lørdag 30. mai 2009

Ønsker dere alle mine bloggvenner en riktig god pinse;))

Nå er det en stund siden jeg har skrevet på bloggen min. Nå er det nok en langhelg, og det er pinse. I kveld skal vi grille sammen med noen naboer og barna deres, og det blir trivelig;))

Dagene går fort, og vi har mer enn nok å gjøre. Det går bedre og bedre med Christine, og hun har nå fjernet stingene sine etter operasjoner. Nå har hun 6 uker igjen før hun får begynne å gå på foten sin. Alt fungerer bra hjemme hos oss, og Christine blir mere og mere selvstendig. Hun synes det er bra å ha rullestolen, for hun blir sliten i armene av å bruke krykker hele tiden, og hun bruker rullestolen som en sikkerhet for ikke å tråkke ned i med foten sin. Christine er veldig fornuftig av seg. Det går også bra på skolen med henne, og klassevenninnne hennes nærmest kjemper om å hjelpe henne f.eks. å kjøre henne i rullestol;))

Svigerforeldrene mine reiste hjem mandag 25.05, og mamma og pappa kom ned til Oslo 27.05, og de skal være hos oss i 3 uker;)) Både mannen min og jeg er veldig glade for å ha dem hos oss, og de synes det er koselig å være sammen barnebarna sine de også;)) Det er jo ikke så veldig ofte de er i Oslo, og vi er vel kanskje hjemme 1 - 2 i Trøndelag 1 - 2 ganger om året. Hver sommer bruker mamma og pappa å komme ned hit for å være i 2 - 3 uker, men i år tok de turen noe tidligere pga situasjoner til Christine.

I dag gikk vi oss en god langs turstien ved Akerselven for å se litt, og det var vakkert der;)) Jeg måtte ta noen bilder på turen som jeg har lagt ut øverst. Nå kan man med hånden på hjerte si det er sommer;)) Det var fint å gå der også, for det var lett å kjøre rullestolen til Christine. Etter turen rundt Akerselven gikk vi innom en kafé og kjøpte oss hver vår is;)) Mamma og pappa syntes det var fint å gå den turen i dag;))

Både mannen min og jeg har omsorgspermisjon nå, men på onsdag og torsdag må jeg på et møte på jobben. Vi har en stor gruppe med 6 åringer som skal begynne på skolen, og vi skal ha et møte for å finne ut hva vi trenger av barn på avdelingene våre. Det er en tre avdelings barnehage jeg jobber i, og vi prøver så langt vi kan å sette samme barnegruppa på hver avdeling med hensyn til alder og kjønn. Denne høsten vet jeg at jeg får en god det 2 1/2 åringer på min gruppe, og det betyr en ganske så krevende start for de andre ansatte på min avdeling.

For dere som ønsker å se min blogg på blogg.no, så er det bare å skrive en mail til meg, så skal dere få bloggadressen min;))

Jeg ønsker dere alle en riktig god pinse, og kos dere så masse i pinsen;))

40 kommentarer:

 1. Så nydelige bilder du har tatt:) Det ser ut som om dere hadde en fin tur:) Ha en fin pinse du også:) Klemmer fra Linn

  SvarSlett
 2. Ja, virkelig skjønne bilder du har lagt ut:) Våren og sommeren er en helt fantastisk årstid:) Jeg ønsker deg og familien din en riktig god pisne, og håper dere får det hyggelig på grillingen i kveld:)

  SvarSlett
 3. Helt enig!:) Kjempefine bilder!:) Åhh! Herlig med sommer!:) Her har vi et fantastisk pinsevær med sol og varme!:)

  Så godt å lese at det går bra med Christine!:) Du må hilse foreldrene dine så masse fra meg!:) Det er sjelden jeg ser dem, men det hender jeg støter bort i dem i byen.

