tirsdag 22. september 2009

Koselig helg hos svigerforeldrene mine;))

Det er tirsdag, og vi er i gang med en ny uke;)) Jeg håper dere har hatt en like fin helg som meg? På fredag reiste vi til svigerforeldrene mine. De bor midt i mellom Moss og Sarpsborg. Vi kom hjem sent søndags kveld. Barna gikk og la seg med en gang da vi kom hjem. Det var nokså tungt å stå opp mandag morgen da klokka ringte. Huff a meg.

Søsteren og broren til mannen min var også hjemme i helgen. Det var koselig;)) Lørdag var vi på tyttebærtur. Vi fant en god del tyttebær. Lørdag kveld gikk med til å lage deilig tyttebærsyltetøy;)) Søndag 20.09 var vi hjemme hos svigers hele dagen, og svigermor hadde laget en deilig får i kål middag til oss;)) Ingenting er som svigermors får i kål. Nam, nam;P

Lørdag 26.09 fyller svigerfar 75 år. Vi måtte få på plass de siste brikkene til svigerfar sin 75 års dag. Dagen skal feires på et idrettshus som vi har leid, og det kommer ca. 50 gjester;)) Det er mannen min og broren og søsteren hans og svigermor som skal stå for fødselsdagsfesten. Alle barnebarna har diktet en sang som de skal fremføre for ham. I tillegg har de forberedt et skuespill som de skal fremføre;))Den eldste datteren til min svigerinne er veldig krativ. Hver eneste gang det foregår noen familiesammenkomster i familien er hun ressigør og lager flotte skuespill, og hun får med seg alle søskenbarna sine.

I dag har jeg vært til fysioterapeut for ryggen. Jeg synes det er deilig å få fysioterapitimene unnagjort tidlig om morgenen, for da har jeg fri resten av dagen til å gjøre hva jeg vil. Jeg har bakt 4 brød. Nå står de til heving en time før de skal stekes. Jeg har vasket klær som jeg har hengt ut på klessnora til tørk. Jeg koser meg på fridagene mine;))

I kveld skal jeg tå tur sammen en nabodame av meg. Det var henne selv som spurte meg om hun kunne få slå følge med meg når jeg gikk tur. Klart jeg sa ja. Det er hyggelig å ha noen å gå tur sammen med.

Jeg ønsker dere alle sammen en fin uke;))

12 kommentarer:

 1. Koselig innlegg som alltid fra deg :-) Morsomt at dere skal arrangere bursdagsselskap for ham. Vet han om det?

  I like måte til deg og dine også:)

  Klem Linn

  SvarSlett
 2. Så koselig dere har hatt det i helgen da!:) Kjempekoselig å lese!:) 75 års dagen til svigerfaren din blir sikkert en minnerik opplevelse!:) Det er jo kjempekoselig å gjøre stas av foreldre når de fyller år!:) Jeg tenker han kommer til å bli rørt når han hører barnebarna synger for ham!:)

  Vi har ikke rukket noen tyttebærtur i år. Som vanlig er høsten full med korseminar, konserter m.m, og da har tyttebærturer blitt nedprioritert for vår del.

  I år har vi kjøpt tyttebær som vi har fryst ned.

  Ha en kjempefin tirsdag, og kjempefin uke, vennen!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 3. Oj! Er svigerfaren din 75 år! Det blir skikkelig artig med bursdagsfest for han og en dag han ikke kommer til å glemme:) Du må fortelle mer på bloggen når bursdagsfesten har vært.

  Hver gang vi er til svigers koser vi oss alle sammen. Dessverre blir det sjeldent siden de bor i Haugesund, og vi i Trøndelag. Vi prøver så hardt vi kan å reise til Haugesund hver sommer, og i år kommer svigers opp til Trøndelag i julen for å feire den sammen oss.

