mandag 21. desember 2009

3 dager igjen til jul;))Tre dager igjen til jul;)) Ungene har sin etterlengtede juleferie. Og det synes de er deilig;)) I dag koste de seg til Julemorgen på NRK TV.

Hos oss er alt klappert og klart. Julegavene vi skal ha med oss hjem til Trøndelag ligger pakket i julegavebagen. Hele huset er ferdigvasket, og vi har pyntet til jul. I kveld skal vi pynte juletreet.

Vaskemaskinen går for fullt i dag. I kveld skal vi pakke alt inn i bilen;)) Vi kjører nordover i morgen tidlig. Min kjære har fri fra jobb i morgen og på lillejuleaften;)) Jeg gleder meg til å komme hjem til Trøndelag til mamma og pappa og mine to søstre og tantebarna mine;))

Jeg gleder meg til å feire jul sammen familien min som jeg er så veldig glad i;)) Og sjeg ser fram til alle de fine juleffilmene på TV'n i julen, og jeg gleder meg å glemme tidspress, og hverdagsstress som det kan bli for en trebarnsfamilie;))

På julaften blir vi hjemme hos mamma og pappa sammen min yngste søster, hennes mann og ungene deres. På menyen står det ribbe;)) Åh som jeg gleder meg til lukten av ribba. Da er det jul! 1.juledag har mamma og pappa hvert år julefrokost for familien. Da sitter vi lenge rundt frokostbordet og koser oss med deilig julemat og pålegg;)) Til middag spiser vi lutefisk. Det er godt med fiskemiddag midt i de enorme kjøttmiddagene. 2.juledag er vi invitert til min søster på kalkunmiddag;))

3.juledag er vi fem venninner fra gymnastiden som har en fast tradisjon å dra ut på en pub eller en kafé sammen. Blant annet Irenesola og Toril. Når vi treffes har vi det veldig artig sammen;)) Praten går for fullt med oppdateringer om hva som har skjedd det siste året, og vi ler så vi har vondt i magen;))


Romjulen kommer til å fly av gårde som den alltid gjør. Vi reiser hjem til Oslo igjen 02.januar. Det er godt å ha god tid når jeg først er hjemme i Trøndelag. Siden vi bor i Oslo er det ikke så ofte vi er i Trøndelag. Det hender jeg tar en impulstur hjem når jeg kjenner savnet etter Trøndelag blir for stor.

Er dere klar over at solen snur i dag? I løpet av januar/februar vil vi merke at solen kommer høyere på himmelen. Og ikke minst at dagene blir lysere og lengre;))

Jeg ønsker alle mine kjære bloggvenner (Susie, Catzy, Sila69, Mona, Grynet og Linn) en riktig god og fredfylt julehøytid sammen med de dere er glade i;)) Ta vare på dere selv og de rundt dere! Jeg setter stor pris på dere alle sammen;))

Tusen takk for det fine julekortet med bilde av ungene dine Irenesola;)) Jeg gleder meg masse til å treffe deg Irenevennen 3.juledag;)) Døtrene dine er blitt så store. Og det er nydelige jenter du har;))

Likeså til deg Toril. Tusen takk for det fine julekortet jeg fikk fra deg og mannen din også med bilde av de fine pusene deres;)) Jo mer jeg ser på bildet av kattemammaen til prinsessen vår jo mer synes jeg de er snytt ut av nesen på hverandre. Tenk at prinsessen vår blir 2 år 1.juledag;)) Du har beriket oss med verdens vakreste katt! Gleder meg til å treffe deg også vennen;))

Jeg kommer ikke til å være så mye på blogg eller facebook. Men jeg kommer til å sjekke bloggnyheter av og til.

En stor juleklem til dere alle

14 kommentarer:

 1. Det var et koselig innlegg;)) Vi er også så og si ferdig med alle gjørmål her. Jeg har igjen noen få gaver, men de skal jeg kjøpe i morgen. Den eneste plassen jeg holder meg unna er City Syd! City Syd er et mareritt nå før jul.

  I går la vi på alle teppene på gulvet, satte på plass bøker i bokreolen og pyntet opp med julepynt:)

  Jeg gleder meg til å treffe deg på 3.juledag:)Vi har garantert mye å fortelle hverandre om siden sist.

  Tusen takk for julekortet fra deg også:) Så stor sønnen deres er blitt. Han er jammen lik faren sin! Jentene deres er lik dere begge to. Det er på ungene våre at vi ser at årene går. Selv er vi like unge og pene som vi var for 22 år siden:) Hehe:)

  I Trondheim er det minus 10 grader, og det er fin julestemning. Dere må kjøre forsiktig Ofmarielvennen!

  Ha en fin mandag.

  Stor klem fra Irenesola

  SvarSlett
 2. Det står så på kalenderen vår også at det er tre dager igjen til jul:) Ungene har endelig sin etterlengtede juleferie. I dag hadde alle tre kosetimer på skolen.

  Hos oss er også alt ferdig og klapper og klart til vi kommer hjem 4.juledag. Juletreet skal vi pynte i kveld.

  I dag har jeg pakket det meste vi skal ha med oss hjem. Vi reiser med flyet i morgen ettermiddag. Det er godt å slippe å kjøpre bil hele veien til Kristiansund. Skal si det er nokså mye vi skal ha med oss. Noen av julegavene venter jeg med å handle til lillejuleaften.

  Lillejuleaften skal jeg i jobbsamtale på jobben hvor jeg jobbet før. Mannen min har fått et supert jobbtilbud i Kristiansund som han har lyst å takke ja til. Som jeg har nevnt før vil jeg ikke si noenting før vi har bestemt oss i julen for hva vi skal gjøre.

  Jeg må få takke så mye for julekortet jeg fikk fra dere i dag:) Våre julekort ble sendt på lørdag. Som døtrene deres har strukket seg siden i fjor! Det vistes veldig godt på bildet, og eldstemannen deres er også blitt så voksen. Koselig julekort som alltid:)

  Jeg skulle ønske jeg kunne være til stede å treffe dere når vennegjengen fra gymnaset skal treffes! Vær du trygg. Jeg skal tenke masse på dere. Dere får hilse så mye til Beate fra meg. Jeg fikk julekort fra henne og familien for en ukes tid siden:)

  Ønsker deg og familien din en fin mandag, god tur til Trondheim. Hvis ikke du kommer på bloggen før jul, så ønsker jeg deg og familien din en fin og god jul:)

  Stor klem Mona Elisabeth

  SvarSlett
 3. God tur oppover til Trøndelag, og kjør forsiktig! Vi har ikke råd til å miste et eneste menneske!

  Ungene mine har juleferie, og nå sitter de og koser seg foran TV'n og ser på Julemorgen. Selv har jeg fri i dag og i morgen for å være sammen med dem. Jeg skal på jobb igjen mandag 28.12, tirsdag 29.12 og onsdag 30.12.

  I dag skal vi ut for å handle julematen.

  Ønsker deg og dine god jul:) Ta godt vare på deg selv og de du er glad i.

  Juleklem fra Grynet

  SvarSlett
 4. Yeah! Jeg har også juleferie nå. Semesteroppgaven min ble levert på fredag:-)

  På lørdag var jeg i sentrum og fikk shopet julegaver, og jeg laget koselig julestemning i leiligheten min:-) Om kvelden hadde jeg besøk av 6 venner på gløggkveld. Vi hadde det kult:-)

  Jeg drar til mamma og pappa på julaften:-) Det skal bli digg å feire julaften sammen med familien min. Første juledag skal vi på julemiddag til tanten og onkelen min:-)

  Jeg har fri til og med 3.juledag. Da skal jeg jobbe 3 dager på sykehjemmet hvor jeg jobber. Så har jeg fri til 3.januar:-)

  Jeg skjønner godt at du gleder deg til å komme hjem til familien din. Ingenting er som å feire jul sammen familien sin:-) Jeg hadde ikke greid å feire jul uten mamma, pappa, broren og søsteren min.

  Jeg får vel ønske deg en god tur hjem. Så får jeg ønske deg og familien din en god jul:-)

  Klem fra Linn

  SvarSlett
 5. Når jeg skriver dette er dere vel på tur nordover hjem til familien din.

  Jeg har drevet og jobbet fra i dag tidlig. Jeg har tørket støv, vasket gulv, saltet og pepret ribben, og pakket inn noen julegaver. Juletreet vårt er også pyntet. Det pyntet vi i går kveld;=) Jeg vil ha julestemning på forhånd, for det er koselig med jul;=) Kattene våre var i ekstase da vi tok inn juletreet, og Blåmann var ikke snauere enn at han ville prøve å klatre i juletreet. De roet seg ned etter en stund. I dag tidlig da jeg stod opp fant jeg mistenkelig to juletrekuler på gulvet. Lurer meg på hvem av våre jeg skal mistenke for det?

  Våre eldste sov til kl.11.00 i dag, mens junior stod opp kl.09.00.

  I morgen skal gjøre unna vårt siste innkjøp av mat og drikke til julen.

  Tusen takk for et nydelig julekort;=) Moro at pusejenta deres fikk være med på julekortet. Jeg tar alltid vare på bilder jeg får på julekortene, og jeg setter dem inn i et album.

  Dere får ha en skikkelig god jul sammen familien din i Trondheim;=) Vi snakkes på sms.

  Stor, stor juleklem fra Catzy

  SvarSlett
 6. Vel overstått jul får jeg vel nesten si:) Jeg håper at du og familien din har hatt noen fine juledager sammen familien din?

  Selv har jeg hatt en fantastisk jul sammen med ungene mine. 1. og 2. juledag var det familieselskap. I kveld har vi frikveld, og vi skal slappe av hjemme :) Ungene drar til pappaen sin på onsdag. De skal være der til 1.nyttårsdag. Jeg begynner på jobb mandag 4.januar. Resten av juleferien min skal jeg kose meg, slappe av og treffe venner, slekt og familie:)

  Jeg ønsker deg og familien din en fin romjul:)

  SvarSlett
 7. Håper du og familien din har hatt en fin og god julefeiring?

  Vi kom hjem i går ettermiddag med flyet, og vi
  har hatt en herlig jul hjemme hos foreldrene mine:) Det har gått i ett siden vi kom hjem til Kristiansund.

  I kveld skal vi på flyplassen for å hente broren min og hans familie. De skal feire nyttårsaften hos oss, og blir hos oss til søndag 03.01. Jeg gleder meg til han og familien kommer:)

  Jeg tenkte på dere på søndag da du, Toril, Irene, May og Lisbeth traff hverandre:) Tusen takk for mms-bilder fra dere:) Det så ut som om dere koste dere:)

  I dag har vi brukt dagen til å pakke ut, vaske klær, og til å ordne gjesterommet vårt til vi får besøk:) Ungene våre gleder seg til søskenbarna deres kommer. Det skal bli koselig med besøk. Nå er ungene ute og går på skøyter. De fikk seg nye skøyter til jul, og de er blitt brukt mye denne julen:)

  Ha en riktig god jul videre, og kos deg:)

  SvarSlett
 8. Tusen takk Irenesola;)) Takk, City Syd er et mareritt i førjulstiden. Det kan jeg skrive under på. Samme er det med Oslo City også. Det er et mareritt på slike kjøpesentre når det nærmer seg jul. Vi skulle en tur på City Syd i går. Det var fullt av folk. Vi snudde og kjørte til byen i stedet.

  Jeg må få takke så mye for sist;)) Det var artig å treffe deg og de andre igjen;)) Denne tradisjonen med juletreff for vennegjengen vår er en hyggelig tradisjon som vi har holdt på med siden 19993;)) Det er noe jeg ser frem til når vi skal reise hjem til jul. Vi må få til å treffes når jeg kommer hjem i sommerferien;))

  Jeg håper du og familien har hatt noen fine juledager;)) Det har vi;)) Det er så artig å være hjemme til familien, og dagene har gått i ett siden vi kom.

  Takk det samme til deg også. Julekortet med bildet av ungene var fint;)) Tusen takk.

  Jeg ønsker deg fortsatt god jul.

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 9. Takk for hyggelig kommentar i bloggen min Mona Elisabeth;)) Du må ha takk for det fine julekortet jeg fikk fra dere. Jeg må si at ungene deres er blitt store siden sist.

  Jeg håper du og familien din har hatt en fin jul. Det har vi;)) Gjett om vi koser oss hjemme hos familien min? Ja!

  Du skulle ha vært sammen med oss på søndag da vi hadde vennetreffet;)) Det var en artig kveld. Og vi savnet deg også;)) Kvelden ble en kveld med mye prat, oppdateringer og latter;))

  Jeg ønsker deg og resten av familien din en fortsatt god jul.

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 10. Takk for koselig kommentar i bloggen min Grynet;))

  Jeg håper du og familien din har hatt en fin julefeiring? Jeg og familien min koser oss som bare det hjemme hos familien min i Trøndelag. vi blir her til 2.januar;)) Ingenting er som å feire julen sammen familie og søstre som jeg elsker så høyt;))

  Ungene våre koser seg. De besøker søskenbarna sine, er ute og aker, går på ski og nyter ferien;))

  Julaften feiret vi hjemme hos mamma og pappa. Min yngste søster, mannen hennes og ungene henns feiret sammen oss. 1.juledag hadde mamma og pappa julefrokost for oss, og julemiddag for hele familien. 2.juledag var vi på julemiddag til eldste søsteren min og familien. 3.juledag var jeg på en pub. Og der traff jeg 4 venninner fra gymnastiden (Toril og Irene fra bloggen og to venninner til av oss). Det var en artig kveld. Vi fikk oppdatert hverandre på det som hadde skjedd i løpet av det siste året, vi lo og pratet masse;))

  Jeg ønsker deg en fin jul videre.

  Bloggklem fra Ofmariel.

  SvarSlett
 11. Gratulerer så mye med levert semesteroppgave Linn;)) Det var sikkert deilig å få juleferie vil jeg tro;)) Jeg husker da jeg studerte at det var en befrielse å bli ferdig med oppgaver som skulle leveres. Og det var herlig å komme hjem til familien i ferien;))

  Jeg håper du hadde en fin julefeiring hjemme hos familien din? Vi har hatt noen fine dager hjemme hos familien min. Og vi har bare kost oss alle dagene;)) Ennå har vi noen dager til hjemme hos mamma og pappa før vi reiser hjem.

  Ha en god jul fortsatt.

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 12. Takk for koselig kommentar Catzy;)) Nå er jeg hjemme hoss mamma og pappa. Og vi har kost oss som bare det hver dag i julen;)) Ennå har vi noen deilige dager igjen før vi reiser hjem;))Vi reiser hjem på lørdag 2.januar.

  Tusen takk for den fine julegaven jeg fikk fra dere;))

  3.juledag møtte jeg Toril, Irene og to gymnasvenninner til fra gymnastiden;)) Det var artig å treffe dem igjen. Vi fikk pratet masse, oppdatert hverandre og vi lo mye;)) Artig kveld var det;)) Det er når vi blir eldre vi setter større og større pris på kontakten med tidligere klassekamerater;))

  Jeg håper dere har hatt en fin jul?

  Abyssinerprinsessen vår var også i hundre da vi pyntet juletreet, og du skulle sett henne på julaften når hun oppdaget de fine gavebåndene. Til slutt måtte vi ta henne på soverommet hvor mannen min og jeg sover, for gavebånd har jeg lest er farlig for katter.

  Ha en fortsatt fin jul, og hilse familien din.

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 13. Takk det samme til deg Grynet;)) God overstått jul;))

  Du aner ikke som vi koser oss hjemme i Trøndelag. Det gjelder hele familien;))Dagene har gått alt for fort. Heldigvis har vi noen dager igjen før vi hverdagen innhenter oss. I mellomtiden skal vi nyte hver en dag hjemme hos min kjære og elskede familie;))

  Du får ha en fortsatt god jul du også.

  Bloggklem fra Ofmariel

  SvarSlett
 14. Artig å høre fra deg Mona Elisabeth;)) Vi har det fint hjemme i Trøndelag hos mamma og pappa. Hele familien koser seg. Ungene våre besøker søskenbarna sine, leker ute i snøen med akebrett, går på ski og koser seg med spill;))

  Du skulle vært sammen med oss 3.juledag;)) Vi tenkte på deg alle sammen. Du var og er jo en super venninne som vi alle sammen setter stor pris på. Vi fikk oppdatert hverandre over hva som hadde skjedd i løpet av det siste året. Og som vanlig hadde vi det artig;)) Det er artig vi kan holde kontakt på mail, chat, facebook og blogg;))

  Jeg håper dere får fine dager sammen broren din;)) Ha en fortstatt god jul.

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett