onsdag 22. desember 2010

Endelig juleferie;))Endelig juleferie! Og det er godt;)) Fra midten av november og i desember har vi hatt flere innleveringer på skolen og 3 skrivedager. Jeg har juleferie til og med 10.januar. Da skal vi være på skolen i 3 uker før vi skal ha våre 5 siste praksisuker i de samme klassene hvor vi var i høst. Jeg gleder meg til å komme tilbake til klassen igjen;))

Ungene begynte juleferien sin på mandag. Sønnen vår syntes det var godt. For han var sliten etter mye trening, lesing og flere juletentamener. Vi har også vært på juleavslutning i klassen til de to yngste døtrene våre. Det var artig;)) Artig å se hvordan ungene koser seg på scenen når de synger, danser og fremfører skuespill;))

05.desember hadde korpset hvor ungene våre spiller i sin årlige julekonsert. Det var en flott konsert. Hovedkorpset spilte flere sanger, aspirantkorpset spilte noen julesanger, det var sangsolister fra korpset og det var dans. Som stolt mamma til 3 unger som spiller i korspet satt jeg med tårer i øynene fordi jeg ble stolt over ungenes prestasjoner. Når jeg gikk hjem fra julekonserten hadde jeg fått julestemning.

Vi har hatt en travel førjulstid hos oss. Vi har fått vasket huset, bakt noen kaker og fått handlet inn julegavene. I morgen ettermiddag reiser vi med flyet hjem til Trøndelag for å feire julen hjemme hos mamma og pappa. Jeg gleder meg til å komme hjem til familien min og til vennene mine. Min kjære mann må reise hjem til Oslo 2.juledag. For han skal jobbe resten av julen. Nyttårsaften har han nattevakt på jobben sin. Ungene og jeg blir hjemme til mamma og pappa til 2.januar. Jeg gleder meg til 5.juledag. For da skal jeg på vårt årlige gymnastreff for venninnegjengen jeg var sammen med;)) Treffet har vi arrangert hvert år. Og vi er ca. 10 - 15 som pleier å komme på dette treffet. I år gleder jeg meg ekstra. For venninen min Mona Elisabeth kommer fra Kristiansund og til Trondheim for å være med i år. Det er mange år siden hun var med sist gang. Juletreffet har vi arrangert siden 1998.

Vi har hatt det kaldt i Oslo i november og i desember. Jeg kan ikke huske sist det var så kaldt før jul. Flere dager har temperaturen vært under minus 15 grader. Familien min hjemme i Trøndelag forteller at det er kaldt der oppe.

I går ettermiddag pyntet vi juletreet vårt. Lille abyssinerfrøkena vår fant juletreet like spennedne som alltid. I dag tidlig når jeg stod opp fant jeg 4 juletrekuler på stuegulvet. Det finnes bare en mistenkt. Og det er en liten pelskledd skapning på fire føtter;))

Jentene våre sitter og ser på Julemorgen på NRK Super. Jeg koser meg med en kopp kaffe. Og leser bloggoppdateringer;))

Jeg må beklage min elendige blogging i høst. Med fult studie, familie og hus har jeg nedprioritert blogging. Døgnet mitt har bare 24 timer. Jeg må ærlig innrømme at jeg har vært skikkelig blogglei i høst. Da er det bedre å ta seg en bloggpause. De fleste bloggvennene mine har jeg som venn på facebook. Og vi har god kontakt der. Derfor blir ikke blogg så viktig for meg. Det er flere ting som gjør at jeg har vært blogglei i høst. Jeg håper bloggleden kommer tilbake igjen.

Det gjenstår for meg å ønske alle mine bloggvenner en god god og fin julefeiring;)) Ta vare på dere selv og de dere er glade i.8 kommentarer:

 1. Åh så kjempekoselig innlegg, Ofmarielvennen!:) Jeg gleder meg kjempemasse til du kommer hjem, og til å treffe deg!:)

  Moren din kom innom her i ettermiddag, og hun avleverte julegaven fra deg. Hun fikk julegaven din fra meg med seg.

  Tusen takk for kjempekoselig julekort med kjempefint bilde av ungene deres!:) Herlighet så voksen eldstesønnen deres er blitt, og også de to yngste er blitt store siden jeg så dem i sommer. Det er på ungene vi merker vi begynner å trekke på årene selv.

