tirsdag 10. november 2009

Trivelig og avslappet helg med korpskonsert;))Dette bildet går som en stor hilsen til mine aller beste venner som jeg setter stor, stor pris på: Catzy, Mona Elisabeth, Irene og Hakrilas. Ta til dere hvert et ord!

Det er blitt tirsdag 10.11.2009, og snart er vi i midten av november. Jeg har fri i dag. Dagen startet med at jeg var til fysiotereapibehandling kl.09.00. Etter timen gikk jeg i byen for å shope litt. Jeg møtte en tidligere studievenninne av meg på kafé. Det var koselig, og vi fikk pratet masse sammen;)) Etter jeg kom hjem ryddet jeg i huset, vasket klær og bakte brød. Nå står brødene i ovnen til steking. Her i huset spises det hjemmebakt brød til den store gullmedalje. Det er mange år siden vi har spist vanlig kneipbrød nå. Vanlig kneipbrød er bare luft, og ikke noe mat.

Helgen forløp seg stille og rolig for oss. Fredag kveld satt vi hele familien og så på X Faktor. Til X Faktor må vi ha popcorn. Ingen fredag uten;)) Heldigvis er mine favoritter fremdeles med videre i konkurransen. Jeg er en stor fan av gruppen Chackles. Og jeg blir i godt humør av å høre på når de synger;)) Tenk på at denne gruppen ble dannet for ikke så mange ukene siden. Det er litt av en bragd hva de presterer.

Gruppen Chackles er en av mine favoritter i X Faktor.


En annen av mine favoritter er Lise. Den jenta har en nydelig varm stemme som jeg får frysninger på ryggen av å høre på;))Døtrene våre sin store favoritt i X Faktor er selvfølgelig Tommy, men eldstemann sin favoritt er Chand.

Søndag var det konsert med korspet hvor barna våre spilte. Det var en flott konsert. De yngste korpsmedlemmene fikk lov til å spille tre melodier alene. Nivået i korpset er betraktelig hevet i år. Det er fordi de har flere 16 - 18 åringer som er gode. Flere av dem går på musikklinje. Dessverre frykter dirigenten at flere av de eldste kommer til å forsvinne til høsten. Det er de eldste de yngste ungene ser opp til, men igjen får andre sjansen til å få prøve seg som solister. Vi tok opptak av konserten. Vi foreldre var skikkelig stolte over ungene våre, og ungene var fornøyde selv.

Nå øver våre tre koropsmusikere her i huset på julesangene. Korspet skal ha en stor julekonsert i kirken 2.søndag i advent sammen med voksenkoropset. Til sommeren skal korpset på turne til England. Gjett om de gleder seg. De reiser uken etter skolen er ferdig.

Nå er ungene hjemme fra skolen. Jentene er ferdige med sine lekser, men eldstemann sitter og leser til juletentamen i norsk som de skal ha denne uken.

Nå kjenner jeg at jeg er sliten i ryggen min. Det tar på å være til fysiotereapeuten min. Men det er deilig etterå.

Jeg vil si fra om en ting. Nylig fikk jeg en mail fra en av mine blogglesere som kontaktet meg. Jeg sier IKKE hvem det er. En hvis person hadde laget en videoblogg som FLERE av mine lesere av mine lesere har tolket gikk på meg! Jeg har IKKE sett videobloggen selv. Men flere av mine gode venner har fortalt det samme! Det er visstnok en stund siden videobloggen ble lagt ut på bloggen til denne bloggeren!

Takk skal du ha! Du har INGENTING med å sitte å fortelle hva som feiler meg offentlig på en videoblogg! Det TÅLER jeg IKKE! Jeg blir fly hakke forbanna når jeg fikk vite dette! Til orientering! Jeg sliter IKKE med psykiske problemer! Jeg fikk en psykisk knekk etter mobbingen, stalkingen og trakaseringen din du bedrev tidligere i år! Det er vesentlig forskjell! Nei, jeg er IKKE ensom slik du visstnok hevdet i videobloggen din! Du har INGNE rett til å kalle meg psykisk syk som du gjode! Jeg har nok MANGE flere EKTE venner enn hva du har! Det at du kan nedlate deg til å prate slik i en videoblogg forteller mye mere om deg enn om meg! Du kjenner meg ikke en gang annet fra din mobbing, trakasering og stalking du har bedrevet på bloggene!

