fredag 4. september 2009

Tilbake som blogger på blogsopt.

Som dere ser har jeg valgt å begynne å blogge her og på vg-bloggen min i stedet for på blogg.no. Jeg får meg ikke til å blogge på et bloggsted hvor det eksisterer så mye mobbing, sjikanering og uthenging av enkeltbloggere, og det til tross for at blogg.no har satt dette på dagsorden. Den ene mobbebloggen etter den andre dukker opp hver eneste dag. Det bryter helt med mine prinsipper.

Jeg hører mange bloggere på blogg.no forteller at det er så mye bedre på å blogge på blogg.no, fordi der er det mye kulere layout! Er det bare layouten som betyr noe? For meg er svaret klart: "NEI", for meg er det min sikkerhet som blogger som betyr mest når jeg skal blogge, og ikke layouten på bloggen. Jeg vil være trygg når jeg blogger at jeg kan sikre meg mot ufine kommentarer som evt jeg måtte få fra utenforstående, og jeg vil ha en mulighet til å blogge skjult hvis det må til. Disse mulighetene får jeg ikke på blogg.no. Jo da, jeg kan slette stygge og ufine kommentarer, og det har jeg hørt 100 ganger. Jeg føler at jeg blogget på et bloggsted flust med 20 åringer, og hvor de eneste rette temaene var klær, mote og sminke, og jeg sitter med en følelse av at vi som bloggere som er over 40 år blir uglesett av de yngre, og våre meninger er teite og dumme. Det er også blitt en trend blant bloggere på blogg.no å være opptatt av dette med hvilken ip-adresse vi bloggere på blogg.no har. Hvis jeg f.eks ikke legger igjen en kommentar til en bloggvenn, har jeg fått det slengt etter meg: "Si meg er du fake blogger siden du aldri skriver en kommentar på min blogg, for da får jeg aldri sett ip-adressen din?"

Blogg.no har gjort en elendig jobb når det gjelder dette å ta tak i mobbing! Det nytter ikke bare å skrive om at mobbing ikke aksepteres, for det må settes i verk tiltak! Jeg blir ikke blogger på blogg.no igjen, før blogg.no har satt i verk tiltak, og jeg støtter Sila69 og Mona sin boikott av blogg.no! Da får dere som blogger på blogg.no sitte der å si at vi på blogspot er fake bloggere! Her på blogspot må vi bekrefte med vår riktige mailadresse at vi er den vi er. På bloggen min på blogg.no hadde jeg en falsk mailadresse nettopp for å beskytte meg selv, og jeg fikk registrert meg som blogger.

Jeg kommer til å linke til deres blogger slik at jeg får fulgt med deres blogger og hva dere skriver om. Nå er jeg blitt avhegig av å lese flere av deres blogger.

Den dagen blogg.no har satt inn tiltak nok for å få stoppet mobbing, da ser dere meg igjen der inne, men ikke før.

10 kommentarer:

 1. Velkomment tilbake til blogspot. Du må gjøre det synes er rett for deg. Da jeg skulle velge blogg tittet jeg litt på de forskjellige bloggstedene. Jeg fant fort ut at blogg.no ikke var et bloggsted for meg. Det vrimelt jo av 20 åringer, og det stod mellom vgb og denne, og da valgte jeg denne. Dessuten syntes jeg blogg.no har en dårlig bloggmoral når de ikke tar nok vare på sine bloggere. Når de samme personene gang etter gang kan åpne seg nye blogger for å bruke til mobbe og hetseblogg da er bloggstedet for dårlig. Et slikt bloggsted vil jeg aldri være meg bekjent av! Åh jo jeg har sett den samme tendensen om å vær paranoid etter hvem som eier de forskjellige ip-numrene. Da er det gått for langt.

  Selv har jeg skrivesperre for tiden til å blogge etter alt som har skjedd. Jeg tror garantert at jeg har vært mye mere heldig skånet enn dere som har blogget på blogg.no ned å få stygge kommentarer på bloggen min fra parasitten nr.1 og nr.2.

  Blogg der du ønsker å blogge, Gymjenta, for det er du som skal trives ved det bloggstedet du befinner deg, og når det blir feil for deg, mener jeg du skal følge hjertet ditt.

  Jeg kommer i likhet med Sila69 og kakekjerring til å støtte deg samme hva som skjer med deg, og skulle du få ufine kommentarer her, er det jo bare å lukke bloggen for inviterte lesere, eller sette kommentarsperre på for en periode.

  Jeg er glad for at du er tilbake som blogger her inne:)

  Ha en fin fredag :)

  Bloggklem Mona

  SvarSlett
 2. Jeg får ønske deg hjertlig velkommen tilbake hit igjen:-) Det er viktig at vi som bloggere føler oss trygge på det bloggstedet vi blogger, og for meg var blogg.no uaktuelt da jeg skulle åpne meg blogg. Min venninne blogget der for et par år siden, men hun la ned bloggen sin fordi hun ikke likte seg der. Hun følte hun ikke var velkommen der, fordi hun ikke hadde kul nok blogg.

  Slike bloggsteder som er for komers støtter jeg ikke i det hele tatt. Blogg.no skulle blitt anmeldt for at de lar bloggere åpne seg mobbeblogger gang etter gang. Det er ikke slik et bloggsted skal være.

  Jeg boikotter blogg.no sammen med dere jeg også, og håper på at blogg.no kan få ut fingeren for å gjøre blogg.no til en bedre plass å være.

