyver. Og er det noe jeg innprenter ungene mine er at ærlighet er første bud. Det samme med elevene på skolen også. Vi forteller dem at hvis lyver kan de miste gode venner. For ingen liker venner som lyver.

   Jeg forsvarer meg med god samvittighet. For jeg vet selv at jeg aldri kunne tenkt meg å synke så dypt å kalle KM for stygge ting. Og det er ikke stygt å si at hun lyver.

   Akkurat når har vi kommet inn fra en hel dag med solig;)) Og vi skal slappe av før vi dusjer og order oss for å spise midda;))

   Ha en fin kveld;))

   Stooor bloggklem fra Else Marit

   Slett
 7. Trist at voksne mennesker ikke kan oppføre seg :( Det er menneskelig å bli sinna når du opplever at andre menensker lyver om deg. Det blir jeg også. Er det noe jeg ikke aksepterer fra mine to barn er det løgn. Jeg har fortalt dem at uansett hvor vondt det gjør for dem å si sannheten skal de alltid fortelle sannheten. Det er bedre å ta i mot skjenneprekenen de får etterpå, for så å bli ferdig med det.

  Jeg synes det sier mye når en voksen blogger må sitte i en videoblogg å bedryre sin uskyld, for da forstår jeg som ser videoen at noe ikke er som det skal være.

  Jeg har kjent deg som bloggvenn noen år siden vi er med i noen grupper sammen på facebook, og jeg har bare positive ting å si om deg som bloggvenn og facebookvenn.

  Heldigvis får jeg si at jeg ikke har sett noe av det som har hendt om det du forteller om kommentarene på den bloggen, men jeg fikk linkene som jeg skal gå inn å lese i morgen :) Det kan bli en interessant lesning.

  Jeg vet du skjønner at jeg ikke kan si noe om den saken, men at du reagerer på å bli løyet om det er ikke noe merkelig.

  Du får ha en fin kveld, og kos deg på ferien deres :)

  Bloggklem fra Gry

  SvarSlett
  Svar
  1. Gry

   Det er trist;(( Jeg har opplevd tre problembloggere etter at jeg begynte å blogge. Og KM slår de to andre langt ned i støvlene.

   Det tror jeg også. Oppegående bloggere som skulle se vidoen hennes skjønner at noe ikke stemmer med den forsvarstalen hun holdt om sin uskyldighet i slutten av videoen;))

   Takk for det;)) Og det varmer hjertet mitt;))

   Det forstår jeg godt siden du ikke har fulgt med på alt. Og egentlig skal du være glad for det;))

   Vi koser oss max hver dag. Og det er råherlig med sol;))

   Ha en fin ettermiddag;))

   Bloggklem fra Else Marit

   Slett
 8. Kjempebra innlegg Else Maritvennen <3 :)

  Jeg skjønner deg kjempegodt, for jeg blir også kjempesint. Løgnere hater jeg for å si det på en litt hard måte. De er ikke verdt skittvannet som jeg sier.

  Etter den patetiske oppførselen hun viste inne på bloggen til vår felles bloggvenninne har jeg ikke skrevet så mye som ett eneste ord til henne, og det kommer jeg aldri til å nedverdige meg til å gjøre for all framtid. At hun mener at jeg har kommentert på bloggen hennes beviser at hun elsker å beskylde folk for ting de ikke har gjort.

  Det som skjedde på bloggen til vår felles bloggvenninne er et glemt kapittel, men det jeg reagerte mest på er den oppførselen jeg så av henne og IJR på printscreenbildene du sendte meg fra de to forumene hvor de holdt på å kverulere på. Det er den oppførselen jeg reagerer på nå!

  Hun eier over hodet ikke noe som heter selvinnsikt. Det har hun bevist.

  Om hun har lagt ut videobloggen av meg er jeg kjempeglad for :) Det mener jeg, for det er mange som har delt videobloggen videre på sine facebookprofiler, og skriver private meldinger til meg at de takker meg for at jeg tok opp temaet der, og det setter jeg kjempestor pris på :)

  At KM sitter og tror at videoen handler om henne er så latterlig dumt at jeg finner ikke ord. Akkurat det sier så mye om henne.

