mandag 15. juni 2009

Grease - Summer Nights

11 kommentarer:

  1. Åh ja!:) Den sangen er jo populær ennå hos ungdommer i dag!:) Det er morsomt at musikk som ble laget da vi var tenåringer ennå lever i beste velgående!:)

    SvarSlett
  2. Morro å høre og se igjen sangene fra denne filmen;D

    SvarSlett
  3. Jeg er enig med de andre som har skrevet før meg. Musikken og sangene fra Grease har satt sine spor, og det er koselig at de ennå lever i beste velgående:)

    SvarSlett
  4. Ja:) Grease var og er så absolutt en av mine favorittfilmer:) Jeg kjøpte kassetten, men måtte erstatte den med CD for noen år siden:)

    SvarSlett
  5. Jeg så den filmen over 10 ganger! Rekord for meg hvertfall :-)

    SvarSlett
  6. Jeg koser meg masse når jeg sitter på youtube og ser igjennom gamle sanger fra 80- og 90-tallet Kaia, og det er moro å se og høre igjen sangene;))

    SvarSlett
  7. Det er det som er morsomt, Toril at enkelte sanger fra filem Grease lever i beste velgående 30 år etter;)) Begge jentene mine liker musikken fra Grease godt, og de liker også filmen godt.

    SvarSlett
  8. Jeg også kjøpte kassetten med musikken, Mona, og nå er den erstattet med CD;)) Filmen har satt dype spor i meg også;))

    SvarSlett
  9. Jeg er enig med deg, Ellen. Grease har satt sine spor, og det er morro at den kommende generasjon liker sangene og filmen også;))

    SvarSlett
  10. Du slår rekorden, Kari for hvor mange ganger vi andre så filmen;)) Gratulerer;)) Jeg har dessverre ingen premier til deg, men heder og ære holder vel?;))

    SvarSlett
  11. Jo, takk for det! He he, holder i massevis!

    SvarSlett