  I like måte!:) Ha ei fin og god pinse!:) Mange klememr fra Toril

  SvarSlett
 4. Forresten. Jeg synes bloggen din var veldig trivelig, og derfor legger jeg deg til som favoritt. Jeg håper det der ok?

  SvarSlett
 5. Vakre bilder du har lagt ut:) Koselig innlegg:)Trist å lese om datteren din, men det er godt å lese at hun er bedre:) Kos deg i pinsen:)

  SvarSlett
 6. Fine bilder:) Fint å høre at yngstedatteren deres er bedre, og at hun har tatt stingene:) Ønsker deg og familien din en god pisne:)

  SvarSlett
 7. Leser bloggen din,måtte nesten få blogg jeg og.Men ikke kommet meg å skrive på den enda.Bare velkommen.Flott blogg.Ønske deg en fin søndag og pinse da

  SvarSlett
 8. Så fine bilder dere har tatt på turen;D Jeg er helt enig;D Våren og sommeren er den aller beste årstiden vi har;D

  Det var godt å lese at datteren deres er bedre, og at hun har tatt stingene sine. Godt at ikke det er blitt noe komplikasjoner da!

  Det er godt med foreldre og svigerforeldre som trår støttende til vil når vi barna trenger dem;D

  Ønkser deg en fin søndag, og en fin pinse;D

  Klem fra Kaia

  SvarSlett
 9. Hei Gymjenta! :-)

  Du skriver alltid så godt og grundig så det er en fryd å lese :-)

  Ha en fortsatt god pinsehøytid med alle dine kjære! Jeg er ikke så aktiv på bloggene for tida, er så mye bråk og det er ikke noe trivelig.
  Mange bloggklemmer! :-)

  SvarSlett
 10. Tusen takk for det, Ellen;)) Ja, våren og sommeren er også min favorittårstid, selv om jeg er veldig allergisk, men medisner tar det meste av reaksjonen. Ønsker deg og dine en fin 2.pinsedag;))

  SvarSlett
 11. Tusen takk for det, Linn;)) Ønsker deg og dine en fin 2.pinsedag;))

  SvarSlett
 12. Tusen takk for det, Mari;)) Ja, foreldrene mine syntes det var trivelig å gå den turen;)) Vi koste oss alle sammen. Hvis vi skal på tur nå, må vi jo tenke på hvor det er greit å gå med rullestol siden Christine ikke kan gå. Jeg ønsker deg, og dine en fin 2. pinsedag;)) Klem fra Gymjenta;))

  SvarSlett
 13. Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min, Mona;)) Helt i orden det;))

  SvarSlett
 14. Tusen takk for det, Toril;)) JAAAA;)) Vår og sommer er den beste årstiden;)) Vi er glade vi også, for at det går framover med Christine;)) Klem fra Gymjenta;))

  SvarSlett
 15. Tusen takk for det, Nina;)) Ja, vi er glade vi også for at alt går bra med Christine;)) Det er utrolig hvordan barn takler smerter bedre enn voksne! Det sa legen som opererte henne også. Ønsker det en fortsatt fin dag;))

  SvarSlett
 16. Tusen takk for det, Kaiapia;)) Kameraet er alltid med når vi går på tur, for mannen min elsker å ta bilder;)) Ønsker deg en fin 2.pinsedag;))

  SvarSlett
 17. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min, Gladjenta;)) Velkommen som blogger du også!

  SvarSlett
 18. Tusen takk for det, Karipia;)) Det var da koselig å høre;)) Jeg liker å skrive, og det har jeg alltid gjort;))

  Nå har også Mari måttet lukke bloggen sin, og det synes jeg var på tide! Jeg støtter henne i det valget!

  Du har jo oss, Kari!