  Hun lyver så det ryker av seg når hun sier at hun kjenner meg. Jeg kjenner ikke den dama der, og har ingen interesse av å kjenne henne heller. Det er løgn, vås og fantasier fra ende til annen.

  Hun har aldri i verden prøvd å kontakte meg for å få ordnet opp, og hvis hun hadde det hadde hun begynt å unnskylde seg for at det ikke var hennes feil, og den unnskyldningen ville jeg aldri i verden ha godtatt. En unnskyldning skal menes med hele hjertet, og ikke inneholde bortforklaringer om skyld/ikke skyld.

  Hun der kan seile sin egen sjø, for hun er ikke verdt en eneste tanke til fra meg. Jeg er ferdig med KM for alltid! Selv fikk jeg skrevet ut min frustrasjon om voksnes oppførsel på nettforum, og det var det. Jeg har ikke tenkt å vie den bloggeren mer oppmerksomhet i det hele tatt!

  Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld :) Send noen solstråler hjem hit da :)

  Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  SvarSlett
  Svar
  1. Toril

   Takk for kommentaren din snuppa mi;))

   Hun der betyr heller ikke noe for meg. Det innlegget jeg skrev om voksnes oppførsel på denne kvinneguiden var ikke rettet mot noen. Men på voksnes oppførsel generellt Men at KM tar det personlig som hun gjør betyr at hun tror at hele verden dreier seg om seg selv.

   Samme som den videobloggen som du delte på bloggen din og youtuben din. Er hun så innbilsk at hun tror at du sitter og prater om henne når du snakket om et tema som du brenner for.

   Hvis jeg skal skrive et innlegg på bloggen min hvor jeg setter fingeren på ulempene med å sprøyte botox og andre gift og nervestoffer i ansiktet for å forhindre rynker er det min egen mening. For sånne innlegg kommer jeg til å kanskje skrive på bloggen min når jeg vil. Hvis KM tror mine temaer jeg skriver om er myntet på henne har hun ikke godt av å ha blogg. Og da har hun ikke godt av å lese andres blogger. Det er ikke første gangen hun tror innlegg er myntet på henne. Huff den bloggeren der altså.

   Tro meg snuppa mi. De som tror på henne er yngre bloggere og lesere som ikke kjenner henne. Men de andre voksne bloggerne vet at du er en ærlig og flink blogger som blogger om dine interesser.

   Du kjære søte snuppa mi har aldri påvirket noen av dine bloggvenner til å ha vårt syn på KM som vi har. Jeg ble forbanna på KM den kvelden vår felles bloggvenninne skrev den konstruktive kommentaren at hun var i mot sånne skjønnhetsbehandlinger som det KM holder på med. Det tålte ikke KM. Og hun gikk i gang samme kvelden å lage et helvete på bloggen til vår kjære felles bloggvenninne. Sånn var det. Vi som leste kommentaren til vår felles bloggvenninne vet nøyaktig hvordan det begynte.

   Det er ikke mobbing å være kritisk til voksnes nettoppførsel på nettet. For det belyser sannheten om at voksne folk er verre enn tenåringer og barnehageunger som krangler.

   Jeg håper du har blitt kvitt henne på bloggen din? Heldigvis har KM roet seg i dag. Og ikke en eneste kommentar fra henne siden i går kveld. Det er jeg glad for;))

   Vi råkoser oss her. Nå er vi i leiligheten vår og slapper av før vi skal dusje. Og så skal vi ut å spise middag på hotellet hvor vi bor;))

   Ha en fin ettermiddag;))

   Stooor klem fra Else Marit

   Slett
 9. Til KM! Jeg ser du har postet to kommentarer som jeg ikke har publisert. Og jeg har aldri skrevet at jeg skulle slippe igjennom kommentarene dine. Jeg kommer aldri til å godkjenne kommentarer fra deg.

  Det kommer ingen flere innlegg på bloggen min som handler om deg. Men jeg kommer til å fortsatt skrive innlegg på bloggen min med temaer som jeg er interessert i. Og alle sånne innlegg som jeg skriver er ikke myntet på deg. Men flere innlegg om deg kommer ikke på bloggen min. For jeg er ferdig med. Jeg kommer aldri til å kommentere på din blogg heller. Det kunne aldri falle meg inn.

  Er det forstått?

  SvarSlett
 10. Til KM!

