søndag 15. mars 2009

Tilbake på bloggen etter en fin uke på Lanzarote:))

Nå er det lenge siden jeg har blogget, men som noen av dere vet har mannen min og jeg vært en uke på Lanzarote. Erik har to uker med ferie til gode, og vi undersøkte om det var noen billige turer fra Gardermoen til en av Kanariøyene, og det var det:))Vi bestilte oss en ukestur til Lanzarote:))

Tirsdags morgen 03.03.09 satte vi oss på flytet ned til Lanzarote bare Erik og jeg:)) Barna våre var til foreldrene til Erik.

Det var nydelig å få komme seg vekk litt etter alt som har skjedd med meg siden tidlig i januar, og jeg trengte den turen. Ingen av oss hadde vært på Lanzarote før, og det var spennende å se en ny plass. En uke er alt for lite på Lanzarote. Vi skulle ha sett så mye mer, for øya har mye å by på som er verd å se. For dere som ikke har vært på Lanzarote, anbefaler jeg dere å reise dit en gang.

Vi var forberdet på at været i vinterhalvåret kunne være ustabilt, og det var det også. Det var bra temperatur for oss blåfrosne nordmenn, men spanjolene syntes at de hadde det kaldt. Det var både overskyet og sol mens vi var der. Vi leide oss bil, og kjørte rundt for å se litt av øya. Vi kjørte opp til et fjell som kalles på norsk Ildfjellet. Grunnen til at det heter Ildfjellet er fordi Lanzarote er bygget på lavagrunn. Hele landskapet rundt Ildfjellet var lava, lava og lava så langt vi kunne se. For meg minnet det om bilder jeg har sett av månelandskapet! Vi dro også på marked til landsbyen Teguise. Der var det mye å se på, og mye billig å handle. Jeg kjøpte meg en ny veske:))

Vi fikk noen dager på stranda, vi gikk rundt i Puerto Del Carmen (byen vi bodde) og tittet i butikker og så oss omkring, og ikke minst vi var ute og spiste middag på restauranter hver kveld:))Om kveldene koste vi oss ute på terassen vår med rødvin:)) Jeg kunne gjerne tenkt meg å reise tilbake til Lanzarote, for det var en nydelig øy etter min smak, og vi skulle sett så mye, mye mer:))

Både Erik og jeg fikk slappet av og ladet opp batteriene, og jeg trengte den turen for å komme meg ovenpå psykisk.

Vi kom hjem 10.03.09. Nå er klesvask unnagjort, og i morgen begynner Erik på jobb. Jeg var til min fastlege på fredag, og han ønsker å sykemelde meg ennå en uke for å være sikker på at jeg har fått samlet nok krefter. Legen min ser veldig alvorlig på mobbingen jeg er blitt utsatt for, og mener jeg skal anmelde Tyra. Jeg har fått tilsendt kopi av alt det som jeg hadde skrevet, og alle kommentarer som ble skrevet i den gamle bloggen min av sjefen på blogg.no i tilfelle jeg ønsker å gå til anmeldelse.

Jeg har sikret meg bevis fra bloggen til Kaiapia hvor Tyra og Kaiapia skriver i klartekst at de har noen som overvåker flere av bloggene våre. Hva er vits med å overvåke blogger? Jeg kjenner jeg regelrett blir forbanna og sint når jeg hørte om dette. Først trodde jeg det var en god spøk, men etter jeg leste det selv med mine egne øyne holdt jeg på å miste munn og mæle.

Tidligere i uken ble Hakrilas utsatt for sjikane og stygge kommentarer fra Tonje og fra Tyra! Jeg har mine mistanker om at Tonje = Tyra, for jeg syntes skrivmåten liknet hennes skrivemåte.

Enn å si noe så sykt og dumt at videoer av kattefødsel, katteparing, kattemage, bilder av meg i turndrakt og bilder av Linn Elisabeth f.eks på hennes brudeshow er pervers??? Er det virkelig noen som mener sånt seriøst? Da bør de vel gå til høyeste hold for å melde mange tv-kanaler som faktisk viser paring av dyr i beste sendetid! Det Hakrilas fikk gjennomgå i bloggen sin tidligere i uken var ufint og stygt gjort! Jeg gir Hakrilas min fulle støtte og oppmuntring, fordi hun fortjener det! Er det en blogger som har en fin blogg, så er det Hakrilas! Jeg har vært fast leser av bloggen hennes i siden 2007, og bloggen hennes er IKKE en mobbeblogg som Tonje, Tyra og Kaiapia vil ha det til. Stå på Hakrilas! Vi er mange som støtter deg!

Jeg fikk også høre at Kaiapia har bedt om unnskyldning, og det syntes jeg var veldig sterkt gjort av henne! Det er helt i orden, men hun skal vise en stund at hun holder løftet sitt om bedring!