  Stor klem fra Gymjenta

  SvarSlett
 19. Hei gymjenta
  Takker for adressene.Ja var inne å titta litt,skal prøve å få lagt inn kommentar litt senere.Må vel begynne med middag.Merket at det var langhelg:).
  Var nå inne på Mari sin blogg,virka som ei koslig dame etter kommentarene.Men kom ikke inn.
  Flotte katter Toril har,det samme Allis.Jeg er allerdisk for dyrehår

  SvarSlett
 20. Jeg skal lage meg ny blogg i løpet av kvelden eller morgendagen. Snakket med advokaten til deg og E (EK) og advokatene til Toril og Linn. De hadde fått alt de trengte av kopier.

  SvarSlett
 21. Bare hyggelig, Gladjenta;)) Koselig å se deg, blogge;))

  SvarSlett
 22. Bra, Kaia;)) Ikke la deg knekke av at folk misbruker bloggen din på den måten. Det er så stygt gjort å sende slike kommentarer anonymt på en annen sin blogg, for så å være anonym i tillegg!

  Ikke noe rart du overså kommentaren når den var skrevet på dialekt, for du trodde jo det var Scheeba selv som skrev.

  Nå anbefaler jeg deg å ha en lukket blogg slik at vi alle sammen får blogge i fred!

  SvarSlett
 23. Jeg sletter kommentarene dine i sympati med de andre, og dessverre ønsker jeg ingen kontakt med deg!

  SvarSlett
 24. Jeg vet du og Kaia ba om unnskyldning, og det er veldig bra at dere gjorde opp, men jeg er ikke på din side likevel!

  SvarSlett
 25. Alle kommentarene dine blir slettet i sympati med de andre, og kommer det flere kommentarer lukker jeg bloggen min.

  SvarSlett
 26. Tusen takk for sist på hytta til Mari og familien:) Det var koselig å møte deg og mannen din:) Det er veldig bra du sympatiserer med å slette kommentarene dine for Scheeba.

  Du vet vel sikkert hva som skjedde? Kaia hadde satt kommentarene sine med kommentarkontroll på bloggen sin. Hun ville IKKE blande flere personer i diskusjonen med Scheeba, for hun visste godt hva som kom til å skje hvis hun IKKE begrenset kommentarene sine.

  Jeg mottok hver og en kommentar (som Scheeba skrev til Kaia) på chat fra Kaia. Jeg svarte på dem.
  I et forriverret øyeblikk godkjenner Kaia en kommentar som hun TRODDE var fra Scheeba, fordi den var skrevet på dialekt. Kaia godkjente den kommentaren. Jeg oppdaget helt tilfeldig at denne kommentaren var det IKKE Scheeba som hadde skrevet, og ba Kaia slette kommentaren. Kaia ble så sint som ei fele at noen hadde sendt en stygg kommetnar til Scheeba på bloggen hennes! Dermed slettet hun bloggen sin, for nå vil hun ikke ha mere krangling og bråk på bloggen sin. Hun gråt på telefonen i går, og sa at hun følte at noen hadde misbrukt bloggen hennes til å være jævlig mot Scheeba.

  Uansett hvor sint man er på en person sender man ikke slike kommentarer, og det er feighet fra ende til annen å postlegge en slik kommentar fra en annen blogg, for å gå fri selv!

  Kaia beklaget dette for Scheeba i dag, og det var nok lurt. Mari skrev på mail til meg at hun kom til å holde seg borte fra bloggen til Scheeba. Scheeba skulle få blogge i fred for henne.

  Det er bra du sympatiserer med de andre ved å slette kommentarene henens. Det vet jeg de andre setter pris på.

  Ønsker deg en fin kveld. Hils gemalen:)

  SvarSlett
 27. Hei ;)

  Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min. :)
  Du har en kjempefin blogg du også :)

  Ha en fortsatt fin dag :) :)

  SvarSlett
 28. Bare hyggelig Kakekjerring;)) Du har en flott blogg, og det er alltid koselig med nye bloggvenner;)) Ønsker deg en fin dag videre;))

  SvarSlett
 29. I like måte E;)) Det var veldig koselig å møte deg og kjæresten på hytta til Mari;)) Det hele ble jo gjort på sparket da, og det var jo flott dere tok dere tid til å komme også;))

  Ja, jeg støtter de andre ve å slette alle kommentarer som kommer inn fra Scheeba og evt Tyra. Hjelper ikke det må jeg lukke bloggen min slik de andre har gjort. Jo, da jeg fikk mail fra Mari om hva som hadde skjedd, men jeg la ikke merke til kommentaren, og jeg er aldri inne på bloggene til Scheeba heller.

