mandag 2. mars 2009

Turnvideoer av Nastia Liukin

Nastia Liukin i hopp ;))

Nastia Liukin i sin skrankeøvelse ;))

Nastia Liukin i sin bomøvelse ;))

Nastia Liukin i sin frittståendeøvelse ;))

23 kommentarer:

 1. hei vennen
  håper ikke du er sint pga.at jeg ba tyra om unnskyldning.det betyr ikke at vi er venner.ville bare ikke føle meg likeens som henne.hvis du skjønner.kanskje jeg har sagt noe til henne som jeg ikke skulle ha sagt,vet ikke.
  men en ting skal vite gymjenta,du er og blir ei unik jente.og jeg vet du er både sårbar og god vennen.ingenting har forandret vennskapet mitt til deg,tvært om.det var det jeg ville si til deg.stor klem fra meg:)

  SvarSlett
 2. Hei, Marievennen ;)) Det var stort gjort av deg, Marie ;)) Det er godt å gjøre opp hvis man kanskje har sagt noe man ikke burde. Jeg vet det, Marie at du er der for meg, og den støtten du har gitt meg kommer jeg aldri til å glemme! Du har et hjerte av gull!

  Tyra ba meg om unnskyldning offentlig i den gamle bloggen til Kaiapia, så jeg har lagt henne bak meg. Nå må de andre forstå at de ikke kan terpe om det som har skjedd i en evighet, for det hjelper ingen av oss.

  Jeg er fremdeles sykemeldt en uke til, slik at jeg kan slappe av og ta det med ro. Legen var stolt over at jeg hadde kommet meg over kneiken, og begynt å blogge igjen ;))

  Ha en fin dag ;))

  SvarSlett
 3. Marie: Det er flott å be om unnsyldning hvis det er noe man har gjort, men i dette tilfellet er det feil i mine øyne!! Tyra er den som har all skyld i denne saken, og de ble tvunget av blogg.no til å slette bloggene sine pga. den oppførselen de hadde!!! Tyra fortjener ingen unnskyldning fra noen av oss som støtter Gymjenta, og slår ned på hennes notoriske mobbing på bloggene!! Hun provoserer og er skyld i alt selv!! Det er hun som skal be om unnskyldning til alle, og da på en ordentlig måte, der hun virkelig mener det!! Hun burde legge seg helt flat, og beklage sin oppførsel, og MENE DET!!!! Hun må i all fremtid vise normal sosial oppførsel i all ettertid, og etter dette kan man se på Tyra med andre øyne!!! Men jeg har hele saken her, og med et halvt øye kan jeg lese at Tyra har all skyld, etterhvert hjulpet av sin nye venninne, som virker kjøpt og betalt av Tyra, og hennes gode venner igjen!! Tyra klarer aldri å over tid oppføre seg, så hun vil for alltid være en person folk burde holde seg langt unna, og som ikke burde blogge i det hele tatt!! Skjønner ikke hvorfor du ba henne om unnskyldning i det hele tatt før Tyra har gjort det!! Hun får jo en følelse nå av at hun har hatt rett hele tiden, og at det er du som har mobbet henne, noe som overhodet ikke stemmer i virkeligheten!! Bare se hvor gal hun er, Tenk hun innbiller seg at Erlend er en person i virkeligheten, noe hun har fått beskjed om at er en annen som har gitt seg ut som han!!(skal ikke nevne navn) Men i sin ensomme verden finnes han, og hun skriver lange brev til han!! HALLO!!!
  Tyra: Få deg et liv!! Se verden med realistiske øyne, og kom deg på kurs der du lærer rett sosial omgang med mennesker:Hvordan kommunisere!!!

  SvarSlett
 4. er enig med mye i det du sier dær anonym,selv om jeg ikke vet hvem du er.har sikkert sagt noe til tyra som har virket støtende.men har nå bedt henne om unnskyldning,og jeg har god sammvittighet for det.jo jeg har da fått noen unnskyldninger fra henne og,men det er en annen sak.men håper ikke hun plager meg mer.men anonym,det går ikke an å diskutere med noen som skal ha rett hee tidden,og da kan man si ting man ikke mener.jeg gir meg aldri i noe jeg vet jeg har rett i,det går bare ikke.men bruker og å si,den som venter får se.men de må aldri komme til meg etterpå å si,"marie du hadde rett allikavell".og det gjelder bæde tyra og kaia hææretter.jeg kjenner tyra så godt.men en ting er sant.blir aldri å delta i diskusjoner som tyra og kaia er med i.gidder ikke.er bare tull.
  ha en fin mandag du og

