tirsdag 24. februar 2009

Oppdatering

En amerikansk gymnast i sin skrankeøvelse;))


En amerikansk gymnast i flott landmålerhopp på frittståendegulvet;))


Nydelig element i bomøvelsen


Jeg tenkte å oppdatere litt nå om hvordan jeg har det etter alt som har skjedd på bloggen min de siste dagene. Aller først vil jeg takke for all støtten dere har gitt meg. Det gjelder Marie, Hakrilas, E (E.K), Kari og Linn + mange flere av dere! Dere skal vite jeg er der for dere også! Støtten dere har gitt meg, og fremdeles gir meg varmer hjertet mitt! Dere er mine engler;))

Tyra ba meg om unnskyldning her for leden, og jeg godtok den, men jeg kommer aldri til å glemme! Nå vil jeg få alt som har skjedd på avstand! Jeg kommer til å holde henne på laaaang avstand, og jeg er totalt ferdig med henne for godt! Det innebærer at jeg IKKE kommer til å delta i debatter som handler om Tyra, hverken på min egen blogg eller andres blogger! Håper dere har forståelse for det? Flott!

Det er så lett å tro at vi er sterke når vi opplever noe slike konflikter, og det er flott at vi oppmuntrer hverandre til å være sterk! Likevel er vi mennesker med tanker og følelser, og tankene om det som har skjedd kvernet hele tiden i bakhodet mitt.

I går kveld knakk jeg fullstendig sammen. Jeg gråt og gråt så jeg skalv, og min kjære mann holdt rundt meg og trøstet meg. Tårene bare strømmet på, og hele kroppen min ristet. Jeg var helt tom innvendig. Det er veldig vanskelig å beskrive den tomheten. Det var da jeg bestemte meg for å gå til legen i dag. Jeg viste ham bloggen min og de andre bloggene, og han forstod at jeg hadde pådratt meg en lett depresjon, og jeg ble sykemeldt i første omgang i en uke. Legen var sjokkert over å lese det han så. Det er helt normalt å reagere slik som jeg gjorde når man har hatt en konflikt gående med noen i flere uker. Legen min var klar i sine ord at jeg i de siste dagene var blitt utsatt for mobbing! Han anbefalte at jeg måtte føle meg fram når det gjaldt å blogge. Jeg har de siste dagene følt at jeg gruer meg fryktelig for å skrive et innlegg eller legge ut bilder i frykt for hva som kommer til å skje.

Blogging skal være en hobby og en fritidsinteresse som man synes er gøy, men når det skjer slikt som jeg har opplevd blir det ikke gøy. I kveld presser jeg meg hardt til å skrive noen ord, bare for å komme over angsten jeg har fått for å blogge. Det er ved å presse meg at jeg kommer over hinderet. Jeg kjenner hjertet mitt banker hardt når jeg skriver, og jeg kjenner jeg har lyst til å slette alt jeg har skrevet.

Det kan være jeg tar meg en pause fra bloggingen, og vet ikke hvor lenge. Jeg kommer til å svare dere på kommentarene dere skriver på bloggen min, og jeg kommer til å følge med i bloggene dere, og skrive kommentarer! Nå må jeg tenke på meg selv, og komme meg opp igjen før jeg blogger.

Vil igjen takke dere Marie, Hakrilas, Linn og E (E.K)og alle dere andre jeg ikke har nevnt navnene på for varm og god støtte dere har gitt meg! Jeg setter kjempestor pris på dere alle sammen!

Ha en riktig god natt, og ta vare på dere selv!

12 kommentarer:

 1. Hei,
  dette som har hendt deg syns jeg er veldig trist og håper inderlig at du får slappet av og kommet deg igjen, snart!
  Tenker på deg!

  Kari

  SvarSlett
 2. Jeg tenker masse på deg, og støtter deg! Du har mange som støtter deg, for folk blir sinna når slik skjer! Husk er det noe bare ta kontakt på chat eller mail!

  Stor klem Toril

  SvarSlett
 3. Du har min støtte fulle støtte også;D Det du har opplevd unner jeg ikke et eneste menneske å oppleve, og det er fryktelig stygt gjort!

  Jeg blir forbanna når jeg tenker på hvordan vedkommende har behandlet deg! Der sitter vedommende og later som hun er feilfri! Jeg tror jeg eksploderer snart!

  Kom deg til hektene igjen, og ikke føl deg presset til å blogge før du er klar. Supert at du klarte å blogge dette innlegget!

  Ha en fin dag, Gymjenta;D

  Mange varme klemmer fra meg også;D

  SvarSlett
 4. Stakkars deg! Du gjorde klokt i å ta i mot unnskyldningen fra henne! En ting er å tilgi, men en annen ting er å glemme, og det å glemme hva du har vært igjennom av mobbing er ikke lett.

  Ta det med ro, og kom deg til hektene igjen! Slike bloggere som deg trenger vi flere av!

  SvarSlett
 5. hei vennen
  lå halve natten og tenkte,:går det virkelig an å ødelegge ett menneske så mye som det menneske har gjort?:fyyyyyyyyy f.. sier jeg,er så forbanna at jeg tygger småstein.
  og jeg synes det var flott at du tok med deg maskina til legen din.
  støtter deg enormt masse,husk jeg tenker masse masse på deg.
  dod bedring vennen min.gla i dæ

  SvarSlett
 6. Trist;( Hvil deg godt ut, og ta den tiden du trenger.Jeg støtter deg jeg også.

  SvarSlett
 7. god bedring skal det være gymjenta hehe,uff

  SvarSlett
 8. lagt inn ett inlegg på den andre bloggen min,for de som er intr.
  http://mariehenriksen2.blogspot.com

  SvarSlett
 9. Stakkars deg, Gymjenta! God bedring;)) Ta den tiden du trenger til å komme deg ovenpå igjen!

  SvarSlett
 10. Gymjenta: Du må lese det som står i komentarfeltet på det siste innlegget på kaiapia sin blogg!!! Vet du ikke dette fra før, vil du bli skikkelig sjokka, hvis det går ant å bli mer sjokkert over dem!!!
  God bedeing til deg!!!

  SvarSlett
 11. Fy flate jeg er så sint at jeg finner ikke ord! Ja, du vil bli skikkelig sjokkert over det som jeg leste på Kaiapia sin bogg i dag! Støtter deg masse!

  SvarSlett
 12. bare hyggelig,hus det er dine riktige venner,og vi støtter deg alle sammen.stor klæm fra mæ

  SvarSlett