tirsdag 29. juni 2010

2 dager igjen til vi reiser til syden;)) Siste nytt her i huset.I skrivende stund er det ikke mange dager til vi reiser til Teneriffe;)) Torsdag reiser vi to uker til Teneriffe. Gjett om jeg gleder meg da? Ja;)) Vi driver og vasker klærne vi skal ha med oss, og pakker. Vi skal bo på et leilighetsanlegg som heter for Parque Santiago 2. Det skal bli godt å komme seg til sol og varme i to uker. Været i dag er fint her med sol. Det var ikke meldt slik på værmeldingen. Men ja takk. Jeg tar i mot alle soldagene jeg kan få jeg;))

Det er en stund siden jeg har oppdatert bloggen min. Og det har skjedd en del siden sist gang.

20.06 reiste jeg med flyet hjem til Trondheim. Mamma hentet meg på Værnes. Og vi kjørte hjem til foreldrene mine. Der hadde mamma disket opp med deilig kveldsmat. Vi ble sittende og prate sammen før jeg gikk og la meg.

21.06 dro jeg på besøk til min ett år eldre søster. Der var jeg hele dagen. Koste meg med tantebarna mine. Vår yngste søster (som er ett år yngre enn meg) kom også på besøk til middag. Det var artig å få en søskenkveld med masse søsterprat;)) Jeg overnattet til søsteren min til 22.06.

Da dro vi hjem til mamma og pappa. 22.06 besøkte vi tante og onkel. Det var artig å se dem igjen;)) Vi fikk pratet masse sammen. De setter stor pris på at vi besøker dem. Og de disket opp med kaffe og kaker.

23.06 dro jeg tidlig til byen. Jeg møtte mine to bestevenniner Irene og Hakrilas. Mens jeg var i Trondheim var var det St. Hans martna. Det har pågått i mange år. I hvert fall så lenge jeg kan huske. Irene, Hakrilas og jeg gikk og tittet på alt som var å se. Etterpå gikk vi på en kafé sammen. Der ble vi sittende å prate og drikke kaffe latte;)) Om ettermiddagen dro vi hjem til Hakrilas. Når mannen til Hakrilas kom hjem grillet vi deilig middag ute i hagen til Hakrilas. Vi hadde en trivelig ettermiddag sammen;)) Ikke noe er som å komme hjem til familien, og treffe vennene mine i Trondheim;)) Vi ble jo så heldige med været St. Hans aften. Ut på ettermiddagen kom solen fram. Og det ble skikkelig fint og varmt vær;))

24.06 var jeg hjemme hos mamma og pappa. Jeg slappet av hele dagen. Pappa kjørte meg til jernbanestasjonen, for jeg skulle ta nattoget hjem.

Ankom Oslo S om morgenen fredag 25.06. Mannen min kom og hentet meg. Vi kjørte for å hente ungene våre som kom hjem etter noen flotte dager på korpstur i Danmark. Vi fikk hjem 3 unger som alle hadde mye å fortelle om hva de hadde opplevd på turen;)) Hadde de fått tilbud om en ny tur med en gang hadde de nok takket ja med en gang. Yngstejenta syntes det var artig å få være med på korpstur. Hun hadde ikke lengtet hjem en eneste dag. Det var nok jeg som var mest bekymret over hvordan det skulle gå. Typisk det å være en hønemor;)) Ungene var trøtte og slitne på fredag. Og de gikk og la seg tidlig.

Som avtalt var Hakrilas, mannen hennes og jeg på besøk til Catzy og familien da Hakrilas og mannen kom innom Oslo på vei tilbake fra bryllup de hadde vært i. Hakrilas og mannen hennes hentet meg. Vi kom fram til Catzy og familien ca. kl.16.00, og vi fikk nydelig middag hjemme hos Catzy;)) Etter middag fikk vi kaffe og hjemmelaget eplekake med is. Den var saftig og god. Mannen til Hakrilas og mannen til Catzy satte seg i TV-stuen for å se fotballkamp. Og Catzy, Hakrilas og jeg ble sittende på prate med hverandre;)) Ettermiddagen og kvelden fløy av gårde. Hakrilas og mannen kjørte meg hjem kl.22.00. Tusen takk Catzy for en trivelig kveld hos dere;))

