søndag 25. september 2016

Bli med i facebookgruppen Bloggere mot det sykelige jaget etter det "perfekte" utseende

 Toppbloggeren Kristin som driver blogger Styleconnection er en blogger som når ut til mange lesere. Og hun har både eldre og yngre lesere på bloggen sin.

De siste månedene har Kristin engasjert seg i kampen mot skjønnhetshysteriet blant bloggere. Og hun har delt to klare videoblogger hvor hun snakker om kroppspress og bruken av skjønnhetsbehandlinger som skjønnhetsoperasjoner, botox, silikon og restylane.

10.september delte Kristin en ny video hvor hun sier at nå har det nådd bunnen med skjønnhetsbehandlingene. Og det er ikke annet å si enn at det er trist;((

Gå inn på denne linken. For der kan dere se og høre hva Kristin snakker om http://styleconnection.no/na-har-vi-nadd-bunnen-for-faen/

Det er på tide at bloggere begynner å ta dette alvorlig. For alle bloggere har større påvirkningskraft enn hva vi er klar over. Tro ikke at du som blogger har mindre påvirkningskraft om du har 30 lesere enn Sophie Elise som har 50 000 lesere. Hvis du tror det tar du feil. For da fraskriver du deg ansvaret om å være et godt forbilde som blogger.

Det finner mange bloggere som daglig blogger om at de benytter seg av skjønnhetsbehandlinger som botox, restylane, tar en skjønnhetsoperasjon, fyller silikon inn i baken og fyller silikon inn i  puppene sine. Du finner daglig de innleggene hos mange bloggere. Og det gjelder både yngre bloggere i 20-års alderen som voksne bloggere. Det er det Kristin reagerer på. Og jeg er hjertens enig med henne. Kristin er 30 år. Og hun er sterke meninger om denne forferdelige trenden innen skjønnhetsindustrien. Det er en trend som aldri burde ha funnet sted.

Jeg vet det finnes mange bloggere der ute som også er hjertens enig med Kristin. Vil vi bloggere at denne skjønnhetstrenden skal fortsette slik den har gjort hittil? Det er på tide at vi bloggere som er i mot denne skjønnhetstrenden står opp. Og sier i fra at nok er nok. Vi kan ikke sitte å se på at toppbloggere og andre bloggere bretter ut om at de har tatt restylane, botox, fått silikon i pubbene, fått silikon i baken eller tatt et rumpeløft. For det er ikke slik den virkelige verden er.

Vi skal ikke glemme at skjønnheten alltid kommer innenfra. Du kan ikke kjøpe deg til et perfekt ytre hvis du ikke har det bra og aksepterer ditt eget utseende.

Her er en link til en facebookgruppe som jeg anbefaler alle bloggere som ønsker å være med i. Gruppa er for bloggere som er lei av jaget etter det perfekte ytre. Og jeg håper du som blogger blir med i facebookgruppa. Vi må begynne å engasjere oss.

https://www.facebook.com/groups/1690699167815361/?fref=ts

Med dette vil jeg si at alle må ha en råfin søndag;))


3FBDE444-578B-43B1-92B5B3C0DBD12806-10A5D1FE-2207-40AF-89F19FBF31E05D76

5 kommentarer:

 1. Det var et supert tiltak å lage en slik gruppe, for det virker som om det er mange bloggere som har fått nok av skjønnhetshysteriet. Tenke seg til å fylle kroppen med giftstoffer som dreper nervene i huden. Usj. Jeg grøsser ved tanken. Det er langt fra naturlig.

