mandag 11. juni 2012

På tide med en ny oppdatering;))


Nesten et år siden jeg blogget sist gang! Jeg skjemmes! Det er flere grunner til at jeg ikke har blogget. Jeg hadde regelrett mistet blogglysten. Og da fant jeg jeg ut at jeg la alt som heter blogging på hylla for en periode. Å slette bloggen var helt uaktuelt. For da hadde jeg angret meg. Heldigvis har jeg hatt god kontakt med noen av mine gode bloggvenner og barne- og ungdomsvennene mine (Catzy, Toril, Magnhild/Gillisen, Sila69, Irenesola og Mona) på facebook. Jeg har fulgt med og lest de fine bloggene dere har hver dag;))

Men hovedgrunnen til mitt fravær fra bloggen er at jeg har hatt det hektisk med lærerstudiet. 
Etter jul hadde vi en krevende praksisperiode med flere innleveringsoppgaver. I vår har vi hatt ukentlige mappeinnleveringer i norsk, ped, religion og livssyn. Disse fagene er avsluttende for oss i år. Hele mars, april og mai har gått med til å lese til eksamen. Nå kan jeg endelig trekke pusten. Og jeg kan ta en velfortjent sommerferie;)) Jeg tror eksamnene mine gikk bra. Siden jeg er førskolelærer slipper jeg å ta 4.studie år på lærerhøgskolen. Derfor blir studieåret 2012/13 mitt siste studieår. Og til neste vår skal jeg begynne å søke lærerjobber;))

Neste studieår skal jeg ha 1.avdeling spes.ped som fordypningemne. Fulltidsstudie kombinert med familie tar på. Og jeg må være ærlig å si at jeg har vært sliten mange ganger. Heldigvis er mannen min og ungene mine inneforstått med at jeg studerer.

Eldstemann er ferdig med sitt første år på videregående skole. Og han trives godt. Han går realfag. Denne uken får de vite om de kommer opp til muntlig eksamen. Hvis han ikke kommer opp i muntlig har han sommerferie. I sommerferien har han fått seg jobb som avisbud for Aftenposten. Ungdommene trenger penger. Og det var han selv som søkte på sommerjobben. Sønnen vår sluttet med fotball i fjor høst. Skolearbeidet tok tid. Og han har valgt å satse alt på skolen og korpset. Bestekompissene hans sluttet også med fotball da de begynte på videregående.

Eldstejenta er ferdig med første året på ungdomsskolen, og hun trives også godt. Yngstejenta begynner i 8.klasse på ungdomsskolen til høsten. Og det gleder hun seg til.

Alle tre ungene spiller fremdeles i korpset. Og uken etter skolen er ferdig skal korpset på korpstur til England. Begge jentene skal være med på en ukes treningsleir gjennom svømmingen.

I sommerferien reiser vi hjem til Trøndelag for å besøke familien min. Vi blir hjemme i Trøndelag de to siste ukene i juli. Jeg gleder meg til å komme hjem;)) Jeg gleder meg til være sammen med familien min og vennene mine der oppe. Vi skal ha med abyssinersnuppa vår hjem til Trøndelag i år. Det er fordi at vi planlegger at hun skal pares. Siden det er storesøss som står som eier (på papiret) må hun ta seg av det praktiske med papirarbeid. Snuppa vår skal kanskje få lov til å være med på utstilling første helgen i august. Storesøss kommer til å ha Snuppa hjemme hos seg frem til hun er paret. Og etter hun er paret skal hun få komme hjem igjen. Hele familien kommer til å savne Snuppa mens hun skal være hjemme i Trøndelag. Det er godt å vite at det bare er for en kortere periode. 

Jeg skal prøve å være flinkere til å oppdatere bloggen min fra nå av. Sorry igjen for at jeg har sviktet dere med min blogging;))

Vi blogges.

 
5 kommentarer:

 1. Kjempekoselig å se at du har oppdatert bloggen din Ofmarielvennen!:) Gleder meg kjempemasse til du kommer hjem i juli, og jeg gleder meg kjempemasse til å treffe deg igjen!

  Ufattelig at deres eldste sønn nå skal begynne i 2.klasse på videregående skole. Jeg skjønner ikke hvor årene har blitt av jeg da. Synes ikke det er lenge siden du ringte meg og fortalte at han var født, og jeg var hjemme til dere og så på det nyfødte nurket!:)

  Kjempemorsomt med korpstur for ungene, og det er jo en opplevelse å være med på. Min yngste nevø kommer mest sannsynlig til å gi seg med fotball han også når han begynner på videregående skole til høsten. Flere og flere av guttene på laget har sluttet, og de har vanskeligheter med å stille lag.