Jeg vet ikke om jeg får tid til å oppdatere bloggen min så mye før vi reiser på torsdag. Men jeg lover dere å oppdatere dere med bilder fra Teneriffe både på facebook og på bloggen min når vi kommer hjem;))

Under ser dere bilder som jeg tok av Irenesola og Hakrilas 23.06, og av Catzy da vi var på besøk til henne;))

Jeg vil ønske alle mine kjære bloggvenner en god sommer;)) Vi blogges når jeg kommer tilbake igjen.

Irenesolavennen koser seg i solen hjemme på terrassen til Hakrilas 23.06.


Hakrilasvennen min koser seg også i solen på ute på terrassen sin 23.06.


Bilde av Catzyvennen som jeg tok av henne da Hakrilas, mannnen hennes og jeg besøkte henne.

12 kommentarer:

 1. Tusen takk for sist:) Takk i like måte. Det var morsomt å se deg igjen da du var hjemme i Trondheim de dagene:) Det var en koselig ettermiddag vi hadde hjemme hos Hakrilas:)

  Huff og huff for et bilde du legger ut av meg på bloggen din! Jeg ser jo ut som jeg skal rett i strafferegisteret. Trøsten er at førerkortbildet er verre enn dette da.

  Som jeg misunner dere for at dere skal til syden:) Jeg gleder meg til ferien jeg også. Vi gleder oss alle sammen til å komme innom dere på turen. Åh ja:) Vi må ta turen til Tusenfryd som du foreslo. Ungene våre vil elske å få en hel dag der. De ble helt ville da vi fortalte hva vi hadde snakket om.

  Jeg snakket forresten med Mona Elisabeth på telefonen. Flyttingen hadde gått bra, og de var kommet seg inn i huset. Mannen til Mona Elisabeth er i gammelhuset nå noen dager for å få med seg det siste, og for å sørge for at vaskebyrået gjør jobben bra. De ventet på å få internett og telefon i slutten av denne uken.

  Morsomt at dere traff Catzy da:)Fikk sms fra Toril som fortalte at dere var på tur.

  Dere får ha en riktig god tur til Teneriffe:) Kos dere så mye. Jeg har hørt flere har sagt at det er fint der. Vi snakkes vel på facebook i løpet av dagen og i morgen før du regner tenker jeg.

  Stor klem fra Irenesola

  SvarSlett
 2. Aller først må dere ha en fin ferie:) Dere må virkelig kose dere. Jeg tenker dere kommer til å få det fint i syden.

  Å ja du må legge ut bilder når dere kommer hjem.

  Jeg gleder meg til vi reiser på ferie jeg også, og jeg er glad for at vi valgte Frankrike sammen med søsteren min.

  Det ser ut som om du hadde det fint hjemme i Trøndelag de dagene du var der:) Fint at dere er en vennegjeng som fremdeles holder sammen selv om dere bor et stykke unna hverandre. Det er ikke vanskelig å se at dere verdsetter hverandre, og det er rørende å lese hvor godt dere behandler hverandre:)

  Venner betyr mye for meg også, og vi er en venninnegjeng fra barne- og ungdomsårene som ennå holder sammen den dag i dag. Vi har vært forlovere i bryllup til hverandre, og vi har vært faddere til ungene våre.

  God tur Ofmariel, og kos dere. Pass godt på dere selv.

  Bloggklem fra Grynet

  SvarSlett
 3. Tusen takk for en koselig ettermiddag og kveld sammen deg, Hakrilas og mannen hennes;=) Det var koselig at dere kom på besøk, og jeg hadde vondt i magen av latteren vi fikk oss. Dette må vi gjøre igjen neste gang Hakrilas kommer til Østlandet;=) Det var bra at min kjære fikk selskap av mannen til Hakrilas for å se fotball på TV'n. Da fikk vi prate jenteprat med hverandre;=)

  Tenk at dere reiser på torsdag da! Jeg håper dere får en fin ferie, og at dere får fint vær på Teneriffe. Mamma og pappa har vært der, og de likte øya veldig godt.

