torsdag 5. november 2009

Trivelig bursdagsfeiring av bursdagen min og oppdatering av hva som skjer hos oss;))

Så kom det snø ja! Det ble straks lysere ute, og med snø blir det ikke så møkkete heller. Spørsmålet er vel kanskje om hvor lenge det blir liggende før den regner vekk igjen. Det verste med vinteren er når snøen regner vekk og blir til glatt is på veier og fortau. Sophie satt i vinduskarmen og prøvde å fange snøfnugg fra himmelen. Men det ble et mislykket snøfnuggfangstforsøk;)) I stedet knuste hun en blomsterpotte som jeg hadde i vinduskarmen.

Det har skjedd en del siden sist gang jeg skrev på bloggen min. Mamma, pappa og to av søsknene mine kom til Oslo for å feire bursdagen min. Jeg fikk det jeg ønsket meg, nemlig å feire bursdagen sammen mamma, pappa og to av søsknene mine;)) Mer kunne jeg ikke ha ønsket meg!

Lørdag 24.oktober var vi alle sammen en tur i byen, for mamma, pappa og søstrene mine ønsket å se i butikker, og shope litt klær m.m. Svigerforeldrene mine kom på besøk lørdag 24.oktober, og vi laget i stand middag til oss alle sammen.

Jeg hadde åpent hus søndag 25.10.2009 da jeg hadde bursdag. Klokken 09.00 ble jeg vekket av min kjære mann og ungene mine med kaffe og kake på sengen;)) Det gjør de hvert eneste år. Ungene hadde laget et nydelig kort hvor det stod: "Vi elsker deg kjære mammaen vår. Gratulerer med dagen";)) Jeg begynner alltid å grine når jeg får slike søte kort fra ungene våre.

Hele dagen dukket det opp gjester både familie og gode venner. Det var koselig;)) Jeg fikk masse fine bursdagsgaver. Jeg fikk: 2 ukers sydentur fra familien min, gavekort på spa fra svigers, sølvsmykke fra min kjære mann, rødvin, nydelig heklet duk, gavekort på bokhandel, gavekort på klær, blomster og mye mere. Sydenturen skal vi ta i påskeferien.

Siden sist har jeg gått ned i 50% stilling pga ryggen min. Jeg jobber nå tre dager i uken som før, men jeg jobber fra klokken 08.00 - 12.00 de tre dagene jeg jobber. Ryggspesialisten min har søkt meg inn til operasjon. Han håper på å få til operasjonen over jul. Jeg vil få innvilget yrkesrettet attføring, og kommer til å søke på lærerhøgskolen fra høsten 2010. Jeg ser på det som en stor utfordring noe jeg ser fram til. Jeg får godskrevet noen fag fra førskolelærerutdanningen. Etter operasjonen vet jeg at jeg blir 100% sykemeldt fram til sommeren. Jeg må ha fysioterapi to dager i uken fram til sommeren.

Lørdag 30.10 og søndag 01.11.2009 var døtrene våre med på sin aller første svømmekonkurranse. Lørdag deltok de med to svømmeøvelser, og de var spente før konkurransen. Søndag deltok de med to svømmeøvelser til. Siden de er under 12 år, får de ikke vite plasserng, og det var premier og diplom til alle som deltok på svømmekonkurransen.

Søndag 07.11.2009 skal korpset barna våre spiller i ha konsert sammen et annet korps. Ungene gleder seg kjempemasse til å få spille konsert. De har så vidt begynt å øve på julesanger i korpset, for på julaften skal de spille i kirken. Det får dessverre ikke ungene våre være med på, for vi reiser hjem til trøndelag for å feire julen der sammen familien min i år. Svigers kommer inn til Oslo på søndag for å være med på konserten. De er alltid flinke til å stille opp på konserter med korpset til ungene våre, og de synes det er stas å høre ungene våre spille i koropset. Svigerforeldrene mine var med på svømmekonkurransen søndag 01.11.2009. Jentene syntes det var gøy å være med på svømmekonkurransen, og de er blitt veldig flinke til å svømme. Jeg er veldig stolt av småjentene våre;))

