tirsdag 29. september 2009

Bursdagsfeiring til svigerfar;))

Synes dette bildet var så søtt;))


I helgen var vi hjemme til sivgers. Vi reiste fredags ettermiddag. Da vi kom hjem til svigerforeldrene mine kjørte vi bortover til lokalet hvor bursdagsfesten skulle holdes. Vi dekket bord, og pyntet opp i lokalet med ballonger, terpentiner og gjorde alt i stand til lørdag. Det ble veldig fint der;))

Lørdag 26. september var den store dagen, og svigerfar trodde at vi var kommet for å feire bursdagen hans hjemme. Da fikk han vite at det skulle være selskap for ham. Gjett om han ble glad? Vi fortalte ham hvor festen skulle holdes, og han mistet munn og mæle. Han greide ikke si noe på en lang stund;=) Kjære svigerfar var helt satt ut av overraskelsen han skulle få! Ikke hadde han en mistanke en gang.

Litt ut på dagen kjørte Mannen min og søsknene hans og vi svigerinnene bort til samfunnshuset for å gjøre ferdig siste finpuss. Noen av naboene til svigermor og svigerfar stilte seg villig til å lage maten og til å servere.

Klokka 16.30 kom sivgermor og svigerfar til lokalet, og gjestene kom klokka 17.00. Til forrett ble det servert rekecoctail. Hovedretten bestod av skinkestek med tilbehør, og til dessert var det karamellpudding. Under middagen var det noen som sa noen ord om svigerfar, og det satte han stor pris på.

Etter middagen var det en times pause før kaffen. Vi fikk sett på de fine bursdagsgavene som svigerfar fikk. Fra mannen min, hans søsken og oss svigerinner fikk han drømmen sin oppfylt. Vi hadde kjøpt to billetter; en til svigermor og en til svigerfar. De skal fly til Kirkenes, og derfra skal de ta hurtigruten til Bergen. De får noen dager på hotell i Bergen før de skal fly hjem;)) Gjett om de gleder seg til den turen da?

Kaffe og kaker ble servert kl.19.30. Dere skulle ha sett det kaffebordet med alle de deilige kakene;P Under kaffen ble ennå flere taler, sanger og alle barnebarna sang en sang de hadde laget selv. Svigerfar ble så rørt da barnebarna hans sang til ham;)) Jeg måtte også felle noen tårer da de sang til ham.

Eldste datteren til den ene broren til mannen min er ei kreativ jente. Hun hadde laget et skuespill som handlet om svigerfar sitt liv med små episoder om ham som han selv har fortalt. Det var veldig bra laget;))

Festen var ferdig klokka 23.00. Svigerfar var i skyene etter hans fantastiske bursdagsfeiring;))

Søndag formiddag kjørte vi bort til bursdagslokalet. Vi vasket og ryddet opp etter festen.

Om ettermiddagen spiste vi middag og drakk kaffe hjemme hos svigermor og svigerfar. Vi kjørte hjem til Oslo klokka 19.00.

Det har vært en veldig fin helg, og svigerfar satte stor pris på overraskelsesselskapet han fikk fra oss. Han hadde over hodet ikke ventet et slikt selskap;)) Vi tok masse bilder fra svigerfar sitt selskap i helgen;)) Jeg kjører en linje om at jeg ikke legger ut bilder på nettet. Det er ikke alle som ønsker å få offentligjort bilder av seg selv på en blogg eller et nettsted.

Været i helga var fint, og det er det nå også. Vi har vært heldige med været hos oss denne høsten. Det er det som gjør høsten og dens farger så vakker;))

I dag har jeg som vanlig fra morgenen av vært til fysioterapeut for ryggen min. Jeg merker at fysioterapeutbehandlingen hjelper veldig godt på. Hver tirsdag pleier en nabojente her vi bor og jeg å gå oss en tur langs turstien like ved der vi bor. Da har vi begge noen å gå sammen med, og det gjør turen lystbetont. Det er koselig med selskap på turene. Jeg liker veldig godt å gå tur i skog og mark, og jeg benytter fridagene mine til å gå tur.

Jeg ønsker dere alle mine lesere en fin tirsdag, og god uke;))

Ta vare på dere selv alle sammen;))

14 kommentarer:

 1. Nei så koselig å lese om fødselsdagsfeiringen til svigerfaren din;=) Kan skjønne han ble rørt over å bli gjort stas på slik dere hadde gjort.

  For en flott fødselsdagsgave dere gav ham da. Tur med hurtigruta da! For en opplevelse de kommer til å få. Når skal de ta turen?

  Ha en fin dag du også;=)

  Stor bloggklem fra Catzy

  SvarSlett
 2. Åhhh så kjempekoselig bursdagsfest dere hadde for ham!:) Jeg kan tenke meg han ble kjempeglad for det!:)

  Jeg syns det er kjempegøy å være med på å planlegge overraskelsesselskap for de jeg er glade i. Da min svigerfar fylte 80 år skulle vi egentlig ha overraskelsesselskap til ham, men bare ca. en måned før ble han innlagt på sykehuset, og bursdagsselskapet hans måtte røpes. Han ble kjempeglad han også.

  Så kjempegøy med hurtigrutetur!:) Hvis de begge to er pensjonister har de tid til en slik kjempebra opplevelse!:)

  Ha en fin tirsdag!:)

  Stor klem fra Hakrilas

  SvarSlett
 3. Kjekt å lese om bursdagen til svigerfaren din :) Det ser ut til at dere hadde en koselig fest. Kjekt å høre at han satte pris på det.

