tirsdag 22. februar 2011

Ferdig med den siste praksisperioden, vinterferie og gleder meg til storesøstrene mine og tanteungene mine kommer;))Endelig er det vinterferie;)) På fredag hadde vi vår siste praksisdag i klassen hvor vi hadde hadde praksis. Og det var så trist å si ha det til elevene;(( Jeg kommer til å savne hver og en av elevene i klassen. Det er tydelig at kontaktlæreren hadde greid å få til struktur for elevene i klasse. Og det bar det preg av. Det skal bli godt å komme tilbake til studiet igjen. Og det er ikke lenge igjen til våre første eksamener. Vi har avsluttende eksamen i matematikk i år. Men vi har innlevering av semesteroppgave i pedagogikk og norsk. Neste år har vi eksamen i religion, ped og norsk. I 3.klasse får vi velge de fagene vi ønsker. Og det jeg ønsker er å velge musikk. Siden jeg er utdannet førskolelærer slipper jeg mest sannsynlig unna med 4. studie år. Noen fordeler skal vi eldre studenter ha;)) Det var artig at læreren for klassen spurte meg om jeg kunne tenke meg å være vikar for klassen hennes utover våren hvis hun skulle bort eller ble syk. Det sa jeg ja til;))

Det er en stund siden jeg har blogget nå. Jeg har ikke hatt tid. Det har vært mye å gjøre gjennom praksisen. Og jeg må prioritere studiet, familie og ungene. Jeg har facebook. Og det er der jeg har god kontakt med familien, slekt og venner. Blogg blir i perioder nedprioritert for min del i enkelte perioder.

Både ungene og jeg har vinterferie. Mandag, tirsdag og onsdag neste uke har vi studiedager. For vi skal få ferdig praksisrapporten vi skal legge frem for resten av klassen.

Det har vært godt å ta det med ro i helgen. Jeg har fårtt ryddet, vasket, tørket støv, ordnet i stand på gjesterommene og bakt noe for å ha i fryseren. Søndag 20.02 dro min kjære på ski sammen de to yngste ungene våre. Og de hadde hadde en fin tur;))

I morgen kommen begge søstrene mine og ungene deres. De skal være hos oss til søndags ettermiddag;)) Jeg gleder meg til å få besøk av dem. Lørdag 26.02 skal har vi bestilt oss billetter til kombinert hopp og kombinert langrenn i Holmenkollen;)) Jeg gleder meg til det. Det skal bli artig å oppleve stemningen i Holmenkollen;)) Gleder meg sånn til å treffe storesøstrene mine og tanteungene mine.

Det er kaldt hos oss i dag. Gradestokken viser minus 8 grader. Nå vil jeg ha vår! Jeg gleder meg til påskeferien. Vi reiser nordover til Trondheim fredag 15.04, og vi kommer til å ta fri ungene fra skolen. 16.04 og 17.04 har venninnen min Toril greid å lokke meg med på utstilling. Og vi skal stille snuppa vår på den utstillingen. Det er hennes første utstilling. Jeg er spent på hvordan det går. For oss er hun gullet vårt samme hvor mye en dommer mener om henne;))

Jeg håper dere mine kjære bloggvenner og venner har det bra. Ha en fin dag. Så blogges vi igjen;))

12 kommentarer:

 1. Kjempekoselig innlegg, Ofmariel vennen!:) Jeg tenker det er kjempegodt med vinterferie for deg og ungene nå!:) Praksis er kjempehardt, og man blir sliten av det også på samme måte som når man jobber. Hele tiden har man press på seg til å levere oppgaver, og holde seg ajour med lesing!

  Så kjempegøy at du får besøk da!:) Du må hilse søstrene dine så mye fra dem. Jeg går meg på dem i byen av og til, og det er alltid like kjempekoselig å prate med dem. Blir masse mimring om barne- og ungdomsårene vi hadde på Hoem!:)

  Tenker det blir en kjempestor opplevelse for dere på lørdag!:) Eli og jeg var jo på herrestafetten under VM på ski i Trondheim i 1997, og for et folkeliv det var i Granåsen!