Nå går ukene mot jul alt for fort. Jeg har begynt så smått med julegaver. I desember skal jeg nyte adventstiden fullt ut, bake og kose meg med familien min;)) Neste uke begynner eldste mann med sin juletentamen på skolen. Hans første tentamen er matematikk. Han jobber iherdig og målbevisst med matematikken, og vil beholde 6'eren han fikk til sommeren. Jeg er så stolt av ham også;))


I morgen er det fredag, og helg igjen;)) Det skal bli deilig. På fredager benker vi oss foran TV'n og ser X Faktor. Det begynner å spisse seg til der nå, og det blir vanskeligere å spå utfallet for hvem som må forlate konkurransen. Jeg synes alle er dyktige. Nivået synes jeg virker høyere i år enn når det var Idol. Mine favoritter er selvfølgelig Chand og gruppen Chackels. Alle våre tre har sine klare favoritter for hvem de ønsker skal vinne;))

Det var nok oppdatering for i dag. Ha en fin torsdag og en riktig god helg;))

12 kommentarer:

 1. Koselig innlegg Elmarora:) Det hørtes ut som en fin bursdagshelg sammen familien din og vennene deres:) Det er noe med å få feire bursdagen sin sammen de man er glad i. Jeg har mange ganger savnet å feire bursdagen min sammen foreldrene mne og søsknene mine jeg også. For meg teller ikke gaver, men å få feire sammen de jeg er glad i.

  Så mange fine bursdagsgaver du fikk da:) Jøss, sydentur også. Det blir sikkert deilig etter ryggoperasjonen.

  Fint at du ser framover og er motivert for å begynne på yrkesrettet attføring. Lærerhøgskolen høres jo spennende ut. Jeg tror ikke jeg hadde hatt tålmodighet nok til å jobbe som lærer i skolen. I hvert fall ikke i ungdomsskolen. Jeg er skremt over det jeg leser i aviser om elevenes oppførsel.

  Gøy at døtrene dine fikk være med på å konkurrere. Jeg kan tenke meg det var en stor dag for dem. Jeg skjønner godt du er stolt over ungene dine:) Det har du god grunn til å være.

  Sønnen vår er også iherdig med å jobbe mot sin juletentamen. De begynner nå i november med sine tentamener de også.

  Lykke til med konserten i helgen, og ha en fin torsdag og god helg:)

  Stor bloggklem fra Mona Elisabeth:)

  SvarSlett
 2. Der er du vennen med en ny oppdatering!:) Kjempekoselig å lese om hvordan du feiret bursdagen din!:) Så mange kjempefine gaver du fikk da. Heldiggrisen! Syndentur og greier!:) Åh nei!:) Misunner deg ikke i det hele tatt!:)

  Kjempespennende med omskolering for deg da. Det er godt å fortsette å bruke utdannelsen du har i bunnen når du tenker å ta lærerhøgskolen.

  Du har all grunn til å være stolt av de fantastiske ungene dine!:) Jeg kan skrive under på at de er flotte unger slik jeg kjenner dem!:) Kjempegøy for jentene deres at de fikk være med på svømmekonkurranse, og kjempegøy at at besteforeldrene fikk være med å se på!:)

  Kos dere på konserten med korspet!:)

  Ha en fin torsdags ettermiddag, og en kjempefin helg!:) Stor klem fra Hakrilas

  SvarSlett
 3. Kult å lese om bursdagsfeiringen din:-) Ser ut som om du hadde en superdigg helg med familie og venner som du er glad i rund deg:-) Tror du det er plass i kofferten din til at jeg kan "snike" meg med til syden. Det hadde ikke vært meg i mot å reise til syden nå.