  Uansett mener jeg også at det var stygt gjort av de/den som hadde benyttet seg av bloggen til Kaia ved å sende en slik kommentar til Scheeba. Jeg forstår at Kaia slettet bloggen sin, og jeg synes bloggen til Kaia er blitt brukt som en galgstein og usaklige diskusjoner, men sånn blir det når i hvert fall en er så jævla feig at hun velger å ikke legge ut alle de negative kommentarene hun måtte få inn. Jeg håper de lar Mona være i fred nå fordi hun sa sin mening på den gamle bloggen til Kaia.

  Ønsker deg en fin dag. Jeg sitter og forbereder meg til opptaksmøte i dag. Jeg må se over hvilke barn jeg trenger på avdelingen min til høsten (kjønn og alder på barna).

  SvarSlett
 30. Jeg forstod at kommentaren som du skrev også var myntet på Mona;)) Hehehe;))

  Ja, jeg mottok telefon fra advokaten til Kaia i dag som spurte om han kunne få ta kopier av kommentarene som Scheeba hadde skrevet på bloggen min.

  Jo, jeg skal lukke bloggen min! Vær så snill å legg igjen mailadressen deres på bloggen til Kari, den lukkete bloggen til Toril eller bloggen til Mari, så blir dere invitert i løpet av morgendagen;))

  Ha en fin kveld Mari;))

  SvarSlett
 31. Ja, kom igjen, Gymjenta! Lukk bloggen din du også (i hvert fall for en stund). Da får ikke Tyra eller Scheeba noen oppmerksomhet i det hele tatt, og de kan bare blogge for seg selv:)

  Du gjør lurt i å lukke bloggen din, og for all del! Ikke vær redd! Scheeba har INGEN rettigheter til å åpne lukkede blogger. Det skal mye til å kreve gjenåpning av lukkede blogger. Når denne funksjonen finnes på blogspot, er det fordi at bloggere KAN bruke den fritt hvis DE ønsker! Scheeba kan bare være si hva hun vil, men hun kommer IKKE langt med denne trusselen! Dette vet jeg, for jeg har også en lukket blogg på blogspot! Så lukk bloggen din, Gymjenta!

  SvarSlett
 32. Hei gymjenta
  Ønsker deg en flott helg.Skal ut i haven å jobbe.Passe på når man har fri.
  Synd du må stenge bloggen din.Var så hyggelig å besøke deg.

  SvarSlett
 33. Ja, det er veldig synd at en etter en må stenge bloggen sin, men når de blir utsatt for personforfølgelse, mobbing og trakasering er det ikke annet å gjøre enn å beskytte seg selv.

  Scheeba kan si hva hun vil og true så mye hun vil, men så lenge denne muligheten finnes på blogspot er det IKKE noe ulovlig å lukke bloggen. Hadde det vært ulovlig, så hadde det IKKE vært en mulighet! Årsaken til at hun truer i bloggen sin er fordi ca 15 bloggere har vendt henne ryggen pga av gjentatte løgner. Hun har brukt flere personer som en brikke i et skummelt spill mot Tyra.

  Nå får Scheeba bare fortsette vennskapet med Tyra, men alle oss har hun mistet for godt!

  SvarSlett
 34. Jeg må bare stenge bloggen. Venter på 2 - 3 mailadresser til før jeg stenger bloggen min, men håper de kommer i løpet av ettermiddagen.

  SvarSlett
 35. ALLIS. DU KAN BARE DRITE OG DRA I OG LEGGE INN KOMMENTARER PÅ MIN BLOG, DE BLIR SLETTET FØR JEG LESER DEM. TRODDE DU HADDE SETT DET, OG SKJØNT AT JEG GIDD IKKE VERKEN LESE ELLER LEGGE UT DET SOM KOMMER FRA DEG. jEG ØNSKER INGEN KONTAKT MED NOEN AV DERE, OG DET HAR JEG GIDD KLAR BESKJED OM, ALLE DE ANDRE RESPEKTERE DET, MEN DU KLARER IKKE OG RESPEKTERE ET ØNSKE, DET ER FAKTISK TRAKKASERING DET DU BEDRIVER.

  SvarSlett
 36. Hva i helvete er det du mener med å skrive på min blogg???? Du er slett ikke velkommen å skrive på min blogg! Hold deg unna! Det mener jeg! Selv om jeg er den eneste som har en åpen blogg, så er du ikke velkommen noen gang å skrive på min blogg!

  Jeg sletter denne stygge kommentaren du skrev, og jeg har videresendt kommentaren til Allis slik at hun får lagret den!

  Det er ingen av oss som tror et fnugg på at Allis har skrevet en kommentar på bloggen din, og det er noe du dikter opp i din egen fantasi! Det er ingen som tror deg likevel av oss!

  SvarSlett
 37. Bra svart, Gymjenta! Det må også gjelde andre veien at Tyra SKAL akseptere at Gymjenta IKKE vil ha henne på bloggen sin! Det gjelder IKKE bare en vei. Nei, huff! Jeg glemte jo at det er "bare" Tyra som har frie rettigheter på alt som heter for blogg...:)

  Tyra er perfekt, hun gjør ingenting galt, Tyra er feilfri, Tyra mobber ingen, Tyra har ren samvittighet for at hun ALDRI i sitt liv har mobbet noen og Tyra har det så fælt. Huff og huff.

  SvarSlett
 38. Gymjenta unnskyld at jeg måtte innom din blogg og si ifra til Allis.jeg bruker samme ord i rettur som Allis bruker på meg jeg:) Men beklager for at jeg kommentere på din blogg, jeg har nådd inn med det jeg ville , så no kan du slette disse kommentarene fra meg, jeg ønsker ikke og ha mine synspunkter på dere mobbere sine blogger.
  Jeg anbefaler dere til og roe ned, jeg vet det er levert anmeldelser fra flere hold mot dere,faktisk 4 stykker som har annmeldt dere, det vet jeg da jeg har fått telefon fra advokater til de som har annmeldt dere.

  SvarSlett
 39. Koselig blogg!! Endelig kan jeg få lese bloggen din som jeg har fulgt siden du åpnet den:))
  Jeg har blogg jeg også, men er ikke så flink å bruke den!! Vet ikke helt hva jeg skal skrive der, så hva det blir til med den, det vet jeg ikke!! Men kan jo prøve!! Men vi holder iallefall kontakten via din blogg, for du er jo så flink til å skrive!! Er glad det går fint med Christine, og ellers så støtter jeg deg og de andre vennene dine i kampen mot Scheeba og Tyra!!! Bloggklem fra Sila69;)

  SvarSlett
 40. Tusen takk for det, Sila69. Jeg husker at du kommenterte på Toril sin gamle blogg;)) Her inne på blogspot er det flere på vår alder, og det er hyggelig synes jeg. Nå kommer vi alle til å legge ut bilder av den hånden som var poulær på 80-tallet der det stod: "Ikke mobb kameraten min". Hvis du vil være med kan du goole opp symbolene på nettet, og legge de ut på bloggen din du også. Kaia har allerede lagt den ut.

  Takk for det. I det siste har Tyra vært stille når det gjelder meg. Toril og jeg er vel de som denne gang har sluppet lettest unna.

  Bloggklem tilbake fra Gymjenta.

  SvarSlett