tirsdag 18. mai 2010

En fin 17.mai feiring;))Så er det hverdag igjen etter en herlig langhelg med deilige fridager;)) Lørdag 15.mai fikk vi besøk av foreldrene til mannen min. De skulle overnatte til oss til søndag 16.mai. Vi laget i stand deilig middag til de kom, og vi koste oss om kvelden.

Søndag 16.mai kjørte mannen min svigers til Gardermoen, fordi de skulle reise med flyet til Kirknes. I bursdagsgave fikk svigerfar gavekort på reise med hurtigruta fra Kirkenes til Bergen, og denne turen har de valgt å ta nå. I Kirkenes overnattet de til i går 17.mai. Avreisen fra Kirkenes med hurtigruta var i går;)) De gledet seg masse til hurtigruteturen. Broren til mannen min hadde lånt dem fotoapparatet sitt slik at de kan ta masse bilder på turen. Gjett om de får se mye vakker og fin natur langs Norges vakre kyst? Vi fikk sms i går kveld fra dem, og da koste de seg med middag ombord;))

I går 17.mai måtte vi stå opp tidlig, fordi ungene skulle møte på skolen med korpset kl.07.00. Aller først var det flaggheising på skolen. Etter flaggheisingen marsjerte de rundt i nærområdet og spilte;)) Da de var ferdig med marsjeringen fikk de frokost på skolen før de tok buss til byen for å marsjere i toget. I år var jeg hjemme 17.mai. Jeg fant ut at det ville bli tøft for ryggen min å stå i flere timer for å se på toget. Mannen min dro ned til byen for å se på toget. I år stod han på Karl Johan og så på toget. Selv så jeg på sendingen fra NRK. Skolen som ungene går på gikk ganske langt frem i toget. Og det var fordi de hadde jubileum, og de vistes på TV'n.

Da barnetoget var ferdig tok korpset bussen tilbake til skolen, og der fikk de lunch/middag før det skulle være 17.mai familiefest på skolen. Ungene kom ikke hjem før kl.18.30. De var slitne og trøtte, men de synes 17.mai er en artig dag å spille på.

Om kvelden laget vi god middag. Men ungene våre hadde spist pølser og is og drukket brus, og de var ikke så særlig sultne;)) Håper dere hadde en fin 17.mai?

Denne uken og neste uke blir det to dager med trening til fysioterapeut. I helgen som kommer er det pinse, og nok en deilig langhelg.

Lørdag 22.05 er vi invitert hjem til min gode venninne Catzy og familien på middag. Det kommer også et annet vennepar med sine unger på besøk til Catzy og familien. Hvis været blir bra er det snakk om å grille. Vi skal se Eurosongfinalen sammen;)) Det blir spennende å se hvordan det går med Didrik Solli Tangen. Jeg liker stemmen hans veldig godt;)) Og stemmen hans er utrolig fin! Sangen kan kanskje fort bli for kjedelig. Den minner meg om en musikalsang. Du har hørt den mange ganger før. Er vi heldige kommer vi blant de ti beste. Men det kan fort gå galt slik at vi må kvalifisere oss for finalen neste år. Vi får krysse alt det vi har for at Norge gjør det bra på hjemmebane!

Her i byen er det mange tilreisende i forbindelse med Eurosong. Det er jo artig at Norge skal arrangere Eurosong igjen etter så mange år;)) Tenk så artig det var for deltakerlandene å være med på feiringen av nasjonaldagen vår i går? For en opplevelse det måtte være for dem;))

I dag var det trøtte unger som stod opp for å gå på skolen. Eldstemann kunne ha betalt meg masse penger for å sove lengre i dag. 18.mai blir jo litt "dagen derpå" for mange. I kveld er det svømmetrening for de to yngste, mens eldstemann har en frikveld.

Det var nok oppdatering for i dag. Dere får ha en fin 18.mai, og ha en fortsatt fin uke hvor dere nå enn er i landet;))

16 kommentarer:

 1. Det hørtes ut som om det ble en fin 17.mai for dere:) Synd du ikke fikk dratt for å se på barnetoget, men jeg skjønner deg godt hvorfor du ikke kunne dra. Du gjorde lurt i å være hjemme, for det er slitsomt å stå i flere timer å se på barnetoget.

