mandag 31. januar 2011

Bloggoppdatering 31.januar 2011;))31.januar og siste dag i den første måneden i 2011. På skolen er vi allerede begynt på vår 2. uke siste del av praksisperioden vår. Det går fint. Og jeg trives fortsatt like bra om ikke edna bedre;)) Jeg føler meg mye mere sikker i undervisningssituasjonen enn jeg var i praksisperioden vi hadde før jul. Hva skal jeg si om elevene? De er herlige unger;))

Lørdag og søndag var ungene opptatt med korpsseminar. Lørdags kveld var arrangerte korpset nyttårsfest for alle foreldrene og ungene i korpset. Både ungene og voksne koste seg;)) Festen var ferdig klokken 23.00.

I går ettermiddag hadde vi besøk av et vennepar av oss og ungene deres. Sist vi traff dem var i desember. Og det var artig og treffes igjen;))

Dagene går sin vant gang hjemme hos oss. Ungene er på skole, de kommer hjem og gjør lekser. Etter middagen er det fotballtrening for eldstemann 2 kvelder i uken og svømmetrening for yngstejentene våre to kvelder i uken. Alle 3 har spilletime en ettermiddag i uken. Og korpsøvelse en kveld i uken. Da jeg var lita lærte jeg aldri å spille noen form for instrument. Og det angrer jeg på som voksen. Tenk å kunne spille litt piano. Det hadde vært artig;)) Men det får bli med drømmen.

Første termin av skoleåret er over for eldstemann. Og som mamma kan jeg si at jeg er utrolig stolt over karakterene hans;)) Nå har han bare noen få måneder igjen før han er ferdig med 10.klasse. Blant vennegjengen snakker de mye om hvilke skoler og hva slags linjer de vil søke på når de begynner på videregående skole. Eldstemann ønsker å søke på allmennfag. Men han er usikker på om han vil gå realfag eller ikke. Det virker som om vennegjengen til sønnen vår tenker å søke på samme skole. De har et godt fellesskap i vennegjengen hans;))

Det er ikke mange dagene til VM på ski begynner. Begge søstrene mine kommer til Oslo på besøk med ungene sine. For det er høstferie mens VM holder på. Vi har bestilt oss biletter til herrestafetten. Det gleder jeg meg til;))

Nå skal jeg sette meg ned for å forberede morgendagens matematikktime og religon og etikk som jeg er ansvarlig for.

Vi har tatt noen nye bilder av abyssinerjenta vår. Og under legger jeg ut et par bilder av henne.

Jeg ønsker alle mine bloggvenner en fin kveld. Vi blogges!

Den supersøte abyssinerjenta vår;))I april skal hun få være med på sin første utstilling i Trondheim. Hjelp! Hva har jeg sagt ja til?Supersøta vår;))

10 kommentarer:

 1. Det var kjekt å lese siste nytt på bloggen din:) Herlige bilder av snuppa deres:) Hun er fin da.

  Jeg glemmer jo helt å gå inn på bloggen for å lese. Det er fordi vi snakkes hver dag på facebook.

  Det er travle dager hos oss også, og det går i skole, lekser og fotball for guttene. Svigerinnen min og jeg trener en kveld i uken på et treningssenter i sentrum. Det er godt å komme seg ut for å trene:) Min kjære reiser en del gjennom jobben, men han trives bra i jobben sin. Jeg trives også bra med jobben min, og 50% stilling synes jeg er godt nå som min kjære reiser en del.

  Det minker og minker med snøen vi hadde. Januar har stort sett bestått av grått vær, vind og regn. Det er like før vi ser grønt gress mange steder i Kristiansund.

  Vi har ikke vært på ski i vinter. Før jul var det for kaldt, og nå er det ikke noe skiføre i marka.

  Heldig dere er da som skal se på herrestafetten under VM:) Jeg er "ikke" misunnelig nei:) Kost at dere får besøk av søstrene dine. Jeg kommer til å følge skivm ved TV-skjermen jeg.

  Skal katten deres være med på utstilling? Morsomt da:) Er det Toril som har lurt deg til dette her nå da? Selvfølgelig lot jo du deg overtale:) Bare innrøm det. Hihi:) Jeg tenker det blir en morsom og ny opplevelse for dere.

