fredag 13. februar 2009

Har skiftet blogg grunnet mobbing på blogg.no!

Jeg har hatt/har blogg på blogg.no, men vurderer sterkt å gå over til blogspot. På blogg.no finnes det en blogger som har gjort blogglivet surt for flere adre bloggere, og hun får ture fram som hun vil uten konsekvenser. Det verste er at denne blogger som oppererer med flere navn ikke innser sine enge feil. Hun forteller andre at alle andre har skyld i at hun blir omdiskutert rundt om på bloggene på blogg.no. Dette er damemennesket fult skyld i selv. Hun provoserer andre under diskusjoner. Får hun motstand skaper hun et h... for de som sier henne i mot. Dette skaper naturligvis diskusjoner rundt om på blogg.no. Hun kan finne på å henge ut de bloggerne hun kommer på kan med, og hun har hevnet seg stygt på noen bloggere!

Navnene hun opererer med er: Tyra, Inger, Inger Johanne, Catfight og nå Janne.... Her er linken til bloggen hennes: http://humor1og1reise.blogg.no/

Det hele startet da jeg deltok i en interessant diskusjon hos en blogger på blogg.no. Jeg skrev et par kommentarer, men det aksepterte ikke Tyra, og hevnet seg på bloggeren som hadde diskusjonen, og skrev to ufine diskusjoner på min mitt aller første blogginnlegg.

Det er slett ikke morsomt å bli uthengt som mobber, og faktiskt meget alvorlig anklage også! Jeg blir uthengt som "mobber" av Tyra som selv har drevet og mobbet andre bloggere her inne! I Tyra sitt innlegg der hun utpeker meg som mobber linker hun til min blogg. Her er linken til min blogg:
http://gymjenta.blogg.no/. Det er slett ikke morsomt å bli hengt ut som mobber av en person som er hovedårsaken til at bråket startet!

Denne bloggen er slett ikke ment som en hetseblogg eller mobbeblogg mot Tyra. Tyra provoserte meg kraftig ved å skrive to usaklige kommentarer på mitt aller førte blogginnlegg, og det pga at jeg skrev et par kommentarer hos en annen blogger under en diskusjon som engasjerte meg! Tyra skriver ofte bloggene sine at det må være lov til å ha egne meninger! Hvem er det som ikke aksepterte at jeg skrev mine egne meninger? Hvem kom med usaklige kommenaterer til meg når jeg skrev mine egene meninger? Jo, Tyra!

Jeg mottok flere linker fra en god bloggvenn som bevis for hvem som ikke aksepterer at andre har egne meninger enn henne selv. Tusen takk E (E.K) for linkene!

Her er en link til Espen fra sonen:

http://espenk.blogg.no/

Som hevn skrev hun mail til arbeidsgiveren hans, og klaget på hvordan han behandlet henne.

Her er et par linker til Linn Elisabeth sin blogg:

http://linnelisabeth.blogg.no/1228820435_how_we_do_it.html

http://linnelisabeth.blogg.no/1227205848_bitcfight.html

Dere kan selv se hva som har skjedd ved å lese disse to innleggene...

Her er et par linker til Hakrilas sin blogg:

http://tokremme.blogg.no/1231494026_09jan2009.html

http://tokremme.blogg.no/1231605364_n_er_grensa_mi_for_hv.html

Det siste eksempelet jeg vil trekke fram er K (som tidligere kommenterte på bloggen min). Vedkommende fortalte meg om at Tyra skrev mail til arbeidsgiveren som hevn. Kopi av mailen ligger som kommentar på et av mine tidligere innlegg.

9 kommentarer:

 1. Jeg blir så prvosert av den h... kjæringen som alltid skal provosere andre! Det verste er at hun ikke gir seg. Hun fortsetter og fortsetter! Jeg blir så sint at hun alltid skal ha det siste ordet! Tyra er så motbydelig, frekk, usaklig, og provoserende! Skulle tro dagene hennes gikk ut på å fotfølge de bloggerne hun har kommet på kant med, slik at hun fortsatt kan provosere dem.

  Du la jo ut linken til bloggen, og da kan folk lese selv hvilket psykopat du snakker om!

  Jeg jobber med data til daglig, og jeg vet hva jeg snakker om! Tyra kan ikke se ip-nummeret som tilhører andre maskiner ved bare å la musepekeren gli over skjermen! Heller ikke på verktøyskanppen hun fablet om. Verktøysknappen er en en knapp for personlige innstillinger for sin egen datamaskin! Enn å være så syk i hodet at hun går rundt og tror det? En dag sier hun at hun har jobbet med psykisk syke mennesker, og neste dag lyver hun at hun jobber med data!

  Det var dagens frustrasjon!

  Ha en fin dag!

  Jeg har aldri opplevd maken til lystløgner som Tyra!

  SvarSlett
 2. Ja, det har jeg sett mange ganger jeg også, Linn. Hver gang Marie og Tyra har kranglet så har vi lest at hun kan se ip-nummerene på maskinene. Tviler på at det finnes så mye inteligens hos henne at hun klarer det! Jeg er ingen dataekspert, men vet såpass at et ip-nummer er tilknyttet serveren på nettverkssytemet vi er tilknyttet.

  En ting er i hvert fall sikkert! Her inne på blogspotbloggen min er vi sikker på at Tyra ikke snoker;))

  SvarSlett
 3. Nei jeg er ikke så smart at jeg finner deg vettu Gymjenta, hehe

  Hilsen Janne;D som provoserer der:P

  SvarSlett
 4. Jeg har mange hobbyer.
  Men min hobby går ikke ut på og sverte andre mennesker eller mobbe andre slik somm din hobby går ut på:)

  Ha en fin dag,
  Blir foresten veldig ekkelt med så hard rød skrift mot prikkete bkgrunn:)

  SvarSlett
 5. Herregud altså for et menneske med null selvinnsikt om sine egne feil! Det var du, Tyra som begynte å provosere meg først med dine stygge kommenater på bloggen min! Det er du som provoserer nå! Glem ikke det!

  Bra du sa i fra om dette med rødt! Synes du blå eller rødt var best?

  SvarSlett
 6. Ja, jeg kommer til å melde henne til politiet etter hennes siste utbrudd i dag, for hun gikk langt over streken for hva jeg aksepterer!

  SvarSlett
 7. Hei!!

  Hvorfor gidder dere å la dere provusere sånn lenger av denne bloggeren som dere alle har funnet ut at er psykisk syk!!?? Er hun det har hun jo en unnskyldning for å drive på som hun gjør!! Og alle disse anmeldelsene til politiet??
  Både dere og Tyra truer med det!! Men tror dere at politiet vil sette inn resurser på dette?? Bloggverden må jo bli et mareritt for politiet etterhvert pga. Tyra og alle anmeldelsene!!
  Nei, det beste er å totalt overse denne kjærringa og bare innfinn dere med at hun er så syk som det går ant å bli!!
  Tenk hun truer med å oppsøke bloggere personlig???? Og hva skal hun oppnå med det tro??? Herregud stakkars dette mennesket!! Hun har det jo ikke bra med seg selv!! Stiller meg uforstående til disse attestene hun har om at hun er psykisk frisk???

  SvarSlett
 8. Jeg blir provosert når hun linker til min blogspotadresse helt uten grunn. Vi andre blir også diskutert i bloggen hennes. For meg virker det som om det er helt greit at folk kan si hva de vil om f.eks. meg, E (E.K) og de andre på Tyra sin blogg, men så snart noen andre tar til motmæle blir bloggen hengt ut offentlig! Det verste er at hun er så feig at hun spammer de som ikke er enige med henne. Flere har prøvd å si sin mening på bloggen til Tyra, og de forteller at kommentarene deres ikke kommer i gjennom! Da vil oppgitte bloggere finne en annen blogg å få ut sin frustrasjon på!

  Jeg kommer til å slå hardt ned på at folk kaller hverandre med øknavn. De kommentarene kommer jeg til å slette. Dersom folk er saklig får de diskutere.

  Jeg har ingen grunn å melde Tyra.

  Jeg forstår Linn godt om hun melder Tyra, for Tyra var dirkete ufin mot henne i går! Jeg orket ikke å delta i diskusjonen som pågikk på bloggen i går, for jeg vet av erfaring at det å diskutere med Tyra er totalt bortkastet.

  Ja, da hun har til og med gjort alvor av truslene sine også... Hun har sendt Espen sin arbeidsgiver mail og at han har terrorisert henne, og hun har også sendt K sin arbeidsgiver mail om det samme.

  Tusen takk for tipset, Bodø! Godt at det finnes oppegående mennesker som deg ;))

  SvarSlett
 9. Kari:), og flere med deg.
  Må må regne med og stå til ansvar for at du lyver om at jeg har sendt mail til din arbeidsgiver.
  Dette er ingen trussel, men bare gjør deg obs, på at mened er straffbart i rettsalen.


  http://www.freakforum.nu/forum/archive/index.php/t-75074.html


  http://www.regjeringen.no/nb/dep/jd/dok/NOUer/2002/NOU-2002-04/10/10.html?id=380610

  Og slike løgne historer se jeg ved flere steder. og dere bør lese denne linken. eller snakke med hun advkat venninden deres angående det med mened. Dere trenger det ser jeg.

  SvarSlett