  Julaften skal vi feire hjemme hos mannen min sin mor. Det blir kjempekoselig. 1.juledag kommer eldste søsteren til mannen min og onkelen deres. Da blir det julemiddag med ribbe. 2.juledag skal vi arrangere juleselskap på hjemstedet (landstedet vårt) til svigermor. Det kommer mellom 25 - 35 med stort og smått. 3.juledag skal vi familien ha pinnekjøttmiddag hjemme hos min mor. Det blir kjempekoselig.
  4.juledag skal koret mannen min og jeg synger i synge på julekonsert, og om kvelden er det kurvfest med koret. 5.juledag er det jo juletreffet vårt, og jeg gleder meg kjempemasse. Kjempegøy at Mona Elisabeth også kommer! Det er mange år siden hun var med på treffet!:) Gleder meg til å se igjen Mona Elisabeth. 6.juledag har jo Irene invitert oss hjem på julelunch på dagen før Mona Elisabeth reiser hjem. Det blir kjempekoselig!:) Om kvelden skal vi på besøk til broren til min mann og familien hans. 1.januar er vi invitert til et vennepar av oss og deres 3 unger. Det blir også kjempekoselig!:) Julen her kommer til å gå kjempefort. Jeg skal nyte hver en dag i julen, og kose meg og koble helt av.

  Som jeg har fortalt deg sliter jeg med kraftig skulderbetennelse i høyre skulder og forkalkning. Jeg har så vondt. Går til fysioterapibehandling, og får også akkupunktur. Det skal jeg gjøre ut januar måned. Da vil ortopeden se om noe annet må gjøres siden jeg jobber mye med hendene mine.

  Dere får ha en kjempegod tur hjem. Vi snakkes på telefonen, chat på facebook eller på msn i løpet av dagene her!:) Gleder meg til å treffe deg Ofmarielvennen min!

  Ønsker deg, mannen din og ungene deres en kjempefin og god jul!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 2. Jammen er det ikke dagen før dagen i dag:) Lillejulaften og greier.

  Ser dere har hatt en travel førjulstid dere også. Det har vi også, og det har vært noe hver helg.

  Koselig at du kommer hjem snuppeluppa:) God tur hjem, og jeg gleder meg masse til å treffe deg:) Elisabeth har fått tilbakemelding om at det kommer 14 stk på treffet vårt. Morsomt:)

  Det var bra det passet for deg og Toril at å komme på julelunch på torsdag før Mona Elisabeth reiser hjem:) Nå får dere sett lille pelsgullet vårt som har vokst masse siden vi fikk ham. Jeg har lagt ut masse nye bilder på facebook av ham som dere kan se.

  I morgen skal vi være hjemme. Mamma, pappa, søsteren min og familien hennes kommer. 1.juledag kommer brodern til byen, og vi skal på julemiddag til mamma og pappa. Jeg skal jobbe 2. og 3.juledag, og resten av julen har jeg fri:)

  Det er så kaldt her. I dag var det minus 20 grader her vi bor. Vi fyrer og fyrer i ovnen.

  Jeg må først få takke for koselig julekort, og fint bilde av ungene deres:)

  God tur hjem snuppeluppa:) Ha en fin, fin jul og kos dere masse.

  Stor klem fra Irenesola

  SvarSlett
 3. Vel overstått jul, og god romjulsmandag, vennen!

  Jeg håper du har det fint hjemme hos familien din, og at dere hadde en fin julaften?

  Tusen millioner takk for den nydelig sammenplantningen som kom på døren lillejuleaften;=) Den var nydelig!

  Vi hadde en koselig julaften vi også;=) Julaften var svigerforeldrene på besøk til oss. De reiste hjem i går. Vi spiste også svineribbe på julaften, og den var nydelig. 1.juledag kom foreldrene mine og søsteren min og hennes familie på besøk til julelunch til oss, og i går var vi på middag til min manns bror og hans familie. I kveld er det middag for hele familien hjemme til mamma og pappa.

  Jeg har fri fra i hele julen, og det er deilig;=)

  I dag har vi kost oss til Julemorgen på NRK super. Det er hyggelig å se på;=)

  Ha en fin og god romjul, vennen.

  Stor juleklem fra Catzy

  SvarSlett
 4. Det var fint å lese bloggen din med siste nytt fra deg:) Håper du har hatt noen fine juledager sammen dine kjære?

  Julaften feiret ungene mine, søsteren min med familie og jeg til mamma og pappa. Vi hadde en fin julaften, og vi er fornøyde med julegavene alle sammen:) 1.juledag var mamma, pappa, ungene mine og jeg til søsteren min på julelunch og i går hadde jeg familien samlet til julemiddag.

