mandag 29. oktober 2012

Oppdatering og siste nytt hos oss;))

Denne fikk jeg fra ei god venninne. Og jeg syns den er så søt at jeg vil dele den med dere;))

Vi er allerede kommet til slutten av oktober. Og høsten har gått fort. Vi har hatt en fin høst hos oss med mye sol og godt vær. Sånn skal høsten være;)) Mannen min og jeg har vært flinke til å komme oss ut i skog og mark. Og det er noe vi liker godt begge to.
 
3.året mitt på lærerhøgskolen går bra. Og jeg trives godt;)) I år skal vi ha adopsjsonspraksis. Og det vil si at vi studenter skal overta en hel skole en uke. Gruppen jeg er på skal være på en ungdomsskole. Og det blir artig;)) Jeg slipper unna med 4.året siden jeg er førskolelærer. Men jeg kommer til å velge et interessefag for å fylle på fagkompetansen min. Jeg vurderer å velge videre musikk. I år har jeg pedagogikk og musikk på timeplanen. Jeg har fri mandag, onsdag og fredag. Og jeg kjenner det er godt å ha bedre tid. 
 
Ungene går det bra med. Det merkes at de begynner å bli eldre. Jeg vil si at jeg er stolt av dem alle 3;))
Eldstegutten trives fortsatt godt 2. året på videregående skole. Han har masse lekser. Og han bruker mye tid på dem. På fritiden er han sammen med kompiser, han spiller i korpset og holder på med data. 
Eldstejenta er konfirmant i 2013. Hun har valgt kirkelig konfirmasjon. Konfirmantgruppen hennes skal på leir. Hun valgte å slutte med svømming i høst. Men har begynt å danse. Og i tillegg spiller spiller hun i korpset. Yngstejenta går i 8.klasse på ungdomsskolen. Og hun synes det er artig. Hun valgte å fortsette med svømming i tillegg til korpset. Begge jentene er mye sammen med venninnene sine på fritiden. Og de holder også på med data. Jeg er glad for at ungene har gode og trygge venner. Vi voksne kjenner hverandre godt. For vi har hatt unger i samme klasse siden ungene våre gikk i 1.klasse. 
 
Lillesnuppa vår (abyssinerhunnkatten vår) er hjemme til storesøss. Vi venter på at hun skal få løpetid. For da skal vi pare henne. Stamnavnsøknad er innvilget. Og vi fikk førsteønsket vårt;)) Jeg håper på at hun snart får løpetiden sånn at vi kan pare henne. Vi savner Lillesnuppa vår noe helt forferdelig. Og det er tomt uten henne her hjemme. Vi gleder oss til hun kommer hjem. Og da forhåpentligvis med kattunger i magen.
 
Nå venter sengen. Det kommer en dag i morgen med 6 timer forelesning. God natt kjære bloggvenner. Vi blogges;))


 
 
 
 


3 kommentarer:

 1. Kjempekoselig innlegg, og det er kjempekoselig å lese siste nytt fra deg og familien!:)

  Overtakelsespraksis hadde vi også 3 året på lærerhøgskolen, og det var kjempespennende. De ansatte ved skolen vi var på reiste bort på kurs en uke. Det var kun inspektøren på skolen som var tilstede i tilfelle noe skulle skje. På vår overtakelsespraksis var det bare ungdomsskolen. Det var sikkert for at det var færre elever ved en ungdomsskole enn ved en barneskole fra 1.-7.klasse.

  Jeg også håper på at viltfrøkenen deres får løpetiden sin snart slik at hun kan pares! Når man venter på løpetiden drøyer den. Det er så typisk!

  Ønsker deg en kjempefin onsdag Ofmarielvennen!:) PS! Lover å knuse deg i wordfeud. Bare vent!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 2. Kjekt å lese hva som skjer hos dere i hovedstaden:) Jeg følger med deg både på facebook og på bloggen.

  Det går i skole, lekser og fotball for gutta våre. H går 2.året på KVT på fotballinjen. Han og fetteren hans deler hybel hos tanten til fetteren. Fotballinja har sambarbeid med RBK, gutta boys trives. De kommer hjem annenhver helg. Søndag var kameratgjengen til H fra klassen deres i Molde og så på kampen mellom Molde - RBK.

  Ungene våre vokser fort. Jeg satt og regnet litt på det, og vi er 9 stykker av vennegjengen vår fra Katta som har unger født i 1995. Jeg har en unge igjen på barneskolen. C går i 8.klasse og B går i 6, og for dem går dagene med til skole, lekser, fotball, musikk og data.

  Vi har fått vinter og snø hos oss, men i dag har det vært mildt og vind. Jeg er ikke klar for å få vinter enda.

  Håper du også kommer på gymnasvennetreffet 5.juledag da? Jeg gleder meg til å treffe dere alle sammen, og jeg skal bo hjemme hos Irene og familien. Tror nesten helt sikkert at jeg kommer til Trondheim 4.juledag, og jeg reiser hjem 30.desember.

  Ha en fin kveld snupsia mi:)

  Klemz fra Mona Elisabeth  SvarSlett
 3. Veldig koselig blogginnlegg søte deg Ofmarielvennen;=) Tusen takk for en veldig hyggelig ettermiddag hos dere forrige søndag. Det er alltid hyggelig å beske dere;=)

  Dagene for oss består i jobb, skole, lekser og fritidsaktiviteter for barna. Barna er mye sammen vennene sine på fritiden og i helgene.

  Vi savner vår eldste datter som er i USA, men chatter med henne på msn hver kveld før vi legger oss. Det er veldig gøy å få dagens oppdatering over hva hun har gjort i løpet av dagen.

  I USA feiret de også halloween denne uken, men annerledes enn hos oss her hjemme. Datteren vår fortalte at i USA er hele familien med på halloweenfeiringen, både store som små. Det er vanlig at hele familien går halloween fra dør til dør. Dette syntes datteren vår var veldig gøy. Vi pyntet vi opp i huset med halloweenpynt, og vi gav de som ringe på døren godteri. Barna våre begynner å bli litt for store til å gå rundt fra dør til dør på halloween.

  Det der sikkert deilig for det å ha bedre tid, og den praksissen dere skal ha hørtes veldig spennende ut;=) Jeg synes det står respekt av at du studerer fulltid når du har familie og barn, men heldigivs er barna dine også store og selvstendig. Det er sikkert lettere å studere nå enn hvis de hadde vært yngre.

  Du får ha en fin kveld søte deg Ofmarielvennen;=)

  Varm og god klem fra Catzy

  SvarSlett