mandag 4. juli 2016

Skjerp deg du 53-år gamle kvinnelig blogger som uskyldig henger ut andre bloggere som stalkere.

Jeg vet jeg ikke burde skrive dette her. Men nå er jeg så sint. Maken til stygg oppførsel har jeg aldri sett. Og det av en voksen blogger på 53 år. Fysj. Noen burde gå å gå langt inn i seg selv.

Jeg skriver dette innelgget for å belyse for yngre bloggere hvordan noen få voksne bloggere oppfører seg. For voksne bloggere skal være et godt forbilde. Den 53-årige bloggeren er langt i fra et godt fobilde for yngre bloggere på måten hun oppfører seg på.

I dag når jeg skal inn på blogg.no for å lese noen av bloggene jeg følger fast ser jeg et innlegg som denne damen på 53 år har skrevet. I innlegget publiserer hun ip-nummeret til en privatperson som hun også angir som stalker. Det har aldri vært stalking og lese en blogg. Og det kommer aldri til å bli stalking.

Hvis det er stalking at lesere leser bloggen hennes vet ikke den 53-årige bloggeren hva stalking er. Det eneste hun oppnår er å skremme bort lesere når hun skriver sånne typer innlegg. Jeg vet med 100% sikkerhet at den 53-årige bloggeren har påpekt at det ikke er lov til å offentliggjøre ip-numre. Hvem er det som offentliggjør ip-numre nå i sitt innlegg? Fysj for en dobbeltmoralist denne 53-årige bloggeren er. Hun gjør stikk i mot hva hun har skrevet i kommentarer til andre bloggere. 

Det kan diskuteres hva trusler er. Men jeg mener bestemt at det er trusler når hun skriver i innlegget sitt at hun skal komme og sette seg på trappa til den hun mener er en stalker.

Det er en tom trussel uansett fra den 53-årige bloggeren at hun kommer til å sitte på trappa til "stalkeren" sin. For som alle oppegående vet at ip-søk med kart du finner på internett ikke viser hjemmeadressen til privatpersoner. Det er bullshit å skrive. Sånne ip-søk på kart viser hvor internettleverandøren har sin koblingsboks. Opplysninger om privat adresse ut fra et ip-nummer er det bare politiet som kan få i straffesaker. Og ikke privatpersoner. Jeg gleder meg virkelig til å se at den 53-årige bloggeren skal begynne å lete huset til "stalkeren" sin. Det blir som å lete etter en nål i en høystakk;))

Den 53-årige bloggeren har også bedyret sin uskyld at hun aldri kaller andre negative ting. Hva gjør hun i blogginnlegget sitt? Hun skriver at "stalkeren" hennes ikke har hjerneceller.

Du snakker om å skyte seg selv i foten. Og motsi seg selv hva hun selv har skrevet på bloggene sine og i kommentarfelt hos andre bloggere.

Den 53-årige bloggeren påstår å være innehaver av evner? Særlig. En person med evner oppfører seg ikke på den måten. For en person med evner viser toleranse for at folk er forskjellig, viser respekt, viser forståelse, viser nestekjærlighet, viser omsorg for andre mennesker, ser ikke ned på andre mennesker, kommer ikke med trusler og har en varm og ekte personlighet. Jeg har truffet folk som faktisk har evner. Og de er tvers igjennom genuint varm og ekte;))

Som jeg oppfatter denne 53-årige bloggeren har hun ingen av delene. Det hjelper ikke å legge ut det samme bildet på blogg etter blogg som bevis for evnene sine. Og det skal mer til for å overbevise meg.Her kan dere lese blogginnlegget den 53-årige bloggeren publiserte på sin blogg:  

Jeg kommenterte innlegget på bloggen til den 53-årige bloggeren. Men jeg regner med at kommentaren min kommer hun ikke til å godkjenne. 


Her er en printscreen av min kommentar som jeg skrev før jeg publiserte den:  

 Når jeg ser sånn oppførsel av en 53 år voksen blogger som burde ha visst bedre greier jeg ikke sitte å se på. Det er ikke sånn voksne bloggere skal oppføre seg.

Hun henger ut en person som "stalker". Det er ikke stalking å lese en blogg. Og da vil jeg si at den 53-årige bloggeren også er en stalker;)) For hun er daglig på besøk på bloggen min. Det ser jeg av min statcounter. Ipnummer 212.251.246.xxx. Bosted Melhus;))  

12 kommentarer:

 1. Hun der må da være noe sykt selvopptatt og innbilsk. Hun innbiller seg jo at det er flere mannfolk som henger etter henne også, Hi hi, ja det kan hun vel tro, men det må vel være noe galt ett eller annet sted.

  SvarSlett
  Svar
  1. Eljos

   Ikke noe overrasker meg når det gjelder den damen der. Og noe er alvorlig galt når det gjelder henne. Damen er over 50 år gammel med en mangel av virkelighetsoppfatning som ikke likner noe;))

   Ha en fin dag;))

   Else Marit

   Slett
 2. Jeg har sett at den perfekte bloggeren har vært på hugget den siste uken med å provosere andre bloggere for å få til en krangel. Det er ingenting nytt fra den kanten at hun tyr til slike virkemidler når hun er desperat etter oppmerksomhet.

  Du har rett Ofmariel. Ikke et menneske som innehar reelle evner har en slik atferd som det hun har. Av respekt for de som innehar reelle evner burde hun ikke rope så høyt om evnene sine, men du skal vite at hun ikke viser respekt for noen andre enn seg selv og sitt eget.

  Du må også huske på at hun er et selvutnevnt bloggpoliti i sine øyne som passer på andre bloggere hva de gjør på bloggene sine mens hun i sine og hun er snar til å påpeke andres feil, men glemmer sine egne feil.

  Ha en fin dag :-))

  Hilsen S

  SvarSlett
  Svar
  1. S

   Takk for kommentar på bloggen min. Hun prøver hardt for å se om noen av de som hun bærer nag til skal gå på limpinnen. Men hun får fortsette så lenge hun gidder. For det vises godt hva hun prøver på. Hun vil ha krangel og bråk noe hun ikke får på blogg.no. For bloggerne der orker ikke krangle med henne. De leser bloggen hennes. Og ler godt av de fantasiinnleggene hun skriver.

   Evnene hennes kan hun tørke seg i ræva med. For med en sånn oppførsel så er hun ikke i nærheten av å ha evner. Jeg kjenner noen få som har evner. Og de viser respekt og toleranse for andre folk rundt seg. Hun der viser ikke noe av det. Og hun er den siste jeg ville ha tatt kontakt med når det gjelder spørsmål om evner.

   Takk du. Jeg vet det. For jeg har ikke tallet for hvor mange ganger hun har fått det for seg at jeg er en fake person. Hun viet meg en kommentar i et kommentarfelt og et innlegg på en blogg at hun hadde prøvd å søke meg opp på facebook og 1881 uten å finne meg. Og det er ikke rart at hun ikke finner meg på 1881 siden mobiltelefonnumrene til hele familien står på mannen min. Jeg har tatt mamma sitt pikenavn som jeg bruker.

   Hun glemmer hva hun selv har stelt i stand. Og passer på alle andre. Sånne folk får jeg null respekt for.

   Ha en fin dag;))

   Hilsen Else Marit

   Slett
 3. Hærre gud ho der altså. Bli ho aldri lei å hold på sånn?

  Ho e som Eljos si sjukt sjølopptatt. Ingen andre voksne bloggera sett på bloggan sin å skryt sjøl at dæm e atraktiv og trur at dæm e guds gave tel mannen. Kerr e dæm sosiale antennan? Æg bærre lur. Det e nåkka alvorlig galt en plass.

  Æg gløm aldri da æg oppdaga ho der bloggern for første gang. Da dreiv ho og skreiv om en Espen på bloggan sin. Ho kalt han også ek så vidt æg huska. Æg mein å huska at han jobba som programleder på tv og ho kun fortæl at han hadde sendt ho hæmmelig hilsen på direkte tv. Som æg fekk hør fra nån som kjent han personlig at han hadd samboer på den tida. Ho beskyldt han også førr å ha ståt og spionert på ho og at han hadde hacka sæg inn på daten hennes. Du snakke om å lev i eiga fantasiverden. Ho e og bli tel latter heile dama førr det e ikkje nåkka anna enn og le førdi ho skriv så usammenhengende at som læser skjønna du at ting ikkje stæmme i det ho skriv.

  Heilt klart at ho også e stlaker siden ho e mykje på din blogg å læs men ho greie væl å vri det tel at det ikkje e hennes ip nummer.

  Æg ønska dæg ein fin ættermiddag :)

  Stor bloggklæm fra mæg

  SvarSlett
  Svar
  1. Siri Elise

   Takk for kommentaren din;))

   Hun blir aldri lei av seg selv;)) Og hun kommer til å holde på så lenge noe heter blogg.no hvor hun kan få oppmerksomhet. Hvor mange ganger har hun ikke rakket blogg.no og bloggerne der nord og ned før hun har slettet bloggene sine. Og så åpner hun en ny blogg på en annen protal hvor hun ikke får noen lesere. Men det går ikke lenge før hun dras tilbake til blogg.no igjen.

   Ha ha ha;)) Det husker jeg;)) Og på bloggen sin var han møkklei at hun hele tiden kommenterte og beskyldt han for de mest rareste ting. Enn å få seg til å beskylde vilt fremmede folk for å hacket datamaskinen? Hvem gjør sånt da? Ingen jeg vet om.

   Det med ipnummeret hun skriver er bullshit. Hun som privatperson kan aldri i verden vite hvilken privatperson som eier de forskjellige ipnumrene som vises på det ipsøkprogrammet hun har. For på de programmene står byen for ekesempel Oslo. Men det er ikke ipnummeret til hjemmeadressen til ipnummeret men hvor sentralen til den nettleverandøren er. Jeg har et sånt ipsøkprogram som heter statcounter. Og når sønnen min leser bloggen min står det NTNU som besøkende. Men det er mange datamaskiner på NTNU. Og i prinsippet er det mange som kunne ha lest bloggen min. Det å beskylde vilt fremmede ut fra et ipnummer et idiotisk.

   Ha en fin dag;))

   Stooor bloggklem fra Else Marit

   Slett
 4. Det er pinlig synes jeg at to voksne bloggere en på 43 år og en på 53 ikke ser konsekvensen av oppførselen sin. Jeg har tilgode å se andre bloggere over 40 år oppføre seg på den måten.

  Ijr har jo et voldsomt hat mot en annen blogger. Det har hun hatt i alle årene jeg har sett henne herje på bloggene sine.

  Hvis ting går henne i mot så tar hun på seg offerrollen som et mobbeoffer. Det er et typsik trekk hos enkelte mobbere at de bruker det kortet for alt det er verd for å få sympati. Sympatien min for Ijr mistet jeg for mange år siden, og sympatien min får hun aldri. Jeg greier ikke synes synd på slike typer som Ijr. De kan sitte der og hyle om at det er de som er mobbeofre når sannheten er noe helt annet.

  Hvis hun vil at visse folk ikke skal finne bloggen hennes bør hun være smart nok til å ikke poste de samme bildene på alle bloggene sine :) Ha ha :) Når hun poster de samme bildene på sine nye blogger som hun åpner avslører hun seg med en gang hvem hun er.

  Jeg synes det virker som om hun er desperat etter oppmerksomhet. Hun gjør alt hva hun kan for å provosere flere bloggere. Jeg angrer dypt og hellig for at jeg klikket meg inn på bloggen hennes før i dag. Det verket i fingrene etter å skrive en kommentar, men den gleden fikk hun ikke. Jeg brukte nettbrettet vårt til å lese hva hun hadde skrevet på bloggen sin. Gleden over å se ipnummeret til nettleverandøren vår får hun ikke. Nett leverandøren vår er canal digital i Trondheim :)

  Det er tragisk når en 53 årig gammel dame holder på sånn på blogg. Jeg trodde 53 åringer viste bedre:)

  En fin ettermiddag ønskes deg:)

  Godklem fra Irene

  SvarSlett
  Svar
  1. Irene

   Tusen takk for kommentar;)) Huff ja råpinlig spør du meg. Den ene verre enn den andre. Men begge to er like på ett punkt. Det er at det er alle andre som det er noe feil med. Og i øynene deres er det de som blir mobbet og trakassert. Forvrengt virkelighet.

   Sånne personer er håpløst å bry seg om. Og det eneste vi kan gjøre er å riste på hodet fordi de vet ikke hvor mye de driter seg ut offentlig på nettet.

   He he he;)) Der sa du det. Vil du holde bloggen din skjult publiserer du ikke de samme bildene om og om igjen som du gjorde på bloggen du hadde for fem minutter siden;))

   At hun gidder å bruke dette med ipnummer som en idiotisk trusser. For det blir for idiotisk når hun tror hun vet hvem som eier de forskjellige ipnumrene så vet hun det ikke. Det hadde jo vært artig hvis hun hadde satt seg på trappen til den hun trodde var stalkeren sin da;)) He he he;)) Og så viste det seg at det var feil person;)) Go on sier jeg;))

   Ha en fin dag;))

   Stooor klem fra Else Marit

   Slett
 5. Jeg la merke til at den omtalte bloggeren du mynter til innlegget ditt nå kommenterer på bloggen til sin veskebloggeren. Injr står for det hun mener? Ikke i det hele tatt. Det er lite hyggelig av Injr å lange ut mot denne veske og botoxbloggeren i innlegget sitt som hun skrev at hun ikke liker blogger som handler om katter, vesker, botox, sminke og mote. Injr viser at hun er falsk som pesten. Hun skyr ingen midler.

  Jeg bruker ett ord til peronbeskrivelse av denne typen mennesker som Injr, men jeg skal ikke skrive det for jeg tror du skjønner hva jeg mener :))

  Ingenting forbauser meg med denne bloggeren Injr, for hun holder på i samme mønter år etter år som hun alltid har gjort.

  Jeg synes det er bra du ser hvordan hun holder på.

  Ha en fin dag :))


  Hilsen S

  SvarSlett
  Svar
  1. S

   Det forbauser meg ikke. En verre blogger som skifter humør etter været har jeg aldri opplevd maken til. Denne veskedamen og henne bloggvenn passer godt sammen. De har noen få ting til felles. Og det er at begge to aldri kommer til å innrømme noen av sine egne feil. For det alle andre sin skyld. Og de tar på seg stakkars meg som blir trakassert av andre.

   Jeg forstår hva du mener med hva du tenker;))

   Det er sikkert derfor andre voksne bloggere på blogg.no ungår henne. For de har sett nok av hennes måte å holde på blogg.no.

   Ha en fin dag;))

   Hilsen Else Marit

   Slett
 6. Hva skal jeg si annet enn at jeg dessverre også fikk stiftet et kort bekjentskap med denne madammen da jeg begynte å blogge. Jeg husker ikke akkurat nå hvorfor hun begynte å yppe seg på bloggen min, men jeg tror det var da hun var ute etter å ta deg fordi du beskyttet Torilpia vår. Det jeg husker var at hun mente at jeg ikke kunne tenke selv, og at jeg ikke hadde egne meninger. Hva tror hun? Skulle jeg som hadde kjent Toril personlig gjennom mange år vende henne ryggen? Aldri i verden om jeg snur ryggen til noen venner jeg kjenner personlig fra før i stedet for å holde med en fremmed blogger på blogg.

  Hun er den eneste voksne bloggeren jeg har opplevd oppføre seg på den måten hun gjør. Jeg blir pinlig berørt når jeg tenker på at hun er en voksen blogger med en sånn oppførsel.

  Dette med ip greia at hun skal sette seg på trappen å plage den hun tror stlker henne. Pokker ta. Det er ikke stalking å lese en blogg? Beskyldningene hennes er på jordet, men det er ikke første gangen vi har sett henne skrive idiotiske beksyldninger til folk i hytt og pine for å gjøre ting. Mannen min har god greie på ip, og han forteller at et ip er et nummer som alle internettbrukere får. Du kan finne ut hvilken by ipsifferet hører hjemme i, og hvor for eksempel telenor har sin sentral. Du kan søke deg blå på ipsiffer, men du finner aldri en adresse ut fra et ipsøk på nettet. Hvis privatpersoner skal få utlevert ipsiffer må politiet inn i bilde, og det må en anmeldelse til. Hvorfor må vi gi opp fødsels og personnmmer når vi ringer til internettleverandøren vår for å opplysninger om vårt eget abonement? Internettleverandørene har taushetsplikt ovenfor kundene sine. Hadde dette damemennesket gjort alvor av truslene og satt seg på trappen til et menneske hun hater så hadde det vært flaut for henne. Det er idiotisk å true med at du ser ipsifferet og da skylder på vilt fremmede folk uten å ha sikre kilder. Damemennesket der er stor i kjeften ja. Lett å være stor i kjeften bak et tastatur.

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og ungene :)

  Klem, klem fra Mona Elisabeth

  SvarSlett
  Svar
  1. Else Marit

   Takk for kommentar fra deg også;)) Det husker jeg også.

   Jeg fikk også merke hennes vrede da jeg støttet Torilsnuppa. Da fikk jeg høre at jeg ikke hadde egne meninger, ikke kunne tenke selv, at jeg var hjernevasket og at Toril var den som manipulerte meg. Herre min hva er det hun tror? At du, jeg og de andre som kjenner Toril personlig gjennom mange år skulle svikte venninna vår? Aldri verden om jeg hadde sviktet Torilsnuppa;)) Jeg kan lese med egne øyner. Og jeg leste hvor stygt hun behnadlet Toril på bloggen hun hadde da greide og greier ikke jeg sitte å se på. Skulle jeg tro på Injr som jeg aldri har truffet eller kjenner? No way.

   He he he;)) Ja truslene om at hun vet hvem som eier ipnumrene ut fra ipsøkprogram er bullshit. Det kan hun dra på landet med. Et ipnummer er ikke verdt noe for private folk. For internettleverandører gir aldri ut private adresser til private personer. De har taushetsplikt som du skriver. Og det må en strafferetslig kjennelse til for å få utlevert et ipnummer til en privatperson.

   Injr er bare stor i kjeften bak tastaturet. Jeg skulle likt å treffe den dama ansikt til ansikt for å se reaksjonen om hun var så tøff som hun tror hun er da;)) Sjansen for at jeg treffer den dama der er lik null. Takk og lov for det;))

   Ha en fin dag;))

   Stooor klem fra Else Marit

   Slett