fredag 27. februar 2015

Bloggoppdatering fra februar;))

Tenk at det ble gull i stafett til de norske jentene i går 26.februra;)) Herlig;))

En dag igjen før vi er ferdige med februar. Og går inn i mars som er den siste vintermåneden. Jeg gleder meg til våren. For jeg elsker vår;))
 
Etterjulsvinteren har gått fort. Neste helg kommer eldstemann hjem på perm fra millitæret. Det gleder vi oss til;)) Han er ferdig i millitæret første helgen i august. Det gleder han seg til;))

Begge jentene er opptatt med skole, lekser, korps, data og venner. Eldstejenta trener dans og på helsestudio. Og yngstejenta holder fremdeles på med svømming.
 
07.februar feiret vi 80 års dagen til svigermor. Vi hadde leid et selskapslokale. Det ble servert middag, kaffe og kaker. Svigermor visste ingenting om feiring. Men hun syntes det var artig å få en bursdagsfeiring;)) Tilsammen var det 50 gjester i bursdagsselskapet. 
 
Forrige uke hadde jentene vinterferie. Min nest eldste storesøster og ungene hennes kom på besøk. Det var artig;)) Og det var artig å se dem igjen. Uka gikk for fort. Og før vi visste ordet av det var vi kommet til søndag 22.februar, og de måtte reise hjem.
 
Mens de var her var i byen og shopet, vi var ute og spiste på restaurant, vi tok en tur opp til Holmenkollen og gikk en tur på føttene og søsteren min hadde en venninnedag med gamle studievenner fra studietiden hjemme i Trondheim. Ungene våre var i svømmehallen, de var på kino og de var på shoping i sentrum. Det var artig å få besøk av den nest eldste storesøsteren min og tanteungene mine;)) Når de reiste hjem ble det tomt og trist. For jeg savner familien hjemme i Trøndelag.
 
Det har vært en mild vinter hos oss. Vi har hatt litt snø. Men snøen som har kommet regnet bort etter et par dager. Og det har dannet seg is på veiene. I vinter har det vært lite skigåing med oss. Men vi håper på å få kommet oss på ski når vi skal være med svigerinnen min og familien hennes på hytta deres ved Lillehammer. Det blir artig. Og jeg gleder meg;))
 
Jeg sitter og følger halvveis med på herrestafetten. Og jeg koser meg med en kopp te. Fy flate så tungt det ser ut i løypene i dag. Det hadde vært artig med en gullmedalje i dag også. Men det tørr jeg ikke ha foråpninger til. 

På søndag er vi invitert til svigermor på middag sammen med søsknene til mannen min. Og det blir artig;)) Vi kommer til å følge med 3 mila til damene og 5 mila til herrene i VM på ski. I morgen er det laghopp. Og det blir artig å følge med på. 

Hvilke planer har dere i helgen? 

Ha en god helg kjære blogglesere;))
 
 


 
 


 
 
 
 


10 kommentarer:

 1. Kjempekoselig å lese blogginnlegget ditt vennen!

  Månedene, ukene og dagene flyr av gårde, og det er kjempeherlig å tenke på at våren nærmer seg :) Vi har jo allerede fått lysere og lengre dager. Det er kjempeherlig :)

  Kjempekoselig å feire 80-årsdagen til svigermoren din. Min mor ble 80 år i juli i fjor, og bursdagen hennes feiret vi på hytt til søsteren min og familien. Det var kjempekoselig :)

  Kjempekoselig med besøk av søsteren din og niesene dine :) Hørtes ut som dere hadde noen kjempekoselige dager når de var hos dere :)

  Det går frem til påsken, og i dag er det fire uker igjen til Trønderkatten sin utstilling. Der skal jeg bare ha med Nadina, og jeg håper på at hun tar to av sine tre siste cert til Supreme Champion.

  Det kan være at Halvard reiser opp til Grong. Søsteren min og familien reiser på hytta si, og da blir jeg hjemme som en sikkerhet for mor. Søsteren min og jeg kan ikke reise bort begge to, for da blir mor så engstelig. Derfor blir jeg hjemme i Trondheim i påsken. Det kan være jeg tar med mor på en dagstur til Storlien eller noe sånt slik at hun får kommet seg ut. Hun har nå fått plass to dager i uka på et dagsenter, og hun stortrives :)

  Vi har sol og kjempefint vær her, og det er rene vårstemning hos oss :) Det er meldt kraftig vind i Trøndelag i helga.