  SvarSlett
 5. en tin til jeg vil si til bæde anonym og gymjenta og de andre.at jeg ba tyra om unnskyldning,det er en ting.men jeg har aldri og kan ikke tilgi og glemme det hun gjorde mot meg ALDRI.og dere vet hva det er.det må og skal hun få betle for.for sånt er det ingen normale ennesker som tolerer,ikke jeg er.det er personangrep på det groveste.og det vet tyra innerst inne

  SvarSlett
 6. takk E.jeg kan værken tilgi eller glemmer det tyra har gjort.men vil helst ikke snakke mer om det.det er inne til behandling,og jeg må bare vente til jeg får høre noe.og ikke er jeg venner med tyra heller enda.har bare kun bedt henne om unnskuldning siden hun sier jeg har vært litt for ekkel mot henne,vet ikke hva.vil ikke vite det heller for den saks skyld.jeg har gjort mitt,og nå er det bare opp til henne og myndighetene.

  SvarSlett
 7. Jeg er også en av dem anonym som har fulgt nøye med Tyra fra dag 1 på bloggen, og lagt merke til all konflikten hun selv har vært årsak til! Jeg kan lese meget godt selv, og danne meg mine egne meninger om alt som har skjedd helt uavhengig av hva andre forteller meg!

  Dette er en åpen blogg, og derfor velger jeg å skrive mine tanker og meninger! Hadde bloggen til Gymjenta vært en lukket blogg, så hadde det vært noe helt annet!

  Ja, det er noe som heter å tilgi, men å ikke glemme. Når man tilgir så legger man ting bak seg, men det er ikke det samme som å være venner. Jeg var vitne til at Gymjenta fikk en unnskyldning fra Tyra på en annen blogg. Jeg respekterer deg, Gymjenta at du IKKE ønsker å delta i diskusjoner som vi andre har om Tyra! Du jobber nå med å legge Tyra bak deg, og det skal du se at du klarer!

  Jeg har stor forståelse for de av dere som mener Tyra må stå til ansvar for sine handlinger, for å be om unnskyldning, og for de av dere som øsnker å tilgi henne selv.

  Dere som velger å tilgi Tyra (uansett om det er deres egen skyld eller ikke) skal vite at Tyra garnatert IKKE kommer til å lære til senere. Da blir det som E (E.K) skrev over at dere syr puter under armene hennes. Hun vil da ved neste motgang i en diskusjon på en blogg fortsette sin dårlige oppførsel! Er det det dere ønsker?

  Dere skal vite at Tyra tenner selv på halmen selv når hun oppsøker blogger som hun vet diskuterer henne! Da vil hun la seg provosere, og fortsette med sin dårlige oppførsel, og det hele går i en ond sirkel!

  Jeg forsvarer ikke Tyra sin oppførsel i det hele tatt, fordi jeg synes at nok er nok, og det er flott at så mange reagerer på dette! Det er ikke noe for tidlig! Dere er voksne som tørr å stå opp mot Tyra!

  SvarSlett
 8. Så fine videoer av Nastia Liukin!:) Hun er utrolig elegant turner!:) Det er tydelig hun har arvet sine foreldres gener ja!:)

  Stå på alle sammen!:) Tenker på dere alle!:) Ha en fin mandag videre!:)

  SvarSlett
 9. Hei hei!
  Godt å se livstegn igjen ;-) Håper alle har det bra og at livet smiler!
  Deilige tider vi går mot nå og det gleder meg å se at vinteren mister grepet og jeg har hørt vårfuglekvitter allerede, herlig!

  Er forøvrig helt enig med den anonyme, akkurat som jeg selv har tenkt den kommentaren fra vedkommende der.

  Ha en fin uke venner ;-)

  Kari

  SvarSlett
 10. Nå er jeg rasende her! Det verste er nå at Tyra beskylder Gymjenta for å skrive under anonym på Kaiapia sin blogg! Det er så typisk henne at hun beskylder andre uskyldige mennesker for ting de ikke har gjort!

  Jeg leste på bloggen til Kaiapia at blogg.no har utestengt Kaia og Tyra! Enn om det hadde vært tilfelle? Da får blogg.no en stjerne i margen av meg, for de vil ikke identifisere seg med mobbere som Tyra! Gringo har også stengt ute Kaia og Tyra:D Tenk at han gikk til det skrittet der? Han måtte vel gjøre det:D

  SvarSlett
 11. Tyra kommer aldri noensinne til å tyrannisere, true og plage andre mennesker, det er jeg hellig overbevist om!
  Hun er bare sånn, og det er forferdelig at hun har fått drive på slik som hun gjør på de utallige bloggene sine og ikke minst andres?!
  Og det må være noe slags forfølgelsesvanvidd siden hun rører sammen konspirasjonsteorier av det meste som blir skrevet.
  Helt utrolig!

  SvarSlett
 12. Glemte ett ord i første setning men det er vel åpenbart: slutte

  SvarSlett
 13. Jeg er helt enig med dere i det dere skriver om Tyra. Hun er så frekk at hun nå beskylder Gymjenta for å være på bloggen hennes!

  Hvordan greier hun å tro på sine løgnhistorier selv? Hvordan er det mulig å leve i sin egen fantasiverden full av løgner? Jeg trodde ikke det var mulig!

  SvarSlett
 14. Jeg tror ikke Tyra kommer til å forandre seg. Hun kommer heller ikke til å innse at det er hun som er mobberen samme hva andre sier til henne. Det beste er å overse henne, men det er vanskelig når hun irriterer på seg store gråstein. Når hun oppfører seg slik hun gjør vil dette få konsekvenser. Det er naturlig at folk vil prate seg i mellom.

  Hun må også tåle at vi her inne støtter Gymjenta. Tyra har Kaia og hennes hjelpere som hjelper henne, men de mobber og lager livet surt for andre uskyldige bloggere. Da må Tyra bare tåle at også vi hjelper Gymjenta.

  Jeg kjenner jeg blir så irritert at Tyra skal få ture fram med sin dårlige opppførsel!

  SvarSlett
 15. E klart du har oss som venn:)ha en fin dag.hær er det sol 4varmegrader,det er vååååååååååååår:)

  SvarSlett
 16. inne for å fortelle at jeg har fått ny blogg.sletta den andre
  http://scheeba-scheeba.blogspot.com

  SvarSlett
 17. det er marie som har scheepa:)

  SvarSlett
 18. Hei alle kjære venner: Marie, Hakrilas, E (E.K), Linn, Ellen, Mari, Kari og alle dere andre! Tusen takk for koselige meldinger på bloggen min.

  Akkurat nå sitter jeg på en internettkafé på Lanzarote. Mannen min hadde en uke avspasering til gode, og da fant vi på at vi skulle ta oss en tur til varmere strøk for å slappe av. Vi reiste tidlig i går morgest. Været er litt ustabilt her her. Det blåser, og det er skiftende skydekke, men en deilig norsk sommertemperatur;))

  Ta vare på dere selv mine kjære venner, så blogges vi:))

  Stor klem til dere alle fra Gymjenta.

  SvarSlett
 19. ja det gjør vi E..SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!!!!!!!!!!.
  nå er det bare woedpress igjen de skal holde helvett.bort med de dær og.ikke lenge før de holder seg synlig på gringo sin blogg.han åpner jo for de idag etter som han sa.blir kjedelig mellom bare de to på woedpress tenker jeg,når ingen vet hvor bloggene demms er.
  ha en kjempeflott helg E og ymjenta hvis hun er innom hær.hm misunne gymjenta snufs.og god helg til dere andre og.hær er det VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR.

  SvarSlett
 20. jeg er marie oppfor hær.bare skifta blogg til scheeba:)

  SvarSlett
 21. Jeg så det på bloggen til Kaiapia, men tror du Tyra hadde respekt for damen fra blogspot da? Nei da! Tyra begynte med en gang å bable om at dette var løgn. Kaiapia bekreftet at hun hadde fått en privat mail fra henne. Bra jobbet E (E.K)! Jeg måtte gi opp for å prøve å få tak i en kontaktperson fra blogspot, og tusen takk for at du tok jobben;)

  Nina og jeg ringte sjefen i blogg.no forrige lørdag som var for å klage på Tyra og Kaiapia, men da hadde begge to lagt ned bloggene sine. Han sa på telefonen til oss at Tyra var et stort problem for blogg.no, og det hadde hun vært i snart to år! Han hadde ved 2 – 3 anledninger stengt bloggen hennes når hun har mobbet som verst, og han sa på telefonen til oss at dersom hun åpnet et blogg.no blogg igjen, kom han til å følge med bloggen til Tyra med lupe, og han ville ha beskjed med en gang hvis hun åpnet seg en blogg.no blogg. Sjefen for blogg.no var lut lei hele Tyra, og han fortalte oss at han ikke ville være tilhenger av å ha en mobber som Tyra.
  Dette innser selvfølgelig ikke Tyra selv! For hun er selvfølgelig så uskyldig! Som alltid…

  SvarSlett
 22. hei! det er ikke nastia liukin som er i frittstående, det er en annen fra USA

  SvarSlett
 23. hei gym jenta! går du på turn eller er du trener. hvilken klubb hører du til?

  SvarSlett