  Det kaller jeg tøft gjort av deg at du skal begynne å studere igjen. Lærerhøgskolen er vel 4 år den? Jeg håper ryggoperasjonen din går bra, og at du blir bra i ryggen igjen. Flere av mine kollegaer på sykhjemmet der jeg jobber i helgene er sykemeldt pga rygg- og nakkeproblemer. Det er en del tunge løft på et sykehjem. Og det kan jeg skrive under på. Det er vi som er vikarer og hjelpepleierne som må gjøre den tyngste jobben. Jeg vil nok merke når jeg er ferdigutdannet sykepleier at det vil bli mindre tunge løft.

  Ha en fin ettermiddag, og en fin helg:-)

  Bloggklem fra Linn

  SvarSlett
 4. hei dukka mi;))
  kjempekoslig innlegg du hadde;)).
  åååå så mye fint du hadde fått i bursdagsgave,sydentur og allting,hmmm tror jeg lurer meg sammen med linn i kofferten din hehe.
  fin feiring du hadde og;)))).
  skulle fått gave fra meg og,men visste ikke hvor jeg skulle sende den;(((.
  nermer seg min bursdag og nå,på Onsdag;))...
  ha en kjempefin torsdags ettermiddag videre dukka mi;)).
  stoooooooooooor bloggklem

  SvarSlett
 5. Vennen min der er du endelig:) Du får gjøre plass til meg i kofferten din når dere reiser til syden:D

  Jeg skulle ønske jeg kunne ha kommet til Oslo for å feire dagen din, men det lot seg ikke gjøre denne gangen. Det var er morsomt bursdagsselskap da du fylte 40 år:D

  Jeg traff foreldrene dine da jeg var på besøk til mamma og pappa på søndag. De fortalte de hadde fine dager sammen dere, og jeg fikk se bilder fra helgen:D

  Jeg misunner deg virkelig ikke ryggproblemene dine. Mannen min Kjetil ble operert i ryggen for et par år siden. Det tok ca ett år før han var tilbake i jobben etter operasjon og opptrening.

  Du passer perfekt til å jobbe med barn. Jeg husker at du hadde et godt lag med barn- og ungdommer da vi gikk på folkehøgskolen sammen. Der har du en stor gave:)

  Ha en fin ettermiddag, og jeg ønsker deg og familien din en fin helg:)

  Stor klem fra Irene

  SvarSlett
 6. Det var så hyggelig å komme på bursdagen din, og det var koselig å treffe foreldrene dine, søsknene dine og svigerforeldrene dine;=) Du fikk mye fine bursdagsgaver. Det så jeg selv da vi var der. Den sydenturen fortjener du vennen min, og det gjør deg sikkert godt etter operasjonen din;=) Da må det være godt med sol og varme.

  Konserten med korpset til barna deres blir helt sikkert en flott opplevelse;=)

  De siste ukene har det vært veldig hektisk til oss her. På arbeid har det vær stress fra ende til annen, koret jeg synger i fremførte Mozart Requiem 01.november for en fullsatt kirke, hele familien har vært syk med vanlig influensa og i dag var jeg hjemme fordi jeg ble syk. Jeg ser nesten ikke skjermen for bare snørr og tårer. Kvelden skal tilbringes på sofaen med et varmt pledd og en god kopp te.

  Ønsker deg og familien en superfin fredag og en superfin helg;=)

  Stor klem fra Catzy

  SvarSlett
 7. Takk for det Mona Elisabeth;)) Jeg måtte bare fortelle om bursdagen min, for helgen var veldig koselig;)) Jeg gleder meg til sydenturen. Det kommer til å bli deilig å reise bort etter ryggoperasjonen.

  Konserten med korpset gikk veldig bra, og vi foreldrene er stolte over barna våre. Dirigenten for korpset er dyktig, og han får det til.

  Ønsker deg en fin tirsdag;))

  Stor bloggklem fra Elmarora

  SvarSlett
 8. Takk for det Hakrilasvennen min;)) Jeg savnet deg masse på bursdagen min;)) Du skulle vært her du også. Jeg håper du kommer til Oslo snart slik at jeg får truffet deg;))

  Haha;)) Nei vel, du misunner meg ikke;)) Jeg gleder meg masse til vi skal reise. Det blir deilig med sol og varme etter operasjonen.

  Jeg er fast bestemt på å bruke førskolelærerutdanningen min til attføringen. Det blir spennedne å studere på lærerhøgskolen. Jeg gleder meg;))

  Tusen takk vennen;)) Både mannen min og jeg er stolte over barna våre, og det er flere som sier at vi har god grunn til å være det. Det får vi høre på skolen også når vi er på foreldresamtaler med lærerne.

  Konserten gkk veldig bra, og korpset spilte veldig bra. Ungene var stolte etterpå;))

  Ønsker deg en fin tirsdag;))

  Stor bloggklem fra Elmarora

  SvarSlett
 9. Takk for det Linn;)) Jeg følte jeg burde fortelle dere lesere om dagen min, for den var fantastisk;)) Hehehe;)) Jeg vet ikke om jeg så stor koffert, men holder det med et kattetransportbur? Du skal få vann og tørrfór;))

  Jeg har snakket med flere som har studert på lærerhøgskolen, og de forteller at det ikke er så vanskelig studie. Jeg gruer meg mest til matematikken. Jeg har ikke hatt matematikk siden gymnaset for over 20 år siden. Det skal gå bra det også.

  Jeg ønsker deg en fin tirsdag;))

  Bloggklem fra Elmarora

  SvarSlett
 10. Takk for det Susie;))Du og Linn får ligge sammen i kattetransportburet vårt hvis det er greit. Dere får hver deres vannskål og tørrfór;)) Hahaha;)) Ha en fin bursdag i morgen du også;))

  Bursdagsklem fra Elmarora

  SvarSlett
 11. Ja her er jeg Irenepia mi;)) Tre stk i katteburet blir litt vel trangt, men det som ikke går i bredden går i høyden sier man;)) Hehehe;)) Jeg savnet det på bursdagen min også Irene. Du aner ikke! Tusen takk for de nydelige blomstene du sendte meg;)) Jeg ble så rørt at jeg begynte å gråte.

  Mamma og pappa fortalte at de hadde truffet deg ja, og det syntes de var hyggelig;)) Ryggen er vond, og det vil den være frem til operasjonen. Jeg tenker ikke så mye på det. Huff ja. Mannen din tok vel en større operasjon enn det jeg skal ha. Jeg synes å huske at han måtte ligge flatt i flere uker etter operasjonen sin. Godt å høre at han er bra igjen nå.

  Takk for det Irene. Jeg har alltid likt å jobbe med barn og ungdommer, og det gir meg masse å få jobbe med mennsker.

  Ønsker deg en fin tirsdag;))

  Stor klem fra Elmarora

  SvarSlett
 12. Det var hyggelig å få besøk av deg og familien din også Catzy;)) Du er jo en av mine aller beste venninner. Jeg var veldig glad og takknemlig for alle bursdagsgavene jeg fikk, og sydenturen jeg fikk kom helt overraskende på meg;)) Jeg ble lamslått da jeg fikk konvolutten med gavekortet.

  Konserten med korpset gikk veldig bra, og gjett om vi foreldrene var stolte. Barna i korpset var fornøyde med innsatsen sin. Dirigenten skryter av ungene i korpset, og han sier de bare blir bedre og bedre. Litt trist er det at flere av de eldste på 16 - 18 år slutter nå til sommeren, men heldigvis har vi flere gode musikere i korpset som kommer til å overta etter dem.

  Ønsker deg en fin tirsdag vennen min;))

  Stor klem fra Elmarora

  SvarSlett