  Her har vi ingen planer, bare ta det med ro. 06.03 og 07.03.2015 har vi ting å gjøre med koret, og 07.03 - 08.03.2015 har vi øvingshelg med det andre koret hvor jeg synger. Vi skal synge med Heimklang på Coop Sør-Trøndelag sitt Årsmøte 06.03.2015, og på kortreff 07.03.2015. Det blir en kjemepkoselig og morsom helg :)

  På søndag skal vi hente min mor ned til oss, og vi skal lage mossaka til middag. Blir godt å slappe av i helga :)

  Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg :)

  Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene  SvarSlett
  Svar
  1. Toril

   Tusen takk snuppa for koselig kommentar;)) Jeg eeeelsker våren. Og jeg gleder meg til å begynne å gjøre det fint i hagen frem mot sommeren. Det har vært fint vær hos oss i dag. Og det var rene vårstemningen her;)) Herlig;))

   Jammen er du en aktiv dame. Men så lenge det er morsomt og lystbetont er det givende.

   Ha en fin kveld;))

   Stooor klem fra Ofmariel

   Slett
 2. God fredag deg :) Det er deilig med helg igjen, og i helga har jeg fri. Nå har jeg fri til og med tirsdag da jeg skal på seinvakt :)

  Jammen er du pessimist som påstod at Norge ikke kom til å greie gull på stafetten for menn. Det greide de :) Gud hjelpe meg så spennende stafett det ble helt til siste slutt. Det så tungt ut, og jeg trodde heller ikke på gullmedalje i dag :) Vi har gjort det bra i VM i Falun. Tenk lille Norge på toppen av medaljestatistikken.

  Jeg liker vinteren bedre slik den er nå enn når det var holke og is like etter jul. Det var lite snø i januar og februar i fjor, men i fjor hadde vi mye mer vind enn vi har hatt i år. Det er påskestemning i Trondheim, og det er fint når solen skinner :)

  Jentene skal spille håndballkamper i helga, og vi kommer til å dra for å se på kampene. De er flinke, og de har fart på håndballbanen. Jeg ser at det er noen jentene som de spilte på lag sammen med da de gikk på barneskolen har sluttet, og noen andre jenter har også sluttet etter jul. Vi prøver å motivere dem til å fortsette, men så lenge de synes det er lystbetont å spille håndball skal de få fortsette. Nå sier de begge to at de vil fortsette, men plutselig kan de få andre interesser.

  Du må ha en fin ettermiddag :)

  Godklem fra Irene


  SvarSlett
  Svar
  1. Irene

   Tusen takk for koselig kommentar fra deg;)) Helgene er gode å ha. Jeg er heldig i år at jeg har fri på fredager og på mandager. Og da har jeg langhelg. Det synes jeg er godt. For jeg trenger de dagene til å hente meg inn på.

   Hihi;)) Det har jeg hørt før. Pessimist inntil det motsatte er bevist;)) Vi vant da. Og det var det viktigste;))

   I dag har vi hatt skikkelig vårstemning med sol og godt vær;)) På slike dager gleder jeg meg masse til våren. Og til jeg kan begynne å gjøre det koselig i hagen vår;))

   Ha en fin kveld;))

   Stooor klem fra Ofmariel

   Slett
 3. Veldig koselig innlegg, og det er veldig koselig å lese bloggoppdateringer fra deg;=) Når jeg leser bloggene til deg, Toril og de andre bloggvennene mine sier jeg til meg selv at jeg skal bli flinkere til å blogge jeg også. Jeg føler at det livet mitt ikke er så spennedne å lese om for andre, men jeg liker veldig godt å lese andre sine blogger;=)

  Det er deilig at det går mot vår og lysere tider, og det tror jeg de fleste av oss ser frem til, og jeg innrømmer gladelig at jeg ikke er et vintermenneske. Jeg gleder meg til å plante og ordne opp i hagen, for at vi skal få det fint til sommeren.

  I vinterferien var barna våre med på hytten til søsteren min, hennes mann og barna deres på Gol, og de hadde det veldig koselig. Jeg fikk snapchat hver dag fra dem, og de oppdaterte facebookprofilene sine med fine bilder;=) Jeg måtte jobbe, for vi er midt inne i årsoppgjør. Januar, februrar og mars er de mest travleste månedene på jobben. I april blir det roligere, og det blir veldig godt;=)

  Det var veldig hyggelig å treffe deg i byen på mandag, og dagen gikk veldig fort. Vi må ikke la det bli lenge til neste gang vi tar en dametur på byen;=)

  Ha en fin ettermiddag søte deg Ofmarielvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy  SvarSlett
  Svar
  1. Catzy

   Tusen takk for koselig kommentar snupp mi;)) Jeg blir motivert når jeg ser at Toril er flink å blogge. Da tenker jeg at jeg også vil bli flinkere til å blogge. Og det er bare å sette seg ned en gang i uka å oppdatere bloggen min. En gang i uka er bedre enn å presse seg selv.

   I dag var det vårstemning her i Oslo. Og det var godt;)) Jeg gleder meg masse til våren. Og mest av alt til å kose opp i hagen vår;))

   Artig for ungene dine å få være med søskenbarna og tanta si på hytta da;)) Ungene våre synes alltid det er stas å møte søskenbarna sine når de kommer hjem til Trondheim eller at de kommer hit.

   Du i jobben din har travle tider nå en stund fremover frem til årsoppgjøret er ferdig. Men godt når det er overstått og dere får det roligere på jobb igjen.

   Takk i like måte. Det var artig å treffe deg også;)) Og nei det skal ikke gå lenge til neste gang;))

   Ha en fin kveld;))

   Stooor klem fra Ofmariel

   Slett
 4. Kerr knallkost å læs innlegg på bloggen din :) De e sånne blogga æg lika å læs. Bloggera som fotælle om kværdagen sin. Det e faktisk dæm fineste bloggan og nåkka som alle kan kjenne sæg igjen i.

  Kerr knallkost at søstera di og tangebarnan din kom på besøk :) Det så ut som om dokk kosa dokker.

  Æg ønska dæg ein fin ettermiddag :)

  Bloggklæm fra mæg

  SvarSlett
  Svar
  1. Siri Elise

   Tusen takk for koselig kommentar;)) Jeg blir inspirert når jeg ser at Toril er så flink å oppdaterer bloggen sin. Og da bestemte jeg meg for å prøve og være flink til å skrive blogg en gang i uka. For det er bedre med en oppdatering i uka enn ingnen;))

   Du aner ikke så artig det var å få besøk hjemmefra;)) Og vi koste oss masse sammen;))

   Ha en fin kveld;))

   Bloggklem fra Ofmariel

   Slett
 5. Vikelig kjekt å lese nye oppdateringer om deg og dine :) Vi satt klistrert foran tv'n under de fleste av øvelsene under VM, og på jobben hadde vi en liten tv som vi fulgte med på. Kjekt at Norge gjorde det så bra som de gjorde :)

  Ungene våre er travelt opptatt med alt det de har å gjøre som skole, lekser, fotball, kamerater og data. Selvfølgelig data.

  Kjekt at eldstemann hos dere var hjemme på perm fra millitæret. Det er tiden for å søke på høyskoler og universiteter i april. Studenten vår trives bra på NTNU, og han har valgt riktig linje. Når han først kom inn på studiet valgte han å utsette millitæret til etter han er ferdig med studiene. Han deler hybel sammen med en kamerat av seg fra Kristiansund. De leier hybelleilighet hos tanten til kameraten hans. Gutten vår kommer hjem ca. hver 14 dag han. Han nærmer seg eksamen, og han bruker mye tid på å lese.

  Fin, fin ettermiddag til deg :)

  Klem, klem fra Mona Elisabeth  SvarSlett
  Svar
  1. Mona Elisabeth

   Tusen takk for koselig kommentar fra deg snuppa;)) På spiserommet for oss ansatte hadde vi TV som stod på. Og elevene fikk lov til å se på VM-øvelsene.

   Det var artig å få hjemm eldstemann i helga. Og han vil søke på medisinstudiet. Han har poeng nok til å komme inn. Men det som er artig er at han har lyst til å søke i Trondheim. Det blir spennedne å se hva han velger. Og spennedne å se hva han kommer inn på.

   Ha en fin kveld;))

   Stooor klem fra Ofmariel

   Slett