tirsdag 23. juni 2009

Sankthansaften, skolefri for barna og noen tirsdagstanker

I dag er det sankthansaften, det er midtsommer, og sola har snudd, men likevel er det en nydelig årstid med sommer;))

Jeg husker sankthansaftenene da jeg var barn. Alle voksne og barna i nabolaget der jeg vokste opp tente bål litt opp i lia ovenfor der vi bodde. Der grillet vi, og koste oss;)) Vi hadde en nabo som var flinkt til å spille trekksspill. Han spilte opp til dans for oss. Disse minnene sitter som spikret for meg den dag i dag;)) Denne feiringen ble en tradisjon for oss.

Der vi bor er det ikke særlig sjakktrekk å tenne sankthansbål. Vår sankthasfeiring går ut på at vi er noen naboer som samles, og vi griller ute i hagen. Hvis været er dårlig går vi inne for å spise, men er været fint, sitter vi ute i hagen;)) Barna leker sammen og koser seg. I kveld er det vår tur til å arrangere grillingen;))

Barna har nå skoleferie, og det synes de er godt;)) Mannen min og jeg jobber 50% hver, slik at en av oss hele tiden kan være hjemme for sikkerhets skyld til Christine. Nå er det snart gått 5 uker siden hun skadet seg, og hun blir mer og mer selvstendig. Vi har vært på kontroll, og alt har grodd bra;)) Legen mener Christine kan få fjernet stålpinnene i foten i begynnelsen av juli, og det gleder hun seg til. Hun er fast bestemt på å få med seg pinnene (som hun har hatt i foten) med hjem når de er fjernet. Det fungerer veldig bra å jobbe i 50% for oss begge to;))

På søndag kommer min yngste søster og de tre barna hennes til Oslo for å være hos oss en uke, og det blir koselig;)) Vi begynner ferien vår i midten av juli, og da reiser vi hjem til mamma og pappa for å være der i to uker, og det gleder jeg meg til;))

Det ser ut som om vi som har lukket bloggene våre, eller har kommentarinnstillinger slik at de som kommenterer bloggene må ha googlekonto slipper å få virusene inn på bloggene våre, men frekkheten lenge leve likevel! Nå har det ene viruset gått løs på et nytt offer. Stakkars Sila69 har fått noen ufine kommentarer fra det ene viruset! Det er akkurat det samme som skjedde da viruset gikk løs på meg i februar.

Jeg skrev min mening på den gamle bloggen til Toril, og det gikk ikke lang tid før viruset skrev en stygg kommentar på min blogg der det stod at jeg ikke hadde noe med å komme å blande meg inn i diskusjoner. WTF! Dersom en blogger har en åpen blogg, og har en diskusjon gående, er det ingen som kan nekte noen å skrive sin kommentar, og den som provoserer slik viruset gjorde på bloggen til Toril må regne med reaksjoner fra leserne. Viruset truet Toril også, og skrev at hvis Toril svarte meg med en kommentar kom hun til å hevne seg. Toril svarte meg, og der var helvetet løst!

Nå er det stakkars Sila69 som får gjennomgå med stygge kommentarer fra viruset. Hun er en flott blogger, og hun er meget reflektert. Jeg er fast leser av bloggen hennes;)) Sila69 har stilt opp for oss alle sammen hele veien, men dersom viruset nå går løs på Sila69 står vi alle sammen for å støtte henne! Vi tåler ikke mobbing, og det er den kampen vi skal vinne! Mobbere som dette viruset har ingenting på våre blogger å gjøre!

Jeg har læt om mobbing gjennom førskolelærerutdanningen, og et trekk med de som er mobbere er at de alltid legger skylden over på motparten ved å fortelle at det er de som blir mobbet. Dette gjennomskues fort, og viruset er allerede avslørt av mange, mange bloggere her på blogspot og på blogg.no.

Nå ønsker viruset at vi skal finne bloggen hennes, men jeg legger ikke to pinner i kors for å finne en evt blogg hun måtte ha! Den bloggen skal hun få ha i fred for meg. Vi vil bare være i fred for henne, og vi prøver alt vi kan for å få henne ut av vår verden. Det hjelper ikke, for viruset prøver alt hun kan for å helle bensin på bålet ved å provosere oss.

Jeg ønsker dere alle sammen en fin sankthansaften der dere måtte befinne dere;))

11 kommentarer:

 1. Kjempekoselig å lese innlegget ditt!:) Her blåser det, og det er grått vær. I kveld skal vi ha avslutning med koret som Halvard og jeg synger i, og det blir koselig, men jeg skulle ønske litt bedre vær da.

  Ønsker deg og dine en fin St.Hans aften, og kos dere så mye!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 2. Koselig midtsommerfeiring dere hadde da du var ung da:-) Vi tente av og til bål, men alt kom an på været. Nå har vi ikke noen tradisjoner lengre, men er det godt vær blir det grillings i hagen hos venner.

  Bra at det går framover med datteren deres:-) Koselig at søsteren din kommer på besøk til dere:-)

  Ha en fin dag.

