torsdag 16. august 2012

Bilder fra sommerferien vår 2012;))

I midten av juli reiste familien min og jeg hjem til foreldrene mine og storesøstrene mine og deres familier på ferie til Trondheim. Vi var hjemme i Trondheim i 2 fine uker. Jeg fikk god tid til familie, slekt og venner. Her kommer noen bilder jeg tok da vi var i byen. Dere ser statuen på Trondheim Torg.

 Vår Frues kirke i Trondheim.

 Vestveggen på Nidarosdomen med helgenene på.

 Når jeg er hjemme må jeg en tur på kjøpesenteret City Syd.


 Vi var hjemme i Trondheimi 2 uker før vi reiste hjem til Oslo, og direkte fra Gardermoen til Gran Canaria. Dette bildet er tatt ut fra vinduet på flyet;))

 Vi bodde i en by som het for Playa Del Ingles. Det var barer på rad og rekke langs strandpromenaden.

 En fin og koslig uterestaurant i Playa Del Ingles.

 Plaza Shopping Center med mange fine butikker.

 Før vi reiste fikk vi tips og råd fra venner og familie som hadde vært på Gran Canari at vi måtte prøve å gå i Maspalomas ørkenen.

 Maspalomas ørkenen.

Ungene fant fort ut at de ville til badeland en dag. Og vi var i badeland to dager og koste oss;))

Huset til Columbus.

Vi var på utflukt til papegøyeparken Palmitos park.

 Fine papegøyer i Palmitos park.

 De vi kjenner som hadde vært på Gran Canari før sa vi måtte ta en tur til Puerto Rico. Det gjorde vi. Vi fikk en fin og herlig dag på stranden;))

 Stranden i Puerto Rico.

Stranden i Puerto Rico.


6 kommentarer:

 1. Kjempefine bilder du viser fra ferien deres Ofmarielvennen, og det var kjempekoselig å treffe dere når dere var hjemme i Trondheim!:) Som sagt vi kommer nedover i september, og jeg gleder meg til å treffe dere da!:)

  Du frister meg virkelig til å bestille en sydentur neste sommer, og vi har snakket om det at vi skal bestille 2 ukers sydentur. Når min kjære mann først har ferie vil han være sikker på at han får sol og godt vær!:)

  Ønsker deg en kjempefin onsdag!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 2. Hyggelig å se bilder fra ferien deres i Trondheim og på Gran Canaria. Vi var på Gran Canaria i fjor, og vi var også i Palmitos park og badeland.

  I morgen begynner jeg på jobb igjen. Det har vært deilig å ha avspasering etter vi kom hjem fra USA, for jetlagen tok på. Jeg har gått i svime det meste av denne uken.

  Ha en fin dag søte deg Ofmariel;=)

  Varm og stor klem fra Catzy

  SvarSlett
 3. Hallo.Koseligt og sjå bildene dine ,eg var på Gran canaria i 1979,leeennge siden,vi budde i san Augustin,det var i jula var der 14 dager,så har vert på de plassene du viser men ikke på sanddynene.Vurderer og reise en tur til vinteren ilag med ei venninde.Visst ikke min mann kjøper leilighet i Spania han skal nedover dit i Oktober,besøke noen venner av oss.
  Så ønsker eg deg en flott uke.
  Mange klemmer fra Magnhild:=)))

  SvarSlett
 4. Takk for det Torilsnuppa mi;)) Vi liker å reise til syden om sommeren. Når vi har fri vil vi være sikker på at vi får 2 uker godt vær med sol og varme. Været har vært elendig denne sommeren. Og det var ikke stort bedre da vi var hjemme i Trondheim på ferie. Vi vet at når vi reiser i sommerferien er det på den varmeste tiden av året. Men det lengselen etter sol og varme er det som gjør at vi reiser. Da ungene var mindre kunne vi ta dem fri fra skolen. Men nå som eldstegutten går på videregående er det ikkke lett for ham å få permisjon til å reise sammen oss midt i skoleåret. Derfor må vi reise i sommerferien. Du og mannen din kan jo egentlig reise når tid som helst. Dere har jo ikke unger å ta hensyn til. Hadde ikke vi hatt unger ville jeg reist i mai eller i oktober.

  Du aner ikke så takknemlige vi er for at dere tar Snuppa vår med på utstilling til Umeå for oss;)) Vi får bare håpe på at hun får et sertifikat i det minste. Det er alt jeg ber om.

  Ha en fin søndag snuppa mi;))

  Stooor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 5. Takk for det Catzysnuppa mi;)) Det var så fint i Plmitos Park. Og parken var så fin;)) Den dagen vi var i badeland var en av de varmeste dagene mens vi var på Gran Canaria. Og vi badet nesten hele dagen da vi var der.

  Vi har lyst til å reise tilbake neste år. For vi synes Gran Canaria passet for oss.

  Jeg gleder meg til å komme til dere om to uker. Og jeg gleder meg til å få se flere bilder fra USA. Det to yngste gleder seg til å besøke dere og kattene;))

  Ha en fin søndag snuppa mi;))

  Stooor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 6. Takk for det Magnhild;)) Vi likte Gran Canaria godt. Og det frister med en ny tur dit. Vi snakker om å reise tiblake neste sommer igjen. Vi må ta ferie når ungene har fri fra skolen. Neste år er spørsmålet om eldstemann blir med siden har blir 18 år etter jul. Han snakker om at han vil på ferie sammen kompissene sine. Og det skjønner jeg. Han har også lyst å få seg en helgejobb for å tjene seg egne penger. I sommer har han gått med avisen. Og for de pengene har han kjøpt seg datautstyr.

  Ha en fin søndag;))

  Stoor bloggklem fra Ofmariel

  SvarSlett