  Jeg blogger ikke så mye selv jeg. Blogger mest bilder av kattene våre for tiden jeg, og kontakt med alle dere som er de ekte vennene mine ,og som jeg kjenner personlig har jeg på facebook. Der slipper ingen uvedommende inn, og vi kan skrive akkurat det vi vil til hverandre uten å være engstelige. Jeg blogger for å holde venner, familie og slekt oppdatert, og jeg vet de synes det er kjempekoselig å lese bloggen min.

  Jeg gleder meg til du kommer hjem i påsken!:) Det skal bli kjempegøy å stille Sophie på utstillingen!:) Jeg er kjempespent på hvordan hun kommer til å gjøre det!:)

  Ønsker deg en kjempefin tirsdag!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 2. Guttene våre har vinterferie de også:) Min kjære er ute på reiseoppdrag gjennom jobben, og jeg jobber som vanlig denne uka. De to yngste sønnene våre dro til mamma og pappa på søndag, fordi de skulle være med dem på hytta. De kommer hjem på torsdag. Vinterferien kan bli lang nok for dem. Eldstesønnen vår fikke være hjemme, for kameratene hans er også hjemme. De har vært på slalom og snowboard nesten hver dag, og de har også fotballtrening selv om det er vinterferie.

  Det er fint vær, men sur vind hos oss i dag, og det fine vinterværet kom som bestilt:)

  Trivelig for deg med besøk hjemmefra da:) Tipper dere får en minnerik dag i Holmenkollen. Morsomt for søstrene dine og tantebarna dine å få med seg dette når de reiser ned til Oslo på besøk til dere.

  Jeg gleder meg jeg også til å følge Ski VM fra sofakroken, og jeg er spent på formen til de norske utøverne:)

  Så fort det har gått med praksisen! Jeg vet ikke selv hvor mye jobb som ligger bak praksis for dere, men jeg har hørt de jeg kjenner som er lærere at det er mye å gjøre.

  Du må ha en fin dag søta:)

  Stor klem og kos fra Mona Elisabeth

  SvarSlett
 3. Jeg er kjempeglad for at jeg har kuttet kontakten for godt med vedkommende fra nord at du aner ikke. Fikk høre fra en bloggvenninne på blogg.no hva hun holder på med. Jeg gidder rett og slett ikke å bry meg om vedkommende. Vedkommende blogger får bare ødelegge for seg selv.

  Vær sikker, Ofmarielvennen hverken Catzy eller jeg kommer noen gang til å ha kontakt med vedkommende blogger igjen! Jeg har slettet mobiltelefonnummeret hennes, bilder jeg tok av vedkommende da vedkommende var i Trondheim, og kastet gavene vedkommende kjøpte til meg. Jeg har aldri hatt det så godt som nå, for nå blogger jeg her inne, og vedkommende får bare blogge på det bloggstedet han/hun blogger fra.

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 4. Gratulerer med overstått praksis:-) Jeg skal skrive under på at lærerpraksis er tøft med masse jobbing hele veien gjennom Det er ikke å hvile på laubærene nei. Oj sann! Det at du ble spurt om å være vikar må du ta til deg. Du må kose deg og lade opp batteriene i vinterferien.

  Morsomt med besøk da. Håper dere koser deg hel max:-)

  Vi koser oss i vinterferien. I går var en venninne, hennes to døtre, min datter og jeg på ski. Vi hadde en fin dag med masse hygge;-)

  Det er bra Toril! La henne stå alene så det svir! Det har hun ærlig fortjent, og det er min mening!

  Bråket på Synskepeggy sin blogg nå har hun stelt i stand selv. Jeg greide ikke la være, og skrev en kommentar på bloggen til Synskepeggy! Tenkte først å holde meg utenfor dette her, men jeg kjenner mariehelen56 fra hobbyforumet jeg var med i sammen henne for noen år siden. Det verste er jo at hun fornekter det, eller kanskje hun har fortrengt det.