  Klem fra Linn

  SvarSlett
 3. Koselig innlegg ja:-) Jeg håper dere hadde en fin kveld i går? Det hadde vi. Det ble tent bål, og det var små og store samlet til en fin St. Hansaften:-)

  Jeg også så at Sila69 hadde fått virus på bloggen sin, og jeg kaller dette viruset for tvers igjennom ondskapsfult! Jeg kommer aldri i livet til å lete etter bloggen til Tyra eller bloggen til Scheeba. Bloggene sine får de ha i fred for min del! Nå må det jammen meg bli slutt på at Tyra skriver kommentarer som anonym på bloggen til Sila69! Jeg gjennomskuer hennes anonyme kommentarer med en gang, og hun greier ikke å skjule seg samme hvor mye hun forsøker.

  Jeg tar avstand fra en slik oppførsel, og det vil jeg ærlig og oppriktig kalle å være oppegående. Alle som mener noe annet må være småkryp eller fantasivenner av Tyra.

  Jeg ble glad over å lese at lillepia deres er bedre:-) Det skal sikkert bli deilig å komme i normal gjenge igjen?

  Ønsker deg en fin dag:-)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for støtten fra deg og alle de andre!!
  Æ blir rett og slett kvalm over at viruset sender disse motbydelige kommentarene på bloggen min både som anonym og som Tyra!!
  Mister rett og slett lysten til å blogge!! Tenk, jeg har ikke nevnt virusene med ett ord i mine blogginnlegg, allikavel så sender hun disse kommentarene!! ÆSJ!!! Ho e ikke rett navlet det trollet, det er sikkert og visst!!!

  Så utrolig bra at det går så fint med Christine:)
  Ja, det blir vel gøy å få med seg hjem stålpinnene, og tenke på at dem har sittet inne i foten hennes;) Tøft!
  Vil ønske deg en trivelig dag:)

  Bloggklem fra meg:)

  SvarSlett
 5. Tusen takk, Toril;)) Koselig at du likte å lese innlegget mitt;)) Håper dere hadde en fin avslutning med koret.

  SvarSlett
 6. Takk for det Linn. Vi hadde en koselig St.Hansaften. Vi grillet i hagen vår sammen med noen naboer av oss, og vi hadde det koselig;))

  SvarSlett
 7. Tusen takk, Ellen;)) Vi hadde en koselig midtsommerfeiring, og vi grillet i hagen, spiste god mat, drakk kaffe og spiste is;)) Hørtes ut som om dere også hadde en fin feiring;))

  Ja, jeg så at Sila69 hadde fått stygge kommentarer fra Tyra, og jeg bruker ikke energi på å lete etter en blogg som hun måtte ha. For meg kan hun ha 10 blogger uten at hun skal få gleden av at jeg besøker henne.

  Jeg vet at det er Tyra som utgir seg som anonym. Dette har advokaten min fått bekreftet fra USA, fordi han skrev mail til google.com for en stund siden, for å få ip-nummeret på de anonyme kommentarene som vi mistenkte Tyra for å ha skrevet. Han mottok ip-numrene, og vi sammenliknet ip-numrene med de jeg hadde på Tyra fra før, og sammenliknet dem med andre bloggere, og det var Tyra sine ip-numre. Den kan hun ikke komme seg unna i det hele tatt.

  SvarSlett
 8. Det skulle bare mange, Sila69 at du ikke skulle få støtte fra oss! Du har jo vært den som har støttet oss hele veien. Jeg blir så sint når jeg leste at du helt uten grunn var blitt angrepet av virusen, og det uten noe grunnlag. Bare det sier mye om lavmålte oppførsel!

  Nei, du må ikke slutte å blogge, for da kommer viruset til å vinne, og det må ikke skje! Du har en veldig koselig blogg som jeg liker å lese, og du skriver så mye hyggelig! Dersom vi gir opp bloggingen vår, vil det samme si at viruset får viljen sin, og den skal hun faen meg ikke få av meg! Jeg driter i om hun har funnet bloggen min på blogg.no. Jeg har satt ip-sperre på henne, og jeg kommer til å legge ut akkurat de innleggene, bildene og videoene jeg selv vil. Blir viruet provosert, får hun dra dit peppern gror!

  Ikke gi opp, Sila69!

  Stor klem Gymjenta

  SvarSlett
 9. Jeg er helt enig;D Du skriver alltid så koselige innlegg;D Jeg håper det står bra til med deg? Her er alt bare bra, men det er ulidelig varmt. Nå har jeg tatt med meg PC'n i hagen, og sitter ute og koser meg;D Jentene dro på stranden sammen noen venninner og deres foreldre i dag. Selv hæler jeg ikke tanken på å bade i sjøen. Det skal mere til enn en uke med sol og varme før jeg hopper ut i sjøen.

  Ha en fortsatt fin dag;D

  Bloggklem fra Kaia

  SvarSlett
 10. Tusen takk, Kaia;))Jeg setter pris på slike gode ord. Det er ikke alltid lett å vite hva en skal blogge om, og nå i det siste har det vært for varmt for meg også til at jeg har orket å sitte ved PC'n.

  Det skal mye til for at jeg bader her i Norge også. Da skal være tropevarme noen uker. Jeg er en frossenpinn uten like!

  Ønsker deg og dine en fin dag;))

  Bloggklem fra Gymjenta

  SvarSlett
 11. Heia!!
  Nei, viruset skal overhode ikke vinne noe som helst når det gjelder meg og min blogg!!!
  Jeg blir ikke sjokkert lengre over hva det tvers igjennom ekkle vesenet kan få seg til å gjøre!!
  Fy og æsj for et menneske!!!

  Har du blogg på blogg.no???
  Ha en fin Onsdag!

  Bloggklem;))

  SvarSlett