  Kan du gi deg med å kommentere. Ingen kommentarer fra deg kommer igjennom på bloggen min samme hvor mange ganger du prøver deg. Sletteknappen fungerer fint den;))

  Hold deg unna bloggen min. Du lyver. Og det tåler jeg ikke. Jeg er forbanna på deg. Nok er nok med oppførselen din. Men vær klar over at jeg tar printscreen av alle kommentarene du prøver å sende meg.

  Jeg er fedig med deg for godt.

  SvarSlett
 11. Jeg har en ting å si, og det er stakkars deg som har den kleggen etter deg.

  Likevel er jeg glad for at hun igjen viser sitt SANNE jeg med sin KVERULERENDE og KRANGLEDE atferd når det gjelder å skyve skylden over på andre enn seg selv for noe hun SELV begynte.

  Det minner meg litt om da ungene kranglet da de var små, det var IKKE min feil, det var HENNES feil, nei det var IKKE min, det var HENNES feil.

  Hun har aldri evnet å se sine egne feil, for ALLE andre mobber henne for noe hun selv begynte.

  Jeg skal trøste deg med at det er IKKE ett eneste spor av mobbing i kommentarfeltet ditt. De som har kommentert her sier hva de mener på en SAKLIG måte UTEN personangrep. INGEN av dine lesere som kommenterer i kommentarfeltet kaller henne for noe negativ. De forteller hvordan de OPPLEVER oppførselen hennes, og ingen kommer med STYGGE personkritikk mot henne.

  At du forsvarer deg selv med at HUN lyver om deg kan ALLE som har fulgt med og SETT hvordan det HELE begynte skjønner at den bloggeren er HELT på jordet at det er hun som blir mobbet.

  Hun har MANGE ganger fått beskjed om å anmelde det HUN mener er MOBBING, men da vil politiet spørre om HUN også har gjort noe som IKKE så bra. Når da politiet skulle få vite om den bloggen hvor hun ALENE kverulerte, kranglet og kalte bloggeren og bloggvennene for stygge ting som BITTER, ONDSKAPSFULL, PATETISK og ha PSYKOPATISKE trekk VIL politiet riste oppgitt på hodet å si gå videre.

  Den bloggeren har SELV lagt det store egget med en OPPFØRSEL som INGEN andre jeg har sett på blogg har oppført seg.

  Ha en fin dag :-)

  Klem fra S

  SvarSlett
  Svar
  1. S

   Takk for kommentaren din;))

   Jeg takler henne. Og det er ikke noe problem.

   Det er hennes sanne jeg vi nok en gang får se og har sett. Og det gjør ikke meg noe det;)) KM står fast i salaten når hun nok en gang viser den trassige oppførselen sin som hun gjør og har gjort.

   Det har roet seg i dag. Og heldigivs for det;))

   Du skriver bare sannheten om hvordan mange andre har opplevd KM. Og jeg er enig i det du skriver.

   Jeg vet det. Og at hun kaller meg og andr for mobbere tar jeg med knusende ro. For jeg vet at hun ikke kan skille mellom konstruktiv kritikk og mobbing. Og at hun mener hun blir mobbet på grunn av en saklig kommentar i kommentarfeltet sitt var mer enn nok beivs for meg hvordan denne bloggeren var.

   Det var KM selv som begynte det hele. Men det er for tøft å innrømme for henne. Så ydmyk kommer KM aldri til å være.

   Jeg har opplevd tre voksne bråkmakere på blogg i de årene jeg har blogget. Men KM er den aller verste av dem.

   Ha en fin ettermiddag;))

   Klem fra fra Else Marit

   Slett
 12. Bra innlegg:-) Det går aldri ann og stoppe slike mennesker,de lever i sin egen verden og tror alt handler om dem.Jeg stns det er både styggt og frekt og uttale seg på den måten.Å lyve slikt er så stygt at jeg ikke har ord for det.Håper at andre folk forstår at dette ikke er akseptabelt.
  Håper det går fint med deg og sender over en klem fra meg:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Gro Elisabeth

   Takk for kommentar fra deg;)) Og det varmer;))

   Sånne folk lever i sin egen verden fylt av sitt eget ego hvor de tror at alt handler om dem.

