tirsdag 14. juni 2011

Ferdig med matteeksamen, og det er snart ferie!

Slik bruker Snuppa vår å sitte. Med halen elegant krøllet rundt kroppen sin;))


Snuppa vår;))


År og dag siden jeg har skrevet på bloggen min. Men nå er jeg tilbake igjen! Det har vært en travel vår med masse skolearbeid å gjøre. Og forberedlesene til avsluttende matematikkeskamen på lærerhøgskolen har tatt mesteparten av tiden min. Jeg tror eksamen gikk bra. Og vi får vite resultatet onsdag om en uke. Vi er ferdige med all obligatorisk undervisning. På fredag skal vi ha mappeinnlevering i norsk og ped. Jeg lengter etter sommerferie. For nå er jeg sliten av all jobbingen mot eksamen som har vært.

I påskeferien skulle vi egentlig hjem til Trondheim. Og vi skulle egentlig reise hjem 14.april. Men sivgerfar ble syk og havnet på sykehus. Planene våre måtte desverre endres. Vi hadde meldt på Sophie på Trønderkatten sin utstilling. Snille storesøsteren min kom ens ærend til Oslo. Og hun tok med seg Sophie med på flyet hjem til Trondheim for meg slik at hun kunne få være med på utstillingen;))Tusen takk kjære storesøss! Utstillingen hennes gikk bra, og storesøss fortalte at prinsessa vår ble kaldt for "ei lita prinsesse";)) Det er hun også. 29.april kom storesøsteren min til Oslo i forbindelse med et møte hun skulle på gjennom jobben. Og hun hadde med seg Snuppa vår tilbake til oss;))

Storesøss og familien hennes hadde snuppa vår hos seg og familien til 29.april. Da kom hun ned til Oslo med henne fordi hun skulle på et møte gjennom jobben;))

Vi var på sykehuset kontnuerlig sammen svigermor. Vi skiftet litt på å være hos svigerfar. Onsdag 20.04 skjønte vi hvilken vei det kom til å gå. Tilstanden til svigerfar forverret seg;(( Svigerfar døde 21.04. Ungene våre tok det tungt, og det gjorde onkelungene til mannen min. De var knyttet til bestefaren sin alle sammen. Verst var det likevel for svigermor. Vi var til henne til 2.påskedag. Det syntes svigermor var godt. Begravelsen fant sted 28.april. Det har gått bra med svigermor etter svigerfar døde. Og det er vi glade for;)) Hun har ikke satt seg ned for å synes synd på seg selv. Svigermor er ute sammen venninner. Hun er ivrig turgåer sammen venner og koser seg sammen barnebarna sine;)) I sommerferien har sivgermor og noen pensjonistvenninner bestilt seg sydentur i 2 uker til Gran Canaria;)) Svigermor var på besøk hos oss fra 13.mai - 18.mai. Og det var artig å feire 17.mai sammen henne;)) Heldigvis har svigermor begge brødrene til min kjære mann og ungene deres noen få km unna seg. Det er godt for henne. Svigermor har nok å gjøre;))

Resten av mai har gått med til å lese og forberede meg til matteeksamen! Jeg har jobbet fra tidlig morgen til seint på kveld med tidligere eksamensoppgaver.

Vår siste skoledag er på fredag. Og det skal bli godt med en etterlengtet sommerferie;)) Mandag 20.juni er det skoleavslutning for 10.klassingene og foreldre med overrekkelse av vitnemål. 17.juni skal 10.klassingene ha avslutningsball på skolen. Yngstejentene våre har sin siste skoledag 21.juni. Hvor har etterjulsvinteren og våren blitt av?

Min kjære mann begynner ferien sin 01.juli. Og da reiser vi 2 uker opp til Trondheim for å besøke familien min;)) Det skal bli godt å komme hjem. Savnet etter familien min hjemme er stor nå. Men de er flinke til å besøke oss i Oslo. Storesøss jobber er medeier i et firma i Trondheim. Og hun er ofte i Oslo og besøker oss når hun har møter gjennom jobben sin. Det er ca. 2 til 3 ganger i måneden.