  Klem fra Linn

  SvarSlett
 3. Valget hvor du blogger er kun ditt eget, og jeg støtter valget ditt. Sikkert ikke morsomt å blogge på et bloggsted hvor dere bloggere kan være utsatt for mobbing.

  Jeg stiller meg kritisk til det gjeldene bloggstedet jeg, og de som er ansvarlige for bloggstedet burde hatt en smekk på fingeren for at de ikke en gang prøver å få bukt med mobbingen.

  Jeg er veldig glad for at du blogger her, og jeg håper på å bli kjent med flere bloggere på vår alder.

  Fikk du innbydelsen til 25 årstreffet for barne- og ungdomsskolen i mellomjulen? Jeg håper du kommer du også?

  Ha en fin dag :)

  Stor klem fra Irene

  SvarSlett
 4. Den støtter jeg, Gymjenta. Har mistet totalt lysten og piffen å blogge på blogg.no. Der tar de opp at de kommer til å slå hardt ned på mobbing, og hva skjer? Jo, første mobbeblogg ble avslørt, og like etter dukket det opp nok en mobbeblogg. Jeg kan ikke stå for den dårlige moralen som blogg.no har.

  Etter vi to pratet sammen i går, har jeg bestemt meg for å legge bloggen min på blogg.no på is, men jeg sletter den ikke. Hvis det skulle vise seg at blogg.no gjør noe for å bedre sikkerheten for å stoppe mobbing da begynner jeg kanskje på å blogge. Derfor lar jeg bloggen min bare være som den er jeg også.

  Jeg stortrives selv på blogspot, og det har jeg alltid gjort, og jeg stortrives som blogger på vgb. Det er det som er med på å få bloggleden min tilbake!:)

  Dette med å være falsk blogger har jeg hørt jeg også. Av og til har jeg kommentert bloggere på blogg.no med urladressen til denne bloggen, og da har det hendt at jeg har fått spørsmålet om jeg er en falsk blogger siden jeg ikke oppgir bloggadressen til bloggen min på blogg.no. Er det en plass det er ekte bloggere er det her på blogspot siden vi må bekrefte mailadressen vår for å få godkjent kontoen vår. Du får bare ikke til å oppgi falsk mailadresse her inne. Det vet jeg det går an på blogg.no, og dermed blir sikkerheten mye mindre også.

  Jeg har lenge vurdert å gå tilbake til blogspot for å blogge igjen, og når jeg alltid har trivdes her ser jeg ingen grunn til å ikke blogge her.

  Ønsker deg en superfin fredag!:)

  Kjempeklem fra Toril

  SvarSlett
 5. Jeg er så enig med dere andre. Det er lettere å komme i kontakt med bloggere på vår egen alder på blogspot enn på blogg.no, og på blogg.no er det for stort med alt for mange bloggere. Det er noen få bloggere der som jeg er fast leser av, og de har til gjengjeld gode og fine blogger.

  Jeg har likt meg her inne fra dag 1, fordi flere av mine kattekollegaer blogger her inne, og da kan jeg bli oppdatert på hva som skjer med dem.

  SvarSlett
 6. Tusen takk Mona;)) Vær du trygg. Jeg har blogget nok på blogg.no. Blogg.no har en dårlig bloggmoral, men bloggsjefen på blogg.no har vært veldig samarbeidsvillig med advokaten min.

  Han fant min gamle blogg i arkivet, og fikk tatt kopi av alle kommentarene fra T som hun hadde skrevet, og han videresendte det på mail til min advokat. Bloggsjefe kommer til å stille som vitne under rettssaken min når saken kommer opp.

  Ikke nok med det. En av google.com sine representater fra USA kommer også til å fremlegge viktige bevis under rettssaken. Jeg er glad og lettet, men inntil rettssaken er over skal jeg IKKE gi T noen form for oppmerksomhet. Hun skal ikke bli viet oppmerksomhet i det hele tatt!

  Vi er heldig skånet her på blogspot.com, for her kan vi la kun de som har googlekonto få lov til å kommentere, og da blir vi spart for mye ufine kommentarer.

  Takk for det Mona. Jeg er glad for å være tilbake jeg også;))

  SvarSlett
 7. Takk for det Linn;)) Det er viktig å føle seg trygg på et nettsted, og jeg blogger ikke på blogg.no så lenge de ikke har ressurser til å sette inn for å få stoppet all mobbingen som foregår der inne.

  Der sa du det. Blogg.no er for komersiell.

  SvarSlett
 8. Det er ikke artig å blogge på et bloggsted hvor hele tiden en går i angst for å få en stygg kommentar skrevet på bloggen. Du blir sikkert kjent med flere bloggere etter hvert. Søk på bloggere som har samme interesser som deg. Da finner du mange flotte blogger å lese;))

  Jepp. Jeg fikk innbydelsen til 25 års treffet, og selvfølgelig kommer jeg. Det passer flott at det er i mellomjulen, for da er vi hjemme i Trøndelag.

  SvarSlett
 9. Det har jeg forstått Toril at du har vært, men nå har du jo to flotte blogger å blogge på. Vg-bloggen din er så fin og personlig, og det er blogspoten din også. Du har blogget her lengre enn hva jeg har, men mine erfaringer med blogspot er at det er et allsidg bloggsted med flotte blogger.

  SvarSlett
 10. Enig med deg Mari. Det er mye lettere å komme i kontakt med andre bloggere på vår alder her inne enn på blogg.no.

  Jeg er ikke interessert i å ha bloggvenner under 25 år. Det blir for ungt, og ikke har du samme interesse som dem heller.

  SvarSlett