fredag 3. juli 2009

Sommer, fredag og helg;))

Enn at det er fredag og helg igjen da? Vi skriver 03.07. Sommerferien for meg selv og min kjære begynner 17.07;)) 09.07 skal Christine på Ullevål sykehus for å fjerne stålpinnene hun har hatt i foten, og hun teller dagene;)) Ukene fra hun skadet seg har gått fort. Jeg husker i begynnelsen at jeg tenkte: "8 uker! Lang tid!", men de 8 ukene har fløyet av gårde.

De siste ukene har det vært varmt og nydelig vær;)) Vinduene har stått på vidt gap for å lufte ut. Det har vært for varmt til å gjøre husarbeid inne, men jeg gjør det meste fra morgenen av, for da er det svalt innendørs før solen kommer for fullt. Jeg er ikke vant til den varmen, så jeg finner meg fort en skygge under et tre, eller slår opp parasollen. Barna koser seg ute sammen kamerater og venner. De har snudd litt om på døgnet, men sover lengre om morgenen nå, og det er godt for dem.

Vi har vært noen dager på stranden og kost oss, og vi fant en strand som var lett tilgjengelig med tanke på rullestolen til Christine. Christine syntes det var deilig å komme seg på stranden, og vi hjalp henne ut i sjøen slik at hun kunne få bade litt, og det satte Christine stor pris på;))

Søsteren min og barna hennes (mine tantebarn) har vært på besøk hos oss i 2 uker, og det var koselig. Vi gjorde noe nesten hver dag mens hun var her. En dag var vi i Frognerbadet, en dag gikk vi i Frognerparken, vi var i byen og tok en utepils, og vi slappet av hjemme hos oss;))

Når vi har det så nydelig her, trenger vi ingen sydentur nei! Norge er like fint å feriere i, og søsteren min sa at det å være i Oslo var nesten som å være i syden.

17.juli begynner min kjære sin ferie, og da går turen hjem til Trøndelag;)) Det blir koselig å komme hjem til mamma og pappa, og treffe søsknene mine hjem. Broren min kommer også hjem fra Stavanger den ene uken mens vi er der. Vi kommer til å ta en tur til Sverige på campingtur slik vi pleier, og det gleder vi oss til;)) I sommer blir det ingen sydenferie pga operasjonen til Christine, men vi har bestilt oss sydentur til Gran Canaria for hele familien i vinterferien;))

Nå når været har vært så nydelig som det har vært, har vi grillet ute i hagen nesten hver dag, og det er så koselig;)) Om ettermiddagene lukter det grill fra de fleste hagene omkring i nabolaget vårt. Grilling er lukt av sommer;))

Jammen så er det stille fra viruset, og det var jammen på tide! Jeg nyter det å ikke ha viruset og Scheeba på bloggen min! Ennå tørr jeg ikke å åpne bloggen min, for jeg vil sikker på at denne stillheten vedvarer, og når jeg åpner bloggen min igjen, kommer jeg til å sette innstillingene slik at de som kan kommentere må ha googlekonto. Hvis viruset holder seg unna bloggene våre frem til etter vi har kommet hjem fra ferien, så kommer jeg til å åpne bloggen min igjen. De av dere som har innstillingene på googlekonto er blitt kvitt anonyme kommentarer som er stygge. Jeg vet jo at hun har funnet bloggen min som jeg har på blogg.no, men hun har ikke kommentert der.

Hva skal dere i helgen? Det blir grilling i hagen i ettermiddag. I morgen skal på besøk til noen venner av oss og barna deres, og der blir det grilling, og blir det bra vær på søndag går turen i Frognerbadet;))

Ønsker dere alle sammen en riktig god fredag, og en riktig god helg;))

8 kommentarer:

 1. Høres ut som om dere koser dere nå når det er sommer og sol!:) Vi har det kjempefint her i Trøndelag også, og det er varmt og nydelig!:) Her står vinduer og verandadør opp for fult om dagene, og det er nesten for varmt på soverommet om kveldene. Her om dagen måtte vi finne fram vifta vår for å sette på stua om dagen, og soverommet om natten!:)

  Jeg er helt enig!:) Det lukter sommer når naboene griller ja!:) Vi har bygget kattegård på verandaen vår, og sikret med netting rundt hele verandaen. Nå kan kattene går ut der for å kose seg når været er bra, og det liker de kjempegodt!:)

  Ja, jeg er kjempeglad for at det forhåpentligvis ser ut som om vi er kvitt viruset fra bloggene våre nå!:) Det var på tide!:) Nå har hun ikke kommentert stygt på kattebloggen min, og den har hun holdt seg unna, og det er jeg glad for!:)

  Når jeg kommenterer til deg på bloggen din på blogg.no, skriver jeg bloggadressen til kattebloggen min, for jeg tar ikke sjansen på at viruset skal finne bloggen min, og foreløpig har hun ikke funnet den, for flere sier at de ikke har funnet den!