Jeg trodde du visste at du VAR OG ER politianmeldt for nettmobbing? Du tror kanskje det ikke, men vær sikker! Vær du sikker på at MIN advokat følger med bloggen din med lupe. Med minste tegn til overtramp mot meg fra DIN side, vil det bli tatt med i anmeldelsen av deg!

Jeg har lov til å si akkurat hva jeg tenker og føler i MIN egen blogg. Nå har jeg ikke brutt en eneste lov, fordi jeg ikke har navgitt deg hverken med navn eller nick!

Jeg anbefaler dere alle sammen til å være svært forsiktige med hvem du omgås med på nettet. Du vet aldri hvilke mennesker du møter.

Ta vare på dere selv så blogges vi igjen;))

14 kommentarer:

 1. Kult med ny oppdatering fra deg:-) Så fine bilder du legger ut på bloggen din. Hvor finner du dem? Det blir så dekorativt når du har slike bilder på bloggen din.

  X Faktor følger jeg også med. Jeg har også gruppen Chackles som favoritter sammen med Tommy, Gabrielle og Lise. Er nokså sikker på at det kommer til å stå mellom dem som finalister.

  Kult at det gikk bra med korpskonserten på søndag:-) Jeg kan tenke meg dere foreldre var stolte av ungene deres:-)

  Skulle bare mangle at jeg ikke skulle gi deg beskjed om videobloggen jeg fant på vedkommenes blogg. Jeg hadde ikke mailadressen din. Men jeg fikk mailadressen din fra Catzy. Jeg er 100% sikker på at videobloggen var myntet på deg. Det hørtes slik ut når vedkommende pratet om å være sykemeldt pga helseplager. Hun vred det slik at det hørtes ut som om du var psykisk syk. Jeg forstår godt at du ble sint når du fikk vite det, og det har du god grunn til! På toppen av alt kjenner hun ikke deg personlig en gang.

  Du har rett at ingen må stole på noen på nettet. Jeg har alltid det som en forholdsregel. Jeg utgir aldri mailadressen min eller mobilnummer til noen fremmede på nettet.

  Ha en fin ettermiddag:-)

  Bloggklem fra linn

  SvarSlett
 2. Trivelig å lese om helgen deres:) Fredager er koselig familiedager. Vi samler oss for å se på x faktor vi også. Guttene våre liker Tommy og Chand bra. Lise er aboslutt en av mine favoritter i likhet med Mari. Det blir spennende å se hvem som vinner x faktor.

  På fredager må vi se på Senkveld med Thomas og Harald. For et gøyalt radarpar:) De passer godt sammen i talkshowet sitt.

  Konserten hørtes fin ut. Jeg tror det skal lite til for å gjøre oss foreldre stolte over prestasjonen til ungene våre. Jeg blir i 100 hvis noen av ungene våre skårer mål på fotballbanen. Jeg tenker som så: “Dette er MIN sønn”:)

  Jeg tror jeg skjønner hvem som har laget denne videobloggen. Det forbauser meg ikke i det hele tatt. Ikke bry deg om det! Vi som kjenner deg vet hva sannheten er fordi vi kjenner deg personlig. Det teller mye mer enn det hun forteller i sine videoblogger.

  Hev deg over dette godjenta vår! Vi er mange som setter stor pris på deg, fordi vi vet du er ærlig og oppriktig i det du mener.

  Det var flere av oss som brant oss skikkelig når vi stolte blindt på hun du sikter til og hun som hadde den lukkede bloggen her på blogspot. Jeg hadde mine mistanker da at begge to hadde kontakt med hverandre mens vi drev og skrev på den lukkede bloggen. Det var noe som ikke stemte.

  Snakk om at vi ble lurt trill rundt av et menneske som drev med dobbeltspill og løgner hele tiden mens vi drev og skrev på bloggen hennes. Jeg føler meg skikkelig dum at jeg kunne stole på henne også.

  Den "nye" vennetrioen får bare fortsette å stå sammen. Slike mennesker orker ikke jeg å engasjere meg i.

  Ønsker deg en fin onsdag.

  Stor klem fra Mona Elisabeth

  SvarSlett
 3. Det virker som om fredagskveldene er familiekvelder slik lørdager var det når vi vokste opp. TV 2 har mye fin underholdning på fredagskveldene, og for oss er fredager en kosekveld hvor vi koser oss med taco o.l, men lørdager er pizza eller pastakvelder for oss:)

  Jeg må ærlig innrømme at jeg lett blir rørt over døtrene våre hvis laget deres vinner en håndballkamp. Det skal så lite til for meg for å røre meg til tårer over mine flotte døtre:) Vi foreldre har lov til å være stolte over våre egne barn.

  Jeg forstår dere ble stolte etter konserten med korpset. Det var skker koselig å være på konserten. Det er så viktig at vi som foreldre stiller opp for våre barn. For meg er det en glede over å se at våre døtre trives med alt det de holder på med. Det gjelder både skole og fritid.

  Jeg har ikke fulgt med i den mobbinge, trakaseringen og stalkingen som dere har opplevd på blogg siden jeg begynte å blogge etter dere andre. Jeg åpnet bloggen min siden Mona, du og jeg er utvalgte fra folkehøgskolekullet vårt til å få tak i våre medelever vi gikk på folkehøgskole med.

  Mona Elisabeth du har jo fortalt meg absolutt alt hva som har skjedd. Likevel vil jeg si min mening. Dere har vært alt for snille siden dere stolte blindt hun som drev med mobbingen og hun andre som Mona Elisabeth har fortalt meg om. Dere må bare ikke tro at hverken hun som mobbet eller den bloggeren med lukket blogg har rent mel i posen. De har sikkert samarbeidet mens dere var invitert på bloggen hennes. Ikke vær blind. Hvorfor er de nå helt plutselig blitt så gode bloggvenner? Jeg tror det samme som Mona Elisabeth at hun visste at hun ikke hadde rent mel i posen da dere blogget med hverandre, og hun måtte bli venner med hun som mobbet for å ungå mere bråk. Jeg trekker mine egne konklusjoner ut av dette. Tusen takk til deg Mona Elisabeth som fortalte meg hva flere av dere har gjennomgått på bloggene deres.

  Falske mennesker er det verste jeg vet om, og i dette tilfellet har dere fått oppleve hva falske mennesker er i både ord og gjerninger.

  Vi som kjenner deg personlig vet hva du står for, vet hva slags verider du har livet ditt, og hvilket flott menneske du er samme hva falske mennesker driver og sprer rundt seg av løgner for å svert andre mennesker. Det er du som som har støtten i denne saken, og ingen andre!

  Ønsker deg en fin onsdags ettermiddag :)

  Stooor klem fra Irene

  SvarSlett
 4. Nå er jeg fly forbannet og provosert på oppførselen til to visse bloggere! Jeg støtter deg fullt ut, og det vet du godt det er flere som gjør.

  Sannheten er at de ikke tåler å få høre sannheten om hvordan vi andre oppfatter situasjonen! Det er den eneste grunnen til at de to gode venninnene driver og sprer ondskapsfulle løgner om at vi ikke er ekte personer, stjeler andres identitet, stjeler bilder!

  Så lenge det er vi som vet den fulle sanneheten sammen med flere andre blogglesere som vi har fått stor støtte fra, får de bare sitte å dumme seg loddrett ut på en annen hvis blogg.

  Jeg håper du har blokkert disse to på facebook slik at de ikke finner profilen din? Du vet det går an å blokkere slik at folk du ikke ønsker skal se dine personlige opplysninger. Det er det lureste du kan gjøre. Du vet aldri med slke hevngjerrige mennesker hva de kan finne på.

  Du har min støtte godjenten min:)

  Stor varm klem fra Mona Elisabeth

  SvarSlett
 5. Jeg greier ikke å sitte og se på hvordan disse to på en annen blogg holder på.

  Hvem som er falske kan diskuterers. Det er i hvert fall ikke vi! Vi driver ikke med dobbeltspill mot vennene våre slik hun ene som holdt oss for narr i flere måneder. Tanken på at det finnes slike mennesker ryster meg langt inn i sjelen. Hun ba oss om å holde oss unna hennes venninne. Deretter viser det seg at hun hele tiden hadde kontakt med hun som har bedrevet mobbing.