  Fint at ungene liker å spille i korpset 17.mai. Det er flere av vennen til ungene våre som spiller i korpset her, og noen av de hater tanken på å være med 17.mai. Da fatter jeg ikke vitsen med å være med i korpset. 17.mai er like viktig som en annen korpskonsert.

  Ungene våre gikk også i skoletoget på dagen, og på ettermiddagen var vi på skolen på 17.mai tilstelningen som ble arrangert der:)

  Om kvelden hadde vi tradisjonen tro grilling sammen med naboene våre slik vi alltid har gjort siden ungene var små. Det var koselig:) Det var vemodig og litt trist å tenke på at dette var siste gangen for oss siden vi flytter i juni. Neste år kan vi kose oss 17.mai sammen med fmailiene våre:)

  Så koselig at dere er invitert hjem til dem da:) Det blir sikkert fint:) Jeg håper dere får godt vær slik at dere kan få grille.

  Hm... Eurosong ja... Didrik Solli Tangen er ikke helt min musikksmak, og for å være ærlig tror jeg ikke at den kommer til å slå igjennom. Gutten har en fin stemme han, men sangen er kjedelig! Vi kommer også til å se den.

  På fredag reiser mannen min sammen med sønnen vår og en arbeidskollega til Kristiansund med to biler med pappesker og flyttelass vi ikke trenger her. Arbeidskollegaen til mannen min har en stor varebil. Ved hjelp av den bilen og vår egen bil får vi tømt en del av det vi ikke behøver her.

  I helgen blir det bare meg og våre to yngste som blir hjemme. Det er greit at eldstemann tilbød seg å være med, for han er sterk til å bære tunge ting.

  Du får ha en fin tirsdag vennen min:)

  Stor klem Mona Elisabeth

  SvarSlett
 2. Heia Ofmariel! Trivelig å lese om 17.maifeiringen deres:) Vi hadde også en fin dag i går, men det ble overskyet etter hvert ut på dagen, og faktisk noen få regndråper i luften.

  Ungene gikk i skoletoget kl.10.00, og de gikk i borgertoget under idrettslaget hvor de spiller håndball.

  Etter borgertoget var ferdig dro vi på Peppez Pizza og spiste sammen søsteren min og familien hennes:) Vi kom ikke hjem før kl.18.30 i går kveld.

  Så bra at ungene dine trives med å spille korpset! Ikke noe er bedre enn at de trives med hobbyen sin de har på fritiden:)

  Fra 1.juni begynner jeg i ny stilling, men på samme avdeling. Jeg skal øke på slik at stillingsandelen min blir 50%, og det synes jeg er mer enn nok når jeg har familie og unger hjemme.

  Jeg har den siste tiden begynt å bli sliten av nattevakter, og jeg søkte på stillingen som var ledig på avdelingen vår, og jeg fikk den:)

  Jeg skulle ønske jeg var i Oslo på besøk til deg nå som det er liv rundt Eurosong! Det kommer sikkert til å bli litt av et folkeliv pga dette, og dere merker det sikkert bedre enn oss her oppe i Trøndelag!

  Jeg har ikke noe forhåpninger om hvordan det skal gå med Didrik. Det hadde vært gøy med en bra plassering, men jeg tror Sverige kan bli en skummel utfordrer i år.

  Dere får kose dere så masse når dere skal besøke Catzy. Det blir helt sikkert en fin kveld:)

  Vi gleder oss til vi kommer til dere i juli i forbindelse med ferien vår til Danmark:) Det skal bli så kost å se deg og familien din igjen:) Jentene gleder seg, og de har nesten nedtelling til vi reiser:)

  Kos deg videre Ofmarielvennen min:)

  Stor klem fra Irenesola

  SvarSlett
 3. Det var koselig å lese oppdateringen din på bloggen:) Så ungene deres spiller i korps. Da er de ikke arbeidsledig på 17.mai. Jeg spilte selv i korps da jeg var yngre, og 17.mai var for meg et mareritt. Jo eldre vi ble, jo verre var det på 17.mai. Jeg husker den 17.mai da jeg var russ. Jeg gikk i svime hele dagen og spilte. Jeg spilte horn i korpset jeg. Nå har jeg mange gode minner fra korpsårene, og ikke minst gode minner fra alle turene vi var på. I dag er jeg glad for at jeg holdt ut i så mange år.

  Hos oss hadde vi en fin nasjonaldagsfeiring. Vi startet med 17.mai frokost for hele familien hjemme hos min bror og hans familie. Klokken 11.00 begynte barnetoget, og vi stod og så på det. Hos oss har vi også borgertog, og ungene mine gikk i borgertoget under håndball- og fotballgruppen. Det var 17.mai arrangement på skolen hvor ungene mine går, og vi dro dit alle sammen.

  Vi hadde overskyet vær, og det var litt småkjølig å stå å se på toget. Det var godt å komme seg i varmen inne på kafeteriaen på skolen etter barnetoget.

  Til helgen er det jammen meg nok en langhelg, og det er deilig. Ungene skal til pappaen sin, og jeg blir hjemme. Lørdag kommer to venninner til meg, og vi skal ha en jentekveld og se på Melodi Grand Prix. Jeg har ikke noe særlig tro på Norge i år. Didrik har en fin stemme, og sangen er grei, men jeg er lut lei sangen. Den er spilt for mye på radio. I år tror jeg vi enten kommer til å få en plassering blant de ti beste, eller så kommer vi nederst på resultatlisten. Jeg gleder meg til å se showet fra Telenor Arena, for det er jo morsomt at Norge skal arrangere Eurosong da:)

  Du får ha en fin onsdag Ofmariel:)

  Bloggklem fra Grynet

  SvarSlett
 4. Det hørtes ut som en kjempekoselig 17.mai feiring for dere!:) Åh ja, du gjorde helt rett i å ikke stå flere timer å se på toget med tanke på ryggen din! Bunadskoene er jo ikke så gode å ha på seg, og jeg kjenner det i føttene etter jeg har hatt på meg bunadsskolen mine over lengre tid!

  Kjempemorsomt at ungene deres trives i korpset!:) Jeg kjenner flere som sluttet å spille i korps fordi de syntes 17.mai ble for slitsomt! Det er jo mye annet som skjer i et korpsmiljø også!

  Vi hadde også en kjempefin 17.mai!:) Vi våknet til sol, men det skyet over utover dagen, og det kom litt regn på ettermiddagen.

  Kl.11.00 fikk vi besøk av broren til mannen min og hans familie på lunch!:) Det var kjempekoselig!:) De dro ca. kl.12.30. Da gikk vi ned til byen, og der så vi på borgertoget kl.13.00!:) Vi kom hjem ca. kl.14.30.

  Min mor kom kl.15.30, og vi spiste middag og drakk kaffe hjemme hos oss!:) Vi hadde en kjempefin 17.mai!:)

  Jeg elsker stemmen og sangen som Didrik skal synge!:) Gleder meg til finalen 29.05!:) Jeg har ingen forhåpninger til plassering, for dette er en "elsk eller hat" sang. Enten liker man sangen, eller så liker man ikke sangen. Uansett får jeg frysninger på ryggen av stemmen til Didrik!:) Vi får krysse alt vi har og håpe på en bra plassering!:)

  Åhhh jeg skulle ønske jeg hadde kunne vært sammen med dere, men vi kommer til Oslo etter vi har vært i bryllupet til min nevø i juni!:) Da stopper vi opp, og vi blir noen dager i Oslo!:) Jeg er kjempeglad jeg rekker å treffe deg, Catzy og flere av mine venner som bor i Osloområdet!:)

  Ønsker deg en kjempefin pinsehelg!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 5. Tusen takk for koselig svar på bloggen min Mona Elisabeth;)) Jeg må si jeg savnet å stå i byen å høre kropsmusikk 17.mai, og ikke minst til å se ugnene marsjere forbi med korpset. Jeg fikk med meg spillingen og flaggheisningen på skolen om morgenen 17.mai. Da spiller de nasjonalsangen, og et par marsjer. Det gjorde til at jeg kom meg i 17.mai stemning.