  Jeg gleder meg også til å reise nå;=) Vi reiser på tirsdags morgen til Gran Canaria. Som jeg lengter til fredag til jeg kan si: "God ferie" til arbeidskollegaene mine;=) Det er et par av mine arbeidskollegaer som har ferie nå. De kommer tilbake om en uke. Juli og august måned er en stille måned hos oss;=)

  I helgen skal vi begynne å forberede oss på ferien. Hvis det blir fint vær kommer vi til å dra en tur på stranden.

  Huff som jeg også ser ut på bildet du tok av meg. Jeg skal legge ut de bildene som jeg tok av deg og Hakrilas i går på bloggen min jeg også.

  Hvis jeg ikke snakker med deg før torsdag får dere ha en fin og god tur;=) Kos dere masse, masse.

  Stor klem fra Catzy

  SvarSlett
 4. Digg med sydentur da:-) God tur og kos dere:-) Vi reiser om litt over 4 uker vi, og jeg gleder meg sinnsykt til vi reiser.

  I dag har jeg min siste fridag, for jeg begynner å jobbe i morgen på sykehjemmet i fire uker. Takk og lov at jeg begynner med seinvakt. Da blir ikke overgangen så hard. I helgen har jeg heldigvis fri, men jeg skal jobbe neste helg.

  I dag chiller jeg hjemme. Jeg har gjort rent i leiligheten min. I kveld kommer kjæresten min på middag.

  Kult at du, Hakrilas og Catzy traff hverandre, og det høres ut som dere hadde det kost sammen:-)

  Kult at du traff vennene dine da du var hjemme i Trondheim:-) Jeg vet ikke om jeg hadde greid å bo i en annen by langt vekke fra foreldre, familie og venner. Tror jeg hadde savnet dem fælt.

  Fine bilder av Irenesola, Hakrilas og Catzy:-)

  Dere får ha en fin ferie, og ha det fint:-)

  Bloggklem fra Linn

  SvarSlett
 5. Åhhh tusen, tusen takk for sist!:) Det var kjempegøy å treffe både deg og Catzy hjemme hos Catzy, og vi hadde en kjempeherlig ettermiddag hjemme hos henne!:) Den gode middagen vi fikk også da!:) Vi var jo så kjempeheldige med været også. Jeg kjente jeg savnet dere begge to da vi reiste hjem!:( Kjempeartig at du kom hjem til Trondheim en tur, og at du, Irenesola og jeg fikk en hel dag sammen. Flaks at det skinte opp da på ettermiddagen slik at vi fikk grillet ute slik vi hadde planlagt. Det hadde ikke blitt det samme hvis det regnet.

  Du har ikke plass i kofferten din? Så sniker jeg meg med til Teneriffe. Halvard og jeg var der i 2001, og vi syntes øya var kjempefin. Anbefaler dere å dra på utflukt til fjellet Teide. Det er litt tynn luft der, så dere kan reagere litt ved å bli litt småsvimmel. Hvis dere får det til bør dere ta utflukt til La Gomera med båt!:)

  Jeg gleder meg til helgen, for da er det katteutstilling som Katteklubben Midt Norge arrangerer!:) Jeg skal ha med Corvette, Aros, Nadina og Carlos. Carlos stiller jo kastratklassen for første gang nå, og det blir kjempespennende å se hvordan han gjør det.

  Kommer til å savne deg mens du er borte, men vi holder jo kontakt på sms vi vet du!:)

  Hils til resten av familien.

  Ha en kjempefin ferie, og kos dere kjempemye!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 6. Hallo søta mi! Det føles som en evighet siden jeg var her og på facebook. De siste dagene før vi fikk nettet kjente jeg at jeg savnet facebook og dere på bloggen.

  Nå er jeg tilbake på nettet igjen, og vi fikk internett på torsdag i forrige uke. Senere enn hva de lovte, men godt å få internett igjen:)

  Ukene etter flyttingen har gått i et forrykende tempo, og vi har hatt mye å gjøre for å få ting på plass. Forrige uke fikk jeg de nye gardinene mine på stuen, og det ble fint kan du tro:) Jeg valgte de gardinene du syntes så finest ut.