  Jeg tror dobbeltmoralisten får feie for sin egen dør angående å stjele bilder. Hvem som hadde et falskt bilde på sin blogg i flere uker etter hun åpnet bloggen sin? Hvem hadde en header på bloggen sin av en modell? Jeg tviler meget sterkt på at hun spurte innehaver av bildene om å få bruke de bildene hun har hatt på bloggen sin om lov til å bruke dem. Snakk om å se flisen i sin brors øye, men bjelken i sitt eget øye den ser hun ikke.

  Jeg kan fortelle så mye Prikkenova 29 som overvåket nettbyprofilene våre i lengre tid var dobbeltmoralisten. Dette avslørte jeg på et tidlig tidspunkt. Jeg finner det merkelig at profilen plutselig er slettet.

  Profilen Prikkenova 29 hadde kun en hensikt, og det var at vi skulle tro at det var den andre madammen flere av oss dessverre har stiftet bekjentskap med.

  Falskere mennesker skal man lete lenge etter. Vi bryr oss ikke om hva de to klekker ut løgner for å sverte andre.

  Noen som forstår hvorfor enkelte bloggere aldri vil nevne sitt oppriktige navn på bloggene sine. Jeg har gitt klar beskjed til de av vennene mine som har blogger, hjemmeside eller facebook at de ALDRI, og da mener ALDRI i livet får legge ut mitt fulle for- og etternavn på offentlig på nettet. Ei heller navn på barna mine. Jeg er enig med deg Elmarora. Stol aldri på noen du møter på nett. Det har du og flere andre av oss brent oss skikkelig på.

  Ønsker deg en god helg vennen;=)

  Stor klem fra Catzy

  SvarSlett
 6. Kjempekoselig innlegg!:) I går måtte jo dessverre Gabrielle ryke ut:( Jeg synes hun var kjempeflink og med den flotte soulstemmen. Vi kommer sikkert til å høre mye mere fra henne. Jeg er kjempeglad for at mine to favoritter fremdeles er med. Som trønder må jeg si at jeg heier på Chand, gruppen Cackles og selvfølgelig jenta med den beste stemmen Lise. Sangmessig er Lise i en klasse for seg langt over de andre. Det er kjempespennende å følge med, og det begynner å toppe seg til. I går virket det som om mange var uheldige. Flere av deltakerne sang kjempesurt. I mine ører skar det noen ganger ja.

  Så over til diskusjonen som pågår. Catzy har allerede sagt masse av det jeg tenkte å si.

  Jeg har klare beviser for hvem Prikkenova29 var på Nettby! Jeg fikk det bekreftet via moderator på vg-blogg! Hun som var Prikkenova kommer seg aldri unna med det. Det har jeg skriftlig bevis på via ip-nummeret som moderator på Nettby sendte meg i forbindelse med en kommentar Prikkenova sendte meg på Nettby. Den kommer hun seg ikke unna! Plutselig forsvinner både Prikkenova og den andre fra Nettby.

  Hah! De snakker om at vi er falske! Beviset på hvem som er falsk har vist seg ganske klart i lang tid nå.

  Jeg har kjempegod kontakt med flere av de som var bloggvennene mine på blogg.no, og jeg har fått masse støtteerklæringer fra de på mail etter alt som har skjedd. De er helt og holdent på vår side, og over hodet ikke de to andre sin side. De har ikke støtte i det hele tatt.

  Det er kjempestygt å spre løgner om andre menensker slik de driver med. I følge advokaten min mener han at det går i retning av mobbing! Han har anbefalt meg å anmelde henne også.

  Jeg nevnte for ham dette med at hun stjal de personlige videobloggene til Scheeba og la ut på den lukkede bloggen sin med et klart formål om å håne henne. Hun tilsendt bilder (fra en annen blogger) av sin nåværende bloggvenninne som hun la ut på bloggen sin nettopp med formål om å håne henne. Det var det bildet der hun stod forran speilet i body/badedrakt. Kalles ikke det å stjele bilder fra en annens profil? Hvis jeg anmelder henne også kommer tiltalen bl.a til å gjelde de stjålne videobloggene fra Scheeba og bildene av hun andre. Advokaten min har fått dette bekreftet fra flere hold.

  Hvem som stjeler bilder trenger vi ikke diskutere en gang! I lang tid hadde hun bilder liggende på bloggen sin av en annen perosn som hun påstod hårdnakket var sin venninne. I en periode hadde hun som du nevner Catzy en header med bildet av den modellen i skjorts. Tviler på at hun hadde tillatelse til å bruke det bildet som header. Så garantert at hun hadde spurt om tillatelse?

