fredag 20. mars 2015

Voksne kranglefanter i 40 - 55 års alderen på blogg.... Pinlig.

Eeeendelig fredag igjen. Og det er godt;)) I dag har jeg brukt fridagen min på husrengjøring til helgen. Nå lukter det rent i huset. Det blir en stille og rolig helg uten noen store planer. Hvis været blir bra skal vi gå en tur på søndag. Og søndagene er fine dager til å gå tur på;)) Det er godt å komme seg ut i naturen å få frisk luft. Jeg har alltid vært et naturmennske. Og jeg er glad i å gå turer i skog og mark. I naturen henter jeg inspirasjon. Og jeg blir fylt med nye energi;))

Jeg kan ikke slutte å spørre meg selv hva er grunnen til at folk blogger? Og de jeg har i tankene er voksne bloggere i alderen 40 - 55 år. Ikke her på blogspot. Men på blogg.no.

Jeg trodde folk blogget fordi de vil fortelle om livene sine, vise frem bidler de tar, viser frem håndarbeid de lager, vise frem dyrene sine og blogge om interessene sine slik at andre lesere får ta del i livene deres. Det var det jeg trodde.  Jeg blogger fordi jeg synes det er artig. Og fordi jeg vil oppdatere familie, slekt og venner som bor langt unna om det som skjer med familien min. Jeg har mine faste lesere og bloggvenner som følger meg. Men jeg er ikke så flink å blogge som mange av mine bloggvenner. Og det beklager jeg. Jeg har et mål om å oppdatere bloggen en gang i uka. Men av og til er bedre enn ingenting;))

På blogg.no foregår det en 3 måned gammel krangel mellom to voksne bloggere som er mellom 40 og 55 år. Krangelen deres begynte i mellomjula da Synskepggy kommenterte på et blogginnlegg som Lovelulu hadde skrevet. Lovelulu begynte med en gang inne på bloggen til Synskpeggy å kverulere og krangle. Krangelen mellom Synskepggy og Lovelulu eskalerte fort. Og etter dette har det vært innlegg etter innlegg med krangling og beskyldninger frem og tilbake. Begge bloggere shouter innlegg på forsiden av blogg.no hvor de beskylder hverandre for å mobbe. Jeg støttet Synskepggy i begynnelsen. Og det skrev jeg til henne på bloggen hennes. Det var stille og rolig fra SP og LL i fire uker. Men for noen dager siden braket krangelen løs igjen. Både SP og LL er like ille når det gjelder å provosere. Jeg har åpnet øynene mine. Og jeg ser at denne barnslige krangelen har begge to like mye skyld i. SP fordi innleggene hun skriver kan provosere LL. Og LL som lar seg bli provosert. Det øynene mine ser er to damer som elsker å få oppmerksomhet når de krangler. Ingen av dem kan forvente min støtte. Og jeg blir pinlig berørt på begge to sine vegne når jeg ser hva de skriver om hverandre. Den ene forsvarer seg og tar igjen på den andre. Begge skriver usaklige beskyldninger til hverandre. Og ingen av dem skjønner at de må gi seg. Den ene snakker om valg som den andre må ta. Det er ikke bare den ene som må ta valget? 

Jeg er enig med SP at LL kan velge å overse bloggen. Og LL kan stoppe med å gå inn på bloggen til SP for å la seg provsere. SP kan på sin side velge å blokkere ip-nummeret til LL. Da tror jeg det hadde blitt rolig og stille på bloggen til SP. 

Hva skjer når det foregår dumme krangler som det SP og LL har holdt på med? Lesere som støtter SP kommenterer og lesere som støtter LL kommenterer. Stakkars den som ikke støtter riktig person. Den blir halshugget. Og hodet lagt på et fat. Men det som skjer er at de som velger å kommentere på bloggen til SP ikke tørr å skrive navnet sitt eller bloggnavnet sitt. Og de som har blogg tørr ikke linke til bloggene sine i redsel for at kranglefantene skal begynne å krangle inne på andre blogger. Det som blir resultatet er at lesere trekker seg unna. For de vil ikke være delaktig i kranglingen. Vi som sitter på sidelinjen obsererverer og synes denne krangelen er barnslig. Og det slår aldri feil at den ene kranglebøtta trekker inn utenforstående bloggvenner som ikke har noe med kranglingen å gjøre. Navn på personer som ikke har vært med i krangelen trekkes fram som syndebukker. De blir stemplet som mobbere og det som verre er. 

Om denne kranglingen er mobbing er jeg usikker på. Men det er barnslig og dum kranling på barnehagenivå. Du sa det, nei jeg sa ikke det, jo du gjorde det, skaff deg hjelp osv. Og sånn går dagene;)) 

Under forrige runde med krangling mellom LL og SP fikk jeg så hatten flagret fordi jeg søttet SP av en annen godt voksen dame på over 50 år. Jeg kaller denne bloggeren for IJ. IJ beskyldte meg for å være en falsk person. Men når det er sagt er det ikke første gangen IJ har beskyldt meg og mange andre bloggere for å være falske personer.

Jeg har ikke tallet på hvor mange ganger IJ har vært ufin og stygg mot andre bloggere. Og de bloggerne får støtte fra sine lesere. Det tåler ikke IJ å se. Og det hagler med beskyldninger fra IJ om at de som søtter den bloggeren er falske personer. IJ beskylder bloggeren som hun har vært ufin mot å skrive egne støttekommentarer til seg selv. Hun dikter opp sine egne virkelighetsfjerne løgner som ikke henger sammen om at de som har en annen mening enn IJ er hjernevasket. Og IJ mener at de som ikke har samme mening som henne ikke kan tenke selv. Alle disse virkelighetsfjerne løgnene som IJ skriver skriver hun fordi hun er livredd for å høre sannheten som sin egen falske og ekle bloggoppførsel. Personangrep og løgner er henens forsvar når IJ møter motstand.

IJ viet meg det latterligste innlegget jeg noen gang hadde lest. I innlegget sitt skrev IJR at hun visste jeg var fake fordi hun hadde vært inne på min facebookprofil. Etterpå hadde hun hadde søkt i folkeregisteret, i telefonkatalogen og på opplysningen 1881 for å finne meg. Hun kunne ikke finne meg der. Konklusjonen var at jeg er en fake person.

Jeg kunne ikke annet enn å le av det dumme innlegget til IJ;))

1) Min facebookprofil er lukket for alle utenom de jeg er facebookvenner med. 


Dette er det som møter de som ikke er mine facebookvenner;))


Spørsmålet mitt som jeg stilte til IJ var hvordan hun kunne finne meg på facebook når jeg har blokkert henne? Til orientering kan jeg fortelle at jeg og 4 andre bloggere blokkerte IJ fra å oppsøke våre facebookprofiler i begynnelsen av 2011. Når jeg har blokkert en person, betyr det at hun ikke kan finne meg på facebook. IJ svarte aldri på mitt spørsmål. Og det betyr at hun ble tatt med buksene nede;))

2) Etternavnet mitt er pikenavnet mitt. Og på opplysningen 1881 står mobiltelefonnumrene til meg og ungene registrert på min mann.

3) IJ må vite hva mannen min heter for å finne adressen min;)) Og det gjør hun ikke;))

4) Jeg har vært bevisst fra første dag på bloggen å ikke nevne navn på noen av mine familiemedlemmer (min kjære mann, ungene våre, foreldre og søstrene mine).
Og det var noe av det mest underholdene innlegget jeg til da hadde lest på lenge;)) Jeg forstod at det var meg IJ mente. For jeg hadde et facebookmerke liggende som link på bloggen min.

Innlegget som IJ skrev var det dummeste og mest hjernedøde innlegge jeg noen gang hadde lest. Selvfølgelig tok jeg printscreen av innlegget hennes. Huff jeg glemte jo at det er forbudt ved norsk lov å ta kopi av andres blogger. Forbudet gjelder alle andre enn IJ;)) Hihihi;))

IJ har fått det for seg i det fantasifulle hodet sitt fult av løgner at det ikke er meg som driver bloggen min. Og at facebookprofilen min er falsk. Hun kan gå i gang med å lete opp min barndomsvenninne (Toril) og mine sine felles abyssinervenner fra rasekattmiljøet i Norge for å spørre dem;)) Da tenker jeg pipen på dama får en annen lyd. Men kjenner jeg den dama rett er hun alt for feig til å gjøre det;)) Det er greit å ha det i kjeften bak et tastatur;)) For meg gjør det ikke noen verdens ting at hun ikke tror på meg. Hun får fortsette å tro på sine oppdiktede fantasiløgner som hodet hennes er fult av.

Det er kritikkverdig at et Norges største bloggsted lar bloggere som blogger der få lov til å krangle i full offentlighet. Og jeg tenker mest på de aller yngst bloggerne het ned i 11-12 års alderen. Hvis krangling hadde utspilt seg blant bloggere i 11 - 15 års alderen hadde jeg forstått det og hatt en forklaring. Bloggere i 11 - 15 års alderen vet hvordan de skal oppføre seg på nettet. Men når de innvolverte kranglebøttene er 40 - 55 år gamle klarer jeg ikke å forstå eller forklare hva det er som driver dem til å fortsette å krangle offentlig. For meg og mange andre voksne bloggere er det ubegripelig.
Blogg.no må da ha et ansvar for å stoppe bloggere sin negative nettatferd? For jeg kaller krangling, kverulering og drittslening mellom to eller flere bloggere for neagtiv nettatferd. Vi som sitter på sidelinjen og ser på kranglingen velger å kalle dere for nettroll.

Jeg har lest at det foregår mye mobbing blant bloggere på blogg.no. Og det finnes klare bloggere som har ett formål om å hetse og mobbe andre bloggere. Det er mange som har rapportert disse bloggene til blogg.no i håp om at blogg.no kan slette bloggene. Men svaret de har fått fra ledelsen i blogg.no er at de må anmelde bloggen til politiet før bloggen kan slettes. Politiet på sin side sier at det er ikke deres ansvar å få en blogg slettet. For de mener at det er de ansatte på bloggplattformen sin oppgave å slette blogger hvor mobbing foregår. Men da er man like langt. Og det er kritikkvedig at et bloggsted fraskriver seg ansvar når de vet at mobbing foregår. Bloggere som opplever å bli mobbet på blogg.no skal ikke oppleve å være kasteball hvis de opplever å bli mobbet. Hvis mobbing skjer på arbeidsplass for eksempel på skolen hvor jeg jobber som lærer blir mobberne utvist. Og sånn burde det være på blogg.no også. Men er det sånn. Nei dessverre;((

Det er på tide at den svnske utgaven av Trolljegerne fortest mulig kommer seg over grensen til Norge for å ta tak i nettrollene. Og jeg vet nøyaktig hvilke bloggere jeg skulle ha tipset disse trolljegerne om...
Jeg er klar over at jeg nå legger hodet mitt på sølvfat til de glupske ulvene på blogg.no. Men jeg lar meg ikke stoppe når enkelte bloggere sitt forsøk på å kvele ytringsfriheten min. Og jeg skriver mitt innlegg med god samvittighet fordi jeg ønsker andre bloggere skal få øynene opp for ha det de holder på med. 
Jeg er også klar over at innlegget mitt kommer til å bli lest av noen nettrollene. Og jeg vet at veien ikke er lang for å ta printscreenbilde av innlegget mitt eller av kommentarer som bloggvennene mine skriver.  Husk på å gi meg æren for blogginnlegget. Og ikke la andre får æren av mitt blogginnlegg fordi i deres fantasi løpe løpsk med dere;)) 
Jeg følte for å ta opp dette temaet. For hvis det er noe jeg brenner for er det å bekjempe negativ nettatferd på sosiale media.  Og vi voksne bloggere har et felles ansvar å være gode forbilder for ungene. 


Ha en fin fredag alle mine bloggvenner og lesere;))


11 kommentarer:

 1. Så bra skrevet. De skjemmer seg ut for hele landet slik som de holder på.

  SvarSlett
  Svar
  1. Moffeliten!

   Takk for det. De skjemmer seg ut som de holder på. Det er sikkert og visst. Og jeg får meg mang en god latter av de to;))

   Ha en fin kvled;))

   Slett
 2. Kjempebra innlegg!

  Jeg har trukket meg helt bort fra denne kranglingen, for jeg orker ikke være med på det! Det har jeg også sagt til Synskepggy. Jeg blir kjempesliten av kranglingen mellom Synskepggy og Lovlulu/Kari. Nå har jeg ikke vært inne på bloggen til Synskpeggy. De to får krangle i fred helt på egen hånd.

  I mellomjulen da dette begynte støttet jeg Synskepggy, for da var viste Lovelulu/Kari en sjokkerende, stygg, barnslig og kverulerende oppførsel jeg aldri har sett maken til hos en voksen blogger noen gang.

  Når krangelen begynte igjen bestemte jeg meg for å trekke meg helt ut! De får bare fortsette på egen hånd.

  Offentlig krangling på blogg som dette er pinlig og flaut, og jeg støtter ikke slik oppførsel som dette!

  Lovelulu får bare tro i fantasien sin at jeg er med på kranglingen, noe jeg over hodet ikke er! Den dama har jeg mistet respekten for etter alle løgnene hennes, og personer som lyver er ikke verdt skitvatnet i mine øyne.

  Tusen, tusen takk for det kjempeflotte innlegget ditt vennen!

  Ønsker deg en kjemepfin fredag, og ei kjemepfin og god helg :)

  Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  SvarSlett
  Svar
  1. Toril!

   Det er bra å høre at du har trukket deg bort fra denne kranglingen. Og trukket deg ut av bloggen hennes. Ingen vil være bekjent av å kommentere på en blogg hvor det krangles usaklig i dagevis, hvor begge to provoserer, hvor ingen vil gi seg og begge to skriver innlegg og motinnlegg som handler om den andre. Og begge to har skylden. Ingen er bedre enn den andre.

   Hadde de bare visst hvor latterlig denne krangelen virker for de som sitter på sidelinjen hadde de skjemtes. Og de som leser det de to krangler om ler av dem.

   Hold deg fortsatt langt unna de to kranglefantene der. Og ikke ta parti med noen av dem. Denne uenigheten må de selv ordne opp.

   Ha en fin kveld snuppa mi;))

   Stooor klem fra Ofmariel

   Slett
 3. Hærregud sei æg. Sei mæg ska deg aldri blir rolig med kranglinga?

  Ho der Love lulu dama. Æsj førr ei kjerring. Æg trudd at voksne oppført sæg som voksne og ikkje som nån unga i verste trassalder. Æg læs ikkje bloggen tel ho SP men æg har sett innom av og tel. I dag læst æg bloggen hennes for første gang sia februar. Det e ein blogg æg ikkje syns e interessant. Æg meina at både Love Lulu og ho SP e like god tel å provoser hverandre. Sei mæg skjønna dæm ikkje at dæm kan miste læsera når dæm hold på sånn?

  Æg læst også bloggen tel ho Love Lulu og æg rista hauet. Det æg syns va komisk e at Love Lulu påpekt i kommentaran sin på bloggen tel SP at dæm som skriv kommentara uten å linke tel bloggan sine at dæm e fake persona. Akkurat som dæm som gjør det på bloggen tel Love Lulu e riktige persona. Dæm e like så fake persona som det dæm på SP sin blogg e. Feilfrie dobbeltmoralista med fult av feil fins over alt.

  Ho SP har faktisk et valg hvis ho øsnka å stopp det her og det e å blokker ho Love Lulu fra å skriv på bloggen hennes. Love Lulu kan ha viljestyrke nok tel å slutt å kommenter på bloggen. Det begge to burde ha gjort va å starta blogginga si på nytt igjen med blanke ark.

  Selvfølgelig e sitt ho Inger J å fyre opp ho Love Lulu. Likesinna folk veit å finn hverandre over alt :) Inger J byr mæg i mot. I hvært fall etter ho trua mæg på bloggen æg hadde. Heile dama e en falsk lystløgner tvers igjennom og ho e ein stor dobbeltmoralist som sjøl trur i det fantasifulle haue sitt at ho e feilfri. Ho e fylt av hat heile kjærringa. Æg spyr av ho.

  Du sendte mæg printcreenkopien av det innlegget ho hadde skreve på bloggen sin på pm på facebook til mæg. Det e ingen som tar den dama seriøst. Æg e fast lesar av tre bloggera på 40 + gruppa på blogg.no og dæm har ikkje et godt ord å sei om den dama. Dæm unngår ho for alt som e verdt førr dæm har sett kordan ho har oppført sæg i mange år.

  Æg kommer aldri tel å blogge på blogg.no. Ledelsa på blogg.no e jævla feig som ikkje tar mobbinga på alvor og æg synes at dæm bortforklare et alvorlig nettproblem som foregår på den bloggstedet der. Æg skjønna ikkje at det e lov en gang. Dæm har ansvar enten dæm vil innrøm det eller ei.

  Æg ønska dæg ein fin kveld :-)

  Bloggklæm fra mæg

  SvarSlett
  Svar
  1. Siri Elise!

   De hadde et opphold på 3-4 uker før de begynte å krangel som noen småunger i sandkassen.

   Begge to har like mye skyld i kranglingen. Og begge to vet å fyre opp bålet på hver sin måte. Jeg har mistet respekten for de begge to. Hvis de vil ha slutt på kranglingen må begge to gi seg. Og de må blogge om noe helt annet. LL må slutte å tro at alt SP skriver handler om henne. De må holde seg borte fra bloggene til hverandre. Og ikke gå inn å lese noe av det den andre sier.

   Jeg ler av de to. Og det er fordi det blir for dumt;))

   Ha en fin kveld;))

   Stooor bloggklem fra Ofmariel

   Slett
 4. Hva er vitsen med å blogge hvis man skal krangle på den måten de to holder på med? Jeg skjønner det ikke, og jeg trodde at blogg skulle være lystbetont noe du gjør fordi du vil dele ting som du gleder deg over med leserne dine? Hvordan kan noen av de to bloggerne synes blogg er gøy når det krangles i dagesvis. Hvis det hadde vært min blogg hadde jeg slettet bloggen min og laget en ny med blanke ark.

  Ingen av de to damene er bedre enn den andre. Begge to ser ut til å like den oppmerksomheten de får når de krangler. De skulle visst hvor dumt det ser ut for oss som har sett på dette. Jeg har sett på, og det blir komisk ut av det når de nekter plent på at de har skrevet noe. Hvis du leser kommentarene tidligere i innlegget ser du at en av dem har skrevet det. Korttidsminnet til de to er ikke helt intakt når de ikke husker hva de skrev tidligere, og så nekte på det senere. Da fremstår du som komplett dum.

  11.03 - 15.03 ble det var det skrevet 134 kommentarer.
  15.03 - 18.03 ble det skrevet 231 kommentarer
  18.03 - 19.03 ble det skrevet 156 kommetarer
  19.03 - d.d. ble er det kommet inn 157 kommentarer

  Til sammen blir det 678 kommentarer bestående av krangling, kverulering og provosering. Hva signaliserer det til de som leser bloggen? At SP liker å krangle og kverulere og at denne Lovelulu liker oppmerksomheten hun får når hun krangler med SP. SP og Lovelulu burde virkelig skjemmes begge to. Jeg mener dette er pinlig lesing, og jeg klarer ikke sitte å lese alt. Du kan sammenlikne det med når de viser idolaudition på tv. Det kommer inn en deltaker som tror at hun synger som en gudinne. Når hun begynner å synge skjærer det i marg og i bein fordi det er falskt. Tilbakemeldingene fra dommerne er slakt, og den stakkars deltakeren går gråtkvalt ut. Slik tv liker jeg ikke, og jeg blir pinlig berørt på jentas vegne som stilte opp i idol. Hvorfor har ingen fortalt henne at hun ikke har sangstemme? Det er akkurat på den måten jeg føler når jeg leser den barnslige kranglingen mellom SP og Lovelulu.

  IJ har jeg nevn nok, og jeg velger å hoppe over å skrive noe om det damemennesket der, bortsett fra at hun er tvers igjennom falsk og løgnaktig. Hun har i det minste vett nok til å trekke seg bort når hun har møtt nok motstand i motsetning til Lovelulu.

  Du må ha en fin søndag :-)

  Godklem fra Irene  SvarSlett
  Svar
  1. Irene!

   Takk for svaret ditt;)) Jeg skjønner ikke vitsen jeg heller. For alle utenforstående blir det for dumt. Og jeg har fått meg mang en god latterkule med usaklige beskyldninger frem og tilbake;))

   Jeg er enig at begge to er like gode til å fyre hverandre opp med kranglingen. Og begge to lar seg fyre opp av hverandres kveruleringer og beskyldninger frem og tilbake mot hverandre. Det blir som småunger som krangler i barnehagen.

   Jeg skygger langt unna begge to sine blogger.

   Jeg støtter ingen av dem. Og har ikke tenkt å gjøre det. De skaper utrivelig stemning på blant voksne bloggere på blogg.no. Det har jeg hørt andre bloggere har sagt.

   Begge to begynne å late som om den andre ikke finnes. Og de må slutte å lese hverandre sine blogger og kommentarer. Det som skjer er at leserne ikke tørr å kommentere noe på bloggene deres. For de får pepper med en gang de forteller at de er uenige med dem. Det får de tåle å høre når de krangler som de gjør.

   Ha en fin kveld;))

   Stooor klem fra Ofmariel

   Slett
 5. Herremin for ei suppe! At de gidder? Den kranglingen er rene barnehagementaliteten, og de to skal være voksne? Jeg finner ingen ord, for jeg trodde aldri jeg skulle få være vitne til en krangling som det de to har holdt på med. siden nyttårshelgen.

  Jeg mener at Synske Peggy har mye mer å komme med enn Lovelulu. Det sier mye om Lovelulu som lar seg provosere av bildet av en søt hamster, og jeg synes det virker som om hun elsker å bli provosert bare for å krangle. Hva slags liv har hun? Når Lovelulu sitter på bloggen til en annen blogger og krangler om natten. Da har hun det ikke bra med seg selv, for det er langt fra normalt å sitte på datamaskinen døgnet rundt.

  Jeg er glad for at jeg ikke har noe å gjøre med de to.

  Det er underholdning å se på kranglingen, for det de skriver blir usammenhengende og morsomt. Jeg ser for meg et bilde av to unger i sandkassen som krangler om bøtte og spade :-)

  Synskepggy har en interessant blogg som er interessant å lese. Mitt inntrykk av bloggen til Lovelulu er at hun er en en dame som er alt for opptatt av det ytre og materielle ting. Det er opp til henne, men det er mitt førsteinntrykk av henne etter det lille jeg har lest på bloggen hennes. Hun fremstår som en sjalu type.

  IJ er IJ, og hun har alltid vært seg selv lik. Hun kommer aldri til å forandre seg. Jeg har mistet all respekt for henne og alle løgnene og oppdiktede fantasiene hennes. Det blir for usammenhengende det hun driver med, og den typen blogger tar ingen alvorlig :)

  Fin, fin ettermiddag til deg :-)

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  SvarSlett
  Svar
  1. Mona Elisabeth!

   Takk for kommentaren din. Spørsmålet om hvorfor de orker å krangle hele tiden er det mange som har spurt seg selv om. Svaret på det vet bare de to.

   Jeg er litt enig med deg at SP har litt mer å skrive om enn LL. SP har brukt å ta opp en del interessante samfunnsrellaterte temaer som hun interesserer seg i. Og det er temaer mange kjenner seg igjen i. Mens LL sin blogg er overflatsik etter min smak.

   Jeg skjønner ikke hvorfor det gjentatte ganger på bloggen til SP utspiller seg krangling mellom en eller flere av leserne. Men som jeg leser bloggen til SP nå er hun flink å provosere. Enten provoserer hun indirekte eller åpenlyst.

   Kranglingen mellom LL og SP har gått alt for langt. Og vis om står utenfor kan ikke annet enn å le av dem;)) Den barnslige kranglingen blir for dumt.

   Begge to må gå i seg selv. De må slutte å lese bloggen til den andre, de må late som om den andre ikke finnes, de må slutte å else komemntarene som den andre får og bare tenke på seg selv og sin egen blogg.

   Førsteinntrykket for en ny leser som leser en blogg full av kranglekommentarer vil skremme den leseren. Og hadde jeg vært SP ville jeg slettet alle kranglekommentarene og begynt med blanke ark igjen. Jeg ville begynt å bruke ip-blokkering for å unngå å få inn kranglevorende lesere og kverulanter.

   Ha en fin kveld;))

   Stooor klem fra Omfariel

   Slett
 6. Catzy!

  Takk for kommentar;)) Jeg er drittlei av å daglig lese kranglingen, kveruleringen og provoseringen frem og tilbake mellom SP og LL. Begge er like gode til å kverulere. Og ingen av dem er bedre enn den andre. Der er min mening.

  Andre bloggere som sitter på sidelinjen og leser den barnlige kranglingen får en god latter. For de dummer seg ut;)) Du får en følesle av å overvære en krangling mellom småunger. Og partene i denne krangelen er 40 - 55 år;))

  Hvorofor orker de å bry seg så mye om hverandre? Det skjønner jeg ikke. LL kan overse helt bloggen til SP og omvendt. LL trenger ikke lese kommentarene som leserne til SP skriver. Og SP trenger ikke lese kommentarene som leserne til LL skriver. Ip-blokkering er en utmerket ting for å stoppe kranglefanter;)) Den fuksjonen tror jeg SP har glemt hvordan fungerer;))

  Jeg skjønner hvorfor bloggere ønsker å ha ip-kontroll på bloggene sine. Det er for å luke ut lesere som vil kverulere og krangle.

  Jeg har bestemt meg. Jeg kommer ikke til å kommentere på SP sin blogg før jeg ser at kranglingen har roet seg. Og roer den seg ikke kommer jeg ikke til å kommente på bloggen hennes. Verken SP eller LL får min støtte.

  Ha en fin kveld snuppa mi;))

  Stooor klem fra Omfariel

  SvarSlett