fredag 29. november 2013

Novemberoppdatering;))

Jeg anbefaler alle å prøve disse yogaøvelsene;))

Det er lenge siden jeg har skrevet på bloggen min. Herregud som jeg skjemmes. Jeg har ikke hatt tid til blogging. Og blogging har vært nedprioritert for min del.

Tenk på søndag er det 1.søndag i advent, og det er litt under fire uker til jul;)) I julen i år kommer mamma, pappa og yngste storesøss hit til Oslo for å feire julaften og julen sammen med oss;)) Eldstesøster skal feire julaften hos sine svigerforeldre i år. Derfor kunne hun ikke komme.

Åhhhh som jeg gleder meg til å få besøk fra familien;)) De kommer 22.desember, og de reiser hjem 27.desember. Svigermor kommer også hit for å være sammen oss julaften. Siden vi skal være her i Oslo får jeg ikke med meg gymnasvennetreffet for gymnasgjengen i Trondheim;(( Jeg lover å tenke på dere alle sammen. Men jeg kommer sterkere tilbake neste år;))

I helga som var kjørte jeg innom Letohallen ikke så langt fra der vi bor. Der var det katteutstilling. Jeg traff venninnen min Toril som var på utstillingen sammen kattene sine. Toril er oppdretter til snuppa vår. Jeg hadde tenkt å melde på Snuppa på utstillingen. Men det foregikk så mye annet denne helgen. Og jeg hadde ikke tid til å stille Snuppa vår på utstillingen. Trøsten er at det kommer flere anledninger senere. Det var artig å treffe Toril og kattene hennes;))

På søndag 24.november deltok yngstejenta vår på svømmestevne, og det ble 1.plass i 100 m fri, 1.plass i 100 m butterfly og 2.plass i 100 m rygg;)) Gjett om jeg er stolt hønemor da?

Eldstesønnen går 3.året på videregående skole. Til høsten tenker han på å søke seg på NTNU på sivilingeniørstudiet. Hvis han får plass i millitæret kommer han til å gjøre unna millitærtjenesten før han begynner å studere. Den store drømmen hans er å være i gardemusikken. Vi håper alle sammen på at han kommer inn der.

Nest eldste datter går 1.året på videregående skole, og yngstedatteren i 10.klasse. Eldstedatteren vår har sluttet med svømmingen. Hun har begynt å danse hip hopp. Og hun trener også på helsestudio sammen noen venninner. Yngstedatteren vår svømmer fortsatt. Det tror jeg hun kommer til å fortsette med, fordi hun synes det er artig;)) Alle tre ungene spiller fremdeles i korpset.

Jeg går 4.studieår på lærerhøgskolen. Det er siste året mitt. Og i år har jeg bare fordypningsemne (30 studiepoeng) i heimkunnskap. Jeg har undervisning 1 dag i uken. Og ellers er jeg fast tilkallingsvikar på en barneskole. I oktober og november har jeg jobbet 4 dager i uker hver uke, for det har vært mye sykefravær blant de faste ansatte. Jeg tror ikke det blir noe problem med å få seg jobb som lærer til høsten.

Været hos oss har vært fint for det meste i september og oktober. Forrige uke fikk vi kjenne den første vinterkulden. Det var godt å fyre i ovnen når det var kaldt ute;)) Abyssinerhunnkatten vår Snuppa elsker varme. Og hun ligger helt tett inntil ovnen når vi fyrer. Snakk om luksusdyr da;))

Dette var en liten oppdatering av hva som har skjedd hos oss. Jeg håper alle mine blogglesere har det bra;)) Ta godt vare på dere selv.


6 kommentarer:

 1. Det var kjempekoselig å treffe deg også, og kjempekoselig at du kom innom utstillingen en tur :) Jeg kommer til å savne deg kjempemasse vennen når du ikke kommer på gymnasvennetreffet i julen! Så kjempekoselig da at foreldrene dine og den ene søsteren din kommer ned til dere i julen :) Vi vet ikke helt hvordan det blir med oss i julen. Alt kommer an på formen til min mor. Det kan være for mye ståk og bråk hvis søsteren min får besøk av niesen min og familien hennes. Da kommer vi i tilfelle til å ta mor nedover hit til oss.

  Synes det er rart å tenke på at gutten din er 18 år gammel! Jammen er det mange av dere i vennegjengen vår som har unger som er født i 1995.

  Kjempegodt å bli ferdig med 4 års studie! Jeg synes jo du nettopp begynte å studere :) Godt å høre at du også har fått vikarjobbing på en skole. Det kommer jo godt med.

  Hos oss har vi mildvær, men det blåste skikkelig natt til i går. Nå er det vindstille igjen.

  Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg :)

  Purr, purr og klem fra Toril og kattene

  SvarSlett
  Svar
  1. Toril:

   I like måte snuppa. Det var artig å treffe deg og moren din også;)) Jeg lover å tenke på dere. Og dere må ta et glass vin for meg også.

   Jeg gleder meg som en unge til mamma, pappa, søsteren min og ungene hennes kommer hit for å feire jul hos oss;)) Og de gleder seg også til å komme.