Tyra har bedt meg om unnskyldning, og jeg har akseptert den, men jeg GLEMMER ikke hva hun utsatte meg for!

Ønsker dere alle mine lesere en fin søndag:)) Ta vare på dere selv og de dere er glade i:))

32 kommentarer:

 1. Trivelig å se at du er tilbake på bloggen igjen:) Det ser ut slik at du og din mann har hatt en fin ferietur. Jeg tror det er viktig å få kommet seg vekk for å samle krefter. Du virker som ei sterk jente, og ikke la deg knekke! Det er bra at legen din tar dette alvorlig!

  Det er idiotisk den oppførselen som Tyra, Tonje og Kaiapia har holdt på med på bloggen til Kaiapia, og det som skjedde på bloggen til Hakrilas var utilgivelig!

  Nå sitter Tyra og synes så synd på seg selv i bloggen sin. Slik vi sår, høster vi.

  God søndag til deg og familien din. Klem fra Ellen

  SvarSlett
 2. Åhhh!:) Jeg har også vært på Lanzarote!:) Har vært der tre ganger 1979, 1989 og 1990!:) Det var stor forskjell fra 1979 og til 1989, da var det mye utbygging som hadde foregått! Elsker den øya der!:)

  Helt enig med Ellen at det er bra legen din tar dette alvorlig, for mobbing og sjikanering kan føre til alvorlige psykiske problemer hos den som blir utsatt for det!

  Jeg besøker ALDRI bloggen til Tyra og Kaiapia! ALDRI!!!

  Tusen takk for støtten din, Gymjenta!:) Jeg blir så rørt når jeg leste innlegget ditt, og jeg kjente tårene komme! Du er ei herlig jente!:) Ønsker deg en fin søndag videre!:) Klem Toril

  SvarSlett
 3. Koselig å se deg tilbake på bloggen. Jeg har også vært på Lanzarote, og likte øya bra :)

  Det måtte være godt å komme seg bort for deg og mannen din. Det er bare å ta det med ro når du har gått på en psykisk smell som nå. Jeg vet hva jeg snakker om, fordi jeg studerer psykologi, og har lest masse om ettervirkningene pga mobbing. Det er bra legen din tar dette alvorlig. Vi har så lett for å be folk være sterk, men vi mennesker er forskjellige, og vi takler mobbing ulikt!

  Ja, jeg ble rasende på Tyra og Tonje for det de gjode på bloggen til Hakrilas.

  Fy faen sier jeg! Du ber ikke venner om å overvåke andres blogger for å følge med på hva de skriver! En blogg er en personlig dagbok på nettet vel og merke, og i bloggen har den som eier bloggen lov til å skrive hva han/hun vil om sine meninger, tanker og følelser uten å bli stemplet som mobber!

  Nå er det mange som har sett hvordan Tyra holder på. Hun er blitt avslørt, og det tåler hun ikke. Mere og mere har kommet fram om det kvinnemennesket der!

  Ha en fin søndag du også :)

  SvarSlett
 4. åååååååååå så koslig å ha deg tilbake.savna deg masse vennen min.imorgen skal politiet ta opp saken som jeg anmeldte tyra for.jeg sa til de at jeg ville ha den opp så fort som mulig,og bli ferdig med den,og ferdig med tyra for alltid.så jeg synes også du burde gå til anmeldelse av tyra,helst så fort som mulig..jeg skal støtte deg hele veien vennen.det er helt utilgivelig det hun har gjort mot deg,meg og toril og.og de andre som er uskyldig.
  ha en kjempefin dag vennen,stooooooor velkomstklæm fra mæ

  SvarSlett
 5. Dårlig gjort å legge ut sånne bilder :p Jeg fikk så lyst til å reise!

  SvarSlett
 6. har lagt inn ett innleg i bloggen min,det gjelder deg gymjenta,og deg linn)

  SvarSlett
 7. kjempebra kaia.synd at du skulle gå under press fra tyra.lykke til kaia.
  ønsker deg og gymjenta vennen min er kjempefin mandag:)klæm fra marie

  SvarSlett
 8. ja E det var jeg som fikk kaia til å gjøre det hun gjorde nå.fikk henne til å innse hva skags menneske tyra egentlig er.kaia ble rett og slett presset av tyra

  SvarSlett
 9. nei E vi tilgir ikke gymjenta for bildene,har marreritt hvær natt hehe.klem marie,jeg som har kommentaren dær oppe og :)

  SvarSlett
 10. Det er dårlig gjort å legge ut slike bilder, Gymjenta:) Fy skam seg:)

  Ja, det var scheeba som fikk Kaia til å snu i dag, og det var på tide. Vi vet jo at hvis Tyra har meldt flere av oss til politiet, så vil de automatisk gå inn på bloggen til Kaia, og der vil de finne ut at innleggene til Kaia går i klar retning av mobbing, og da er Kaiapia ille ut og kjører. Kaiapia har slettet absolutt alle kommentarene våre fra bloggen sin nå, og latt Tyra sine ligge igjen til skrekk og advarsel for andre bloggere!

