mandag 18. mai 2009

Fantastisk helg, og fantastisk 17.mai;))

Da er 17.mai over for i år, og for en flott helg det har vært;)) Været har vært nydelig, og stemningen meget god;)) Det ble sent i seng for alle i familien 16.mai, for selvsagt måtte vi se finalen i Eurovision Songcontest der Norge og Alexander Rybak vant;)) Det er ikke hver dag Norge vinner, og barna var i 100 under avstemningen;)) Kremt... Ikke bare barne, men også vi voksne også...;))

Jeg tror vi kom oss til sengs kl.01.10, og vi var nok trøtte hele familien på 17.mai da vi stod opp kl.06.30. Vi spiste en god 17.mai froskost sammen med svigerforeldrene mine, og det var koselig;)) Kl.08.30 kjørte vi ned til byen, og barna møtte opp på samlingsplassen hvor skolene deres skulle møte opp. I år stod vi på Rådhusplassen. Vi stod der sammen med broren til Karl Erik, hans kone, moren og faren til Karl Erik. På Rådhusplassen er det veldig fint å så;)). Det krydde av mennesker i byen i år, og det var veldig god stemning i sentrum;)) Noen av korpsene spilte faktisk sangen "Fairytale" i barnetoget i år;))

Karl Erik var med i barnetoget sammen med Christine og kjørte henne i rullestol, og det gikk veldig bra;))

Da barnetoget var ferdig kjørte vi hjem til broren til Karl Erik, og grillet i hagen. Det var koselig;)) Kl.17.00 dro barna og Karl Erik bort på skolen for å være med på leker og konkurranser som korpset arrangerte der. De kom tilbake kl.20.00, og da var det på tide for oss å komme oss hjemover. Det var en sliten trio som la seg i går kveld, og de sovnet momentant;)) Christine og Cathrine sa det rett ut: "Dette har vært det beste helgen på lenge!";)) Vi hadde en flott 17.maifeiring i år;))

Kl.06.30 i dag var det hverdag igjen. Nå skal vi komme inn i en rutine med å få vekket Christine først, for å hjelpe henne med det hun trenger på badet før hun skal på skolen. Det gikk mye lettere enn hva vi trodde, for Christine brukte krkkene sine til å komme seg i dusjen. Vi har satt inn en stol i dusjkabinettet som hun kan sitte på. Når Christine var ferdig på badet vekket vi de to andre. Kl.08.00 kom venninnen til Christine som skal få sitte på med taxien. Taxien kom kl.08.15. Fortsetter alt like uproblematisk kommer dette til å gå bra.

Svigerfar og svigermor blir værende hos oss til søndag 24.05.2009, og det er vi veldig takknemmelige for;))

Jeg håper dere har hatt en like flott helg og 17.mai som vi? Nå skal jeg rydde litt i leiligheten, så skal svigermor og jeg ta oss en tur til byen sammen. Svigermor ønsker å sy nye gardiner til oss mens hun er her, og da skal vi i vei for å se på stoff til det;))

Jeg ønsker dere alle sammen en god uke, så blogges vi;))

Stor bloggklem til alle sammen;))

11 kommentarer:

 1. Trivelige bilder du har lagt ut;D Koselig å lese at dere hadde en fin 17.mai hos dere, og at alt går fremover med litjpia deres;)) Ønsker deg fortsatt en riktig god mandag, og en god uke;D

  SvarSlett
 2. Helt enig med Kaia!:) Nydelige bilder, og det ser ut som om dere også var heldige med været i går!:) Det blir liksom ikke samme stemningen når det er surt og kaldt, for jeg tenker på barna som går i tog, og det er ikke moro å fryse.

  Ser ut som om dere hadde en koselig 17.mai dere også, og jeg er kjempeglad for å lese at 17.mai feiringen gikk bra for Christin!:) Ha en fin mandag, og fin uke!:) Stor klem Toril

  SvarSlett
 3. åååh så koselg innlegg.... Kjekt og lese og se bilder... Så flott at det går bra med dere og vesla, krysser fingrene for at dagene skal gå som smurt for dere... Ha en flott uke videre..

  Stor bloggklem til alle..

  SvarSlett
 4. Koselig å se bilder fra deres feiring av nasjonaldagen:) Det er fint å lese at det går bedre enn ventet med datteren deres:) Så fint at dere har foreldre som stiller opp:) Jeg ønsker deg en fin dag videre, og en fin uke:) Bloggklem fra Nina

  SvarSlett
 5. Åhh så koselig bilder fra deres 17.mai :) Det var koselig å se :) Det hørtes ut som om dere hadde en fin feiring av nasjonaldagen vår :) Fint å lese at det går bra med yngstejenta deres :) Det var sikkert morsomt for henne å få være med i barnetoget :) Du får fortsatt ha en fin dag :) Mange klemmer fra Ellen

  SvarSlett
 6. hei vennen,fikk hilsning fra dere på sms fra toril.jeg bruker bare bloggen på blogg.no og den er det ikke virus på:)
  http://angel54.blogg.no
  klem fra marie

  SvarSlett
 7. Marie... Det er noe tull med den bloggen og, eg har prøvd og legge inn kommentarer, men får bare pc`n full av reklame.. hihihi.... Håper du har det bra langt der oppe i nord.. Sheeba var bare så lekker i 17 mai kjole sin.. hihihi.. Ha en flott uke videre alle sammen.. klem klem

  SvarSlett
 8. Veldig koselig innlegg og bilder Gymjenta! :-)

  Trivelig å lese om hvordan dere feirer nasjonaldagen :)

  SvarSlett
 9. Det samme skjedde meg også, Marie da jeg skulle prøve å legge igjen en kommentar på bloggen din på blogg.no. Ble bare tull med reklamer som dukket spratt villt opp. Fikk inn noe på PC'n som vi ikke ville ha. Kjedelig, men sant.

  SvarSlett
 10. Trivelig og fin blogg du har. Jeg har vært fast leser av bloggen din siden du begynte å blogge her, og synes du har blitt skikkelig dårlig behandlet av både Inger og Shceeba! Du skal vite jeg støtter deg, og jeg engasjerer meg i kampen mot mobbing uansett om det gjelder barn eller voksne.

  SvarSlett
 11. Koselig blogg!! Endelig kan jeg få lese bloggen din som jeg har fulgt siden du åpnet den:))
  Jeg har blogg jeg også, men er ikke så flink å bruke den!! Vet ikke helt hva jeg skal skrive der, så hva det blir til med den, det vet jeg ikke!! Men kan jo prøve!! Men vi holder iallefall kontakten via din blogg, for du er jo så flink til å skrive!! Er glad det går fint med Christine, og ellers så støtter jeg deg og de andre vennene dine i kampen mot Scheeba og Tyra!!! Bloggklem fra Sila69;)

  SvarSlett