  Ha en fin mandagskveld videre. Vi snakkes:)

  Stor klem fra Mona Elisabeth

  SvarSlett
 2. Kjempekoselig innlegg, og kjempefine bilder av litjsnuppa!:) Hun har utviklet seg kjempebra!:) Jeg gleder meg til du kommer til Trondheim i palmehelgen for å være med på utstillingen!:) Endelig lot du deg overtale!:) Både mannen min og jeg kommer til å være der, og vi skal forklare hva som foregår hele tiden, og hvis du vil ha hjelp til å ta henne kan en av oss gjøre det!:)

  Slike semniardager er kjempeslitsomme, men det er jo godt for korpset å bli samspilt etter juleferien.

  Jeg er kjempeglad å høre at du trives på lærerstudiet!:) Du kommer til å bli en perfekt lærer!:) Praksis er slitsomt, men lærerrikt!:)

  Det er helt rart å tenke på at sønnen din skal begynne på videregående til høsten, og det er jo flere av dere i gymnasvennegjengen vår som har unger som er født i samme år!:) Kjempeartig det!:)

  Hos oss går også dagene kjempefort. Det er jo ikke annet enn mandag og fredag jo. Jeg skal opererers i venstre albue 11.02.2011, og det skal bli kjempegodt å få det unnagjort, for da får jeg tatt skulderen i løpet av våren!

  Jeg får heldigvis til å øve på fløyta mi, for da holder jeg hendene slik at skulderen ikke gjør vondt. Leser mye pensumlitteratur, og jobber med masteroppgaven. Januar har gått kjempefort.

  Det blir sikkert kjempekoselig å få besøk av søstrene dine og tanteungene dine!:) Under VM i Trondheim i 1997 var vi på herrestafetten i Granåsen, og det var en kjempeherlig opplevelse!:) Det kommer sikkert til å bli kjempemasse liv og røre i byen vil jeg tro. Da det var VM i Oslo i 1982 var vi i familien på besøk til min mors fetter og familien. Da var vi i Midtstubakken på et av arrangementene. Det var en kjempestor opplevelse!:)

  Hos oss er det mildt vær, men det er speilholke på småveiene. Bare å ta på seg isbrodder når man skal ut for å gå.

  Jeg ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld, Ofmarielvennen!:)

  Stor klem fra Toril

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 3. Lenge siden sist du har bloggen søte deg, og det var veldig koselig å lese det du har skrevet;=)

  Puseprinsessen deres er nydelig;=) Endelig har Toril greid å få lure deg med på utstilling. På utstillingen vil du komme til å treffe mange hyggelige katteelskere. Jeg råder deg til å ha nok med penger med deg. Det er fristende tilbud på de forskjellige stands som er på en utstilling. Jeg gleder meg til å høre hvordan du synes det er å være med på utstilling.

  Vi skal være på NORAK sin utstilling i Oslo i mars. Det hadde vært hyggelig om du kunne ta deg en tur. Vi kan snakkes nærmere om det.

  Vi har nylig spist middag. Sønnen vår har hatt pianotime etter skoletid. De to eldste sitter og gjør leksene sine.

  Spennende med praksis, og for en energi du har med fullt studie, familie og barn, følge opp barna dine med skole og fritid.

  Vi har snakket om å bestille oss billetter til kombinert eller stafetten. Når Oslo først arrangerer VM hadde det vært gøy å komme seg til Holmenkollen. Barna og mannen min har lyst til det.

  Vi snakkes på facebook i løpet av kvelden. Ha en fin torsdags ettermiddag.

  Stor klem Catzy

  SvarSlett
 4. Helledussen så søt hun er:) Jeg synes den fargen er den fineste fargen.

  Nå er det godt at det er helg igjen:) I helgen har jeg fri, og vi har ingen planer. På hverdagene skjer det så mye, og når helgen kommer er det godt å ha fri:) I kveld skal vi se på korslaget, og i morgen er det delfinale i melodi grand prix. Favoritten min i år er Stella Mwangi. Hun må vinne!

  Det blir sikkert morsomt å se på stafetten i VM. Jeg kommer til å følge med fra tv-stoeln. Da Tronhdiem hadde VM i 1997 var jeg med og hjalp til som frivllig, og vi fikk klær, vm-pass sånn at vi kunne se det vi ville. Hopp interesserer meg ikke, og det har det aldri gjort.

  Ha en fin fredag sønta mi, og hils til familien.