  Vi reiser på hytta til svigerbroren min og familien hans i løpet av neste uke. Vi har mer enn nok å ordne i stand her hjemme, og vi må også forberede konfirmasjonen til eldstemann 15.august. Når skal sønnen deres konfirmeres? Hos dere på Østlandet er vel det konfirmasjon i september? Vi var i konfirmasjon i begynnelsen av september for to år siden til nevøen til søsteren til mannen min. Han fortalte det var helt vanlig med konfirmasjon i september der nede slik som det var vanlig med konfirmasjon i mai.

  Grunnen til at sønnen vår valgte å konfirmere seg i august var fordi han var på sommerleir siste skoleuken. Egentlig skulle han blitt konfirmert 27.juni, men da hadde vi jo bestilt flytting. Jeg undersøkte i kirkene rundt her, og det viste seg at kirken der vi bor har konfirmasjon 15.august for konfirmanter her som har vært på leir. Jeg er glad det ordnet seg for ham med konfirmasjon. Jeg tror han gleder seg til å bli konfirmert.

  Heldige dere som er i syden:) Jeg ønsker meg en tur til syden nå, for jeg kjenner jeg er sliten etter flyttingen.

  Tusen takk for kortet som vi fikk fra dere på lørdag:) Jeg kjenner flere som har vært på Teneriffe, og alle skryter av at det er en fin øy.

  Morsomt at dere hadde det trivelig hjemme hos Catzy:) Fine bilder du har lagt ut også. Trivelig å se bildene:)

  Jeg hørte Irene og Toril fortalte at dere grillet hjemme hos Toril og mannen på St. Hans aften:)

  Visste du at Toril kommer hit til Kristiansund på katteutstilling siste helgen i juli? Gjett om jeg skal ta turen bor til Dalehallen for å treffe Toril og kattene hennes da! Jeg gleder meg til å treffe Torilvennen vår igjen:)

  God ferie fortsatt, og dere må kose dere alle sammen:) Jeg gleder meg til å se bilder når du kommer hjem.

  Stor klem Mona Elisabeth

  SvarSlett
 7. Tusen, tusen takk for det Irenesola. Takk for et par superkoselige dager sammen dere;)) Det var artig at dere kom innom på besøk til oss. Jeg håper dere får noen fine dager i Gøteborg og på Liseberg.

  Hihi;)) Jeg måtte legge ut bildet av deg. Du var jo fin på bildet jo;))

  Dere får kose dere mens dere er på ferie;))

  Stor klem fra Ofmariel.

  SvarSlett
 8. Takk skal du ha Grynet;)) Vi hadde en superduper ferie. Og vi koste oss hver eneste dag. Hotellet vi bodde på var Star Tour sitt barne- og familiehotell. Og det var flere unger på alderen med våre unger. Det betyr mye for oss når vi er på ferie. Ikke bare vi som skal kose oss.

  Ha en fin ferie dere også. Håper dere får det fint.

  Bloggklem fra Ofmariel

  SvarSlett
 9. Takk for det du også Catzy;)) Det var virkelig kost hjemme hos dere. Og timene gikk jo så alt for fort. Det er jeg helt enig i. Vi må gjøre det igjen. Skravla står jo ikke når vi møtes;))

  Håper dere har det fint på Gran Canaria. Vi hadde en superduper ferie på Teneriffe. Vi bodde på Star Tour sitt barne- og familiehotell. Det var flere unger på alderen med ungene våre. Og ungene våre ble kjent med unger på sin egen alder som de var sammen med. Når vi reiser på ferie tar vi hensyn til at vi har unger.

  Teneriffe var en nydelig øy. Og det frister å reise tilbake til Teneriffe igjen;))

  Kos dere de siste dagene av ferien deres;))

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 10. Takk for det Linn;)) Du kan tro at vi hadde en superduper ferie på Teneriffe;)) Vi bodde på Star Tour sitt barne- og familiehotell. Det var flere unger på alderen med ungene våre. Og ungene våre ble kjent med unger på sin egen alder som de var sammen med. Når vi reiser på ferie tar vi hensyn til at vi har unger.