   KM har ødelagt for seg selv. Men det blir for tøft for henne å innrømme. De trådene jeg leste på kvinneguiden ble de som diskuterte der irriterte på henne. Men KM fortsatte å kverulere. Det gjorde også IJR eller CKT som hun kaller seg der. Folk der inne har forstått hvordan KM sin oppførel er;))

   Og det sier sitt at moderatorene må slette kommentarene for kommentarene bryter med reglene på forumet. Men da går det ikke lang tid før de to er i gang igjen. Hvis trådene blir slettet åpner de en ny tråd hvor de kan kverulere og krangle.

   KM viste akkurat samme oppførsel som det hun gjorde på SP sin blogg.

   Det går fint med meg;)) Vi råkoser oss på Lanzarote. Og vi slapper av og koser oss i sola;)) Det kommer bilder på facebook og blogg når jeg kommer hjem;))

   Ha en fin ettermiddag;))

   Stooor klem fra Else Marit

   Slett
 13. Det å legge skylden på dere/ syns jeg er helt bak mål. Du har all rett til å forsvare deg mot dette. H*n burdet blitt stoppet av blogg.no en gang for alltid.Det er min mening.Fatter ikke at alle leserene h*n har ikke ser hvor kverulerende og skittent spill h*n holder på med,jeg kan bare ikke forstå det. falske og ufordragelige personer er det værste jeg vet, og ikke minst personer som spiller uskyldige offer.

  SvarSlett
  Svar
  1. Gro Elisabeth

   Takk for kommentar;)) Det varmer masse;))

   Jeg tåler mye. Men når folk lyver da blir jeg forbanna. For det bryter med hva jeg står for.

   KM må ha noen syndebukker å skylde på. Og denne gangen ble det barndomsvenninnen min T og meg. KM er presset opp i et hjørne som hun ikke kommer seg bort fra. Og da tar hun letteste utvei å lyve på andre. Akkurat som en unge som er blitt tatt på fersk gjerning å gjøre ugang.

   IJR eller CKT som hun kaller seg på kvinneguiden har foret henne med sine falske løgner og fantasier om oss. Og det skinner igjennom. Du må huske på at plutselig mistet KM alle sine bloggvenner som hun hadde pga sin egen oppførsel. Og da gikk det ikke lang tid før IJR hev seg over henne. Og hun begynte å lyve med en gang om ting som vi vet er bullshit og løgn.

   Når KM sier at vi er hjernevasket ligger det IJR sine ord. Alle vi som er bloggvenner og som tar avsatnd fra KM sin stygge oppførsel på blogg og nettet kan fint tenke selv. For vi kan lese og har lest hva som har skjedd. Vi plukker ikke ting ut av sammenhengen. Og det er ubehagelig for henne å få høre sannheten. Ingen i hennes situasjon vil høre den bitre sannhet.

   Hun var lur nok til å ikke poste innleggene på blogg. For da vet hun at hun hadde blitt tatt fra muligheten til å shoute. Og da var hun smart å legge det ut på blogspot.

   Vi har å gjøre med en blogger med ufordragelig og falsk oppførsel.

   Jeg blir også forbanna når hun stempler seg som et uskyldig mobbeoffer. For jeg tenker på alle de som opplever grusom fysiks og psyksik mobbing i hverdagen.

   Ha en fin etteriddag;))

   Stooor klem fra Else Marit

   Slett
 14. Den bloggeren der altså. Jeg er glad for at jeg aldri har hatt noe med henne å gjøre på min blogg.

  Gjennom det du har vist meg på bloggen til bloggvenninnen din fikk jeg dannet meg et dårlig innstrykk av henne som hun holdt på. Det verste var at når hun som eide bloggen sa stopp fortsatte hun. Det er kverulering i ordets rette forstand. I stdet så leste jeg at hu forstatte og krangle og kverulere i kommentarfeltet hos den som eide bloggen, og mange av kommentarene hennes er spydige og ufine at det ligner en bortskjemt unge som har skrevet.

  Hvis jeg skal være ærlig mener jeg at hun som eide bloggen kunne ha hatt kommentarkontroll på alle kommentarer som hun fikk i disse månedene. Du har det på bloggen din, og da kan du også luke bort de verste kommentarene hvis noen anonyme går streken av hva som er akseptabelt å kommentere. Jeg hadde aldri i livet godkjent kommentarer hvor noen beskriver andre med nedlatende beskrivelser som hun gjorde i mange av sine kommentarer.