  Nå må ingen av dere (Catzy, Toril eller du Ofmariel) la dere kjøpe av disse tåredryppende historien hvor hun bedyrer sin uskyld. Dere vet vi er mange hobbybloggere som kjenner til mariehelen56, og vi vet hva vi prater om!

  Ofmariel du må ha en fin vinterferie:-) Kos og slapp godt av før eksamenssesongen. Det kommer til å bli mye og hardt arbeid fremover, men jeg tror nokså sikkert at du greier det!

  Bloggklem fra Grynet

  SvarSlett
 5. Hei og hå på deg! Jeg håper du, søstrene dine og tantebarna dine koser dere sammen;=) Det er sikkert hyggelig med besøk. Gøy at dere skal til Holmenkollen i morgen;=) Jeg anbefaler dere å være tidlig ute. Mannen min, barna våre, broren til mannen min og hans barn skal til Holmenkollen på søndag. Jeg bryr meg ikke om å være med, for jeg er ikke så glad i å stå ute å fryse i flere timer.

  Åpningen var flott og verdig, og det var masse folk og så på;=) Det var en opplevelse å få med seg. Fyrverkeriet de hadde var fargesprakende og nydelig å se på.

  Tenk at du er ferdig med praksisperioden din da! Det er ikke mange månedene til sommerferien heller. Neste uke begynner mars, og det er den siste vintermåneden før våren kommer. Jeg gleder meg til våren jeg;=)

  Det var synd det ikke passet for deg å treffe oss i byen i går. Vi hadde det veldig hyggelig, og det var moro å treffe henne igjen;=) Kjenner du oss rett gikk praten i ett, og vi hadde mye å prate om.

  Jeg er enig med deg Grynet! Synskepeggy har INGEN skyld i dette som har skjedd på bloggen hennes denne gangen! Alle oppegående som kan lese ser selv at mariehelen56 ene og alene har vært og er ufin, vulgær, mobber, sjikanerer og truer Synskepeggy og alle de som skriver på bloggen hennes. Det er langt i fra normal oppførsel for en voksen dame på 56 år!

  Du aner ikke Ofmariel så glad jeg er for at du, Toril og jeg avslørte mariehelen56 sin uærlighet på et tidlig tidspunkt, og det takket være Grynet og de av rasekattvennene våre som kjente til henne fra det forumet Grynet og de var med i sammen henne på nettet!

  Nå skal vi ALDRI, ALDRI, ALDRI mer gi etter for hennes unnskyldninger om at hun ikke mente å mobbe! Sjansen har hun brukt opp for godt!

  Flott, Toril at du ikke skriver noe på bloggen til Synskepeggy! Du kan støtte henne på andre måter! Jeg har skrevet og lagt ut linker både på gruppen Framsnakking og Bry deg!

  Du må kose deg så mye i helgen, Ofmariel;=)

  Ha en fin fredag;=)

  Stor klem fra Catzy

  SvarSlett
 6. Ja Catzy! Vær 100% sikker at jeg holder meg unna fra å kommentere noe som helst på denne kjempestygge bloggmobbingen som damen fra nord på egen hånd startet! Jeg tar sterk avstand fra den stygge nettoppførselen, og har støttet innlegget som Catzy skrev på gruppene Framsnakking og Bry deg på Facebook!

  Ønsker deg Ofmarielvennen en kjempefin fredag, og god helg!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 7. Takk for det Toril;))Søstrene mine og jeg hadde en artig uke. Og det var artig å ha besøk av dem;))For en opplevelse det var å være i Holmenkollen på lørdag. Det var kaotisk der oppe. Og jeg er glad for at vi var tidlig ute. Stemningen var topp blandt publikum.

  Det var trist da Sølvi, Siri og tanteungene mine reiste hjem;(( Gleder meg til å treffe dem igjen når vi reiser hjem til påsken.