  Jeg håper at gruppa kan vokse å bli en stor gruppe, slik at de bloggerne som roper om at de tar botox og restylane kan bli i mindretall. Jeg har meldt meg inn jeg også, for dette var et bra tiltak til oppretting av gruppe :)

  En fin mandag ønskes deg og dine :)

  Godklem fra Irene

  SvarSlett
 2. Æg må sei at æg ønska ei sånn bloggruppe velkommen førr særlig på blogg.no så florera det med sånne idiotiske skjønnhetsbloggera som fortæl om at dæm har vært og putta inn silikon i puppan sin og at dæm jevnlig tar botox og restilan. Æg bli så oppgitt kerr idiota dæm e. Vess vi vil ha slutt på det herrane kroppspresset må bloggera som e i mot den type blogging stå opp og engasjer sæg og dæm må sei fra at no e det nok.

  Æg mein at det sku vært forbudt og blogg om sånne skjønnhetsbehandlinga og sånne bloggera sku ha blitt spærra ute fra bloggstedet men blogg.no e faen mæg så kommersiell at dæm tjæn pæng på sånne bloggera. Fy faen så korrupt.

  Æg ønska dæg ein fin dag :)

  Stor bloggklæm fra mæg

  SvarSlett
 3. Kjempebra at du delte linken til facebookgruppa på bloggen din Else Marit vennen :) Jeg var jo i kontakt med hun Kristin som har bloggen Styleconnection før jeg opprettet gruppa, og hun syntes det var en kjempefin idè å opprette en slik facebookgruppe!

  Det er mange bloggere som forteller at de er lei av de bloggerne som åpenlyst blogger om at de har tatt en eller annen form for skjønnhetsbehandlinger, og fremstiller det som noe naturlig. Det er slett ikke naturlig! Det er ikke naturlig å se ut som en glatt Barbiedukke for en 40 åring!

  Jeg synes de bloggerne som blogger om at de tar silikon, botox, restylane eller en eller annen form for skjønnhetsoperasjon er tvers igjennom falske og uærlige bloggere! De gjør slike skjønnhetsbehandlinger til noe glamoriøst, noe det slett ikke er. Nei, jeg er fanken meg ikke sjalu, og det kommer jeg aldri til å bli! Jeg er bare motstander av slike behandlinger, og at tankeløse idiotbloggere som blogger om dette gladelig reklamerer på bloggene sine om dette temaet bør nå begynne å innse hvor galt det er, og er de dårligste forbildene for yngre jenter og usikre damer på blogg som finnes!

  Det jeg reagerer på er at de ikke skjønner hvordan de holder på! De skulle tatt en tur til psykolog, for å rense opp kaoset i hodene sine!

  Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke :)

  Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  SvarSlett
 4. Bra bloggruppe, og selvsagt har jeg blitt med i gruppa. Det skulle bare mangle. Jeg håper det kan bli litt diskusjoner på facebookgruppen, for det holder liv i gruppen slilk at den blir atraktiv.

  Slik skjønnhetsbehandling er tull og tøys. Alle må få gjøre hva de vil, men det er på høy tid at andre bloggere sier i fra om at de begynner å bli lei av høylydt blogging om skjønnhetsbehandlinger som botox, restylane, botox og andre skjønnhetsoperasjoner. Det er på tide at bloggere begynner å bli bevisst sitt ansvar for blogger og forbilde, for alle bloggere skal være være gode forbilder. De er ikke det når de promoterer og reklamerer om at de har tatt botox- eller restylanebehandling. Jeg blir sint og lei meg at det finnes folk som forguder disse bloggerne.

  Ja til denne gruppen, for jeg er motstander av juks og fanteri. De må bare se stygge ut for min del, for de er ikke fine i det hele tatt etter slike skjønnhetsbehandlinger.

  Jeg ønsker deg en fin kveld :)

  Bloggklem fra Gry

  SvarSlett
 5. Jeg har planer om å ta botox i sinnarynkene mine samt javne ut ansiktet. Den venstre siden av ansiktet henger mer enn det høyre og derfor vil jeg ta litt botox i denne siden.

  Jeg pleier å si at litt er bedre enn ingenting, men mye er for mye. Så lenge en kan holde behandlingene på et fornuftig nivå, ser jeg ikke noe galt med slike behandlinger :)

  SvarSlett