  Hvis noen hadde løyet om meg på en offentlig blogg. Jeg hadde blitt sint jeg også, og det skulle blitt månelyst for den bloggeren ikke i form av noen trusler. Jeg fikk ikke med meg hvordand en hele startet, men jeg har hørt mange av dere har fortalt det samme at den bloggeren som kommenterte på løgnhalsen sin blogg ikke skrev noe som var stygt. Hvis løgnhalsen av en blogger mener saklige kritkker er mobbing har hun et stort problem med realitetsoppfatningen av hva som er mobbing og ikke.

  Det skulle bare mangle også at du ikke skulle forsvare deg mot henne.

  Hun har frekkhetens nådegave. Hvis hun hadde hatt rent mel i posen noe hun ikke har hadde hun bare oversett det du har skrevet. Siden hun ikke har rent mel i posten har hun trang til å forsvare seg.

  Hun har ikke rent mel i posen som hun lyver.

  Fin, fin ettermiddag til deg og familien din i syden :)

  Klem, klem fra Mona Elisabeth  SvarSlett
  Svar
  1. Mona Elisabeth

   Takk for kommentar fra deg;)) Det varmer snuppa mi;))

   Du skal være råglad for at du aldri har hatt noe med den bloggeren der å gjøre. For det er ikke noe å hige etter å få henne som en klegg på bloggen sin.

   De fleste som har lest bloggen til SP har meg egne øyne lest alle kommentarene KM har skrevet. Og det er nok til å få dannet seg et inntrykk av den bloggeren.

   Jeg er enig med deg i det med at hun skulle ha satt på kommentarkontrollen mye før enn hva hun gjorde.

   Det har jeg gjort nå. For da KM begynte å henge seg opp i at innleggene mine var myntet på henne kunne ting skli ut på kommentarfeltet. Og da med stygg hets mot KM og stygg hets mot meg og dere som kommenterer på bloggen min. Det ville jeg ikke. Og jeg satte kommentarkontroll på bloggen min.

   Det har kommet inn flere anonyme kommentarer som begynner å trekke inn fammilien til KM. Og de kommentarene vil jeg ikke ha i kommentarfeltet mitt. Det har også kommet inn anonyme kommentarer om at noen av er ondskapsfulle psykopater. Og sånne kommentarer blir ikke en gang godkjent. Hvis de som kommenterer ikke greier å holde diskusjonen på et saklig plan kan de bare glemme å få kommentarene sine godkjent fra meg.

   Jeg vet jeg forsvarte meg på en saklig måte uten å skrive noe stygt om KM. Men hvis hun ser det på som mobbing misbruker hun begrepet mobbing nok en gang som hun alltid har gjort.

   Hun er presset opp i et hjørne. Og hun vet at vi forteller sannheten. Den sannheten svir. Og det er akkurat som en unge som blir tatt på fersken å gjøre noe galt.

   Jeg forsvarer meg. For er det noe jeg ikke tåler er det løgn og falskhet.

   Vi slapper nå av i leiligheten vår. Og snart skal vi dusje og gå ned for å spise middag;))

   Ha en fin ettermiddag;))

   Stooor klem fra Else Marit

   Slett
 15. Til anonym som kommenterte kl.18.37

  Først må jeg få takke for kommentaren du sendt. Jeg har lest den;)) Takker for støtten. Du ser henne på samme måte som det vi gjør. Og det er mange som har sett det samme som deg.

  Jeg kommenterte også på et blogginnlegg KM hadde skrevet hvor hun ville vite hva leserne mente om skjønnhetsbehandlinger. Men da mange lesere skrev at de ikke likte sånne behandlinger slettet hun hele innlegget. Det jeg kunne se hadde alle skrevet konstrukitve kommentarer. Men KM tok ikke fem flate øre for å kalle mange av oss for nettroll.

  Beklager anonym for at jeg ikke publiserte kommentaren din. Men det var et par tre ting jeg reagerte på av det du hadde skrevet av personkritkk. Og å trekke inn familiemedlemmer. Jeg håper du forstår.

  Ha en fin ettermiddag;))

  Hilsen Else Marit

  SvarSlett