  Det blir litt av en opplevlese å få reise på hurtigrutetur :D Tenk så mye fin natur de får se. Misunner dem jeg.

  Ha en fin dag.

  Klem Mona

  SvarSlett
 4. hei vennen min;))
  ÅÅser dere hadde en kjempeflott bursdags feiring til svigerfaren din.Ja det blir en opplevelse for dem,med hurtigruteturen fra kirkenes til Bergen.Det blir minne for livet,for det er en fin reise.Håper været blir bra når de reiser;)
  Tuuusen takk for kjempekoslig kommentar på bloggen min;)).
  Stoooooooor bloggklem

  SvarSlett
 5. Fin bursdagsfeiring dere har hatt i helgen da:) De vil få en minnerik og fin opplevelse når de skal reise med hurtigruta. Tre sommerferier har jeg jobbet som stuepike på hurtigruta. Det er finest å reise med hurtigruta om sommeren.

  SvarSlett
 6. Dere hadde tydeligvis en flott bursdagsfeiring av svigerfaren din:) Moro at han satte sånn pris på det da. For de som ordner i stand til et slikt selskap må det være artig å se.

  Det var litt av en bursdagsgave! Tur med hurtigruta langs Norgeskysten:) Jeg kjenner flere som har tatt den turen. De forteller at det er en opplevelse uten like.

  Hos oss har det regnet nesten to uker i et strekk. Nå er vi lei regnet at du aner ikke. I dag har jeg fridag. Jeg er ferdig med tre nattevakter på sykehuset og jeg har fri til tirsdag da jeg skal på igjen.

  Ha en fin torsdag:)

  Bloggklem

  SvarSlett
 7. Åh så kult at dere dere overrasket svigerfaren din med selskap for han:-) Så glad han måtte bli.

  Kult at de fremførte skuespill og sang til bestefaren sin. Når vi søskenbarna var sammen da vi var barn laget vi skuespill, vi gikk julebukk og vi opptrådde med sang for andre. Vi hadde det veldig artig sammen:-)

  Ha en fin helg:-)

  SvarSlett
 8. Takk Catzy;)) Han ble veldig glad for at vi ordnet i stand overraskelesselskap til ham. Han fant nesten ikke ord, for så rørt ble han.

  Vi hadde det gøy underveis vi også. Svigerinnen min er veldig kreativ, og hun kom med masse morsomme forslag.

  Hurtigruteturen skal de da ta i mai 2010. Svigermor er ikke så sjøvant, og hun kommer ikke frivilling til å gå ombord i en båt på vinteren. De kommer helt sikkert til å få en stor opplevlese;))

  Ha en fin dag du også;))

  Stor bloggklem tilbake

  SvarSlett
 9. Du aner ikke Hakrilas så glad han ble;)) Han ble fullstendig satt ut når han fikk vite det. Under talene måtte han tørke tårene flere ganger fordi han ble så rørt;))

  Begge to er pensjonister, og begge to har lenge snakket om å ta hurtigruten. Nå får de anledning til det;))

  Ha en fin helg vennen;))

  Stor bloggklem tilbake

  SvarSlett
 10. Takk Mona. Det var et veldig koselig selskap. Allge gjestene inkludert svigerfar koste seg masse;))

  De kommer til å se masse fint på hurtigruteturen. De skal ta den i mai 2010. Begge to gleder seg;))

  Ha en god helg;))

  Bloggklem

  SvarSlett
 11. Det hadde vi Susie;)) Skal si det var en koselig og minnerik feiring for svigerfar. Han satte stor pris på dagen sin som vi hadde ordnet i stand.

  Jeg vil tro de er sikker på bedre vær på våren enn på vinteren når de skal ta hurtigruteturen;))

  Bloggklem tilbake

  SvarSlett
 12. Takk Andrea;)) Bursdagsfeiringen var helt toppers, og svigerfar sitter igjen med mange flotte minner fra dagen sin.

  Spennende at du har jobbet på hurtigruta. Da har du sikkert fått sett masse fin Norsk natur;))

  Vi tenkte også at å reise med hurtigruta var finest om våren/sommeren, og valgte ut billetter til sent i mai for dem.

  Ha en fin helg;))

  SvarSlett
 13. Det hadde vi Irenesola;)) Svigerfar ble som jeg har sagt før veldig glad og rørt da han fikk høre at vi hadde ordnet i stand selskap til ham, og det ble vi som arrangerte bursdagen også glad for;)) Gjestene koste seg også, og bursdagsfesten ble en opplevelse for alle sammen;))

  Siden både svigermor og svigerfar er pensjonister ville vi gi dem en opplevelsesgave. Da falt valget på tur med hurtigruten;))

  Vi har har hatt fint vær hos oss de siste ukene. Det er det som gjør høsten vakker;))

  Ha en fin helg;))

  Stor klem fra Elmarora

  SvarSlett
 14. Det var veldig artig Linn;)) Svigerfar ble fullstendig satt ut, og han koste seg hele kvelden;))

  Skuespillet de fremførte var veldig bra. De hadde øvd mye på det, og hun som var hjernen bak skuespillet er ei kreativ jente som alltid får søskenbarna sine med seg.

  I like måte. Ha en fin helg du også;))

  Bloggklem

  SvarSlett