fredag 23. oktober 2009

Helg med bursdagsfeiring sammen familien;))

Eeeeendelig fredag og helg;)) Som vanlig slutter jeg kl.13.00 på jobb på fredager. Etter jobben kan jeg gjøre unna handlingen som trengs og gjøres. Denne uken har jeg hatt foreldresamtaler med foreldrene til barna på avdelingen min. Jeg er godt over halvveis med foreldresamtalene. Neste uke blir jeg ferdig med det. Forberedelser til foreldresamtalene tar tid, og det skal gjøres skikkelig. Jeg vil ikke komme uforbredt til foreldresamtalene. Det som er koselig er at vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra foreldrene om arbedet vi gjør på avdelingen vår. En mor hadde med seg blomster, vin og konfekteske til alle oss ansatte på avdelingen. Vi ble rørt til tårer.

På tirsdag var jeg på kontroll med ryggen min. Ryggspesialisten min ønsker å sykemelde meg i 50%. Nå skal søknad om rehabiliteringspenger sendes inn til NAV. Slitasjen i ryggen er blitt merkbart verre siden sist jeg var på kontroll. Det er ingen vei utenom enn yrkesrettet attføring for min del. Selvsagt er det vemodig, for jeg trives godt i jobben min. Jeg er bestemt på å fortsette å jobbe med mennesker, og kommer til å søke lærerhøgskolen fra høsten 2010.

I helgen skal vi være hjemme. Jeg fyller 41 år på søndag. I kveld kommer mamma, pappa og to av mine søstre til Oslo for å feire bursdagen min;)) De ringte på onsdag og fortalte de hadde bestilt billett nedover. De blir her til tirsdag;)) Det skal bli gøy å få besøk av dem. Gjett om jeg ble glad da de ringte og fortalte det da? Det var noe jeg ikke hadde ventet meg.

På søndag har jeg invitert svigermor og svigerfar til middag sammen familien min;)) Om ettermiddagen er det åpent hus for familie og venner som ønsker å stikke innom en tur til en bursdagskaffe og kake. Jeg vet med sikkerhet at noen av søsknene til mannen min og deres familier kommer på besøk. Den mest praktiske løsningen blir å ha åpent hus fra klokka 17.00 og utover;)) Nå får jeg det største ønsket mitt oppfyllt. Det er å feire bursdagen min sammen med de menneskene jeg setter mest pris på i livet mitt;))

Selv om jeg sliter med en slitasje i ryggen min som har medført nedsatt arbeidskapasistet setter jeg ikke meg ned og synes synd på meg selv. Ryggspesialsten min har søkt meg inn på Riksen for operasjon. Det vil ikke være tilrådelig med førskolelærerjobb etter operasjonen. Vi hadde 10 års treff for førskolelærerutdanningen i 2006. Da hadde flere av mine studievenninner tatt en ny utdanning fordi førskolelæreryrket ble for tungt og tøft. Jeg har hatt 13 fantastiske år som førskolelærer. Det er 13 år jeg ikke ville vært for uten. Denne arbeidserfaringen kommer godt med når yrkesrettet attføring begynner.

Mitt motto er at det finnes alltid løsninger på et problem. Jeg får sjansen til en ny utdannelse innefor det fagfeltet jeg liker å jobbe med. I livet mitt har jeg alt rundt meg som jeg setter pris på. Jeg har en mann som jeg elsker høyt, jeg har barn som jeg elsker høyt, jeg har familie og venner rundt meg som alltid stiller opp. Det er det som gjør meg til et lykkelig menneske;))

12 kommentarer:

 1. Kjempekoselig blogginnlegg vennen!:)

  Så kjempegøy at foreldrene dine og søstrene dine kommer til Oslo for å feire bursdagen din!:) Jeg forstår godt hva du mener når du sier at du har det du ønsker deg på bursdagen din!:) Når du bor 52 mil unna familien din må det være kjempekoselig å få feire bursdagen sammen familien din!:) Håper du får en fin bursdagshelg!:)

  Huff da! Det hørtes ikke noe godt ut med ryggen din. Du vet jo at jeg måtte omskoleres bort fra førskolelæreryrket pga helseplager. Vonde hæler, armer og kuldeeksem var ikke den beste kombinasjonen for en førskolelærerjobb. Flere fra de jeg gikk sammen med jobber ikke lengre i barnehagen. Ei har vært så tøff at hun er blitt lokomotivfører!:) Det er sjelden du ser førskolelærer over 50 år som jobber på en avdeling. De som gjør det må være veldig idealistiske i sin mening med arbeidet sitt.

  Kjempebra skrevet at det alltid er løsninger på problemer!:)

  Ha en kjempefin helg, og kjempefin bursdagfeiring med familie og venner!:) Bursdagsgave skal kommer faktisk i posten til deg i morgen!:)

  Stor bloggklem fra Hakrials

  SvarSlett
 2. Ojsann! Du har jo bursdag jo:) Ønsker deg en fin, fin bursdagshelg:) Kos deg så mye sammen familien din. Sikkert artig for deg å få besøk fra framilien din fra Trondheim.