25.juni reiser korpset hvor ungene våre spiller i Gøteborg. De kommer hjemm 29.juni. Og ungene i korpset gleder seg;)) De skal ha to dager i Liseberg. Og det gleder ungene seg til;)) Korpset skal også spille 3 konserter i Gøteborg. Alle 3 ungene våre gleder seg til å reise på korpstur. I vinter har korpset arrangert flaskeinnsamling i nabolaget. Og de arrangerte loppemarked hvor de fikk inn masse penger. Fotballaget hvor eldstegutten vår spiller skal være med på fotballcup i Danmark. Første uken i august skal jentene våre delta på en ukes treningsleir sammen svømmeklubben de er med i. Til høsten rykker de opp et nivå til B gruppen. Til nå har de hatt 2 treningskvelder i uken. Men til høsten får de 3. Så lenge de synes det er artig med svømming får de fortsette med det. Men mange tenåringsjenter mister interessen når de kommer i puberteten. Sånt skjer i det fleste idretter. De fleste kameratene til sønnen vår spiller fremdeles fotball. Og de har spilt fotball sammen siden de begynte på skolen. Noen av guttene har falt i fra i løpet av ungdomsskoletiden. Sønnen vår mener bestemt at han vil fortsette med fotball som hobby når han begynner på videregående skole.

Jeg må stupe tilbake til mappejobbingen. Dere får ha en fin tirsdag;))

16 kommentarer:

 1. Åhh så kjempekoselig innlegg Ofmarielvennen min!:) Kjempefine bilder av Sophie!:)

  Gratulerer så masse med vel overstått eksamen!:) Jeg håper du blir fornøyd med eksamensresultatet, og lykke til med mappeinnleveringen. Leser på facebook på oppdateringer til flere av vennene mine som studerer, og de skriver også at de har mappeinnlevering nå i disse dager.

  Tusen takk for kjempekoselig kommentar i bloggen min!:) Ja, Nadina er drektig, og jeg gleder meg kjempemasse til kattungefødsel!:) Måtte ta ultralyd for å være sikker, og da trakk jeg henne fra en utstilling som foregår i juli i Trondheim. Det er dessverre ikke lov til å stille drektige katter. Åhh jeg gleder meg som en unge at du aner ikke en gang!:)

  Jeg gleder meg også til du kommer hjem til Trondheim, og til å treffe dag!:) Det skal bli kjempekoselig!:)

  Ønsker deg en kjempefin tirsdags ettermiddag!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 2. Grattis med å være ferdig med matematikkeksamen snuppa:) Jeg vet akkurat hvordan det føles å være ferdig med avsluttende eksamener. Det er et stress å sitte og lese dag etter dag og forberede seg til en eksamen, og det tar på å vente på eksamenssensuren.

  Jeg tenker du er stolt mamma til en godgutt som sønnen din er!

  Morsomt med koropstur for ungene deres da:) De får det sikkert morsomt på turen.

  Vi må treffes når du kommer hjem til Trondheim.Det skal bli koselig:) Når dere kommer til Trondheim er jo vi kommet hjem fra ferie. Mona snakket også om at hun skal ta en tur til Trondheim når du kommer hjem slik at vi får treffes alle sammen.

  Du får ha en fin torsdag snuppa mi:)

  Megastor klem fra Irenesola

  SvarSlett
 3. Kjekt å lese bloggen din igjen:) Nå er sommerferie igjen, og vi har bodd i Kristiansund i snart ett år! Vi angrer ikke en dag på at vi flyttet tilbake:)

  Eldstesønnen er ferdig med muntlig eksamen. Han kom opp i det verst tenkelige faget Religion og Livssyn, men han greide jammen meg å få en 6'er på muntlig eksamen. Førstevalget hans til høsten er fotballinjen på KVT. Det har søskenbarnet hans også søkt på, og de kommer sikkert inn begge to. Broren til svigermor har et helt hus med sokkelleiligheter, og de har sagt at guttene kan få bo der til en billig penge, mot at de hjelper til med snømåking når vinteren kommer. Det blir vemodig at eldstemann flytter hjemmefra. Jeg synes han er ung ennå. Bare 16 år gammel, men han vil satse på fotball. Fotballinjen har samarbeid med RBK, og den er populær, men både karakterer og fotballferdigheter teller for å komme inn.

  I sommerferien blir vi mest på familiehytta ved Halsa. Jeg reiser til Trondheim 28.juli og blir til 01.august. Kommer til å bo hos Irene og familien den helgen:)

  Fotballaget til eldstesønnen vår og til neste eldstemann skal være med på Scandiacupen i Trondheim, og første uken i august skal eldstesønnen vår sitt fotballag være med på Norway Cup.