  Etter jeg byttet bloggen min over til privat domene knyttet til hjemmesiden min synes jeg det er kjempegøy å blogge igjen! Jeg eier jo 100% domenet selv siden jeg betaler for det, og jeg er ikke tilknyttet noen bloggplattform annet enn hjemmesiden min. Det gjør at jeg er mye friere til hva jeg ønsker å gjøre på bloggen min. Jeg stortrivdes på blogspot, men nå er alt så mye enklere med tanke på å redigere hjemmesiden og bloggen på samme domene!:)

  Lærerhøgskolen er hardt har jeg hørt, og du som i tillegg har familie merker dette. I tillegg til skolearbeid selv skal jo du følge opp ungene dine med skolearbeidet sitt. Kjempegodt å høre at du er fornøyd med resultatene dine!:)

  Ønsker deg en kjempefin tirsdag Ofmarielvennen!:)

  Godklem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker for det snuppa mi;)) Det har vært godt med pause fra bloggen. For jeg har hatt så mye å gjøre på skolen og hjemme. Bloggen har blitt nedprioritert. Men det var aldri snakk om at jeg skulle slette den. Da tror jeg at jeg hadde angret.

   Gleeeder meg til å komme hjem til Trøndelag. Vi kjører på lørdag 14.juli litt ut på dagen. Det skal bli kost å treffe deg igjen. Gleeeder meg til å se Dixie og de andre kattene deres. Tipper at Dixie har blitt stor siden jeg så henne sist. Synd ikke vi blir i Trøndelag når Snuppa vår skal på utstilling. Men jeg stoler på storesøss at hun greier det fint;))

   Du får ha en fin kveld Snuppa mi;))

   Slett
 2. Koseligt og høre hvordan du har det i verdagen.Skjønner godt du har det travelt,flink er du.Takker så mye for koselige kommentarer på bloggen min og att du liker den.Eg blogger ikke så mye blir sett inn noen bilder av og til.Ellers så går dagene med litt i hage og litt i huset,har vert syk en periode men i går var eg ferdig med antibiotikaen,så når den går utav kroppen blir det vel ennda bedre.Håper eg får igjen arbeidslysten for den har vert på 0,det er i grunnen ikke likt meg,ikke for og skryte,men eg har alltid ett prosjekt.men det tok på og tar på fremdeles dette med min datter,men har ingen kontakt .Ellers så var eg tenkt vi skulle på langtur med båten i år,men har ikke fått plass på slipp ennda,og rundt uke 29 kommer sønnen min og barnebarn hit på ferie,så skal eg på sykehus til undersøkelse rundt den tiden,så får sjå etterpå der om det blir fint ver og vi kan ta oss en tur med båten.Eg går hver dag og tenker eg skal bare hive meg uti det og reise til syden,kanskje gjør eg alvor av det en vakker dag,klarer godt og reise aleine,eg er typen som snakker med alle og kommer lett i kontakt med folk,samme hva slags land de kommer fra.Ja Ja Ofmariel må vel slutte av for denne gang,kommer tilbake.Så ønsker eg deg en flott uke.
  Bloggklem fra Magnhild:=))))

  SvarSlett
 3. Takker for kos kommentar på bloggen min Gillisbloggen;)) Kost å høre. Jeg synes du er flink til å blogge. Og jeg blir inspirert til å blogge når jeg ser og leser allle de fine innleggene til deg, Toril og de andre. Bildene dine er en fryd for øye. Og du er flink til å ta fine bilder;))

  Jeg håper det går bedre med formen din? Toril fortalte at lå på sykehuset. Og det hørtes ikke godt ut. Stakkars deg;(( Du har jammen hatt litt å stri med i vår. Kjekt at sønnen din kommer på besøk til dere. Det blir helt sikkert kjekt og kost;))

  Lørdag reiser vi hjem til Trøndelag på ferie.Vi blir i Trøndelag i 2 uker. Jeg gleeeder meg til å være sammen mamma, pappa, søstrene mine, tantebarna mine og vennene mine som bor i Trondheim. Vi skal ha med oss Snuppa vår hjem. Storesøss skal ha henne med på utstilling 04. og 05.august. Etterpå skal hun pares. Vi får henne hjem igjen i løpet av september. Hele familien kommer til å savne Snuppa vår. Men trøsten er at vi kanskje har noe å glede oss til;))

  Ha en fin kveld til deg og dine;))

  SvarSlett
 4. Veldig hyggelig at du har oppdatert bloggen din, selv om det ikke er så mye nytt siden vi ofte prater på telefonen sammen;=)

  Vi har endelig fått internettilkobling av det nye nettverket vårt. Det ble nesten 3 1/2 uke fritt for internett og kabel-tv for oss siden vi skiftet kabelselskap. Verst var det for barna som savnet internett.

  Jeg synes du er veldig flink jeg søte Ofmariel;=) Det er veldig tøft gjort å studere på fulltid mens du har barn. Heldigvis er barna dine store nå, men de skal likevel følges opp når du er hjemme.

  Jeg ringer deg i morgen, så får vi prate sammen før dere reiser hjem til Trondheim;=)

  En fin kvled ønskes deg;=)

  Stor klem Catzy

  SvarSlett