  Ser ut som dere hadde en fin 17.mai dere også da;)) Jeg kan tenke meg at det var vemodig å tenke på at dere feiret 17.mai sammen med naboene deres for siste gang i år. Artig at dere har en tradisjon med grilling på 17.mai da;))

  Ha en fin pinsehelg til dere og ungene, Mona Elisabeth;))

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 6. Tusen takk for koselig svar Irenesola;))Selv om jeg ikke kom meg til byen for å se på ungene våre, fikk jeg med meg flaggheising og spilling på skolen;))Når jeg hører korpset spiller nasjonalsangen begynner jeg å gråte.

  Som jeg savner borgertoget hjemme i Trondheim på 17.mai. Det har vi ikke her. Jeg synes borgertoget satte en spiss på 17.mai hjemme.

  Gratulerer med ny stilling da! Det blir sikkert godt å slippe nattevakter nå som ungene dere er blitt eldre.

  Tusen takk;)) Det blir artig å feire pinseaften sammen med Catzy og det andre venneparet deres. De har jo også unger som er jevngamle med ungene våre og ungene til Catzy. Vi håper på bra vær hos oss i pinsehelgen;))

  Ha en fin pinse helg til dere og ungene deres;))

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 7. Takk for det, Catzyvennen min;)) Vi gleder oss alle sammen til å komme til dere i morgen;)) Det skal bli artig å treffe Ingrid og Trygve igjen. De var jo så hyggelige;))

  Jeg håper været holder seg bra slik at vi kan grille ute slik som i fjor sommer;))

  Vet jeg vil levende tro at eldstedatteren deres var stolt av sin splitter nyte bunad. Det husker jeg selv at jeg var da jeg fikk bunaden min til min 20 års dag;))

  Det er jo en ære å få bruke bunaden på 17.mai, konfirmasjon, julaften og i barndåp. Jeg føler meg pyntet fra topp til tå med bunaden min;))

  Vi sees i morgen Catzyvennen min;))

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 8. Takk for det Grynet;)) Selv om jeg ikke fikk kommet meg til byen i år, fikk jeg likevel 17.mai stemning om morgenen 17.mai da korpset spilte til flaggheising. Før de begynte sin marsjering rundt om i bydelen hvor vi bor, fikk vi høre dem spille noen marjser.

  Dere har også hatt en fin 17.mai dere også ser det ut som;))

  Nå er det endelig helg igjen, og det er pinseferie;)) Jeg gleder meg til vi skal besøke Catzy og familien sammen et annet vennepar av dem i morgen kveld. Ungene våre gleder seg til å treffe ungene til Catzy. Selv om det er noen få års aldersforskjell mellom våre to yngste og Catzy sine to døtre har de det artig sammen. Jeg er spent på hvilket skuespill de viser frem for oss i morgen kveld jeg da;))

  Ha en fin pinseferie;))

  Bloggklem fra Ofmariel

  SvarSlett
 9. Takk for koselig svar fra deg Torilpia mi;)) Jeg hadde ikke greid å stå flere timer rett opp ned, for jeg må variere mellom å sitt og stå. Hvis jeg sitter for lenge av gangen blir jeg sliten, og da må jeg opp for å røre på meg.

  Jeg fikk heldigvis med meg nasjonalsangen og noen marsjer som korpset spilte på flaggheisingen på skolen;)) Vi foreldrene til ungene i korpset pleier alltid å overvære flaggheisingen. Det er blitt en tradisjon for oss.

  Fin 17.mai feiring dere hadde også da. Aritg med 17.mai lunch for familien. 17.mai er jo en familiedag. Som jeg savner å se borgertoget 17.mai. Det er noe som mangler for meg siden det ikke Oslo har borgertog.

  Artig at du og mannen din blir i Oslo noen dager etter dere kommer fra bryllupet til nevøen din;)) Gleder meg masse til å treffe deg igjen! Du kan glede deg til å se Sophie igjen. Nå er hun blitt så flink til å gå i sele. Ungene er flinke til å ta med henne ut slik at hun får gå tur, og hun koser seg.

  Ha en fin pinseferie til deg og Halvard;)) Kos dere så mye.

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 10. Herregud! Det er idiotisk oppførsel på dere godt voksne gifte damer med menn og barn og hva dere skrivr på bloggene til hverandre. Det hører ingen plass hjemme og kalle hverandre for engelen min, dukka mi, vennen min og alt det dere bruker av synonymer på hverandre.

  Hahaha:) Hvor dumme er dere egentlig? Susie kaller dere for hennes beste venner! Jeg tror jeg dauer av latter. Ingen kan bli beste venn med en fremmed person som vi treffer på internett. Det er noe alle oppegående personr vet. En beste venn er en venn som vi har nær relasjon til.

  Dere får bare fortsette med og være beste venninder.

  Vi er mange som har reagert på den måten dere omtaler verandre. Det virker tvers igjennom falskt. Vennen min, dukka mi, engelen min. Æsj! Jeg spyr!

  Jeg vil bare advare dere før det er for sent. Jeg kjennr Susie fra før. Vi var med på et hobby forum sammen i en tid. Det var ikke annet enn bråk og krangel med Susie på det nett stedet. Hun fattet ikke kjøre reglene for hemmelig venn. Til slutt ble Susie utestengt fra forumet.

  Få opp øynene før det er for sent!

  Ikke beskyld meg for og være Tyra! Jeg har aldri vært Tyra og jeg vet ikke en gang hvem det er snakk om! Men dere har vel det med og beskylde vilt fremmede bloggere for og være en stakkars hakkekylling.

  SvarSlett
 11. Aller vil jeg klart og tydelig fortelle deg Therese at dette er noe du over hodet ikke har noe med å blande deg i! Hva jeg skriver til mine bloggvenner og de til meg er vår egen sak!

  Ja Susie er og blir en bestevenn på nettet!!! Plager det deg veldig? Sjalu kanskje???? Virker slik! Det minner med om psykelig sjalusi dette! Skumle saker!

  Bestevennene mine er og blir de vennene som jeg har blitt kjent med i barne- og ungdomsårene, og som jeg har gått på skole med i flere år! Min bloggvenninne Toril har jeg kjent siden jeg var 4 - 5 år. Vi vokste opp like i nærheten av hverandre. Og vi gikk på videregående skole sammen! Vi har vært personlige bestevenninner siden barneårene.

  En annen bloggvenninne som kaller seg Irenesola var min nærmeste nabo der jeg vokste opp, og vi gikk i samme klasse på barne- og ungdomsskolen, og vi gikk på samme gymnas, men ikke samme klasse. Hun er også en av mine personlige bestevenninner.

  Mona Elisabeth gikk også på videregående skole sammen med Irenesola, Toril og meg. Og hun hadde flere fag sammen oss. Mona Elisabeth ble snart en av mine personlige bestevenner. Mona Elisabeth, Irenesola, Toril og jeg hadde syforening sammen mens vi gikk på videregående skole og et par år etterpå.

  Så har du Catzy. Hun ble jeg kjent med gjennom Toril. Vi fant fort ut at vi hadde samme interesse for abyssinere (rasekatter). Jeg traff Catzy første gang på en utstilling hvor Toril og Catzy deltok på her på Østlandet. Samme sommeren hadde vi nylig flyttet hit til Østlandet. Catzy og jeg oppdaget at vi hadde mye til felles. Og vi hadde unger som var jevngamle. Vi begynte først å ha kontakt på mail. Og etter hvert hendte det at vi traff hverandre i byen på en kafé hvis det passet seg slik. Vi fikk bedre og bedre kontakt. I dag er Catzy en av mine personlige bestevenner.

  Det pisspreiket du skriver om Susie får du dra lengre på landet med. Slike ting du forteller kaller jeg for ondskapsfulle løgner med hensikt å såre Susie!

  Jeg gidder ikke å krangle på hvem du er. Du vet best selv hvem du er...

  SvarSlett
 12. Dere må tro meg når jeg forteller at Therese ikke er denne Tyra som kanskje noen av dere tror.

  Jeg vet med sikkerhet at Therese er den hun er. Therese var med i et håndarbeidsforum på nettet sammen meg for noen år siden. Der var også den personen som Therese skriver om med.

  Jeg kan bekrefte at det stemmer hvert et ord av det som Therese forteller på bloggen din Ofmariel.

  Jeg håper dere har lest meldingene deres på facebook hvor jeg fortalte alt?

