fredag 18. juni 2010

Frustrasjon og irritasjon over enkelte mennesker på nettet! Reiser hjem til Trøndelag på søndag;))I dag er det helg igjen. Og ungene har sin siste skoledag i dag;)) I helgen skal ungene begynne å pakke for å reise på korpstur. Mandag reiser de på korpstur til Danmark. Og ungene gleder seg masse til turen. De kommer hjem fredags morgen med danskebåten. Yngstejenta vår gleder seg, for dette blir hennes aller første korpstur. Jeg må si jeg er en spent mamma som skal sende av gårde yngstejenta på tur alene for første gang. Heldigvis har hun søsteren sin og broren sin med seg på turen. Og da er mamma trygg;))

Søndag 20.juni har jeg bestilt flybillett hjem til Trondheim, men som alle vet pågår det vekterstreik. Om jeg ikke kommer meg med flyet jeg bestilt, har jeg sikret meg en billett med nattoget hjem. Jeg har sikret meg sovekupé. Nå har jeg lovt mamma, pappa og søstrene mine at jeg kommer hjem, og hjem skal jeg uansett. Fra mandag ser det ut som at vekterstreiken trappes opp, og jeg har bestilt billett med nattoget hjem natt til fredag.

Det skal bli artig å komme hjem til familien og søstrene mine;)) Og ikke minst gleder jeg meg til å treffe venninnene mine Irene og Toril;)) Jeg er så glad og takknemlig for at jeg har en familie som jeg elsker høyere enn alt annet. Og jeg er priviligert over å ha gode og ekte venner som verdsetter meg for den jeg er, og ikke for hva jeg gjør! Slik burde alle venner være mot hverandre! Det verste jeg vet er uærlighet! Hvis jeg oppdager mennesker rundt er uærlige og lyver blir jeg forbannet og sint. Det tror jeg gjelder de fleste av oss mennesker.

Som blogger i litt over ett år har jeg sett mer enn nok av løgn og uærlighet hos enkelte bloggere og deres venner! Enkelte mennesker går ikke av veien over å si at vi som blogger her inne på blogspot er falske bloggere. Det begrunner de med at vi ikke kan se ip-numrene på kommentarer vi får her inne. Vi bloggere her på blogspot har andre sikkerhetstiltak som at vi må godkjenne googlekontoene våre før vi får åpnet blogg her.

Jeg er lyn forbanna på at en tidligere blogger skal sitte å være så tøff i kjeften bak tastaturet at hun kaller meg og flere andre av mine bloggvenner for falske bloggere! Vedkommende fikk faktisk tilbud om å komme på en katteutstilling her på Østlandet før jul i 2009. Hun var tøff i ordbruken sin som hun hadde på den daværende bloggen sin da hun svarte at hun tok ikke fem flate øre for å dukke opp. Men dukket Frk. Hamar opp slik hun skrev så tøft i bloggen sin at hun kom til å gjøre? Nei det gjorde hun ikke. Spørsmålet hvorfor dukket hun ikke opp? Svaret er ganske enkelt og greit. Frk. Hamar ble for feig. Hadde hun hat mot og guts til å komme på utstillingen hadde hun truffet meg, min venninne Catzy og min venninne Toril. Hun visste godt at hvis hun kom måtte hun ha bedt alle oss 3 personlig om unnskyldning. Valget var vel nokså enkelt for henne å ta. Nemlig å la være å dukke opp! Da kunne hun fortsette med å spre om seg med løgn og falske rykter!

I fjor høst kom jeg over noen fine Oslobilder som jeg fant på internett. Jeg tenkte ikke over det, og lånte noen bilder fra vedkommendes hjemmeside. Samtidig sendte jeg bilder fra hjemmesiden på mail til venninnen min Catzy. Hun brukte dem på sin blogg uten å tenke over det. Jeg innrømmer ærlig og åpenlyst at dette var en dum tabbe fra min side. Men vedkommende og jeg har ordnet opp i dette. Og dette blir en sak mellom oss to og ingen andre!

Hjemmesideeier skrev til meg på mail at jeg gjerne får låne bilder fra hjemmesiden hans. Men da ønsker han å ha link til hjemmesiden sin under bildene sine. Han spurte meg pent i en mail om jeg ville linke til hjemmesiden hans på bloggen min! Selvsagt gjør jeg det. Dette er en hjemmeside med mange flotte bilder som er verdt å ta en titt på! Jeg legger gjerne ut mailen fra hjemmesideeier som bevis. Men kjenner jeg Frk. Hamar og co rett vil de sette ut en nye løgner om at mailen er forfalsket!

Denne engangstabben fra min side skal ikke Frk. Hamar + en blogger til skal snakke så høyt om! For hvem er det som også har kopiert tekst, kommentarer og bilder fra flere av våre blogger? Det er Frk. Hamar og en blogger til som jeg ikke vil nevne navnet på. Jeg anbefaler Frk. Hamar og en blogger til om å gå i seg selv! Da er jeg stygt redd for at glorien de har på hodet fort vil slukne.... Har ikke mennesker noe annet å ta seg til enn å grave og rippe opp i det som skjedde i fortiden har de lite å ta seg til! Jeg sier det en gang for alltid. La meg og mine bloggvenner her inne blogge i fred!