  I dag har vi fint vær hos oss. Endelig en smak av sommer og sol, men værmeldinga var ikke så lovende, og vi får nyte dagen fullt ut:)

  Ha en strålende ettermiddag:)

  Stor klem fra Mona Elisabeth

  SvarSlett
 4. Jeg har spurt meg selv mange ganger om hvor du henter energien fra? Fullt stude som krever sitt, familie og barn. Slike mennesker som deg står det respekt av! Nå kan du slappe av og nyte sommeren;=) Det har du fortjent, søte vennen!

  Fine bilder av abyssineren deres;=) Jeg har sagt det hele tiden fra første gang jeg så henne at hun er ei liten prinsesse;=) Hun er så yndig av seg. Abyssinerhunnkattene mine er ikke så yndig av seg.

  Jeg synes det var bra at din søster tok med seg Sophie hjem slik at hun kunne bli med på utstillingen.

  Gøy med korpstur;=) Det blir garantert en stor opplevelse for dem;=)

  Jeg forstår veldig godt at du gleder deg til å reise hjem til Trøndelag, og jeg forstår at du savner familien din. Ingen ting er som å komme hjem til sine kjære når du bor litt langt unna;=) Det er er hyggelig å treffe venner som en kanskje ikke ser så ofte. Jeg gleder meg veldig til vi skal til dere på St.Hansaften;=) Det blir veldig hyggelig;=)

  Det skal bli vemodig på avslutningskvelden til 10.klassingene neste uke. Jeg kjenner jentene i klassen til datteren vår veldig godt, og de fleste av dem har gått ut og inn hjemme hos oss siden de gikk i 1.klasse, og mange av dem gikk i barnehagen sammen før de begynte på skolen. Jentene har planlagt å ha på seg bunader. Det kommer til å bli en minnerik kveld for elevene;=)

  Muntligeksamen til datteren vår gikk veldig bra. Som jeg skrev på facebook fikk hun 6, og det var en stolt datter som kom hjem med et stort smil om munnen;=)

  Vi gleder oss til å reise til syden, og jeg gleder meg til å være 100% sikret sol i to uker.

  Vi snakkes på torsdag søte deg;=)

  Ønsker deg og familien din en fin lørdag;=)

  Stor klem fra Catzy

  SvarSlett
 5. Tusen takk Hakrilas;)) Nå koser jeg meg og nyter deilige feriedager med god samvittighet;)) Det er godt med ferie!

  Åh så synd vi ikke fikk truffet dere når dere var i Oslo;(( Du må si fra litt tidligere neste gang. Men vi hadde lovt svigermor besøk i helgen som var i lang tid. Neste helg kommer vi hjem til Trondheim. Og jeg gleder meg;)) Gleder meg vilt til å treffe deg! Det skal bli artig at Mona kommer til Trondheim på besøk. Og endelig kan vi firerbanden vår samles;))

  Ha en fin sommerdag;)) Så snakkes og sees vi;))

  Stor, stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 6. Tusen takk Irenesola;)) Jeg teller dagene til vi reiser hjem til Trondheim på ferie neste helg;)) Det skal bli artig å treffe deg igjen. Og artig at Mona kommer til Trondheim sånn at vi i firerbanden vår endelig får treffes alle sammen;))

  Om noen dager får eldstesønnen høre om han kommer inn på førstevalget sitt på videregående skole. Jeg tror han kommer inn på det han ønsker. Og det tror han selv også. Men likevel er han spent.

  Ha en fin sommerdag;))

  Stor, stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 7. Tusen takk Mona Elisabeth;)) Her også er det sommerferie. Og jeg koser meg og nyter hver en dag;)) Vi reiser hjem til Trondheim neste fredag. Og vi blir i Trondheim i 3 uker;)) Jeg gleder meg masse til å treffe deg. Artig at du kommer til Trondheim. Og eeeendelig får du, Irene, Toril og jeg møtt hverandre alle fire;))

  Dere får kose dere så masse på hytta;)) Fine bilder du har lagt ut fra hytta deres på facebook;)) Artig å se dem;))

  Eldstemann er spent på inntaket til videregående skole. Han kommer garantert inn på førstevalget sitt. Men likevel er han spent. Og han gleder seg til å begynne på videregående skole og i ny klasse;))

  Ha en fin sommerdag vennen;))

  Stor, stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 8. Tusen takk Catzy;)) Og tursen takk for en koslig kveld sammen dere;)) Misunner dere ferien på Kreta. Men håper dere har det bra. Jeg så bildene du hadde lagt ut på facebook;)) Artig å se bildene. Jeg gleder meg til å se flere bilder;))

  Vi reiser hjem til Trondheim neste fredag. Og jeg gleder meg. Vi blir der i 3 uker. Mamma, pappa, søstrene mine med sine familier og vi kommer til å ta noen småturer hit og dit. Men vi vet ikke hvor ennå. Det tar vi som det kommer. Er det ikke det som er ferie da?