  I går da Marit Bjørgen vant var vi på Karl Johan og så på medaljeutdelingen;))

  Jeg sitter hjemme og jobber med praksisrapporten som jeg skal levere på torsdag som mappe. Vi skal levere hver vår mappe i forbindelse med praksisen. Og praksisgruppen vår skal møtes i morgen for å jobbe ferdig gruppen sin praksisrapport. Det skal bli godt å få det levert!

  Jeg gleder meg til å treffe deg også når vi kommer hjem til påsken;))

  Ha en fin ettermiddag snuppa mi;))

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 8. Takk for kos kommentar Mona Elisabeth;)) Det var artig å ha besøk av Sølvi, Siri og tanteungene mine. Og dagene gikk alt for fort. Det var en stor opplevelse å være i Holmenkollen på lørdag. Men fytti rakkern så kaotisk det var. Vi dro opp klokken 08.00 vi. For vi regnet med at det ble kaotisk.

  I går kveld tok vi turen ned på Karl Johan og så på premieutdelingen. For et folkeliv! Jeg har ikke opplevd maken jeg. Det var artig;))

  Jeg er ferdig med å jobbe med praksismappen min. Og i morgen skal praksisgruppen jeg er på møtes for å jobbe ferdig fremlegget vi skal ha på torsdag. Fredag har vi studiedag;)) Godt med kort uke;))

  Ha en fin ettermiddag.

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 9. Det skal både du og Catzy være glad for. Og vær så snill å ikke tro på noe av det hun forteller. Jeg avslørte hennes dobbeltspill like etter jul i 2010. Og det sa både Sila69 og jeg til dere begge to. Det er forskjell på å være snill og dumsnill slk dere har vært. Bra at du og Catzy endelig har tatt til fornuft!

  Jeg leste raskt på bloggen til Synskepeggy. Og jeg jeg ble så sint. Jeg ble nesten kroppslig dårlig av å lese mobbingen og de stygge truslene hun skrev mot bloggeier. Stakkars Synskepeggy! Til slutt orket jeg ikke lese mere på bloggen hennes. Jeg hadde lyst til å skrive noe på bloggen til Synskepeggy. Men jeg gjorde det ikke. Da hadde jeg skrevet noe jeg ikke burde.

  Jeg er glad for at du og Catzy endelig har innsett vem vi hadde med å gjøre.

  Fortstatt fin ettermiddag til deg snuppa mi;))

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 10. Takk for det Grynet;)) Jeg er ferdig med å skrive ferdig med å skrive praksismappen vi skal levere. Og i morgen skal praksisgruppen vår treffes for å skrive ferdig presentasjonen vi skal ha på torsdag. Jeg savner elevene jeg. Flott gjeng;)) Jeg føler det som en ære at de ville ha meg som vikar. Og jeg kommer til å takke ja hvis de ringer meg;))

  På mandag begynner vi med eksamensforberedeleser i matematikk. Og vi skal ha mappeinnlevering i norsk og ped i mai.

  Det var artig å ha besøk av søstrene mine og tanteungene mine;)) Vi koste oss hver dag. Lørdag i Holmenkollen var en stor opplevelse. Det var masse folk og stor stemning i Holmenkollen;)) Det var trist da søstrene mine og tanteungene mine reiste hjem. Savner dem utrolig.

  I går var vi på Karl Johan og så på premieutdelingen. Det var masse folk der. Og for et folkeliv;))

  Artig at du også har hatt en fin vinterferie;)) Det var godt å ha fri.

  Jeg ble nesten kropslig dårlig over å lese den kvalmende oppførselen som mariehelen56 viste på bloggen til Synskepeggy! Og jeg orket ikke å lese bloggen hennes fordi jeg ble så sint at da hadde jeg skrevet noe jeg ikke burde ha skrevet!

  Så det var du som var Gry. Jeg leste den kommentaren du hadde skrevet.

  Husker da du fortalte meg på facebook det som skjedde på hobbyforumet og bråket med henne. Bra dere stengte henne ute. Hvorfor kan ikke blogg.no gjøre det samme? Det burde være en enkel oppgave for blogg.no å blokkere ute personer som Inger J og mariehelen56 som igjen og igjen lager helvete for uskyldige bloggere på blogg.no!