   Jeg synes det er godt at ungene er blitt så gamle som de har blitt. Og nå har jeg begynt å få tid til det jeg har lyst til. Det er noe eget når de er unger. Men den alderen de er inne i nå er opprivingsfasen hvor de lærer seg å bli selvstendige.

   Ha en fin ettermiddag vennen;))

   Stooor klem Ofmariel

   Slett
 2. Trivelig med oppdatering fra deg søta mi :-) Jeg skal på vennetreffet 5.juledag, og jeg gleder meg. Irene er så snill at jeg får bo hos henne, og jeg kommer 4.juledag. Det er trivelig at du får besøk av familien din i julen, og det kommer sikkert til å bli kjekt.

  Herlighet så store ungene er blitt. Jeg føler meg stolt jeg når jeg ser på min 18 åring. Han fikk lappen i oktober, og det er godt at han avlaster oss med litt kjøring på småbrødrene sine når de skal på fotballtrening. Vi har en avtale om at han skal hjelpe oss med å kjøre brødrene sine hvis han får låne bilen. 18 åringen vår har også søkt seg til militæret. Det beste hadde vært hvis han hadde kommet inn i august. Da blir han ferdig til han skal begynne å studere. Han vet ikke helt hva han har lyst til, men jeg tror det kan bli noe innen matematikk og data.

  Herlig for deg at du blir ferdig nå da. Du er jo så flink med unger, og jeg tror læreryrket passer deg perfekt :-)

  God helg til deg og familien din :-)

  Superklem fra Mona Elisabeth

  SvarSlett
  Svar
  1. Mona:

   Takk for det snuppa;)) Jeg lover å tenke masse på dere 5.juledag. Og jeg skulle ønske å være der sammen dere. Jeg kommer sterkere tilbake neste år;))

   Eldstemann hos oss også er usikker på hva han vil studere. Det er derfor han ønsker å reise i millitæret til høsten. Fordelen han er at han er født tidlig på året. Og han har stor sjanse til å komme inn til høsten. Hvis ikke går det bort et studieår.

   Takk for kose ord. Jeg trives godt å jobbe i skolen. Og jeg har ikke valgt feil yrke. Jeg gleder meg til å bli ferdig til våren;))

   Ha en fin ettermiddag;))

   Stooor klem Ofmariel

   Slett
 3. Koselig blogginnlegg å lese søte deg Ofmarielvennen ;=) Hos oss er det også travel førjulstid. Barna holder på med sine juletentamener på skolen. Vår eldste datter går 3.klasse, og hun har mye lekser og mye å gjøre slik at hun kommer seg inn på det studiet hun ønsker til høsten. Hun har veldig lyst til å studere til å bli fysioterapeut, og hun kommer til å søke seg inn på høgskoler i Norge og i Tyskland. Det blir veldig spennende å se hvor hun kommer inn. Aller helst håper hun på å studere i Oslo.

  Det er på barna våre at vi ser at vi begynner å bli eldre, men vi er ikke eldre enn vi føler oss selv;=)

  Jeg synes også at denne høsten har gått fort. Det nærmer seg et halvt år siden vår eldste datter kom hjem fra USA etter året sitt som utvekslingsstudent.

  Hyggelig å høre at du trives med å være lærervikar, og det er veldig bra at du får prøve deg før du begynner å søke jobb.

  Jeg gleder meg til juleferie jeg også, og jeg har fri hele julen;=) Søsteren min, familien hennes og foreldrene mine skal feire julaften hjemme hos oss, og det gleder vi oss til;=) Jeg gleder meg til å slappe av, kose meg med koselige og søte julefilmer, lese bøker og koble av fra daglig gjøremål. Nå ønsker jeg meg litt hvit julesnø til jul, og jeg håper den blir liggende.

  Gleder meg til å treffe deg neste heg;=)

  Ha en fin kveld videre søte deg Ofmarielvennen;=)

  Stor og varm klem fra Catzy

  SvarSlett
  Svar
  1. Catzty:

   Takk for en koselig kommentar fra deg snuppa. Og det var artig å treffe deg og familien din forrige i går;))

   Eldstesønnen vår er usikker på hva han vil. Han tror han vet det. Men det er derfor han vil inn i millitæret for å tenke litt mer på hva han ønsker. Jeg visste ikke hva jeg ville da jeg var 19 år. Jeg tok noen fag på universitetet før jeg begynte på førskolelærerutdanningen. Men det var mest for å ha noe å gjøre.

   Eldstedatteren vår har søkt om å reise som utvekslingsstudent fra høsten av. Hun vil enten til USA eller Spania. Det var bra hun fikk snakket med datteren din i går for å høre. I dag er hun mer gira enn noen gang. Hun har vært på intervjue. Og skal på 2.gangs interjuve etter jul. Med karakterene hennes regner jeg med hun blir godkjent.

   Jeg gleder meg som en unge til mamma, pappa, den ene storesøsteren min og ungene hennes kommer til oss i jula;)) Det blir artig;)) Ungene gleder seg også.

   Ha en fin ettermiddag snuppa mi;))

   Stooor klem Ofmariel

   Slett