fredag 27. mars 2009

Nok en helg står for døren;))

Ja, da er det fredag og helg igjen;)) Selv om jeg er sykemeldt får jeg dagene til å gå;)) Jeg merker at jeg det psyken slipper dag for dag;)) Det er alltid noe å gjøre i huset av husarbeid, jeg går en tur hver dag, jeg leser, jeg hører på musikk, jeg tar meg en bytur og jeg har hatt et storprosjekt ved å skifte ut all jorda på plantene mine. Det skal jeg si var nødvendig, for i de kjøpeplantene vi kjøper var det masse små fluer. Flere som er plaget av det?

I morgen kveld skal vi i 40 års dag til ei venninne av meg. Vi skal feire dagen på et samfunnshus, og det kommer 50 gjester. Svigerforeldrene mine skal passe ungene hjemme hos oss, for vår yngste datter har influensa. Hun har vært hjemme fra skolen i 3 dager, men i dag hadde feberen gått ned.

Er det flere av meg som synes det er koseligere å blogge nå? Det er mye koseligere å blogge nå som Tyra holder seg unna bloggene våre! Det var jammen på tide! Ikke en dag for sent! Kan det være et ørlite håp om at hun nå forstår alvoret at vi er flere som har politianmeldt henne? Jeg er ikke dummere enn at jeg forstår at hun følger med bloggen min med lupe, selv om hun garantert nekter på det. Jeg synes det er mye tryggere å skrive kommentarer på bloggene til dere andre som har valgt å invitere lesere, og selvsagt dere andre som ikke har lukkede blogger. Blogging skal jo være morsomt, og blogg er jo en dagbok. Jeg vil sammenlikne blogging med å skrive en dagbok.

De fleste av oss skrev sikkert dagbok da vi var barn- og ungdommer. I den dagboken skrev vi våre innerste tanker, følelser, forelskelser, kjærlighetssorg, vi kunne henge ut vår venninne hvis vi hadde kranglet, og dagboken ble brukt som en samtaleparner! Vi var redde for at noen skulle få tak i dagboken vår å lese i den. Det hadde vært krise! Jeg hadde en dagbok med lås som jeg skrev i, og denne gjemte jeg langt vekk for foreldrene mine, søsknene mine og venner. Hadde noen lest i den hadde jeg blit sint! En dagbok er noe av det mest personlige som finnes, og ingen har rett til å lese i dagbøkene til noen. Blogging er en dagbok. Vi kan velge om den kan være åpen eller lukket. Er den lukket kan det være lettere å skrive litt mer om hva man tenker og føler. Velger vi å ha en åpen blogg kan alle lese hva som står, og vi kan oppleve å få uønskede kommentarer. Jeg leser en del blogger både her på blogspot og på blogg.no, og jeg har en politikk at hvis jeg ikke liker en blogg, så lar jeg heller være å lese den i stedet for å skrive ufine kommentarer til bloggeieren. Det er bloggeier selv som velger hva han eller hun ønsker å skrive i bloggen sin. Ønsker bloggeieren at bloggen bare skal handle om klær og sminke er det hennes eget valg.

En annen ting som irriterer meg er "enkelte" bloggere som er feige når det oppstår en konflikt! Ta eksempelet for hva skjedde på Hakrilas sin blogg i januar. Vi var mange vitner som så med egne øyne at Inger/Tyra provoserte MED VILJE! Det var mange som sa sin mening om dette. Blant annet jeg! Jeg hadde like full rett som Tyra å si min mening! Det aksepterte hun ikke i det hele tatt, og hevnet seg på Hakrilas i bloggen sin. Akkurat dette var det mange som var vitner til! En blogger velger likevel å være "feig". Hun valgte å sy puter under armen til Tyra for å få henne til å innse at oppførselen til Tyra var stygg. Jeg har vært fast leser av ulike blogger på blogg.no siden 2007, og jeg har sett hvordan Tyra har holdt på å gjøre livet surt for flere. Like før jul fikk stakkars Linn Elisabeth gjennomgå av Tyra grunnet en stygg påstand fra Tyra om at alle voldtektsofre er skyld i at voldtekten skjer! Dette synspunket skapte nærmest krig på blogg.no, og Tyra begynte å mobbe Linn Elisabeth i bloggen hennes, og i sin egen blogg etter diskusjonen. Jeg skulle tro at vi som har vært lesere på blogg.no en stund hadde mer kunnskap om Tyras oppførsel.

Så hvorfor kan "enkelte" bloggere dikke med Tyra og sy puter under armene hennes når de selv ser at Tyra er skyld i all konflikt selv? Jeg kaller det rett og slett feighet. Jeg gjør regne med at de bloggerne har fått grundig tips fra flere om hvordan Tyra har oppført seg, og da fatter ikke jeg hvordan de kan klare å ha kontakt med henne på bloggene. Først så sier "disse bloggerne" i mot Tyra og blir sinte på henne, så fortsetter de jammen å ha kontakt med henne! Det er bedre å innse SANNHETEN om Tyra sin oppførsel ved å høre på oss som har vært faste lesere av blogger på blogg.no og oss som har opplevd Tyras hevneaksjoner, mobbing, sjikanering og trusler! Jeg tror vi vet hva vi snakker om, enn enkelte bloggere som har blogget en kort stund.

Ønsker dere alle bloggvenner en riktig god helg;))

10 kommentarer:

 1. Jeg må nok si meg enig jeg også i det du skriver. Jeg fikk selv mange advarsler på privaten på blogg.no og via mailer angående Tyra, men jeg var dum og avviste dem! Nå vet jeg at jeg skulle ha tatt advarslene alvorlig, men jeg er også den typen som ikke vil tro på ryker. Dere som har vært lesere og bloggere på blogg.no en stund før meg, vet mye bedre enn oss ferske bloggere hvordan Tyra var, fordi dere har jo selv lest og sett hva hun har stelt i stand for andre. Jeg fikk med blogginnlegget til Tyra der hun provoserte Linn Elisabeth, og det innlegget var dirkte mobbing av Linn Elisabeth! Når Tyra er så beryktet på blogg.no og mange har erfart hennes oppførsel, hvorfor velger da enkelte bloggere som vet hva som er skjedd å overse det som om ingenting har skjedd? I tillegg bortforklarer de det som vi har måttet gjennomgå med mange innlegg om psyokpati. Jeg velger også å kalle slike folk for feige. Det blir deres eget valg! Det tjener uansett ikke Tyra at enkelte syr puter under armen hennes.

  SvarSlett
 2. Hei Gymjenta!

  Her har du skrevet et meget godt innlegg, igjen!

  Alt jeg selv mener og har tenkt står i dette innlegget. Men jeg tror faktisk tiden er over for at noen i det hele tatt gidder å kommuni sere eller i det hele tatt ha noe med henne å gjøre lenger.
  Men jeg kan faktisk skjønne noen som ikke orker å ha noen konflikt med denne damen, og da heller jatter med henne for de vet så inderlig vel hva hun kan gjøre mot andre!
  Uansett så tror jeg den beste "straffen" om en kan kalle det, er å nettopp stenge henne ute fra å få lest bloggene for det svir, det er jeg overbevist om!

  Jammen er du ei sprek dame Gymjenta! Det er så moro å lese bloggene til voksne på egen alder syns jeg :-)

  Ha en fortreffelig kveld og helg :-)

  Mange klemmer fra meg!

  SvarSlett
 3. Hei Gymjenta... Du traff meg litt med det innlegget ditt... Eg er vel en av de som aldri har kommentert konfliktene som har pågått, fy meg.. hihihi.. men det er ikke fordi at eg ikke mener noe om det som har sjedd.. for det gjør eg, det skal dere vite alle sammen..og det har holdt hardt mang engang og klare og unngå disse konfliktene som har gått over alle støvleskaft i mine auge ivertfall.. Og rett skal vere rett.. Tyra har alltid kommentert høflig og greit på min blogg, og aldri vert ufyselig eller guffen mot meg da, og da ser eg ingen grunn til og vere det mot ho heller.. Men... det er et stor MEN her og... for da ho begynnte og henge ut Toril og flere andre da syns eg det var veldig vanskelig og sitte på gjerdet og bare observere...Eg støtter dere alle sammen i den avgjørelsen dere har tatt, for dette må en bare sette en stopper for.. Ha en flotters dag videre alle sammen.. Klem fra Allis.. Ps.. tusen takk for koselige kommentarer på bloggen min..