  Ønske deg en fin mandag, og en god uke:)

  SvarSlett
 11. Ellen

  Det var deilig å komme seg vekk sammen med mannen min :) Gjett om det er idiotisk oppførsel som Tyra viser! Jeg hørte det der, men det er ikke synd på henne!

  SvarSlett
 12. Toril

  Har du også vært der? Så moro da :) Til meg er det fullstednig stopp å lese bloggen til Tyra, for den er motbydelig å lese! Når bloggen lyser ondskap, råttenhet og uærlighet, er det en blogg som byr meg midt i mot!

  Bare hyggelig, Toril! Klart jeg støtter deg! Er det noen som IKKE har fortjent den dritten, så er det deg! Klem Gymjenta

  SvarSlett
 13. Linn

  Tusen takk for det :) Ja, Lanzarote var en herlig øy, og nydelig natur :) En uke er alt for lite der! Legen min følger meg opp hele veien, og han pusjer på meg for at jeg skal anmelde Tyra! Jeg har ennå ikke bestemt meg, men slik det ser ut nå har jeg vel kanskje ikke noe valg. Det er bedre at vi er flere som anmelder henne enn at bare Scheeba.

  Jeg ble forbannet når jeg leste hva som skjedde på bloggen til Hakrilas!

  Nå har Kaia bedt om unnskyldning, men ennå så vet vi at Tyra står inne for det Tonje gjorde, og Tyra er fult medansvarlig for mobbing og sjikane av Hakrilas!

  Når andre ber om at blogger overvåkes, vitner det om forfølgelsesvanvidd, og ikke bar litt med masse!

  Hun er blitt avslørt, og det vet hun selv også innerst inne, men hun kommer ikke til å gi seg. Hun kommer bare til å fortsette.

  Ønsker deg også en fin mandag, og fin uke :) Klem Gymjenta

  SvarSlett
 14. Scheeba

  Jeg har savnet deg også masse, masse, masse! Det er veldig bra at du har bestemt deg for å anmelde henne. Mari har skrevet det flere ganger. Det at hun sendt av gårde en mail til Hakrilas med grove og svært stygge påstander om deg som skulle til et offentlig kontor er straffbart, og hun har brutt taushetsplikten! Det vil hun ikke innrømme!

  Så snart noen andre gjør noe liknedne, da er det plutselig brudd på personvern, brudd på taushetsplikt og dokumentforfalskning!

  Du skal kjenne et menneske personlig, og helst være i familie med dem før du i det hele tatt sender slike mailer til en slik etat, og IKKE skrive en slik mail om en person vi IKKE kjenner!

  Tyra blir bare verre og verre, og jeg sier dette mennesket byr meg midt i mot!

  Jeg skal til legen på fredag igjen, og jeg kommer til å ta en avgjørelse da om jeg skal anmelde henne.

  Jeg setter stor pris på deg, Scheeba! Du er en stor engel, og en sann venn! Stor klem Gymjenta

  Legen min pusjer på meg også for at jeg skal anmelde Tyra, for han mener hun bør få seg en kraftig lærepenge for sin mobbing, sjikanering, spionering og trusler hun driver mot de hun har lagt for hat!

  SvarSlett
 15. Linn Maria

  Hehehe :) Du mener det var dårlig gjort ja :) Ikke jeg :)

  SvarSlett
 16. Åhh søte Scheeba! Jeg ble rørt til tårer av innlegget ditt! Du er bare helt strålende fantastisk!

  SvarSlett
 17. Scheeba

  Jeg ønsker deg også en superfin mandags kveld :) Stor klem Gymjenta

  SvarSlett
 18. Scheeba

  Du er helt fantastsik, Scheeba :)) Tenk å få Kaia til å snu, og til å innse at hun vil komme til å tjene på å bryte med Tyra! Dette fortjener du roser for fra oss alle sammen ;)) Stooooooor klem Gymjenta

  SvarSlett
 19. Linn

  Ja, det var stort av Kaiapia å be meg om unnskyldning, og jeg skjønner at hun mener det! Ja, vi skal støtte Kaia nå hvis Tyra begynner å mobbe og sjikanere henne!

  SvarSlett
 20. åååååååååååå søt du gymjenta.du fortjener hvær eneste ord fra meg.du er en enestående jente,og det er toril og.og det samme sa jeg til kaia og.jeg fikk henne til å gå på bloggene deres og be om unnskyldning til deg og toril,for bedre jenter skal man lete lenge etter.stakkar,kaia var redd,men jeg sa til henne at hun kom til å takke meg etterpå),fikk henne til å kutte ut tyra og,og det gjorde henne.og kaia sa at hun følte seg mye bedre etterpå.)
  ha en fortsatt god kveld vennen min.stor klæm

  SvarSlett
 21. jeg gjorde det før kaia ble neste offer for tyra,klarte ikke å se på det lengre.kaia stakkar ble presset av tyra,og stakkar kaia skjønte det ikke,men tilslutt fikk jeg henne til å innse det.jeg tror jeg kjenner tyra og knepene hennes enn de fleste hær inne

  SvarSlett
 22. ja kaia jeg klarte bare å sitte å se på hva tyra gjorde med deg,det kunne ha gått veldig galt.for guds skyld hold deg langt borte fra det kvinnemennesket.
  godmorgen gymjenta,lå igår å tenkte på alle de flotte komentarene jeg fikk pga det jeg hjalp kaia med.ble litt for mye for meg,tårene trillet uffameg.men det var av glede.er glad hvis jeg kan hjelpe noen,prøver så godt jeg kan:)
  ha en kjempefin dag vennen min.stor klem fra marie

  SvarSlett
 23. Bare hyggelig, Kaiapia! Alle sammen kan vi komme bort i situasjoner hvor vi blir presset til å ta valg vi egentlig ikke ønsker, og det tror jeg har skjedd med deg.

  Jeg tror ikke du ønsket å ta Tyras side, men gjorde det fordi du følte deg truet til det. Stemmer ikke det?

  Du skal vite at du er ikke alene om å ha Tyra etter deg, for det er vi mange som har. Vi er mange som har sagt vår mening, og det har Tyra ikke tålt!

  Håper du har en bra dag:))

  SvarSlett
 24. hei vennen min
  kjempefint innlegg kaia la inn på bloggen sin,fikk tårer i øynene uff.jeg har fått sååååååååå mange positive tilbakemld for det jeg har gjort,blir litt for mye hehe.neida er så koslig.
  har vært på sortland i hele dag,brukt penger :).skal slappe litt av nå.
  ønsker deg en kjempefin ettermiddag.stor klem fra marie

  SvarSlett
 25. Det fortjener du, Marie:)) Nå virker det som om Kaia har snudd ryggen til Tyra fullstendig! Hvordan reagerer Tyra nå da når både Kaia og Hakrilas har lukket blogspoten sin? Nå kan hun ikke spionere på bloggene deres, og det må jo være et nederlag for henne! Jeg har fått invitasjon fra Hakrilas og Kaia jeg også;D

  Jeg kan ikke lukke bloggen min, fordi jeg har venner og familien andre plasser i Norge og i utlandet som ikke har googlekonto. De ønsker å følge med på hva som skjer med familien og livet vårt her nede på Østlandet!

  Ha en fin dag, Scheeba:))

  SvarSlett
 26. Hei Gymjenta!

  Godt å lese at du har hatt en herlig tur utenlands og kost deg men mannen din :-)
  En trenger litt påfyll innimellom!

  Nå er det spennende å følge med på kattungefødsel hos Hakrilas :D

  Jeg ønsker alle godjenter en riktig God Helg!

  SvarSlett
 27. inne for å ønske vennen min en riktig god helg.
  har vært på sortland igjen,men ble snar,var så dærlig form.renner av øyne og nese,nyser i ett,rød i øynene.ser ikke ut.har okkupert sofa,og hær blir jeg hehe.klem fra marie

  SvarSlett
 28. Ønsker deg også en riktig god helg, vennen min;)) God bedring, og ta vare på deg selv;)) Jeg kom inn på bloggen, men fikk ikke til å kommentere der? Stor klem fra Gymjenta

  SvarSlett
 29. den scheeba bloggen kan du bare legge igjen komentar i den prateboxen,virker nå,la inn den gamle boxen:)angelbloggen virker nå)

  SvarSlett
 30. Håper alt står bra til med deg, Gymjenta? Ja, det var bra du sa, Scheeba, for jeg lurte også på det der. Da fikk vi avklart det!:) Ønsker dere alle en riktig god lørdag!:) Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 31. Ja, alt står bare bra til meg meg:))Takk for svar, Scheeba:)) Jeg vil levende tro at det er en viss dame som er krakilsk over at noen av dere har lukket bloggene deres. Det er til pass for henne. Nå får dere være i fred for henne uten overvåking og spionering. Kommer til å skrive blogg senere i ettermiddag. Ønsker dere alle en fin lørdag;))

  SvarSlett
 32. Hei hei igjen.. Takk for fine kommentarer på bloggen min.. Har vert i puerto del carmen eg og.. kjempekoselig plass.. vi budde på cinko plaza?? vet ikke om det var riktig skreve da.. hihihi.. men meg og ungene koste oss masse.. Ha en flotters kveld videre...

  SvarSlett