fredag 1. juli 2016

Glem ikke hvordan du selv oppførte deg på shoutelisten når du misbrukte den for å krangle med andre bloggere.

Jeg må med hånden på hjerte si jeg er råglad for at jeg ikke blogger på blogg.no. Og særlig ikke hører til bloggergruppa 40+. For maken til irritasjon over at bloggere velger å shoute har jeg aldri sett på maken til. Noen ytterst få voksne bloggere burde stukket hodet i sanden og blitt der er min mening. For de har ikke evnen til å gå inn i seg selv for å se at det er de som har problem. De legger alltid uten unntak skylden på alle andre bloggere enn seg selv. For i deres egne øyne er de feilfri, de mener selv at de er ærlige og de mener selv at de kan fortelle sannheten. De kan dra dit peppern gror med sine sannheter og sin ærlighet.

Greit nok at blogg.no har tjenesten bloggshout. Det er en tjeneste hvor bloggere kan kjøpe seg plass på forsiden av blogg.no slik at innlegget deres vises. Blogg.no har også billedshout. Da shouter bloggere bilder fra blogginnleggene sine.

Jeg fortalte i et av mine innlegg tidligere at tre voksne bloggere ble utestengt fra å få shoute. Mulig seniliteten og alzheimeren har slått til for fullt. De ble nemlig utestengt fordi de brukte shoutelisten til blogg.no for å krangle med hverandre. Det var fordi alle tre hadde kommentarkontroll på bloggene sine. Og når de kommenterte til hverandre godkjente de ikke hverandres kommentarer. Derfor brukte de shoutelisten på blogg.no for å krangle og kverulere hverandre med motinnlegg. Alderen på disse damene var 43 år, 53 og 56 år. Den ene bloggeren på 56 år har nesten ikke blogget siden blogg.no åpnet for at bloggeren fikk shoute igjen. Men de to andre de blogger.

Bloggeren på 43 år blogger om sitt. Men bloggeren på 53 snur kappen etter vinden som det passer seg. Men den 43-årige bloggeren blogger om det h*n er interessert i. Den 43-årige bloggeren shouter også en del på blogg.no. Men h*n provoserer ikke. H*n vil vise fram sine dyre lv-veskesamling til flerfoldig tusen kroner.

I det ene øyblikket langer hun ut mot blogg.no at h*n mistrives på blogg.no. H*n sletter og åpner blogger oftere enn hva vi skifter undertøy;)) Etter h*n har slettet bloggen sin åpner h*n en blogg på en annen bloggportal. Der blogger h*n en liten stund før bloggen der blir slettet. Og det går noen dager før h*n er tilbake som blogger på blogg.no. Det komiske midt i det hele er at den 53-årige bloggeren har skrevet mange koselige kommentarer på bloggen til den 43-årige bloggere hvor h*n har skrytt av veskesamlingen. 
 
Hva skjer så? Den 53-årige bloggeren langer ut på voksne bloggere som shouter om katter, dyre veskesamlinger, botox og mote. Herregud du snakker om å skifte humør etter været;)) Og jeg sitter og gapskratter av denne 53-årige bloggeren som lar seg provosere over bloggere som shouter om sine interessere;)) Hva gjør h*n selv? Jo da hun shouter sitt "velskrevne" og "tankeløse" inne på forsiden av blogg.no;))

Jeg måtte ta en printscreen av dette innlegget for her langer h*n ut mot bloggere som shouter innelgg.Den 53-årige bloggeren irriterer seg ikke nei;)) Fortell meg en bedre vits;)) Jeg skjønner bloggere som shouter når de brenner for en interesse. Og synes denne 53-årige bloggeren at det er så plagsomt at bloggere shouter burde h*n finne seg en annen bloggplattform. Men når sant skal sies vil jo denne 53-årige bloggeren ha oppmerksomhet. Det får h*n ikke på en annen bloggplattform;)) 

Den 53-årige bloggeren skal ikke glemme at h*n var en av de tre som ble blokkert fra blogg.no fra å shoute innlegg tidligere i vinter. På samme måte som den 43-årige bloggeren og den 56-årige bloggeren shouten hun motinnlegg myntet på den 43-årige bloggeren på framsiden av blogg.no. Og andre voksne bloggere på blogg.no ble møkklei av oppførselen til disse tre bloggerne at det endte med at de ble fratatt muligheten til å shoute en viss periode. 

Den 53-årige bloggeren la skylden på alle andre enn seg selv. Og h*n bortforklarte hele sin pinlige oppførsel på shouten i mange blogginnlegg. Gjett hva? Den 53-årige bloggeren var sylfrekk at h*n slettet bloggen sin. Og h*n åpnet seg en ny blogg hvor h*n fikk blogget fra;)) 

Det var den rette ræva som feis når h*n snakker om å irritere andre bloggere med shouteinnlegg;)) Jeg ler;)) For det blir for dumt når h*n snakker om å irritere andre med å shoute om sine interesser.  Jeg synes det er mye verre når den 53-årige bloggeren misbrukte shoutelisten for å kverulere og provosere den 43-årige bloggeren. For der kan du snakke om å misbruke shoutlisten til blogg.no. Det har den 53-årige bloggeren glem. Men å la seg provosere at bloggere bruker shoutelisten til å shoute om sine interesser det gjør h*n. 


 

5 kommentarer:

 1. Herre gud at det går an. Æg huska kos dæm holdt på når dæm shouta motinnlægg på motinnlæg og brukt shouten tel å krangel. Det va det pinligste æg nån gang har sett. Sjøl om det e eget valg å læs shoutan kun man ikkje la vær å sjå overskriftan og alle skjønt jo kæm innlægga tel ho Synskpeggy og ho ijr va mynta på.

  Æg lær mæg førrdærva hær æg sett når du fortæl at den som har skeve det innlægget sjøl shouta det. Ho e jo panisk ætter å få oppmerksomhet men det ser ut som om dæm voksne bloggeran på blogg.no ignorere ho heilt. Det e ingen av dæm voksne bloggeran på blogg.no som kommenter tel ho længre. Kanskje nån få på naturbildan ho tar.

  Æg huska på Synskepggy sin blogg der ho ijr rodd og rodd førr å unngå det som va sannheita koffor dæm hadd blitt blokkert fra å shout. Du snakke om ei dama som ikkje evna å sjå sine eigne feil. Æg trudd ikkje at det gikk an.

  Æg læs jo bloggan tel nån av dæm som e over 40 år og æg kan ikkje sei at æg lægg merke tel nåkka galt på ho km sin blogg no. At ho shouta innlægg om væskan sin e det ho interessere sæg førr. Innlæggan tel ho km interesser mæg ikkje men æg lar mæg ikkje provoser av dæm. Det og shoute innlægg om kattan sin? Ka e problemet? I innlægget tel ho ijr e det ho som lar sæg provoser. Ho prøva alt ho kan førr at km og ho Toril ska bit på kroken.

  At ho ijr gidda. Ho må ha et kjedelig liv. Det osa sjalusi og oppmerksomhetsjuka av ho når ho ikkje får krangle med andre bloggera.

  Æg ønska dæg ein fin dag :-)

  Stor bloggklæm fra mæg

  SvarSlett
 2. God dag man økseskaft kaller sier jeg om den bloggeren der :-) At det går an.

  Takk du. Jeg husker den ufrivllige underholdningen de tre bloggerne der hadde for de andre voksne bloggerne på blogg.no, og jeg vet at mange voksne bloggere på blogg.no var oppgitt over hvordan de misbrukte shouten på bloggstedet. Jeg er enig med du. Shouting av sine interesser både reposte gamle innlegg og nye innlegg er noe mange bloggere der gjør har jeg sett. Det er det ikke noe galt i å gjøre, men å rope ut overskrifter som er myntet om hverandre som de tre gjorde er misbruk i ordets rette forstand. Det hører barnehagen og sandkassa til den bloggoppførselen. Jeg skjønner at andre bloggere klaget. De fikk nok av.

  Herre min milde måne jeg husker de idiotiske unnskyldningene til denne bloggeren at lysten på å shoute ikke var tilstede. Bullshit og løgn fra ende til annen spør du meg. Sannheten om hvorfor de tre bloggerne mistet retten til å shoute vet vi alle sammen. Det var fordi blogg.no så seg lei av at de brukte blogglista til å krangle offentlig.

  Det er det ingen bloggere som shouter som gjør nå.

  Vi vet jo gjennom mange år som bloggere at den bloggeren er sykelig sjalu, og vi vet at den bloggeren er ute etter å helle bensin på bålet for å få en krangel. Det oser sjalusi fordi at hun yngste bloggeren som blogger om vesker og atter vesker ikke gidder å bry seg, og det samme med godjenta vår som også shouter. Hun gidder heller ikke bry seg. De blogger om hver sine interesser. Det er bloggeren som har skrevet innlegget om shouting som er provosert, for det lyser på lang vei! Ingen er blinde, og alle kan hvis de vil lese gjennom linjene.

  Ingen kan da blogeren der seriøst :-)

  Fin, fin fredag til deg, mannen din og ungene deres :)

  Klem, klem fra Mona Elisabeth

  SvarSlett
 3. Noen bloggere fornekter seg aldri skjønner jeg :) Det eneste den dama der vil er å få oppmerksomhet, og når hun ikke får det så tyr hun til et blogginnlegg som dette. Vi kommer aldri til å skjønne oss på denne bloggdama.

  Amen til innlegget ditt. Jeg måtte jo også følge med da de tre bloggerne på blogg.no over 40 år skrev innlegg om hverandre som de postet på framsiden av blogg.no. Det hele ble så ille at jeg greide ikke følge med på blogg.no på 40 + bloggerne. Hele blogglisten var fylt med det ene provoserende blogginnlegget etter det andre. Hun snakker om å spamme blogglisten som var en av de tre som ikk fikk shoute? Det beviser at hun ikke eier respekt når blogg.no straffet henne med å ta fra henne mulighetene til shoute når hun slettet bloggen sin og begynte å blogge fra en ny blogg. Takk gode Gud for at jeg ikke har blogg :)

  Det er ikke vits i å irritere seg over det damemennesket der, for hun kommer aldri til å forandre seg. Ha ha ha ha ha :) Du vet at noen lever i en fornektelsesfase, og hun fornekter jo at hun selv var en av de verste som spammet ned listen på blogg.no, og da med tydelig provokasjon mot den andre bloggeren som også fikk sanksjon på blogg.no. Den fornektelsen publiserte hun på kommentarfeltet til hun synskepggy hvor hun prøvde alt hun kunne for å ikke innrømme nederlaget å ikke få legge ut innleggene sine på forsiden. Til pass for henne.

  Hun må ha et stort problem med seg selv når hun ser at ingen biter på kroken :) Synd for henne :)

  En fin kveld ønskes deg og familien din :)

  Godklem fra Irene

  SvarSlett
 4. Jeg leste det hun hadde skrevet før i dag. Det er ikke verd og bruke energien på hun. De som vil må få lov til og shoute. Hvem gidder og bry seg om de som shouter gamle innlegg mange ganger. Det tror jeg er de ferreste. Når hun blir så provosert over bloggere som shouter om kattene snin, botox, vesker og mote da har hun ikke noe på blogg.no og gjøre. Jeg har lest noe på bloggene hennes men hun virker så sur og sær at jeg gidder ikke lese bloggen hennes og i dag hadde jeg lyst til og skrive en kommentar til hun men jeg dreit i det for kommentaren min hadde ikke blitt godkjent.

  Jeg er 25 år og mamma er like gammel som hun og hadde mamma hatt en sånn blogg hadde jeg skjemtes.

  Ha en toppers helg :)

  SvarSlett
 5. Kjempebra innlegg Else Maritvennen!

  Jeg var også en av de som klaget den gangen over at de misbrukte bloggshoutlisten på blogg.no for å kverulere og provosere hverandre. Fikk svar fra blogg.no at de behandlet alle tre bloggerne helt likt. Blogg.no gjorde jobben sin, men hun ene bloggeren fikk dessverre en hardere straff enn de to andre. Det var urettferdig.

  Tanken på at det var voksne bloggere som misbrukte bloggshoutlisten på blogg.no på den måten er til å skjemmes av på deres vegne. To av bloggerne hadde jo ikke den evnen at de lærte når de slettet bloggen sin og åpnet ny blogg bare for å shoute! Det hinsides en hver fornuft. At det går an! Hadde det vært meg så hadde jeg skjemtes. Jeg hadde aldri i verden kommet tilbake som blogger på den bloggplattfrmen hvis jeg hadde en slik oppførsel!

  Innlegget til IJR var et hjernedødt innlegg. Jeg bryr meg over hodet ikke over hennes tankeløse blogginnlegg som ikke gir mening.

  Om karimaritas.blogg.no shouter bilder av veskene sine er hennes eget valg! Hun har sine interesser som hun blogger om, og jeg har mine. Tror med hånda på hjertet at karimaritas.blogg.no ikke bryr seg om hva jeg blogger om i det hele tatt! Jeg blogger om kattene mine, og shouter pga et formål, nemlig å få vist frem den fineste rasekatten på denne jord, nemlig abyssinere <3 :) På samme måte blogger karimaritas.blogg.no om sine interessert. Hennes blogg har null interesse for meg, og jeg gidder ikke en gang å lese bloggen hennes.

  IJR skyter seg selv kraftig i foten, og hun viser at hun er og blir en stor dobbeltmoralist når hun glemmer den avskyelige oppførselen hun hadde da hun shoutet motinnlegg på blogg.no for å provosere og kverulere karimaritas.blogg.no! Selvfølgelig var jo karimaritas.blogg.no ikke noe bedre selv, og det var en grunn til at blogg.no tok affære å stenge for at de fikke fikk shoute. Det var et nederlag for IJR, for hun ville aldri innrømme det. Offentlig på bloggen i kommentarfeltet til Synskepggy løy hun om hva som hadde skjedd, og hun ville ikke innrømme at hun hadde fått sanksjon.

  Noen mennesker viser igjen og igjen at de at de lever i sin egen fantasiverden hvor deres fantasier blir til virkelighet. Den virkeligheten deres er så langt fra den reelle virkelighet som det går an å bli :)

  Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en fortsatt kjempefin og god helg :)

  Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene  SvarSlett