  Håper det går bra med sommerjobben din? Du har ikke så lenge igjen nå før du kan ta et par ukers ferie før du begynner å jobbe.

  Det var superkost å treffe Catzy og Toril igjen;)) Vi hadde en fin kveld hjemme hos Catzy med god mat og drikke. Og ikke minst det viktigste når vi treffres masse prating. Hehehe;))

  Det er en selvfølge at jeg treffer vennene mine når jeg er hjemme i Trondheim;)) Det er vennene mine hjemme som jeg har vokst opp med siden jeg var barn. Og de betyr masse for meg. Selv om vi bor flere mil unna hverandre vet vi å ta vare på hverandre;))

  Ha en fin søndags kveld.

  Bloggklem fra Ofmariel

  SvarSlett
 11. I like måte til deg også Torilvennen min;)) Det var så artig å treffe deg da vi var hjemme hos Catzy. Ettermiddagen og kvelden gikk jo alt for fort. Men det er typsik da når en har det så kost som vi hadde det. Savner deg vennen min! Det må ikke gå lenge til neste gang vi treffer hverandre! Vi må ta igjen dette når du eller dere begge kommer til Oslo og Østlandet neste gang;))

  Tusen takk for tipset om å reise til Teneriffe;)) Du hadde helt rett. Jeg angrer ikke i det hele tatt på valget av feriested! Du kan tro at vi hadde en superduper ferie på Teneriffe;)) Vi bodde på Star Tour sitt barne- og familiehotell. Det var flere unger på alderen med ungene våre. Og ungene våre ble kjent med unger på sin egen alder som de var sammen med. Når vi reiser på ferie tar vi hensyn til at vi har unger.

  Grattis med fine resultater for kattene på utstillingen;)) Det var artig å lese.

  Ha en fin søndags kveld.

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 12. Åh så artig å se deg på nettet søta mi;)) Jeg har savnet deg masse både fra blogg og facebook! Tusen takk søta mi for oppdatering på sms om hvordan det har gått med dere;)) Det satte jeg stor pris på.

  Jeg angrer ikke i det hele tatt på valget av feriested! Du kan tro at vi hadde en superduper ferie på Teneriffe;)) Vi bodde på Star Tour sitt barne- og familiehotell. Det var flere unger på alderen med ungene våre. Og ungene våre ble kjent med unger på sin egen alder som de var sammen med. Når vi reiser på ferie tar vi hensyn til at vi har unger.

  Tenk at du også har konfirmant i år da! Jammen er det mange fra gymnasklassen vår som har konfirmanter i år. Vi er flere av oss som er med i facebookgruppen fra Katta som har unger som har blitt konfirmert eller skal konfirmeres i 2010.

  Her i Oslo og på Østlandet er det helt vanlig med konfirmasjon i september. Sønnen vår gleder seg også til å konfirmeres. Invitasjonene sendte vi ut før ferien. Vi har fått tilbakemelding om at det er 50 gjester som har takket ja. Vi skal ha middag og kaffen ute på et selskapslokale ikke så langt fra der vi bor. Sønnen vår har bestemt at vi skal ha skinkestek med tilbehør til middag. To av mine tidligere arbeidskollega og to av naboene våre skal hjelpe til å servere. Den dagen skal jeg ikke tenke på noe annet enn konfirmanten våre;))

  Så fine bilder som du har lagt ut av nyhuset deres på facebook. Det var artig å se bildene.

  På fredag fikk vi besøk av Irene, mannen hennes og ungene deres. Det var superkost;)) I går var Irene og jeg i byen og shopet. Og vi gikk på en kafé. Det var kost med en jentedag for oss selv. Mannen min, ungene våre, mannen til Irene og ungene deres kjørte til Tusenfryd hvor de var hele dage. Og de hadde hatt det artig. Ungene våre var helt ville når de kom hjem.

  Ha en fin søndags kveld søta mi.

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett