fredag 27. februar 2009

TUSEN TAKK FOR VARM OMTANKE MINE VENNER ;)


Nå er det på tide med en oppdatering igjen. Tusen takk mine kjære venner: Marie, Mari, Hakrilas, Linn, E (E.K), Ellen, Kari og alle dere andre for den omtanken dere har vist meg. Dere aner ikke hvor mye dette betyr for meg, og jeg er helt rørt for at dere bryr dere slik ;) Det er nå jeg vet hva ekte venner er, og det er dere! Nå håper jeg ikke noen av dere vil få problemer fordi dere har støttet meg så godt.

Det skal ikke stikkes under en stol at det er tøft å gå på en smell med depresjon slik jeg gjorde. Legen min sa til meg at hvem som helst kunne få en slik smell ved å bli behandlet slik måte slik jeg ble.

Jeg har brukt dagene i uken her til å tenke på meg selv, kost meg med familien, lest bøker og tatt en lang skitur hver dag. Ennå blir jeg fort sliten, sover mye og tar lett til tårene. Nå har jeg ny time til legen på mandag, og det skal bli spennende å høre om han mener jeg fortsatt skal bli sykemeldt eller ikke.

Etter hvert som dagene har gått, merker jeg at jeg får Tyra på avstand, for jeg holder meg langt unna bloggen hennes. Den kommer jeg aldri til å besøke igjen! Never ever! Ja, jeg har hørt at Kaiapia har åpnet ny blogg, men heller ikke hennes blogg er jeg interessert i å besøke. Det å ignorere henne er den beste metoden for å få det hele på avstand. Likevel kommer jeg til å vær 100% ærlig hvis jeg få spørsmål om hva som har skjedd slik at ingen kan havne i samme situasjon.

Jeg vil gi dere Marie, Mari, Kari, Hakrilas, E (E.K), Linn, Ellen og alle dere andre som har støttet meg en personlig hilsen med denne sangen ;)Det er sangen: "That's What Friends Are For".Take care ;)

12 kommentarer:

 1. Åhhh!:) Tusen takk!:) Det skulle bare mangle vet du, Gymjenta!:) Ekte venner støtter hverandre i medvind, motvind, sorger og gleder!

  Godt å høre at det går litt bedre med deg, og at du tar vare på deg selv!:)

  Ha en fortsatt riktig god fredag!:) Klem Toril

  SvarSlett
 2. Hei igjen!
  Jeg gjør det samme som deg, orker rett og slett ikke lese disse bloggene til disse folkene lenger. Blir bare forbanna og uvel av det så da er det best å la det være, ikke er det interessant lesning heller. Og det er godt å se at du føler deg bedre :o)
  Ha en riktig fin helg!
  Kari

  SvarSlett
 3. åååååååååååå tusen takk.ble rørt når jeg hørte sangen.du er god gymjenta.bra det går bra med deg.ha en kjempefin ettermiddag videre.klæm.gla i dæ,og de andre hær:)

  SvarSlett
 4. Du er snill med vennene dine du:) Jeg synes det er godt dere støtter hverandre! Vær sterke alle sammen! Dere har hverandre å støtte dere til, og dere står ikke alene! Det er mange bloggere og lesere som gir dere vår fulle støtte, for nå har vi sett hvem som provoserer til strid!

  SvarSlett
 5. åååååååååååååå glemte å ønske deg en flott helg gymjenta.tenker masse på deg:)klæm fra marie

  SvarSlett
 6. Kjære Gymjenta!!!
  Stå på og ikke la disse idiotiske 2 damene få ødelegge livet ditt helt!!! Overse de 2 komentarene fra dem her oppe fullstendig!!
  Ta godt vare på deg selv, og fortsette med de meningsfulle dagene du har nå!! Ta den tiden det trenger og slapp av!!
  God bedring til deg!!

  SvarSlett
 7. godmorgen alle utenom 2stk
  er bare innom å sier fra at jeg tar pause fra blogging,utenom mobilbloggen min.den skal jeg blogge kun om hunden min,utviklinga til den,thats it.så jeg blir ikke til å legge inn komentarer hær eller andre blogger.ble lei tyra og kaia og den dritpraten demmes.og jeg er enig med linn,slutt å svar de,da blir det stille på de.for nå provoserer de så det ryker etter.så da holder det for meg.gidder bare ikke.ble ikke morsomt lengre heller.så gir bare beskjed,sånn at dere begynner å lure hvor jeg er,bare en laaaaaaaaaaaaaaaaaang pause.men er ikke lenger borte enn ett par tastetrykk.men det er kun på mobilbloggen min jeg blir til å finne.svarer på komentarer jeg får.usakelige komentarer blir slettet.ha en fin lørdag

  SvarSlett
 8. Oj, så snill du er Toril ;)) Takk for det ;)) Jeg vet det ;)) Ha en fin dag ;))

  SvarSlett
 9. Det er nok det beste, Kari ;)) Det har jeg også funnet ut.

  SvarSlett
 10. Jeg setter stor pris på alle mine venner, og jeg ville hylle deg og de andre, for du aner ikke hvor mye dere betyr for meg. Dere har støttet meg fullt og helt fra den dag en av! Stor klem tilbake til deg ;))

  SvarSlett
 11. Takk for det, Ellen ;))Klart vi støtter hverandre, for det er jo det venner skal gjøre! Vi vet at mange er på vår side, og støtter oss, og det er godt å vite ;))

  SvarSlett
 12. Kan jeg spørre hva i alle dager som har skjedd? Har sett på 3-4 av disse bloggene som er involvert, og lurer bare mer og mer..

  SvarSlett