  SvarSlett
 4. Jeg var jo en av de som sendte deg advarsel på mail til deg om Tyra, og dette var vel i forbindelse med konflikten mellom Tyra og Linn Elisabeth. Ja, jeg kjenner igjen dette med å være skeptisk til tips man får om enkelte bloggere kjenner jeg til. Du kan ikke klandres for det. Det er menneskelig å stille seg kritisk til rykter. Vi vet at i mange tilfeller at ryktespredning er brukt til uærlige hensikter.

  Jeg vet de fleste av dine bloggvenner har lest hvor dårlig behandlet du er blitt av Tyra.

  Ønsker deg i fin dag også;))

  SvarSlett
 5. Tusen takk for det, Kari;))Det er det jeg tror også. Så har du de som har kommentert saken (henviser til diskusjonen der bråket med Hakrilas startet), men som er "feige" og jatter med Tyra i ettertid tross at de var vitner til Tyras dårlige oppførsel. Hva hjelper det å legge ut gjentatte innlegg om psykopati når mennesket IKKE fatter og begriper at innleggene var myntet på Tyra!

  Jeg hater også konflikt, men jeg hater å se mennesker rundt meg bli dårlig behandlet slik Hakrilas, du, Scheeba og Linn Elisabeth har blitt. Da kjenner jeg at det koker inne i meg! Jeg fulgte med på bloggen til Scheeba da Tyra angrep deg for en tid tilbake siden gav din mening. Det var så stygt at jeg ble så rasende! Da var jeg feig siden jeg ikke skrev noe.

  Det er så sant så sant. Den beste straffen er at Tyra IKKE får tilgang til å lese bloggene deres. Det skal dere ha stor honør for, og det er så godt å skrive kommentarer på bloggene deres nå som hun ikke følge med.

  Tusen takk;)) Jeg er nok ikke så sprek lengre. Varmer jeg godt opp, så får jeg til enkle elementer, men nå begynner det å nærme seg 20 år siden jeg sluttet med turn.

  Ønsker deg også en fin dag;))

  SvarSlett
 6. Tusen takk for det, Allis;)) I like måte, tusen takk for koselige kommentarer på bloggen min;)) Nei, innlegget ditt var IKKE myntet på deg i det hele tatt!! Jeg kommenterte alltid som anonym på bloggene før Tyra begynte å være ufin mot Hakrilas. Da åpnet jeg meg blogg selv, og jeg bestemte meg at jeg skulle kjempe med nebb og klør for å hjelpe Hakrilas i denne saken.

  Jeg har lest innlegget ditt på Kari sin blogg, og jeg skjønner at du måtte ligge lavt i terrenget. Vi vet jo alle hvordan hun har behandlet E gjennom mange år, så jeg skjønner veldig godt at du ligger lavt i terrenget! Det ville nok jeg også gjort hvis jeg hadde vært i samme situasjon.

  Du har en kjempekoselig blogg her, Allis, og jeg kommer til å være fast leser av den;)) Tusen takk for koselig kommentar til meg du også;)) Ønsker deg en fin dag;))

  SvarSlett
 7. Hei!

  Jeg trodde jeg hadde skrevet god påskemelding til deg her men må gjøre det på nytt.

  Ha en fortreffelig God Påske Gymjenta!

  Vi snakkes :-)

  SvarSlett
 8. Hei gymjenta.. Tusen takk for koselig hilsen på bloggen.. kjekt og få sånne koselige kommentarer.. Det har vert lite blogging i det siste, hihi.. men håper alle får en ny "piff" etter påskeferien.. thihi.. Ønsker deg og dine en riktig god påske, og at dere får masse solskinn rundt dere.. vi bloggast.. + bloggklem..

  SvarSlett
 9. I like måte Kari;)) Ønsker deg også en riktig fin påske;)) Stor klem fra Gymjenta

  SvarSlett
 10. Jeg kjenner igjen dette med å være "lat" når det gjelder bloggskriving. For meg har de siste ukene før påske gått alt for fort, og da har jeg ikke tenkt på blogging.

  Takk i like måte;)) God påske til deg og familien din;)) Kos dere så masse;)) Bloggklem tilbake til deg;))

  SvarSlett