  Ønsker deg en fin fredag og god helg!:)

  Bloggklem fra Toril

  SvarSlett
 2. Det høres ut som om dere har hatt det fint så langt i sommer:) Åh:) Det er herlig når det er nydelig vær som vi har hatt på Østlandet, men det er litt kjedelig å være inne for å jobbe når solen steiker utenfor.

  Godt å lese at Christine får fjernet pinnene sine denne uken! Jeg kan tenke meg hun synes det blir befriende:)

  Huff! Jeg blir så forbanna når jeg leser at viruset nå går løs på Sila69! Viruset er faen meg ikke lite frekk! Hun er alt for feig til å legge igjen kommentarer på de av bloggene som krever googlekonto! I stedet er hun feig at hun tror hun skjuler seg bak anonym.

  Ønsker deg en fin ettermiddag, og fin uke:)

  Klem Linn

  SvarSlett
 3. Det blir godt for datteren deres å fjerne pinnene hun har i foten sin:) Tenk så deilig det blir når hun nå får bade da? Jeg vil tro at hun kanskje er redd for å stå på foten i begynnelsen.

  Koselig at dere skal hjem til foreldrene dine i sommerferien:) Jeg vil tro at de koser seg når barnebarna kommer hjem.

  Du må ikke åpne bloggen din for tidig, for Tyra = anonym har ikke latt Sila69 være i fred! Nå er det hun som til stadighet får kommentarer på bloggen sin fra henne.

  Det ser ut som om de som har bloggene sine til å gjlede googlekunder er berget for kommentarer fra Tyra = anonym, men at Tyra prøver å nå oss gjennom Sila69. Så ikke åpne bloggen din for tidlig!

  Ha en fin ettermiddag, og fin uke:)

  Klemmer fra Nina

  SvarSlett
 4. Hei Gymjenta! :)

  Jammen har tiden gått fort siden datteren deres skadet seg? Nesten utrolig!
  Vi har også levd et skikkelig slaraffenliv siden ungene fikk sommerferie :)
  Og siden det har vært så varmt her så har alt gått saaaaakte!

  Jeg har ferie nå også men har ingen store planer foreløpig, men det er deilig å bare være hjemme og slappe helt av syns jeg. Er fornøyd med det jeg.

  Ha en fortsatt fin uke :-)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for koselig kommentar fra deg, Toril;)) Jeg setter stor pris på kommentarer i bloggen min;)) I morgen skal vi tidlig opp, for Christine skal fjerne pinnene i foten sin. Hun skal gjøre det i narkose, og i kveld så faster hun. Vi skal møte opp kl.07.30 på sykehuset i morgen.

  Ha en riktig god natt;))

  SvarSlett
 6. Åh ja, da;)) Vi har hatt en veldig fin sommer så langt, og vi har prøvd å finne på en god del sammen barna. Selvsagt har vi tilrettelagt en del for Christine, men i morgen så blir pinnene klenodium;)) Christine gledet seg da hun la seg, men gruet seg selvsagt til sprøytene og narkosen, og det er jo forståelig;))

  Ha en riktig god natt du også;))

  SvarSlett
 7. Ja, gjet om da Nina;)) Christine gleder seg som bare det, og hun hun er fast bestemt på å få med seg pinnene hjem. Vi har fortalt henne at hun ikke får til å gå på foten med en gang, fordi hun kanskje er litt stiv i foten etter å ha vært så rolig så lenge.

  Ha en god natt du også;))

  SvarSlett
 8. Ja, tiden har gått fort, Kari! Det gikk mye bedre enn vi trodde der og da når hun ble operert, men når vi så at Christine var så flink som hun var, ble vi også rolige.

  Det er så deilig å leve slaraffenliv om sommeren, men når det er så varmt som det har vært ute, orker vi ikke så mye heller.

  Ferie er å slappe av, og koble av fra det som heter hverdag og stress.

  Ha en riktig god natt;))

  SvarSlett