  Vi er 10 stk fra det håndarbeidsforumet som har funnet hverandre igjen på facebook, og som har kontakt med hverandre. Noen av dere er venn med 4 stk av håndarbeidsvennene mine. Når de forteller dere samme historie som det Therese har gjort, må det vel ringe en bjelle hos dere at flere av dere blir/er blitt utnyttet på det groveste!

  SvarSlett
 13. Tusen takk for mail med forklaring på hva som har skjedd, Ofmariel!

  Håper jeg kan få si min mening angående det Therese skriver og det Grynet skriver til deg.

  Jeg har også reagert på det samme, men uten å si noe til dere. Nå vil ikke kalle dere for dumme, men dere er alt for snille, og jeg tror dere har blitt utnyttet på det styggeste av denne bloggeren som hele tiden må ha oppmerksomhet.

  Jeg er helt enig med Therese at det er ikke normalt å kalle et menneske du aldri har møtt for bestevenn! Jeg synes det er bevis nok på at hun er et ensomt menneske med kun datamaskinen og blogging.

  Jeg husker at Mona, Hakrilas, Ofmariel, Catzy og jeg ble enige om at vi aldri mere skulle gi den andre bloggeren noe oppmerksomhet på bloggene våre, og vi avtalte oss i mellom at vi heller ikke skulle kommentere på innlegg på bloggen til Susie hver gang hun skrev et stygt innlegg hvor hun hang ut den andre bloggeren. Jeg husker at Catzy skrev det i klartekst til Susie, og også på min blogg.

  Likevel skrev hun mange stygge innlegg på bloggen sin, og det uten at den andre bloggeren hadde gjort noen ting! Jeg kunne ikke se noe.

  Det var kun for å rope etter oppmerksomhet at hun skrev disse innleggene og ikke noe annet! Jeg reagerte flere ganger på at hun ble småsur på bloggen sin når hun ikke fikk den oppmerksomheten i form av kommentarer fra oss.

  På nettet fant jeg en definisjon på hva bestevenn er:

  "Vennskapet er et personlig forhold deles mellom hver venn for velferden til andre, med andre ord, er det forholdet av tillit, tro og omtanke for hverandre følelser. Det er et forhold av gjensidig omsorg og intimitet mellom hverandre. En venn er en som kjenner deg som person og anser deg for hva du kan og ikke hva han eller hun er ute i en god venn. Beste venn er en som godtar god og dårlig kvaliteter av sin venn og også tar et initiativ i korrigerende og mending dem. Vennskap er en særegen form for omsorg for din venn, er det et forhold av enorme tro og kjærlighet for hverandre."

  En bestevenn er en du kjenner godt, og ikke en person man treffer tilfeldig på nettet! Dere skal være glad dere har kommet dere unna henne. Hun er ikke verdt deres vennskap for fem flate øre!

  Stor bloggklem fra Linn

  SvarSlett
 14. Jeg vet det Grynet at ikke Therese er den som hun ble beskyldt for å være av en annen blogger!

  Fikk en venneforespørsel og en melding på facebook fra Therese på facebook 1.juni. Jeg fikk bekreftet fra 5 andre av rasekattvenninnene mine at de kjente godt til Therese og deg fra håndarbeidsforumet som dere begge var med i.

  De kunne fortelle nøyaktig det samme som det dere to forteller. Da først forstod jeg at jeg hadde blitt lurt trill rundt hele tiden.

  Jeg begynte straks å advare venninnene mine Hakrilas og Catzy for at de måtte se å åpne øynene sine for hva som foregikk. De ville først ikke tro på meg. Og de sa de stolte 100% på henne. Men det var først når du Grynet, du Therese og de 5 rasekattvenninnene våre på facebook begynte å fortelle hva som hadde skjedd at Catzy og Hakrilas begynte å trekke seg unna henne.

  Det skumle var at hun var så sjalu. Hvis vi skrev kommentarer til hverandre eller til andre av våre facebookvenner følte hun seg oversett.
  Det er slett ikke normal reaksjon!
  Da er det jammen mange facebookvenner som skal være fornærmet på meg gitt!

  Reaksjonen hennes på facebook begynte å likne mer og mer på det du Grynet, du Therese og de 5 andre av facebookvennene mine fortalte om hva dere opplevde i håndarbeidsforumet dere var med i.