  Den beste måten er å ignorere. Men en plass går grensen for hva man skal tåle av å få stygge trusler på bloggen sin slik Synskepeggy fikk!

  Jeg har sagt det til Toril at hun skal holde seg borte fra å ha blogg på blogg.no. Det vet jeg Toril gjør også. Hun hater blogg.no så mye at hun har det langt opp i halsen.

  Det samme sier jeg også. Toril og Catzy skulle kommet seg unne mariehelen56 for lenge siden. Men de ville jo se om hun var til å stole på. Og det var hun ikke. Jeg oppdaget det så tidlig som i januar 2010 at mariehelen56 drev med dobbeltspill!

  Inger J og mariehelen56 passer godt sammen. Og de greier fint selv å lage helvete for andre bloggere.

  Ha en fin ettermiddag;))

  Bloggklem fra Ofmariel

  SvarSlett
 11. Takk for kos kommentar Catzy. Det var artig å ha besøk av Sølvi, Siri og tanteungene mine;)) Dagene gikk for fort. Og vi koste oss hver dag. Det var en stor opplevelse å være i Holmenkollen på lørdag. Holmenkollen var stappfull med folk. Vi dro tidlig hjemmefra. For vi visste at det var mye folk på t-banen oppover. Vi kom til Holmenkollen klokken 08.00.

  I går var vi på Karl Johan og så på premieutdelingen. For et folkeliv det var på Karl Johan. Og for en stemning;))

  Nå er jeg ferdig med å skrive ferdig praksismappen min. Og i morgen skal praksisgruppen treffes på skolen for å jobbe med gruppefremlegget vi skal ha på torsdag. Vi har studiedag på fredag. Ukene går fort frem til matematikkeksamen vi skal ha. Det blir mappeinnlevering i norsk og ped.

  Det tok sin tid før dere ville innse at hun fremdeles var uærlig. Og oppførselen til mariehelen56 på Synskepeggy sin blogg er ikke tilgivelig i det hele tatt. Jeg skjønner meg heller ikke på Inger J heller jeg da. I det ene øyeblikket støtter hun Synskepeggy under navnet Uff. Og i neste øyeblikk støtter hun mariehelen56. Snakk om å snu kappen etter vinden!

  Jeg er sjeleglad for at jeg kom meg unna mariehelen56. Og tilgivelsen hun fikk fra meg er trukket tilbake for godt samme hvor mye hun måtte finne på å unnskylde seg!

  Det er bra du og Toril også har bestemt dere for å aldri mer tilgi dette damemennesket!

  Jeg kommer også til å fjerne feacebookmerket mitt på bloggen. For jeg vil ikke ha noen av gjengen på blogg.no til å søke opp profilen min. Jeg har blokkert dem alle sammen. Men de skifter jo mailadresser, profiler og blogger fortere enn vi rekker å tenke! Takk for tipset. Sikkert ikke så dumt.

  Stakkars Synskepggy sier jeg!

  Ha en fin ettermiddagen;))

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 12. Bra at du holdt deg unna fra å kommentere på bloggen til Synskepeggy Toril!Som Catzy skrev i kommentaren til deg kan du støtte Synskepggy på facebook i stedet.

  Endelig har du også innsett at mariehelen56 ikke er til å stole på! Både du og Catzy skulle kommet dere unna for lenge side. Og dere skulle hørt på Grynet og hobbyvennene hennes da de fortalte oss på privat melding hva mariehlene56 hadde gjort for noe der.

  Alle som er oppgående lesere som har lest eller leser bloggen til Synskepeggy skjønner at det mariehelen56 dummet seg loddrett ut med den stygge oppførselen sin!

  Vær så snill Toril og Catzy! Lov meg at dere aldri tilgir mariehelen56! Mariehelen56 sin oppførsel kan ikke tilgis på noen måte!

  Fortsatt fin ettermiddag til deg snuppa mi;))

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett