søndag 27. september 2015

Er det trynefaktoren som gjelder på blogg.no når bloggere får straffesanksjoner?

Forrige helg utspilte det seg en heftig bloggkrangel på blogg.no blant tre voksne bloggere. Velger å kalle bloggerne Blogger 42 år, Blogger 52 år og Blogger 56 år. 

Blogger 42 år og Blogger 56 år har hatt en heftig krangel gående siden desember 2014.

I slutten av desember 2014 skrev Blogger 42 år et innlegg om å bruke botox, restylane og skjønnhetsoperasjoner. Og hun ville høre meningene til leserne sine. 

Blogger 56 år skrev en saklig og fin kommentar som på bloggen til Blogger 42 år. Samme kveld begynte Blogger 42 år begynte å krangle, kverulere og bråke på bloggen til Blogger 56 år i hennes kommentarfelt. Og de holdt det gående med barnslig krangel frem til påsketider. Da begynte det å rose seg.

Da det stod på som verst valgte Blogger 56 år å sette ip-blokkering på kommentarer fra Blogger 42 år slik at kommentarene fra hennes ip-nummer ikke slapp igjennom.

Ny taktikk fra Blogger 42 år var å kommentere som anonym fra mobil eller nettbrett på bloggen til Blogger 56. Men hun ble avslørt for å være den anonyme ganske fort.

Blogger 56 år valgte en periode å sette kommentarkontroll på alle kommentarer som ble skrevet på bloggen hennes. Og det var for å se om det roet seg med anonyme kommentarer. Dessverre gjorde det ikke det. Det haglet inn med anonyme stygge kommentarer med kun ett formål, nemlig å provosere, kverulere og krangle.

Blogger 56 år har et åpent kommentarfelt. Og det vil si alle alle som ønsker kan fritt kommentere på bloggen hennes. Uansett om en blogger har et åpent kommentarfelt og ikke, har abosolutt alle blogglesere et ansvar å vise normal høflighet og folkeskikk inne på et kommentarfelt hos en blogger! Sånn er det bare. Dessverre blir noen litt for tøffe bak PC-skjermen, og durer i vei med anonyme kommentarer for å ødelegge for bloggeren. 

Jeg skjønner at bloggere vil ha kommentarkontroll på bloggene sine. Det er for å ha kontroll med hva som kommer inn av kommentarer. Mange bloggere som har kommentarkontroll på bloggene sine er flinke å la alle leserne komme igjennom med sine meninger. De kommentarene som de ikke godkjenner, er stygge og krenkende kommentarer. 

Da kranglingen stod på som verst shoutet både Blogger 42 år og Blogger 56 år innlegg som var myntet på hverandre. Mens elv når Blogger 56 år skrev innlegg som ikke var myntet på Blogger 42 år hadde Blogger 42 en vrangforestilling om at innlegget var myntet på henne. Et eksempel var et innlegg om hamsteren til Blogger 56. Det innlegget fikk Blogger 42 år til å tro omhandlet henne. 

Blogger 56 år tok seg en lang pause. Men begynte å blogge litt igjen etter sommerferien. Og Blogger 42 år slettet sin gamle blogg. Men hun begynte å blogge igjen etter sommerferien.

Det skal ikke stikkes under en stol at Blogger 42 har en blogg hvor hun provoserer med innleggene sine. Og det med tanke på at hun over 40 år. Hun blogger ofte om det å bruke restylane, botox og skjønnhetsoperasjoner. Og hun går ikke av veien for å blottlegge puppene sine. Blogginnleggene shouter Blogger 42 år mange ganger daglig på forsiden av blogg.no. 

Blogger 42 år skrev mange innlegg hvor hun fortalte at hun var mobbet av nettroll. Og hun gikk ikke av veien for å kalle Blogger 56 år og hennes bloggvenner for psykopater. Det var det mange lesere som reagerte på. Men Blogger 42 år nektet. Blogger 42 år var opptatt av at hun var utsatt for netthets.
 
En krangel er ikke mobbing. Og krangling har aldri vært mobbing. Hvis man skal påberope seg at man blir mobbet bør en kjenne til definisjonen av det å bli mobbet. 

Forrige rundes bloggkrangel roet seg etter hvert. 

Men oppstod igjen forrige helg. Da hadde blogger 42 år skrevet et innlegg på bloggen sin hvor hun ønsket leserne sine meninger om det å bruke botox og restylane. Blogger 52 år skrev en saklig kommentar på bloggen til Blogger 42 år. Det gjorde jeg også. Og Blogger 42 år svarte med en nokså spydig tone i svaret sitt til Blogger 52 år. Blogger 42 år svarte andre lesere med en spydig tone. Og hun mente at vi tok feil.
 
Det var tydelig at Blogger 52 år hadde skrevet noen flere kommentarer på bloggen til Blogger 42 år. Men disse kommentarene ble ikke godkjent av Blogger 42 år. Det endte med at Blogger 42 år et innlegg om at hun var et mobbeoffer. Blogginnlegget shoutet Blogger 42 år flere ganger på forsiden på bogg.no. 

Blogger 52 år skrev et innlegg på sin blogg om at voksne bloggere burde være gode forbilder. Og ikke oppfordre til bruk av botox og restylane med tanke på de yngre bloggerne. Innlegget til Blogger 52 år var ikke ufint eller stygt. Men hun fikk lesere til å tenke over temaet kroppspresset som er rådende i dag. Blogger 52 år shoutet også innleggene sine på forsiden på blogg.no. 

Sekunder etterpå dukket det opp en ny shout fra Blogger 42 år. Og det kom et nytt shoutet blogginnlegg fra Blogger 52 år. 

Blogger 56 år kommenterte i kommentarfeltet til Blogger 52 år. Og hun skrev at hun var enig med Blogger 52 år. Og det tålte ikke Blogger 42 år. Den 3.verdenskrig mellom Blogger 42 år, Blogger 52 år og Blogger 56 år var et faktum. 

Blogger 56 år hadde skrevet et innelgg om fylkes og kommunevalget. Og på det innlegget ble det skrevet mange anonyme kommentarer om at innlegget var skrevet for å provosere Blogger 42 år. Herregud. Når ble et innlegg som handler om fylkes og kommunevalg i sin egen hjemby provoserende for noen? Jeg bare spør.  

Det kommer frem at Blogger 56 år vet hvem  den som skriver da anonyme kommentarene er. Blogger 56 år skrev et nytt blogginnlegg som hun shoutet. Og det kom inn over 90 kommentarer på det blogginnlegget. Det var krangling fra ende til annen. Og det er to ord som beskriver hele den bloggkranglingen som har vært. Pinlig og flaut med tanke på at det er voksne bloggere innblandet.

Blogger 42 år shoutet et nytt innelgg som var myntet på Blogger 56 år og Blogger 52 år. Blant voksne bloggere som tilhører aldersgruppen 40+ skrev at de var møkk lei av kranglingen mellom Blogger 42 år, Blogger 52 år og Blogger 56 år. Og jeg er helt enig. Det hører ikke hjemme at voksne bloggere som er mellom 42 - 56 år krangler som noen barnehageunger. Jeg ble pinlig berørt på de tre bloggernes vegne. Det har Blogger 56 år skrevet at hun forstår godt.

Mandag 21.september var det helt stille fra de tre kranglefantene. Ikke en eneste shout var å se. 

De siste dagene har det kommet fram at de tre innvolverte kranglefalntene har fått sanksjoner på grunn av sin oppførsel. Blogger 52 år og Blogger 56 år er fratatt muligheten for å shoute innlegg på forsiden. Og bloggene deres er skjult fra forsiden på blogg.no. Når de blogger vil ikke innleggene deres ikke vises på forsiden. Blogger 42 år skal også ha fått den samme sanksjonen. 

Blogger 56 år og Blogger 52 år mener dette er helt grei sanksjon. Hvis det kan føre til at kranglingen stopper.

Men hva er det leserne kan se på forsiden på blogg.no? Blogger 42 år får fortsatt lov til å shoute innlegg. Og blogginnleggene hennes vises på forsiden av blogg.no. 

Jeg kjenner mange bloggere som har kontaktet blogg.no. For de mener at sanksjonen er en urettferdig sanskjon. Det lukter forskjellsbehandling og trynefaktor på lang avstand.

Jeg var en av dem som sendte klage til blogg.no på at Blogger 56 år og Blogger 52 år ikke fikk bloggene sine vist på forsiden av blogg.no. Og heller ikke fikk shoute sine innlegg.  Og jeg påpekte en usaklig forskjellsbehandling fra blogg.no sin side.

Jeg fikk svar fra en anastt i blogg no som lyder sånn: 


Hei

Vi sperret 3 blogger ute fra forsiden på mandag. Den individuelle saksbehandlingen av disse diskuteres selvfølgelig ikke med 3. part, men du kan trygt anta at det stilles nøyaktig samme vilkår til alle tre for fjerning av forsidesperren.

--
Mvh 

Navn tatt bort
Yrke til personen, blogg.no
(+47) Mobilnummer
http://navn.blogg.no/

Svart på hvitt skriver den ansatte i blogg.no at de har sperret 3 bloggere ut fra forsiden på blogg.no. Men sannheten er at det bare er Blogger 52 år og Blogger 56 år som er sperret ute fra forsiden. Blogger 42 år shouter. Og hun er fortsatt å se på forsiden av blogg.no. Jeg synes det er ugler i mosen fra blogg.no sin side i behandlingen som Blogger 52 år og Blogger 56 år har fått. For jeg mener at Blogger 42 år også skulle hatt samme straff siden hun er en stor kranglefant. Blogger 42 år skjønner ikke at hun skal gi seg når hun først er i gang med å krangle med noen.

Men jeg er sikker på at blogg.no følger med. I går shoutet Blogger 42 år et innlegg hvor hun fortalte om sanksjonen de tre bloggerne hadde fått. Det shoutede innlegget ble tatt bort etter en stund. Og blogginnlegget ble fjernet fra bloggen til Blogger 42 år. 

Når bloggere på blogg.no har shoutet innlegg går det ikke an at de selv fjerner innleggene sine. Da har de kjøpt og betalt for en tjeneste. 

Det vises godt at blogg.no ønsker å ha sånne bloggere som Blogger 42 år som blottlegger puppene sine på forsiden av blogg.no. Og som gladelig blogger om at hun er glad for at det finnes botox, restylane og skjønnhetsoperasjoner. Det tjener blogg.no penger på. Hvis blogg.no vil fremstå som et kroppsfiksert og utseendefiksert bloggsted syns ejg blogg.no har sunket lavt i øynene mine. Og jeg har null respekt for blogg.no som bloggplattform. 

Det er forskjellsbehandlingen av sanksjonenen som Blogger 42 år, Blogger 52 år og Blogger 56 år har fått som irriterer meg grønn. Alle tre skulle hatt samme type sanksjon. Og blogger 42 år skulle hatt samme type sanksjon som de to andre kranglefantene. 

Hvilke signaler gir det andre bloggere? De signalene det gir er at det er greit å krangle med andre bloggere. For etterpå å spille uskyldig mobbeoffer. For da får ikke bloggeren sanksjon.
 14 kommentarer:

 1. Hei og god søndagskveld :-) Du har vel høstferie du også nå? En uke fri, og hvor deilig er ikke det :-)

  Jeg har lest innlegget ditt mange ganger, og jeg er sjokkert. Først og fremst over at dette er voksne bloggere sin oppøfrsel. Det er like greit at jeg ikke vet hvem disse tre bloggerne er, og det har jeg ingen intensjoner om å vite heller.

  Det er fint at bloggstedet tar grep, og utestenger bloggere som forsøpler bloggmiljøet. Hvis det stemmer at alle tre har oppført seg like ille burde alle tre fått samme straff.

  Det lille jeg har sett av blogg.no er ikke det et bloggsted bregnet på voksne bloggere. Datteren min har noen venninner som blogger på blogg.no, og foreldrene til venninnene til datteren min har fortalt at det er mye fokus på kropp og utseende blant tenåringsjenter på blogg.no.

  Du skriver i innlegget ditt om voksne som krangler på blogg.no. Hva tenker de med? Tenker de ikke over at det er tenåringer som blogger der inne også? Av den grunn mener jeg det er bra at blogg.no tar grep.

  Det er ille at de forskjellsbehandler de tre bloggerne det er snakk om når det gjelder straffen de har fått, og det forstår jeg skaper reaksjoner for andre bloggere som også blogger der.

  Jeg kjenner jeg er glad for at jeg valgte bort blogg.no da jeg åpnet meg blogg :-)

  Det er fint at du skriver om urettfedigheten på bloggen din :-)

  Jeg ønsker deg en fin kveld :-)

  Bloggklem fra Gry

  SvarSlett
  Svar
  1. Gry

   Ja jeg og jentene har høstferie. Og det er godt;)) Jeg slapper av. På mandag var jeg på trening. I går var jeg i byen sammen en venninne. Men i dag gjør jeg unna forefallende husarbeid.

   Det synes jeg også. Og det mener de fleste voksne bloggere på blogg.no at sånn usaklig krangling og kverulering. Det fleste voksne bloggere på blogg.no vil ikke blande seg inn i den krangelen mellom kamphønene. Og det skjønner jeg. Men de har sagt at de mister interessen for å blogge når det er sånn kranlging. De tre kamphønene skjønner ikke selv at de ødelegger for bloggmiljøet når de oppfører seg som de gjør.

   De tenker ikke. Og de er ikke et forbidle for tenåringsbloggere som blogger der.

   Jeg er glad jeg også at ikke blogger på blogg.no. For jeg har mistet respekten for bloggplattformen der. Det vises at det er trynefaktoren som gjelder der inne.

   Blogg.no har blitt en kroppsfiksert bloggportal hvor størsteparten av bloggerne blogger om temaer som er så overfaldiske at jeg får helt mark. Det vises godt at blogg.no vil ha bloggere de kan tjene penger på. Og Blogger 42 år er en sånn blogger siden hun bevisst provoserer for å få leserne forbanna og irritert.

   Ha en fin dag;))

   Stoor klem fra Else Marit

   Slett
 2. Holder de på å krangle ennå også? Jeg synes denne krangelen har blitt nevnt mange ganger siden før nyttår.

  Som den nysgjerrige personen jeg er har jeg fått med meg litt av kranglingen. Inntrykket jeg satt igjen med da hun eldste av bloggerne og hun yngste av bloggerne kranglet om hun og katt før påske var at jeg tenkte at det var barnslig oppførsel av dem begge to. Ingen av dem var bedre enn den andre, og begge var like ille. At de ikke skjemmes over oppførslen sin? Jeg skjønner det ikke.

  Det er til pass for dem at de blogg.no straffer dem, og det er på tide. Den tredje bråkmakeren burde også blitt straffet. At hun fortsatt får være det råtne eplet på blant de voksne bloggerne på blogg.no skjønner jeg ikke.

  Jeg har aldri likt blogg.no, for jeg synes det er et bloggsted fult av nettmobbing, sjalusi og bloggere som er stygge mot hverandre.

  Det høres ut som om trynefaktoren har slått inn i avgjørelsen når to bloggere fikk straff, og den tredje ikke.

  En fin kveld ønskes deg :)

  Godklem fra Irene

  SvarSlett
  Svar
  1. Irene

   Det har vært så ille inne på bloggen til Blogger 56 år at jeg finner ikke ord. En anonym har kverulert og kranglet med både Blogger 56 år og Blogger 52 år inne på kommentarfeltet til blogger 56 år. Jeg fatter ikke hvorfor ikke Blogger 56 år setter på kommentarkontroll på kommentarfeltet sitt. Og jeg mener hun bidrar til å være med på bråket hun også på sin måte. Men er man prinsippfast så er man prinsippfast.

   Det som irriterer meg er den urettferdige forskjellsbehandlingen som blogg.no har gjort i denne saken. Og det vises godt at de vil ha bloggere som blogger om restylane, botox og skjønnhetoperasjoner. Blogg.no vil ha overflatiske bloggere uten mening. Det er det inntrykket jeg sitter igjen med.

   Og ja Blogger 56 år og Blogger 52 år ha bidratt til kranglingen. Men blogg.no har dummet set ut når de lar Blogger 42 fortsatt få shoute og blogge innlegg på forsiden. Det er umodent gjort av de ansatte på blogg.no.

   Ha en fin dag;))

   Stooor klem fra Else Marit

   Slett
 3. Jeg har gitt opp disse damene. Sitter bare og ler samtidig som jeg rister oppgitt på hodet

  SvarSlett
  Svar
  1. Moffeliten

   Jeg var dum som skrev kommentar på bloggen til Blogger 42 år. Når hun ønsket å få høre hva leserne mente om botox, restylane og skjønnhetsoperasjoner virket det som om diskusjonen gikk fint for seg. Og i begynnelsen gikk det fint. Men plutselig eksploderte det i kommentarfeltet. Jeg skrev en kommentar til. Men den så aldri dagens lys. Og da trakk jeg meg bort fra bloggen hennes.

   Jeg er en som sier i fra når jeg mener ting har gått for langt. Og jeg sa fra på bloggen til Blogger 56 år. Da heller ikke det gikk orket jeg ikke mer. De tre krangledamene får bare krangle og bråke med hverandre. For de gjør seg selv til latter for offentligheten.

   Den jeg mener har vært mest fornuftig midt i det hele er Blogger 52 år. For hun har trukket seg tilbake.

   Det er god underholdning da. Og det kan ingen ta fra dem. God underholdning for det blir for dumt;))

   Han en fin dag;))

   Bloggklem fra Else Marit

   Slett
 4. Kjempebra og oversiktlig skrevet blogginnlegg vennen <3 :)

  Den krangelen de tre bloggerne har seg i mellom gidder ikke jeg engasjere meg i, for det er nedbrytende lesing å lese et kommentarfelt fult av krangling!

  Jeg har gitt uttrykk for at jeg mener at den yngste av blggerne (hun på 42 år) fortjener å få akkurat samme straff som de to andre! Det er helt uhørt at to bloggere blir utestengt når hun tredje har vist en bloggoppførsel så ille som jeg aldri har sett maken til så lenge jeg har blogget! Det har jeg også skrevet i kommentarfeltet til den ene bloggeren.

  Vil de krangle må de bare fortsette med det, men jeg blander meg ikke inn i kranglingen deres. Jeg rister oppgitt på hodet, og ler av hele smørja!

  Ønsker deg en kjempefin kveld videre :)

  Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  SvarSlett
  Svar
  1. Toril

   Tusen takk snuppa mi;)) Jeg er enig med deg at det blir nedbrytende og lite koselig å lese en blogg hvor kommentarfelt svømmer over av kranglende og kverulerende kommentarer. Og jeg mister lysten til å lese en sånn blogg.

   En kommentar hvor du sier i fra at du synes sanksjonen for Blogger 56 år og Blogger 52 år var urettferdig i forhold til Blogger 42 år er greit at du skriver. Men du har jo vett til å trekke deg bort etter at du har skrevet en kommentar.

   Sanksjonen Blogger 52 år og Blogger 56 år har fått er på jordet. Og det feigt når du vet hvor stygt og ekkel Blogger 42 år oppfører seg Blogger 42 år sin falkse og løgnaktige oppførsel at hun er et mobbeoffer. Kyss meg en hvis plass.

   Blogg.no har null respekt fra meg etter denne feige sanksjonsmåten. Og det virker som om en viss ansatt i blogg.no ønsker å kvitte seg med Blogger 56 år. Det skal ikke stikkes under en stol at en ansatt på blogg.no har hatt et horn i siden til Blogger 56 år i mange år. Du skjønner hva jeg mener.

   La de få krangle. Men ikke kommenter samme hvor mye det klør i fingrene dine. Gjør som du bruker. Kommenter på oppbyggelige innlegg.

   Ha en fin dag;))

   Stooor klem fra Else Marit

   Slett
 5. Hjelpe meg. De er veldig barnslige de tre bloggerne som krangler. Ingen av de tre bloggerne får besøk fra meg. Hvis de skal få besøk fra emg må de begynne å oppføre seg som voksne mennesker.

  Den verste vil jeg si er hun der botox og restylanebloggeren. Maken til provoserende og ufordragelig blogger skal du lete lenge etter. Mangelen på selvinnsikt står høyest hos denne bloggeren. Kombinert med at hun ikke begriper noe av sin egen atferd og oppførsel på sin egen blogg og mot andre bloggere.

  Det er typsik at slike mennesker tar på seg en offerrolle som for eksempel mobbeoffer. De har brukt den offerrollen, og kommet igjennom glatt i slike situasjoner tidligere.

  Veldig bra å lese at blogg.no har grepet inn, og gitt sanksjoner ovenfor to av bloggerne men botox- og restylanebloggeren burde også fått samme sanksjon. Jeg tittet in på forsiden til blogg.no nå nettopp, og da så jeg at hun ikke er sperret fra å vises på forsiden. Jeg forstår veldig godt at andre bloggere reagerer når ikke alle tre får samme sanksjoner. Hun burde absolutt ha fått en slik sanksjon.

  Noen mennesker går glatt igjennom livene sine uten noe form for konsekvenser, og det blir så feil. Er blogg.no feig siden hun fortsatt får legge ut shout, og være på forsiden? Det er ikke en bra behandlingsmåte som blogg.no har vist der, og det er jeg enig med deg i.

  Hva de tre bloggerne blogger om ellers har jeg null interesse av å lese. Jeg har ingen interesse av noen av de tre bloggerne der. De har dummet seg ut offentlig foran hele blogg-Norge, og gjort seg selv til latter.

  Ha en fin dag søte deg Else Marit vennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy

  SvarSlett
  Svar
  1. Catzy

   Tusen takk for det snuppa mi;))

   Det er barnslig. Og det er et dekkende ord. Jeg har aldri sett en liknende krangel noen gang. Og vi skulle ikke tro at det var voksne mennesker det var snakk om.

   Når sant skal sies har du aldri sett Blogger 56 år kommentere stygt i andres kommentarfelt. Blogger 56 kan av og til skrive en kommentar på en annen blogg. Men møter hun negativitet og fordømmelse bra den som eier bloggen skriver hun ikke flere kommmentarer til den bloggeren. Og da trekker hun seg klokelig bort. Mens Blogger 42 kverulerer, krangler og oppfører seg respektløst i andres kommentarfelt. Der ligger forskjellen mellom Blogger 56 år og Blogger 42 år.

   Sanksjonen Blogger 56 år og Blogger 52 år har fått er urettferdig. Og blogg.no viser med dette hvilke bloggere de vil ha på som bloggere. De har ikke vært oppgaven voksen. Da skulle Blogger 42 år også fått samme sanksjon som de to andre. Feiigt gjort av blogg.no.

   Jeg skrev kommentar på bloggen til Blogger 42 år da hun spurte om hva leserne mente om at det var bra at det fantes blotox, restylane og skjønnhetsoperasjoner. Diskusjonen på bloggen hennes gikk fint for seg i begynnelsen. Men så fikk hun nok mye kommentarer fra leserne som mente at de ikke syntes det var så bra. Det var da hun begynte å bli ufin og spydig mot leserne sine. Når hun er bastant og mener at vi leserne ikke kunne uttale oss om at å bruke botox og restylane var helt normalt for alle sammen skrev jeg en kommentar hvor jeg sa at ingen i min venninnegjeng bruker det. Og heller ingen på jobben. Blogger 42 år mente at jeg ikke kjente venninnene mine godt nok. Jeg skrev en kommentar til. Og der skrev jeg hvorofor jeg ikke ville sprøyte botox og restyalne inn i min kropp. Kommentaren så aldri dagens lys. Og når jeg oppdaget kommentaren min som var saklig ikke blir godkjent gidder ikke jeg kaste bort tid på å kommentere på bloggen hennes.

   Groshverdag opplevde også det samme at hennes kommentar ikke så dagens lys.

   Jeg kommenterte også på et fint innlegg som Blogger 52 år skrev. Innlegget til Blogger 52 år var tankevekkende. Men når blogger 56 år skriver at hun hadde fått sanksjon av blogg.no til å ikke få lov til å shoute innlegg på forsiden ble jeg jævlig forbanna. Det kom frem at også Blogger 52 år også hadde blitt fratatt denne muligheten. Og mindre forbanna ble jeg ikke da jeg så at Blogger 42 år fremdeles blogger og shouter på forsiden av blogg.no.

   Fy fader. Snakk om forskjellsbehanding og trynefaktor da. Jeg vet jo at en ansatt i blogg.no har et horn i siden til Blogger 56. Det har den ansatte hatt siden 2012. Og den ansatte var temmelig støttende hos en viss "humordronning" som hadde en klar hensikt å ta rotta på bloggen til Blogger 56 år. Den ansatte i blogg.no applauderte den "humordronninga".

   Det er ikke vanseklig å legge sammen 2 + 2 å få 4 når du ser hvilke to bloggere som har fått sanksjon. Og hvilken blogger som slipper unna gjennom løgn.

   Ha en fin dag;))

   Stooor klem fra Else Marit

   Slett
 6. Det er synd om det er slik det skal være! Mister nesten lysten på å blogge.. :(

  SvarSlett
  Svar
  1. Lillja

   Det er synd :( I går ble jeg regelrett lyne forbanna. For Blogger 52 begynte å gi en annen blogger skylden for at Blogger 52 år og Blogger 56 år var blitt stengt ute fra å shoute og vise innleggene sine på forsiden. Og det gjorde meg forbanna. Jeg godtar ikke løgner. Og når noen lyver ondsinnet om en utenforstående person viser det hvor mye hat Blogger 52 år har.

   Blogger 52 år, Blogger 56 år og Blogger 42 år er like ille alle tre! De to verste er nok Blogger 52 år og Blogger 42 år. Men Blogger 56 år kan provosere hun også.

   Jeg tror det ligger noe mer bak forbudet om å shoute og publisere bloggene på forsiden enn det de tre kranglefantene sier, og en sak har alltid to sider. Men det er stygg forskjellsbheandling fra blogg.no sin side.

   Jeg har bitt meg merke i en ting. Det er at Blogger 56 år aldri kommenterer noe stygt på bloggen til Blogger 42 år. Men Blogger 42 år stikker gjerne innom bloggen til Blogger 56 år og skriver kverulerende kommentarer.

   Ha en fin søndag;))

   Slett
 7. Jeg kan ikke annet enn å le hjertelig mens jeg rister oppgitt på hodet. Til og med små barn holder ikke på slik som disse damene.

  Det er jo litt gøy å være tilskuer til galskapen da...

  SvarSlett
  Svar
  1. Moffeliten

   Jeg rister på hodet jeg også. Og du har rett. Småunger holder ikke på sånn som Blogger 42 år, Blogger 56 år og Blogger 52 år. De er like alle tre.

   Ja galskap er det. Men alle tre er flinke til å skyve ansvaret på hverandre. For ingen av dem mener selv at de provoserer;)) Jeg har jobbet i barnehage som førskolelærer. Og jeg kjenner igjen fra når ungene krangler;))

   Ha en fin søndag;))

   Slett