  Både du Elmarora og du Catzy har nå ordnet opp med den tabben dere gjorde med bildene dere lånte. Alle kan gjøre feil bortsett fra Mrs. Perfect!

  Jeg sitter også med klare bevis for at hun som hadde den lukkete bloggen hadde kontakt med sin nåværende bloggvenninne mens vi drev og skrev på den bloggen.

  Det er noe som heter "MSN Live". Jeg har ikke satt meg så godt inn i dette siden jeg ikke bruker msn. Jeg bruker mest Skype. I september tenkte jeg at jeg måtte gå inn for å se hva dette var for noe, og der så jeg svart på hvit med egne øyne (noe Catzy også fikk se da du var på besøk til meg) at de to hadde hatt kontakt lenge før vi ble invitert på den lukkete bloggen! Dette kom fram i loggen min!

  Jeg sitter på flere mailer fra henne hvor hun skriver at hvis vi tar kontakt med hun som drev med mobbingen så var vennskapet over. Jeg kaster opp bare ved tanken på hvordan flere av oss har blitt lurt trill rundt, og holdt for narr.

  Falske mennesker er ikke velkommen i mitt liv!

  SvarSlett
 7. Åhhh det var kost å finne deg her inne:))) Vi var bloggvenner da jeg hadde blogg på blogg.no, og jeg kommenterte mye på bloggen din da du hadde din første blogg der inne og den bloggen du hadde der for en stund siden.

  Fin blogg du har og så nydelig :))) Jeg må ærlig innrømme at jeg savnet deg etter du sluttet å blogge på blogg.no.

  Jeg tok en tung avgjørelse selv i uken her da jeg slettet bloggen min på blogg.no som har vært en stor del av meg i over 3 år:( Jeg fikk så mange stygge kommentarer fra både feige anonyme lesere og lesere som turte å stå fram. Det hjalp ikke med å blokkere ip-nummeret. Jeg oppdaget at noen likevel greide å skrive kommentar på bloggen min ved å endre på ip-nummeret sitt.

  Jeg må ærlig innrømme at det tok på i lengden. Og det er usmakelig å skrive stygge kommentarer som går på utseende til ungene mine, klærne til ungene mine og stygge kommentarer på bilder av håndarbeid jeg laget. Nok ble nok for meg! En plass går grensen for meg når det gjelder hva jeg tåler av mobbing og stalking på min egen blogg. Fy faen så feige enkelte er bak tastaturet!

  Nå har jeg startet med blanke ark igjen med en ny blogg. Jeg har endret nicket mitt slik at de som drev med stalkingen ikke skal finne meg.

  Det er vel ikke den samme bloggeren som er godt kjent fra blogg.no som driver med faenskap her inne? I tilfelle vet jeg godt hvem det er snakk om. Jeg ble advart mot henne fra flere av mine bloggvenner som Linn Elisabeth og Trine Grung. Linn Elisabeth ble kraftig mobbet og stalket selv over lengre tid.

  Hvis det er samme damen vi snakker om her har hun samarbeid med en dame til som bor på Østlandet. De to var til tider så stygge mot en blogger som kalte seg for mh54. Det var utrivelig og flaut at de holdt på slik på bloggene. Stakkars mh54 som hun fikk gjennomgå! Jeg hadde vondt av henne mange ganger:( Det er trist at slike mennesker skal få ødelegge blogggleden til andre ved å lage et helvete bråk.

  Ønsker deg en god helg:)))

  SvarSlett
 8. Takk for det, Linn;)) Jeg finner bildene på glittergraffic.com. De har mange fine bilder der, og det liver opp i bloggen.

  Nå kommer jeg aldri til å legge ut bilder av ungene mine på blogg, facebook eller nettby, for jeg har selv sett at enkelte mennesker har stjålet andres bilder for å misbruke på sin egen blogg. Det skremmer meg.

  Jeg fikk høre at hun hadde slettet videobloggene sine nå, men det er nok for sent, for advokaten min fikk sikret seg kopi. Han kunne vise meg paragrafen om hva nettmobbing er, og dette gikk under dette. Ingen tvil. Advokaten min hun følger nøye med den bloggen hver ensete dag! Sann mine ord. Det ER og BLIR GROV æreskrenkelse å kalle andre for psykisk syk! Det ER straffbart samme hvor mye de vrir og venner på sannheten. Bevis er sikret!