  Stor klem fra Irene

  SvarSlett
 5. Koselig å lese bloggen din, og se bilder av katten din:)

  Jeg er glad du trives med lærerstudiet, og jeg kan skrive under på at det kreves mye av hver enkelt student. Fint å høre at du føler deg tryggere. I neste praksisrunde vil du føle deg enda mere sikker. Godt utgangspunkt å ta med seg til dere begynner i 2.klasse. Skolen hvor jeg jobber på er øvingslærer for lærerstudenter. Det er er merarbeid å være det, for hver enkelt student skal følges opp, men det er morsomt å se utviklingen til studentene gjennom en praksisperiode. Noen studenter trenger lengre tid å bli trygge på sin rolle som lærer. Lykke til videre i praksisen din:)

  Du må ha en fin lørdag videre:).

  Bloggklem fra Grynet

  SvarSlett
 6. Takk, takk Mona Elisabeth;)) Hun er fin. Og det vet hun selv.

  Sånn blir det til meg også. Når vi har så mye kontakt på facebook som vi har gjennom daglig chat føler jeg ikke behovet for blogging. På facebook kan vi chate om hva vi vil uten å være redd for hva hun som sitter i kulissene og hennes venninne fra H ser hva vi prater om. Det er en lettelse. Jeg har blokkert vekk 5 folk jeg ikke vil ha på facebook til meg.

  Vi har mer enn nok snø hos oss. Jeg gleder meg til vår, sommer, sol og varme.

  Bra gjettet Mona Elisabeth! Det er nok Toril som har lokket meg med. Vi skal likevel reise hjem til Trondheim på besøk til familien. Og da fant jeg ut at jeg meldte meg inn i en katteklubb og prøver meg på en utstilling. Jeg er spent. For jeg vet ikke hva jeg begir meg ut på.

  Jeg håper dere har hatt en fin helg. Ønsker deg en fin søndag;))

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 7. Takk, takk Toril;)) Artig at du synes det. For oss er hun den søteste katten på denne jord.

  Jeg er spent på hva jeg har sagt ja til. Vi kommer til å kjøre opp til Trondheim i rett tid på fredag før utstillingen. Da er vi i Trondheim i rett tid på fredags kveld. Og vi skal ta ungene fri fra skolen.

  Du har rett i at vi er mange fra gymnasgjengen som har unger som er født i 1995. Jeg satt en dag og regnet på det.

  Jeg håper dere har hatt en fin helg dere også. Ønsker deg og mannen din en fin søndag;))

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 8. Takk, takk Catzy;)) Blogging kommer i siste rekke for meg. Det er mye artigere å være på facebook. For der føler jeg meg trygg. Og vi kan chatte og skrive akkurat det vi vil til hverandre. Det er på facebook jeg har kontakt med familie, slekt og venner;))

  Vi har mer enn nok sne hos oss. Hvis du vil kan du gjerne få overta noe av sneen. Jeg gleder meg til sommer, sol og varme;))

  Det hadde vært artig;)) Den helgen skal vi ingenting.

  Vi snakkes vennen. Ønsker deg en fin søndags kveld;))

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 9. Takk takk snuppa;)) For oss er hun den fineste katten som finnes<3

  Vi kom hjem fra å ha besøkt svigermor og svigerfar. Det var koselig;)) Ungene våre traff søskenbarna sine. Og de hadde det artig.

  Vi bodde i Trondheim i 1997. Og vi var også og så på noen av øvelsene i Granåsen;))For et folkeliv det var i Trondheim under VM. Jeg håper det blir likedan i Oslo når VM begynner.

  Ønsker deg snuppa mi og resten av familien en fin kveld;))

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 10. Takk, takk Grynet;)) Jeg angrer ikke et sekund på at jeg begynte på lærerhøgskolen. Vi har fått prøve oss masse på å undervise klassen i forskjellige fag. Noen fag er verre enn de andre å undervise i. Men med god forberedelse på forhånd går det bra;))

  Praksisgruppen vår fungerer bra sammen. Vi er tre studenter igjen der. Like etter vi begynte første praksisperiode sluttet en i gruppa vår. Vi føler oss heldig. For vi får mer undervisningsøvelse enn de andre gruppene som er 4 stykker.

  Ønsker deg en fin kveld;))

  Bloggklem fra Ofmariel

  SvarSlett