  Vi har også vært på tyttebærtur et par ganger, og vi har vel plukket 10 kg som vi har fryst ned. Tyttebær er godt til kjøttmiddager.

  Ha en fin tirsdag.

  Stor klem fra Irene

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselig kommentar fra deg på bloggen min! Fint å lese at du har hatt det fint i helga hos dine svigerforeldre:) Skulle så gjærne kommet meg i Tyttebærskogen jeg også, men her i Bodø regner det dag ut, og dag inn for tiden!! Ser ikke ut som at det blir noen tur i skogen med det første!
  Med så mange flinke og kreative planleggere blir nok 75 års dagen til din svigerfar utrolig flott:))
  Min 40 års dag ble iallefall veldig koselig:)
  Ha en riktig trivelig Onsdagskveld!
  Klem fra meg:)

  SvarSlett
 5. Det var morro å lese om hva dere har gjort i helgen;=) Fødselsdagen til svigerfaren din blir sikkert en flott opplevelse;=) Jeg elsker å være med på å planlegge runddager til familie og venner som har fødselsdager. Bare det å glede dem er gøy;=)

  Vi var på hytta i Hemsedal sammen med søsteren min og familien hennes, og vi hadde det veldig hyggelig;=) Vi gikk en tur på fjellet på lørdag og søndag. Barna våre koste seg masse;=)

  Ha en fin onsdagskveld;=)

  Stor klem fra Catzy

  SvarSlett
 6. Tydelig dere hadde det trivelig hos svigerforeldrene dine forrige helg. Jeg håper dere hadde en fin bursdagsfeiring av svigerfaren din i går?

  Vi har vært på et par tyttebærturer tidligere i september, og vi plukket vel 10 kg. Nå har vi tyttebær til over vinteren. Hos oss må alle ha tyttebær til kjøttmiddager.

  Jeg håper du har hatt en fin helg? Ha en fin søndag:)

  Bloggklem Mona

  SvarSlett
 7. Takk Linn;)) Det var morsomt å være med i planleggingen av bursdagsselskapet til svigerfar. Vi hadde det mye moro underveis;))

  SvarSlett
 8. Takk Toril;)) Det var tidlig vi kom på at vi skulle overraske ham på bursdagen sin, og vi har brukt over ett år på å planlegge selskapet hans. Invitasjonene ble sendt ut tidlig i sommer.

  Ha en fin dag selv vennen min;))

  SvarSlett
 9. Han ble nok det Irene;)) Haugesund er langt unna ja, og det er jo trist at dere ikke får besøkt dem så ofte som dere har lyst til. Det blir trivelig at de kommer hjem til dere i julen;))

  Jeg tror det ble ca. 10 - 15 kg tyttebær for oss også. Det er vi fornøyde med;))

  SvarSlett
 10. Bare hyggelig Sila69;)) Tyttebærtur blir ikke det samme når det regner. Da blir gleden over tyttebærtur fort borte. Været har mye å si.

  Spesielt ene broren til min mann og kona hans er kreative, og det har barna der arvet til gangs! Det er moro å jobbe med slike personer, fordi de kommer opp med forslag som vi ikke har tenkt på.

  Koselig å lese at 40 års dagen din ble koselig for deg;))

  Ha en fin tirsdag;))

  Bloggklem fra Elmarora.

  SvarSlett
 11. Takk Catzy;)) Du aner ikke så morsomt det var å planlegge den. Vi fikk oss mang en god latter under planleggingen av dagen hans;))

  Så koselig med hyttetur da;)) Artig å høre at dere koste dere;))

  I like måte til deg også. Ha en fin dag;))

  Stor klem fra Elmarora

  SvarSlett
 12. Vi hadde det Mona;)) Sånn er det hos oss også. Tyttebær må til ved alle kjøttmåltider. Merkelig skikk dette med tyttebær til kjøtt. Vanligvis spiser ikke jeg tyttebær.

  Ha en fin dag du også;))

  SvarSlett