torsdag 19. februar 2009

Flere turnbilder;))

Kina er blitt en av de to store turnnasjonene. Her er ei kinesisk turner i sin bomøvelse:))
26 kommentarer:

 1. Kina er blitt en stor turnnasjon ja! Har sett skremmende videoer hvordan de turntrenere trener barna i Kina. Huff! Jeg ble dårlig når jeg så videoen. Trenerene tok ikke fem flate øre for å slå gymntastene hvis de gjorde feil!

  SvarSlett
 2. Ja, Kina er er blitt en stor turnnasjona. Jeg har også sett filmer fra turntreningene til kinesiske barn. Jeg skjønner ikke at de kan behandle små barn på den måten. Husk at disse er spesialutplukket til å drive med turn.

  SvarSlett
 3. ja da har tyra vært på politistasjonen.hvis hun bare har tatt bilde av den :).titt på bloggen hennes:)

  SvarSlett
 4. Hvis jeg får si min mening, er disse bildene et skremselsskudd for å skremme dere. Hvis hun anmelder noe, så anmelder hun seg selv. Ta det med ro, og slapp av!

  SvarSlett
 5. Tror enkelte kan tenke seg litt om hva de har gjort de siste 3-4 årene mot Tyra på nett, og div.
  Hun sier jo på bloggen hva hun skal gjøre.

  SvarSlett
 6. Hun sier jo klart ifra med bilder hva hun har gjort.
  Må si jeg hadde vel gjort det samme, hadde jeg opplevd det samme.

  Hilsen ei som har fulgt med i 3 år på div.

  SvarSlett
 7. jau jau kukhau anne.mange som er redd ho haha.ja tenkte det sammeanonum.at anmelder hun noe,så anmelder hun seg samtidig.dum som ett naut.
  og anne,den som bør tenke seg om er tyra

  SvarSlett
 8. jeg kan og ta bilde av politistasjonen etc.og etterpå legge det inn på bloggen og si hva jeg har gjort.og så har jeg ikke gjort det allikavel.kunne jo tatt bilde inne,ikke sant

  SvarSlett
 9. Hun skal ikke glemme hva hun har utsatt mange bloggere for de siste årene! Flere bloggere har lagt ned bloggen sin pga Tyra og hennes trusler og mobbing!

  SvarSlett
 10. Jeg velger å stole på 7 - 8 bloggere som oppfattes som seriøse bloggere fremfor en blogger. Hun aksepterer jo ikke at folk har sine egne meninger! Hvis hun deltar i en diskusjon, så må hun aksepetere at andre sier i mot henne. Jeg har lest mange kommentarer fra henne der de som motsier henne blir hakkemat! Ufin oppførsel

  SvarSlett
 11. Marie, forsiktig med hva du sier.
  Bare et meget godt råd.

  SvarSlett
 12. du sier ikke det anne/tyra.du kan jo bare håpe.ikke denne jenta nei,er ikke det spor redd deg

  SvarSlett
 13. Jeg vil holdes totalt utenfor dette, men det forstår dere sikkert, og jeg velger å holde lav profil. Kanskje veldig feigt av meg, men jeg hater bråk, krangling og uro.

  For meg var det beste å overse Tyra fullstendig! Jeg forstår godt dere blir sint når hun provoserer, og alle sammen blir jo sint når vi opplever at vi blir provsert! Likevel er det ingen unnskyldning for å oppføre seg slik som hun har gjort/gjør.

  Jeg lover dere at hun da kommer til å roe seg.

  SvarSlett
 14. Ja, jeg skjønner deg at du ikke vil bli innblandet, og vi aksepterer det!

  SvarSlett
 15. jeg Tror fullt og fast på at Inger/Tyra har gjort alvor av det som bildene viser. Og tror flere må tenke på hvordan de har oppført seg IKKE bare Marie.

  Kanskje jeg er den Anne som Inger kjenner veldig godt????

  SvarSlett
 16. Det må du få gjøre, Anne! Du skal likevel akseptere at vi ikke har samme mening som deg! Nå orker ikke jeg å diskutere mere med deg!

  SvarSlett
 17. sånn dær har jeg snakket med politiet,og e-posten sendt til de.kopi av det t,sendte meg og det som tyra sendte videre til k.oiiiiiiiiiiiii for en lettelse.de sa seg enig med meg at sånt var straffbart

  SvarSlett
 18. Det er jo æreskrenkelse på govt plan den hun gjorde mot deg! Det skjønner alle som er oppegående mennesker!

  SvarSlett
 19. ja er det,men nå har jeg gjort mitt,så er det opp til dem.de var enig med meg hværtfall.klæm til deg gymjenta.E har visst og mailet til politiet :)

  SvarSlett
 20. Støtter dere fullstendig selv om jeg ikke sier så mye! Vit det!

  SvarSlett
 21. ja torill vet det vennen:),er visst mange som gjør det.og tuuuuusen takk skal dere alle ha.men trøster meg også med at tyra har anmeldt seg selv samtidig som hun var på politistasjonen,hvis hun visste de e-posten.herregud hvor korka går det an å være oppi hue sitt.hvis hun var dær da:)

  SvarSlett
 22. Bra, Marie! Hold på avgjørelsen din!

  SvarSlett
 23. tar kvelden.fer til stokmarknes i morgen.skal være i røntgen kl.13.30.så ønsker deg gymjenta og dere andre hvis dere er hær en riktig god kveld videre.natta.kryss fingre for meg da:)

  SvarSlett
 24. Lykke til! Skal tenke på deg, Marie! Klem Gymjenta ;))

  SvarSlett
 25. Ønsker deg lykke til jeg også! Håper du får hjelp for nakken din!

  SvarSlett