  Når jeg har bursdag må jeg ærlig innrømme at jeg savner å feire bursdagen sammen familien min. Det blir stusselig uten dem. De er flinke å ringe når jeg har bursdag, men i flere år har jeg ønsket å feire dagen min sammen med dem. Slik er det vel med de fleste av oss som bor flere mil unna vår hjemplass og familien vår.

  Det er bra at ryggspesialisten din følger deg opp. Bra du ser positivt på yrkesrettet attføring. Sikkert smart å bruke litt av den utdannelsen du allrede har slik at du kan få andre arbeidsoppgaver. På den jobben der jeg jobbet nå sist hadde vi en jente i 30 årene som slet med ryggen sin. Hun fikk tilpasset pult og stol som hun skulle bruke. NAV som hadde ansvar for henne var tydelig på at vi skulle ta hensyn til at hun måtte ta seg gode pauser når hun ble sliten i ryggen sin. Ryggen skal vi ha hele livet, og det gjelder å ta vare på den.

  Jeg må få ønske deg og dine en fin fredag og en god helg:)

  Bloggklem fra Mona Elisabeth

  SvarSlett
 3. Jeg stiller meg i rekken over de som ønsker å gratulere deg med dagen som kommer:-) Ha en fin bursdagshelg:-) Kult at familien din kommer på besøk da.

  Au da. Det er sikkert ikke godt å ha en vond rygg. Stakkars deg at du må opereres. Jeg vet at de ikke opererer rygg hvis det ikke er nødvendig. I ditt tilfelle høres det ut som det er nødvendig.

  Kos deg i helgen sammen familien din:-)

  Klems Linn

  SvarSlett
 4. ååååååå gullet mitt,må gratulere deg så masse med bursdagen på søndag.skal tenke masse på gullet mitt;))...
  stoooooooooooor blogg og bursdagsklem fra meg;)))).
  ha en kjempeflott helg og bursdag;))))

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye med dagen i dag!:) Håper du får en kjempefin bursdagsfeiring sammen familie og venner!:) Stor klem fra Hakrilas

  SvarSlett
 6. Tusen takk for i går. Det var veldig koselig i fødselsdagsselskapet ditt i går;=) Ikke minst var det var veldig hyggelig å treffe foreldrene dine og de to søstrene dine og svigerforeldrene dine;=) Morro at du fikk besøk fra dem i helgen. Jeg skjønner det satte en ekstra spiss på fødselsdagen din. Det fortjente du.

  Jeg ønsker deg en fortsatt fin uke;=)

  Stor bloggklem fra Catzy

  SvarSlett
 7. Takker Hakrilas;)) Det var koselige dager jeg hadde sammen foreldrene mine og søstrene mine;)) Bursdagshelgen var koselig. Tusen takk for den fine bursdagsgaven du sendte meg;)) Den var nydelig, og den ligger på bordet allerede;))

  Jeg har nå søkt rehabilitering, og det blir attføring fra høsten av. Jeg er spent ja.

  Ønsker deg og dine en fin fin onsdag;))

  Stor bloggklem fra Elmarora

  SvarSlett
 8. Takker for det Mona Elisabeth;)) Det var koselige dager jeg hadde sammen foreldrene mine og søstrene mine;))

  Ryggspesialisten og fastlegen mine gjør alt for meg de nå, og operasjon er det søkt om. Jeg vet ikke når jeg får det, men håper på nyåret.

  Selvsagt ser jeg postivt på attføring, for jeg kan bruke førskolelæreryrket mitt som grunnlag for attføring. Jeg ser det som en fin mulighet.

  Ønsker deg og dine også en fin onsdag;))

  Stor bloggklem fra Elmarora

  SvarSlett
 9. Takker for det Susie;)) Det var koselige dager jeg hadde sammen foreldrene mine og søstrene mine, og bursdagshelgen var koselig med masse venner og familie som kom på besøk;)) Ønsker deg en fin onsdag;))

  Stor bloggklem Elmarora

  SvarSlett
 10. Takker for det, Linn;)) Det var koselige dager jeg hadde sammen foreldrene mine og søstrene mine, og bursdagshelgen var koselig med masse venner og familie som kom på besøk;)) Ønsker deg en fin onsdag;))

  Bloggklem Elmarora

  SvarSlett
 11. Tusen takk for gratulasjonen Hakrilas;))

  SvarSlett
 12. Bare hyggelig, Catzy;)) Det var så koselig at dere kom en tur, og mamma, pappa og søsknene mine syntes det var trivelig å hilse på deg og familien;))

  Ønsker deg en fin onsdag;))

  Stor bloggklem fra Elmarora

  SvarSlett