  Jeg for min del vil takke dere fordi dere fikk meg ut av vennskapet, og sammen greide vi å åpne øynene til Hakrilas og Catzy;))

  Bloggklem fra Ofmariel

  SvarSlett
 15. Det er mange som ikke har sagt noe til oss, fordi de ikke ville blande seg inn.

  Jeg var borte fra bloggen en god stund etter ryggoperasjonen. Hvis vedkommende mente noe med "dukka mi" så hadde hun ønsket meg god bedring før operasjonen og velkommen tilbake på bloggen min! Nei da, det var ikke en enste kommentar fra henne på bloggen min! Det eneste hun ønsket var at hun skulle få kommentarer på sine blogger som kun handlet om å skrive negative innlegg om en annen blogger som ikke en gang var på bloggen hennes. I hvert fall ikke det jeg kunne se.

  Jeg støttet meg til hva dere hadde blitt enige om. Og det var å aldri gi en eneste kommentar på innleggene hun skrev om den andre bloggeren.

  For min del resulterte det i at jeg ikke orket tanken på å skrive kommentarer på hverken bloggen eller facebookproflen hennes.

  Et vennskap er å gi og ta. Hvis et vennskap bare består av å gi er ikke det ekte vennskap. Dette begynte jeg først å fatte. Og jeg prøvde hardt å si det til Catzy og Hakrilas. Men de stolte så blindt på henne. Slik er de bare av natur. Jeg kjenner dem begge så godt.

  Hele tiden hadde jeg kontakt med Grynet og venninnen min Mona Elisabeth på facebook. Dere sa klart i fra begge to at vi for all del måtte bryte kontakten med henne. Men det var da Therese tok kontakt med meg på facebook 01.juni at jeg fikk øynene opp for alvor. Og det var da jeg forstod at her måtte jeg komme meg unna fortest mulig. Men Catzy og Hakrilas var så overbevisende når de mente at hun var til å stole på. Det endte til slutt med at Grynet fikk våre fem rasekattvenniner og Therese til å fortelle Catzy og Toril hva de hadde opplevd.

  På mandags kveld fikk Catzy en melding fra henne på facebook at hun reagerte på hvorfor ikke Catzy og Hakrilas syntes det var trist at jeg hadde slettet henne som venn. Catzy svarte at det var mitt valg som jeg selv tok. Og det stemmer. Trodde virkelig hun at Catzy skulle sy puter under armene og støtte henne?

  Valget tok om å slette henne var veldig enkelt. Da jeg så at reaksjonsmåten hennes på facebook liknet det på det Grynet, Therese og mine 5 gode rasekattvenninner hadde fortalt meg om som skjedde på håndarbeidsforumet.

  Det sitatet om vennskap stemmer på en prikk. Bestevenner er vennene som vi mennesker kjenner personlig og har et nært forhold til! Og ikke en tilfeldig nettvenn som man aldri har truffet.

  Jeg reiser hjem til Trøndelag 21.06, og da skal jeg kose meg sammen familien og ikke minst Toril og Irenepia mi;))

  SvarSlett
 16. Jeg er ikke overrasket over det som har skjedd vennen min, og du husker sikkert hva jeg ba deg om? Jeg ba deg ettertrykkelig flere ganger å være forsiktig!

  Du ville ikke høre på det øret, for du var jo rørt til tårer over det innlegget hun skrev på vg-bloggen sin om hvordan hun innrømte åpenlyst hvordan hun "ufrivllig" ble dratt med i mobbing av deg og de andre på grunn av en annen blogger!

  Jeg er sjeleglad i dag for at jeg aldri inngikk i noe slags bloggvennskap med henne, og hun kunne glatt ha funnet meg på facebook på vennelisten deres.

  Jeg synes det står stor respekt av at Grynet, Therese og de andre som kjente til henne fra før ikke ga seg før du endelig fikk åpnet øynene dine.

  Saken er den at du er alt for godtroende og snill når det gjelder folk du over hodet ikke kjenner. Jeg håper du har lært av dette at du heretter er forsiktig.

  Jeg gleder meg til du kommer til Trøndelag neste søndag:) Det skal bli kost å treffe deg igjen:)

  Stor klem fra Irenesola

  SvarSlett