  Ha en fin dag.Og kos dere så masse på Kreta vennen;))

  Stor, stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 9. Tusen takk for en superkos kveld i går sammen deg og de andre:) Kost å treffe hverandre, for når du og Mona Elisabeth ikke bor i nærheten av oss blir det alt for sjelden vi får ha en jentekveld slik som før i tiden. Desto morsommere når vi treffes:)

  Jeg er litt trøtt i dag ja. Skjønn hvorfor? Jeg kom meg i seng kl.02.00, og stod opp kl.10.00.

  Ha en knallfin søndag snuppa mi:)

  Stor klem fra Irenesola

  SvarSlett
 10. Selv takk Irenesola;)) Det var artig å treffe deg også. Artig at Mona Elisabeth har flyttet såpass nære at hun kan komme til Trondhiem litt oftere;)) Jeg fikk sms fra Mona etter hun kom hjem. Og jeg chattet med henne på facebook nå nettopp.

  Du må ha en fin kveld. Og hils til familien din;))

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 11. Tusen takk Ofmariel,for hyggelikt kommentar på bloggen min,setter pris på det ,att noen er innom.Er for det meste bilder der,men har tenkt og skrive ,men vet i grunnen ikke hva eg skal skrive om ,.men får vel finne på noe.Dagene her er i grunnen ikke så spennende,er loke alle sammen.Klemmer fra Magnhild

  SvarSlett
 12. Hei og god dag
  takker for koselige kommentarer på min blogg.
  Trur ikke noe serleg på det orbergreiene eg heller,og ikke har eg evnen heller til og sjå ,eg er kristen og trur på det som står i bibelen,har vert på Bibelstudie i ca to år ,det er bare det att den Bibelen som kirken bruker er ikke rett oversatt,så eg har studert fra dei greske ,hebraiske,skrifter,og fått det oversatt Bibelen har så mange ganger vert oversatt att det må bli feil .dei forskjellige menigheter tolker den på hver sin måte,dumt att det er så mange menigheter,for i Bibelen står det att det er bare ei menighet,og det er Guds og Kristi menighet,det står ikke om noen andre menigheter i Bibelen.Skal ikke gå dypere inn på dette no .Når det gjelder ein viss blogger ,så er det VELDIG spennende og lese om den telepatiske vennen,(kunne eg tenke meg og hatt)spennende hvordan dette kommer til og utarte seg,ikke sant.(:-:).??.Ønsker deg ein riktig god helg.klem fra Magjool.

  SvarSlett
 13. Du har fin blogg Meborio. Og jeg synes det er artig å se på alle de fine bildene du legger ut;)) Vi har vært uten internett siden onsdag. Og fikk det tilbake i dag. Vi har fått ny bredbåndsleverandør. Nå går nettet vårt mye fortere enn hva det gjorde før.

  Ha en fin fredag;))

  Bloggklem fra Ofmariel

  SvarSlett
 14. Bare artig å kommentere på de stilige bildene du legger ut;))

  Jeg regner meg som kristen. Men går ikke i kirken. Sånn tro som du har det har ikke jeg. Jeg tror på Jesus. Men ikke noe mer enn det.

  Hihi;)) Kjekt med telepatisk venn. Problemet er hvordan den telepatiske vennen skal hjelpe til i huset. Det må være vanskelig å få til;)) Hva med matlagingen? Jeg skjønner ikke hva er vitsen med å skrive sånt på en offentlig blogg. Jeg håper oppegående leser skjønner at dette er tull.

  Ha en fin fredag;))

  Bloggklem fra Ofmariel

  SvarSlett
 15. Ønsker deg et riktig GODT Nytt ÅR,takk for gamle året,og for at du er min bloggvenn.takk for koselig kommentar på bildene mine og for "himmelsk"65".Håper for alle att det året som kommer blir godt,og for fred på jorden.
  Blogg Klem Fra MAgjool.

  SvarSlett
 16. Godt nytt år til deg også Meborio. Kost å være bloggvennen din. Du har en fin blogg. Og du blogger mange fine bilder som jeg liker å se. Jeg skulle ønske jeg kunne være flinkere til å blogge jeg også. Men jeg skal prøe å være flinkere i 2012.

  Bloggklem tilbake til deg

  SvarSlett