  I dag er det første dagen vi ikke har noen planer. Fra onsdag skal ungene være sammen sin pappa, og de skal være der til 1.januar. Nyttårsaften er jeg invitert til venninnen min og familien hennes for å feire nyttårsaften. Det blir kost:)

  Ungene mine går i nattpysjen til langt på dag, og de koser seg med å se på fine julefilmer. Det gjør jeg også. Mange fine filmer på TV i julen.

  Blogglei kan alle sammen bli. Blogg når du har lyst. Du har nok å gjøre med fult studie og familie som skal følges opp. Facebook er den plassen jeg også holder kontakt med vennene mine på.

  Kjekt med skoletreff, og det er moro å treffe folk man ikke har sett på lenge. Dere må kose dere masse:)

  Du og familien din må ha en fin og god jul videre.

  Bloggklem fra Grynet

  SvarSlett
 5. Tusen takk for sist Torilsøta mi og godt nytt år;))Vel overstått jul også. Det var så artig å treffe deg igjen i julen. Og det var utrolig artig på treffet vårt;)) Artig at vi fikk til lunchen sammen hjemme hos Irene før Mona reiste.

  Vi kom hjem på søndags ettermiddag etter en superherlig jul hjemme hos mamma og pappa. Hvorfor skal julen gå så fort da? Den skulle vært mye lengre. For da hadde jeg kunne truffet flere av vennene mine jeg har hjemme i Trøndelag. Etter jeg har reist fra Trondheim har jeg hjemlengsel noen dager til alt normaliserer seg.

  Det skader vel ikke å takke deg en gang til for den fine julegaven jeg fikk fra deg;))

  Hverdagen er i full gang her med skole for ungene og studie for meg. Vi begynte i går.

  Artig at du tenker deg til Oslo i løpet av våren;)) Da måååååå vi møtes.

  Du får ha en fin tirsdags ettermiddag.

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 6. Åhh Irenesøta mi. Tusen takk for sist. Og godt nytt år! Utrolig artig å møte deg igjen. Og det var utrolig artig at så mange dukket opp. Det var jo 3 jeg ikke hadde sett siden vi gikk på Katta. Men likevel syntes jeg at kontakten var der etter vi fikk kontakt med dem på facebook.

  Nyttårsaften hadde vi det utrolig koselig;)) Lillesøss laget kalkun. Og den var utrolig god. Vi hadde god utsikt slik at vi fikk sett rakettene. Vi kom hjem klokken 02.30. Småjentene våre overnattet til lillesøss til dagen etter.

  Du får ha en fin tirsdags ettermiddag.

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 7. Takk i like måte Catzy. Og godt nytt år til deg og familien din;)) Vi kom oss vel hjem på søndags ettermiddag. Med det samme jeg kom til Oslo hadde jeg hjemlengsel. Det har jeg alltid. Jeg skulle ønske jeg hadde litt mer tid hjemme.

  Hørte dere hadde det fint nyttårsaften. Det hadde vi også. Vi var hjemme til lillesøss og familien. Hun laget verdens beste kalkun. De to yngste overnattet til 01.01. Og de kom hjem om ettermiddag;)) Fra huset der lillesøss bor har de god utsikt over nesten hele byen. Og vi så på rakettene ved midnatt. Kom hjem da klokken var 02.30.

  Mandager etter ferier er harde for både ungene og oss voksne. Jeg var så trøtt i går. Og det var ungene våre også. På forelesningen i går måtte jeg drikke noen kopper kaffe for å holde meg våken.

  Åh ja. Vi må treffes snart. Neste helg 14.01 - 16.01 skal vi reise til foreldrene til mannen min. En dametur på byen er alltid artig;))

  Du får ha en fin tirsdags ettermiddag.

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 8. Godt nytt år Grynet;)) Jeg håper du og ungene dine har hatt en fin juleferie? Det har vi;)) Det var deilig å være hjemme hos familien min i Trondheim. Og jeg syntes juleferien gikk alt for fort som vanlig. Den skulle vært mye lengre. For da hadde jeg kunne truffet flere av vennene mine som bor der.

  Treffet vårt 5.juledag var artig. Og spesielt artig var det å se igjen bestevenninenne mine Irene, Mona Elisabeth og Toril;))

  Nyttårsaften var vi hjemme til lillesøsteren min og familien hennes. Hun laget verdens beste kalkun;)) Vi så på nyttårsrakettene fra den fine utsikten de har på huset. Våre to yngste overnattet der. Og vi andre kom hjem klokken 02.30.

  Du får ha en fin tirsdags ettermiddag.

  Bloggklem fra Ofmariel

  SvarSlett