  Tusen takk for støtten Linn;)) Det varmer;))

  Stor bloggklem fra Ofamriel

  SvarSlett
 9. Tusen takk for svar Mona;)) Fredagskveldene våre er dyrebare, og vi koser oss sammen hele familien;)) Både vi voksne og ungene er slitne etter en lang uke med jobb og skole. Da er det godt å ha fredagskveldene å slappe av på. I omgangsvennekretsen vår er fredager nærmest blitt helligdager for familiekos nå.

  Vi foreldre blir stolte av ungene våre. Det skal være sikkert og visst. Og det var rørende å se småjentene stå og spille i en liten gruppe. Det lyste ut av øynene på dem;))

  Tusen takk for støtten, Mona;)) Det varmer masse. Jeg har fått utrolig mange mailer på vg-blogg og privat av kjente og ukjente som har fulgt med, og de raser mot mobbingen, sjikaneringen jeg og Hakrilas er utsatt for på nettet.

  Frøken Y og hennes klan kan bare holde sammen så mye de vil for meg. Jeg er glad for at vi er flere bloggere som vet hva sannheten er. Og den står vi for selv om det koster blod, svette og tårer.

  Stor bloggklem fra Ofmariel

  SvarSlett
 10. I vennekresten vår er fredagskveldene blitt nærmest en helligdag, Irene. Det er mange koselige programmer på TV2. X Faktor er vi blitt avhengige av. Vi sitter og diskuterer deltakernes innsats. Jeg har garantert ikke gjort det noe bedre selv;))

  Jeg husker også at lørdager var familiedager da jeg var barn. Da fikk vi hver vår barnetimepose og en flaske rødbrus utdelt til Barne-TV, og den koste vi oss med. Det var om å gjøre at godteriet skulle vare lengst;)) Den som hadde spist opp sitt godter før de andre var misunnelige på de andre;))

  Da jeg så småjentene våre stå å spille i den lille gruppa skulle du ha sett øynene deres. De lyste opp av spenning og stolthet over å få spille nesten alene;)) He, he, he;)) Vi foreldre blir tussete mange ganger.

  Jeg vet Mona Elisabeth har fortalt deg hva som har skjedd. Det er vanskelig å sette seg inn i en sak når du kom inn som blogger så sent.

  Gjort er gjort og spist er spist. Vi har alle fått en lærepenge når vi stolte på Y, men vi tåler ikke at Y setter ut rykter om at vi er falske bloggere, for det ER vi IKKE! Det er fordi vi IKKE vil blogge på et drittnettsted som blogg.no. Og det er fordi Y og hennes gjeng IKKE greier å spore oss opp, fordi vi har fulgt rådene om å IKKE stå fram offentlilg på nett med vårt ordentlige navn;))

  Da er den enkleste løsningen å sette ut løgner om oss. De av dere som er mine facebookvenner vet jo mitt fulle navn, men adresse, telefonnummer og andre personlige opplysninger har kun de nærmeste tilgang til. Det samme med bildene mine også.

  Tusen takk for støtte, Irene;)) Du aner ikke som det varmer;))

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 11. Det skjønner jeg at du er, Mona. Y etterlyste jo at vi "falske" bloggere skulle skrive kommentarer på bloggen hennes. Jeg gjorde det under anonym, men tror du ikke kommentaren ble slettet da?

  Jeg har blokkert alle sammen fra facebook vær du sikkert. De skal ikke greie å spore opp meg på noen som helst måte.

  De får vær så god å holde seg langt unna bloggen min, og la meg blogge i fred. Da skal IKKE jeg være til plag for dem. Jeg er over og ut ferdig med Y og vennegjengen.

  Tusen takk for støtten, Mona;))

  Stor bloggklem fra Ofarmiel

  SvarSlett
 12. Sant det du skriver Catzy. Vi gjorde en stor dumhet vi også Catzy da vi lånte bildene fra hjemmesiden uten å si fra. Dette er noe både du og jeg har ordnet opp i med den det gjelder, og dette er noe INGEN andre har noe med å gjøre.

  Jeg fikk jo kommentar på headeren jeg hadde på bloggen min at jeg hadde stjålet bildene der. Vedkommende som beskylte meg for det kan ryke til helvete! Det er bilder jeg selv har scannet inn fra bilder jeg samlet på da jeg var yngre. Jeg står fritt til å bruke bildene akkurat slik jeg ønskert.

  Samme kommentar fikk jeg om abyssinerhunnkatten vår også at det var et bilde jeg hadde stjålet. Nei, jeg har IKKE stjålet bildet. Det fikk jeg på CD fra Hakrilas som ER oppdretter på Sophie! Jeg har lov til å bruke de bildene fritt som jeg vil! Blæh!

  Jeg kommer ALDRI til å oppgi mitt riktige navn, legge ut bilder av familien og vennene mine. Hvis jeg skulle finne på å legge ut bilder av familie og venner blir det kun på facebook eller nettby. Og da er det KUN noen få tilgang til å se albumet.

  Jeg ser folk tagger navnet på vennene sine på bilder. Hvis mine venner skal tagge meg på facebook eller nettby, blir det under et navn som er fjernt fra meg slik Hakrilas har gjort med deg.

  Tusen takk for støtten din også, Catzy;)) Det varmer helt utrolig;))

  Stor bloggklem fra Ofarmiel

  SvarSlett
 13. Jeg ble også lei meg da Gabrielle røk ut. For jeg syntes hun hadde en flott soulstemme som jeg likte. Nå liker jeg soul jeg da;))

  Lise tror jeg kommer til finalen. Nå begynner jeg å bli litt lei Tommy. Han har egentlig tapt seg, men småjenter liker ham godt, og da stemmer de på ham, og ikke på prestasjonen hans.

  Du har nå god grunn til å være fly forbannet nå, men du gjorde det rett å stå fram om bloggen til Gringo. Det viste seg at Y løyet så det har røket etter til sin vennegjeng som selvsagt tror på henne. Jeg husker godt at innrømmelsen om bloggen til Grinog kom for dagen på bloggen til Y. Vi var flere vitner der inne til det: Catzy, du, Mona Elisabeth, en blogger til som jeg velger å skåne og meg selv, og i tillegg Y og vennegjengen hennes.

  Det er GROV æreskrenkelse at A kalte deg for psykisk syk! Hun skylder deg faktisk en unnskyldning for det. Jeg håper advokaten din fikk bevisene han trengte? Advokaten min har vist meg paragrafen hvor det står å kalle andre ved stygge øk-navn f.eks psykisk syk uten å ha faglig grunn, er æreskrenkelse og straffbart!

  Du har søtten, og det vet du, Hakrilas. Du har IKKE gjort noe galt! Mobbere MÅ ha en hakkekyllig, og du vet at det kan koste dyrt å fortelle sannheten. Du har alle oss bak deg. Det håper jeg du vet, vennen;)) Vi kommer til å søtte deg samme hva det koster oss.

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 14. Åh ja;)) Selvfølgelig husker jeg deg Grynet! Du hadde jo slik en koselig blogg med bilder av fine broderier og håndarbeid som du laget.

  Det er en skam at folk kan ødelegge bloggleden for andre ved å skrive sjikanerende kommentarer på andres blogger. Hva skulle det tjene til på en hobbyblogg? Det skjønner jeg ikke.

  Du skrev alltid så hyggelige kommentarer på bloggen min da jeg hadde blogg på blogg.no. Jeg har ikke angret en dag for at jeg gikk over hit. Når det har stormet som verst har jeg lukket bloggen min for en stund, for så å åpne den igjen. Det er en sikkerhet vi bloggere har her inne. Sikkerheten her er at vi kan velge om vi ønsker å la hvem som helst kommentere, eller kun de med googlekonto. Du kan også sette kommentarkontroll på bloggen din for å godkjenne de kommentarene som slippes ut.

  Det er langt i fra så mye mobbing her inne som på blogg.no. Det har forekommet, men det gir seg etter en stund når man lukker bloggen sin.

  Jeg har fått link til bloggen til Linn Elisabeth, og leste hvordan X mobbet og trakaserte henne over lengre tid. Da blogget ikke jeg. X mobbet og trakaserte en 17 år gammel blogger på blogg.no. Jenta skiftet bloggsted, for hun orket ikke mere av mobbingen og trakaseringen hennes.

  Velkommen som blogger på blogspot, og jeg håper du vil trives her inne;))

  Bloggklem Ofmariel

  SvarSlett