Når jeg kommer hjem til Trondheim er det St.Hansmartna i byen. Det er bare så artig å gå rundt og tusle for å se på alt det de har. Det er boder hvor de selger juggel. Og det er boder hvor de selger fine håndarbeidsprodukter;)) Jeg husker da vi var barn og tenåringer var det alltid tradisjon å dra på St.Hans martnaen sammen vennene mine;)) Vi kom alltid hjem med masse småstasj som armbånd, øredobber, lakris, kjærlighet på pinne m.m. Artige minner å tenke tilbake på;))

Nå er ungene kommet hjem fra skolen. Eldstmann er i byen sammen med noen kamerater. Mens de to yngste er på rommene sine med noen venninner. Ved siden av meg ligger Sophiepusen og sover med hodet nesten på tastaturet;))

Jeg ønsker alle sammen en god og fin helg;))

3 kommentarer:

 1. Tusen takk i like måte til deg også;)) Gleder meg jeg også til å komme hjem. Vi tar turen på martaen som avtalt på onsdag vi;)) Flyet går som jeg sa på telefonen kl.20.00. Og jeg må være på Gardermoen til kl.19.00. Takk og lov at vekterstreiken ble avblåst;))

  Jeg er så enig med deg. Frk Perfect uten en feil var bra sagt!

  Ja det er verre å forfalske kommentarer eller innelgg man har stjålet på en blogg slik hun gjorde! Du har rett. For hun kommer aldri til å innrømme at hun har stjålet kommentarer og innlegg selv om flere av oss så det på Susie sin blogg!

  Gjett om det gnager henne da. I stedet for å forsone seg med at vi som er dine bloggvenner her på blogspot er reelle bloggere er hun så feig at hun heller må lyve å si at vi er falske bloggere. Kyss meg der jeg plukker poteter høyest i potetåkeren sier jeg bare. Pisspreik og løgn fra A - Å.

  Jeg blir ikke forbauset jeg heller at hun nå setter ut nye løgner om at bildene mine er uekte! Det får hun bare gjøre. For jeg bryr meg ikke om mennesker som gjør alt hva de kan for å gjøre livet surt for andre når de selv dummer seg ut når de dikter opp stygge og ufine løgner om andre. Du har rett, Hakrilas. De vil aldri forandre seg i det hele tatt!

  Åhhh jeg gleder meg til å treffe deg vennen min;))

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 2. Herregud! Holder de ennå på å gnage om snøen som falt i fjor? Jeg har en ting å si om det hele. Det er at de må være sjalu for at vi er en gjeng med ekte bloggvenner her inne som selv har valgt hvem vi vil støtte i den saken.

  Jeg har lest at de har beskyldt meg for å være en falsk blogger. Sanneheten er så jævla tung å svelge for dem at jeg er en ekte blogger på lik linje med dere andre. Jeg har faktiskt blogget mye lengre enn hun som har fått det for seg og satt ut rykter om at vi her inne er falske bloggere her inne. Lavmålt og patetisk!

  Ingen har rett til å dømme andre mennesker som de ikke kjenner. Det jævlig feig gjort å sette ut falske rykter om folk de ikke kjenner. Ingen har rett til å dømme meg før de har truffet meg!

  Hva er det dere forteller? Kopiert og forfalsket en kommentar? Er det mulig? Fy faen så jævla frekt gjort! Vi som blogger er visst ikke trygge for noe av visse folk. Lavmålt!Jeg trodde voksne folk visste bedre enn som så. Hvem er det som alltid hyler høyest om at det er straffbart å kopiere fra andres hjemmesider og blogger, hvem er det som selv gjør det? Dobbelmoralister og falske mennesker er det verste jeg vet.

  Ikke minst blir jeg kvalm over det banneret som 47 åringen har på bloggen sin der det står: Bloggere mot mobbing. Jeg fant bloggen hvor hun hadde hentet banneret fra. Jeg søkte opp bloggen på google, og fant bloggen hennes. Kunne ikke dy meg, og sendte en mail til henne med mange linker til flere blogger som beviser at 47 år gamle damen selv er en mobber.

  Jeg lo godt da Susie hadde lagt ut bilde av seg selv og Hakrilas på bloggen hun har på blogg.no. Vedder på at de spyr ut av seg at bildene er falske eller stjålet. Det hadde ikke forundret meg.

  Æsj og nei til falske mennesker som gjør alt hva de kan for å ødelegge for andre.

  SvarSlett
 3. Ja Linn. Et par av dem gjør det dessverre. Det ser ut som om det var tungt å svelge for en av dem at Hakrilas var heldig å få møte Justme2 (Susie) da hun var i Trondheim.

  Hakrilas på sin side hadde bare kjempegode ord å si om Justme2 (Susie). Du skulle hørt Hakrilas da hun fortalte om møtet mellom dem. Hun var i den 7. himmel, og snakket bare positivt om Susie.

  Jeg elsker det bildet av Susie og Hakrilas som Susie har lagt ut på bloggen sin, og det vises godt at der sitter ekte venninner som setter stor pris på hverandre;)) Akkurat det må gnage en viss person noe voldsomt at Justme2 og Hakrilas traff hverandre i Trondheim.

  Ja. En kommentar fra bloggen til Hakrilas ble kopiert og i tillegg forfalsket.

  Jeg holder meg langt unna slike folk. De vil aldri forandre seg i det hele tatt samme hva motparten sier. Alltid vil de finne feil hos motparten selv om vedkommende ikke har rent mel i posen selv.

  Ønsker deg en fin sommerdag.

  Bloggklem fra Ofmariel

  SvarSlett